icon

Čo hovoríte na konsolidačný balíček?

veltraud
9. sep 2025

Akurat pozeram tlacovku, neviem, ci sa smiat, ci plakat Ach jaj.
Uznavam, nieco ok. Ale vacsina...Mozeme byt kludni, 13 dochodok ostava, samozrejme 🙂
Drzme si palce vsetci!

Strana
z10
anonym_3cc208
13. sep 2025
@kremlicka250

@anonym_3cc208 ved ja citam s porozumenim...reagujem na to, co si napisala..pisala si, ci by PS nekonsoludovalo.Ci konkretne na co mam reagovat, aby som si nevyberala jednu vec teda? Ved teraz tvrdis presne to, na co som reagovala...tvrdis, ze PS by neboli lepsie ...lebo? Presne si vystihla to, naco poukazujem v mojom komentari....lebo Dobsinsky povedal...ale kludne ma oprav, naozaj ma zaujima, preco by PS neboli lepsi ako SMER? Ako fakt reakne vazne sa pytam na tvoj nazor.A to sama nesuhlasim so vsetkym z PS.

@kremlicka250 a bolo by? už ma nebaví hra na menšie zlo ...teraz budeme voliť PS, lebo možno bude lepšie ....a stále je to o jednom a tom istom, len sa hádame medzi sebou, namiesto uvedomenia si, že politici sú naši zamestnanci, lebo žijú z našich mozolí ...a keď bude vládnuť PS a spol. a ozaj bude raj, verejne sa ti ospravedlním

emaakajka
13. sep 2025
@gribka1

@anonym_3cc208 Ako vieš už teraz, že by to nebolo lepšie. Lebo?

@gribka1 a ty ako vieš, že bude lepšie ? od 89 - teho nás zdierajú z kože, fakt mám veriť tomu, že PS bude iné ?

tilly
13. sep 2025
@anonym_3cc208

@kremlicka250 čítaj s porozumením ....som strašne nahnevaná na to, čo robí táto vláda ...len som reagovala na tvrdenie, že za PS a spol. by bolo lepšie ....no nebolo a bodka ...mňa vždy zaráža, ako si dokážete vybrať jeden argument a potom spustiť ...stále tvrdím a ešte raz opakujem, že politici si robia, čo chcú, nás len rozoštvávajú, potom sa im lepšie vládne ....my sa žerieme a oni si robia, čo chcú

@anonym_3cc208 no bolo. Bodka. Konsolidovat a robiť nepopulárne opatrenia by musela robiť každá vláda, ale to, čo robia títo zlodeji, to je vlastizrada.
Nám zoberú, nadelia ďalšie dane a odvody a sebe pridajú. Ak konsolidácia, tak všade. Zobrať im polovicu z platov, aj tak nič nerobia a hrabu inde. Dat polovičné platy aj ich asistentom a personálu. Obmedziť ich nákupy, žiadne lietadlá, balzamy, autá.
Ale hlavne, čo mňa osobne s.rie viac, ako nové dane a odvody (aj tak to budeme odr.avat), je to, že nás ťahajú do ruského pekla a všade robia hanbu. Takže áno, ps síce nemám rada, ale aj ps aj nejaké matovicice divadlo by bolo miliardukrat lepšie, ako smerohlas
Okrem toho, mnohí z nich vedia, že sú tam posledné 4 roky, tak kradnú, ako posledný raz. A potom zdrhnu do Dubaja, peniaze tam už majú.

kremlicka250
13. sep 2025
@anonym_3cc208

@kremlicka250 a bolo by? už ma nebaví hra na menšie zlo ...teraz budeme voliť PS, lebo možno bude lepšie ....a stále je to o jednom a tom istom, len sa hádame medzi sebou, namiesto uvedomenia si, že politici sú naši zamestnanci, lebo žijú z našich mozolí ...a keď bude vládnuť PS a spol. a ozaj bude raj, verejne sa ti ospravedlním

@anonym_3cc208 vidis, presne robis to co som hovorila a naco sa snazim poukazat. Niekto tvrdi, e bude raj? Kto to tvrdi? Ukaz mi jedneho cli eka, ktory povedal, ze ak bude vladnut PS bude blahobyt. Slusne som sa ta opytala, oreco si myslus, ze by bolo PS horsie ako SMER...ziadna odpovexa opat to imaginarne, ked, ak....

anonym_3cc208
13. sep 2025
@tilly

@anonym_3cc208 no bolo. Bodka. Konsolidovat a robiť nepopulárne opatrenia by musela robiť každá vláda, ale to, čo robia títo zlodeji, to je vlastizrada.
Nám zoberú, nadelia ďalšie dane a odvody a sebe pridajú. Ak konsolidácia, tak všade. Zobrať im polovicu z platov, aj tak nič nerobia a hrabu inde. Dat polovičné platy aj ich asistentom a personálu. Obmedziť ich nákupy, žiadne lietadlá, balzamy, autá.
Ale hlavne, čo mňa osobne s.rie viac, ako nové dane a odvody (aj tak to budeme odr.avat), je to, že nás ťahajú do ruského pekla a všade robia hanbu. Takže áno, ps síce nemám rada, ale aj ps aj nejaké matovicice divadlo by bolo miliardukrat lepšie, ako smerohlas
Okrem toho, mnohí z nich vedia, že sú tam posledné 4 roky, tak kradnú, ako posledný raz. A potom zdrhnu do Dubaja, peniaze tam už majú.

@tilly a čo to píšeš mne ....len hovorím, že PS a spol. bude také isté ...už dávno sme mali byť v uliciach zjednotení a nie tu sa navzájom hádať a osočovať

anonym_3cc208
13. sep 2025
@kremlicka250

@anonym_3cc208 vidis, presne robis to co som hovorila a naco sa snazim poukazat. Niekto tvrdi, e bude raj? Kto to tvrdi? Ukaz mi jedneho cli eka, ktory povedal, ze ak bude vladnut PS bude blahobyt. Slusne som sa ta opytala, oreco si myslus, ze by bolo PS horsie ako SMER...ziadna odpovexa opat to imaginarne, ked, ak....

@kremlicka250 to je úplne jedno ....pred voľbami každý len nasľubuje a nič ...pokiaľ nepríde zmena zdola, nič sa nezmení ...ten program sa pri nástupe vlády zmení na zdrap papiera a keď ich tak sledujem, tak žiadneho experta nevidím ..

kremlicka250
13. sep 2025
@anonym_3cc208

@tilly a čo to píšeš mne ....len hovorím, že PS a spol. bude také isté ...už dávno sme mali byť v uliciach zjednotení a nie tu sa navzájom hádať a osočovať

@anonym_3cc208 to suhlasim, ale teraz trosku realne...pojdeme do ulic ( suhlasim) ..a potom co? Koho chces vo vlade? Kto po smere ma realnu sancu tam ist? Aka strana je podla tvojich predstav ta, ktora bude zamestnancom ludu ( co suhlasim, by tak malo byt). Ale realne, ked padne smer, kto je vhodny kandidat to po nich prebrat? Lebo cakat, ze smer sa zrazu uvedomi a prestane kradnut s hlasom je sanca 0.

tilly
13. sep 2025
@anonym_3cc208

@anonym_3cc208 píšem to tebe, lebo ty píšeš, že pri ps by to nebolo lepšie. No, bolo. Nebolo by to to isté. Ani zďaleka

anonym_3cc208
13. sep 2025
@kremlicka250

@anonym_3cc208 to suhlasim, ale teraz trosku realne...pojdeme do ulic ( suhlasim) ..a potom co? Koho chces vo vlade? Kto po smere ma realnu sancu tam ist? Aka strana je podla tvojich predstav ta, ktora bude zamestnancom ludu ( co suhlasim, by tak malo byt). Ale realne, ked padne smer, kto je vhodny kandidat to po nich prebrat? Lebo cakat, ze smer sa zrazu uvedomi a prestane kradnut s hlasom je sanca 0.

@kremlicka250 tu ide skôr o to, že každá vláda sa musí báť svojich občanov a je jedno, či smer, či ps alebo kto ...nie naopak, lenže my sme to nechali zájsť veľmi ďaleko , vedia, že si môžu robiť, čo chcú ...budem sa opakovať, ale oni žijú z našich mozoľov , my ich platíme

gribka1
13. sep 2025
@emaakajka

@gribka1 a ty ako vieš, že bude lepšie ? od 89 - teho nás zdierajú z kože, fakt mám veriť tomu, že PS bude iné ?

@emaakajka Prečo vidíš len PS? Žijem tu, od revolúcie som zažila všetky vlády, boli to neotvorené knihy, takže človek ich nezatracoval. No po tých rokoch vidím, kde je šanca sa mať lepsie, koľkí, čo nasľubovali a nič, ale vôbec nič nespnili. Každý klamal, za každého sa kradlo. Ale úplne najviac zle bolo vždy za Fica, okrem Mečiara. Mňa môže strana sklamať len raz. Nezabúdam. Preto nechápem obhájovanie nejakej strany. Pre mňa sú to naši sluhovia, nie modly.

kremlicka250
13. sep 2025
@anonym_3cc208

@kremlicka250 tu ide skôr o to, že každá vláda sa musí báť svojich občanov a je jedno, či smer, či ps alebo kto ...nie naopak, lenže my sme to nechali zájsť veľmi ďaleko , vedia, že si môžu robiť, čo chcú ...budem sa opakovať, ale oni žijú z našich mozoľov , my ich platíme

@anonym_3cc208 ano ja suhlasim a chapem ,co chces povedat. Ale realne treba pracovat aj s realitou, ze ktora buduca vlada je ochotna nieco taketo pripustit. Lebo treba uvazovat aj tym smerom...lebo uprimne ta terajsia radsej zavre plne namestie ludi, akoby zacala pracovat pre nich.

anonym_03c495
13. sep 2025
@tilly

@anonym_3cc208 píšem to tebe, lebo ty píšeš, že pri ps by to nebolo lepšie. No, bolo. Nebolo by to to isté. Ani zďaleka

@tilly nereze mi žiadna politická strana ale tak prečo nedať šancu ps čo viac sa tu uz dá dojeba*? 😅

dena883
13. sep 2025
@weleda123

@anonym_10ee23 ale veď aj tá šunka už stojí pomaly 2-3x toľko ako predtým. Ak teda chces normálnu šunku a nie salám pre psa 🙄

@weleda123 dnes som kupovala zipser šunku14e/kg 4.62e/0.33 😔 akože už aj šunka je luxus 🙄🫤👏

tilly
13. sep 2025
@anonym_03c495

@tilly nereze mi žiadna politická strana ale tak prečo nedať šancu ps čo viac sa tu uz dá dojeba*? 😅

@anonym_03c495 možno taká republika by to vedela do.ebat ešte viac. Mne osobne príde táto opozícia slabá. Mám pocit, že len demokrati, občas sas niečo robia.

weleda123
13. sep 2025
@dena883

@weleda123 dnes som kupovala zipser šunku14e/kg 4.62e/0.33 😔 akože už aj šunka je luxus 🙄🫤👏

@dena883 áno, aj my kupujeme väčšinou len Zipserku, občas dcére Amalku a ani jedna už nebýva pod euro ani v akcii. Voľakedy som ju kupovala za 0.79 🥹

anonym_03c495
13. sep 2025
@weleda123

@dena883 áno, aj my kupujeme väčšinou len Zipserku, občas dcére Amalku a ani jedna už nebýva pod euro ani v akcii. Voľakedy som ju kupovala za 0.79 🥹

@weleda123 urob si doma ako džem..🥲🥲🥲 narazam na to čo povedal ten jeden politík

patriciah1
13. sep 2025
@anonym_3cc208

@patriciah1 takže ak by zvíťazilo PS a spol. bolo by lepšie ? oni by nekonsolidovali ? alebo si myslíš, že stačí zrušiť 13. dôchodok a vec vybavená ? som narsanaá aleže strašne, ale na nás, že sa necháme tak rozhádať a nedržíme spolu ....a niekomu to veľmi vyhovuje

@anonym_3cc208 to som nikde nenapísala 🤷 btw, mám pocit, že sú iba dve strany - smerohlas a PS ...

weleda123
13. sep 2025
@anonym_03c495

@weleda123 urob si doma ako džem..🥲🥲🥲 narazam na to čo povedal ten jeden politík

@anonym_03c495 joj, ale však aj mäso je drahé 🙈😅

anonym_03c495
13. sep 2025
@tilly

@anonym_03c495 možno taká republika by to vedela do.ebat ešte viac. Mne osobne príde táto opozícia slabá. Mám pocit, že len demokrati, občas sas niečo robia.

@tilly hlavne je ich v parlamente zbytočné veľa takých čo ani nehlasuju za nič by som hneď vyhodila to si tam môže ísť každý sadnúť a hovno robiť...aj tie ich platy by som zmrazila hneď na úroveň bežného človeka aby sa spamätali , mali by sme sa inšpirovať nepálom..👌

weleda123
13. sep 2025
@anonym_03c495

@tilly hlavne je ich v parlamente zbytočné veľa takých čo ani nehlasuju za nič by som hneď vyhodila to si tam môže ísť každý sadnúť a hovno robiť...aj tie ich platy by som zmrazila hneď na úroveň bežného človeka aby sa spamätali , mali by sme sa inšpirovať nepálom..👌

@anonym_03c495 včera som pozerala Matoviča a Jakaba ako rozprávali a teda... Rozprávali prázdnemu parlamentu. Resp. rozprávali opozičným politikom 🙄

anonym_03c495
13. sep 2025
@weleda123

@anonym_03c495 joj, ale však aj mäso je drahé 🙈😅

@weleda123 veď toto 🤯

anonym_03c495
13. sep 2025
@weleda123

@anonym_03c495 včera som pozerala Matoviča a Jakaba ako rozprávali a teda... Rozprávali prázdnemu parlamentu. Resp. rozprávali opozičným politikom 🙄

@weleda123 celé zle 🥲🥲🥲

blackcat8885
14. sep 2025

Ja som z toho všetkého čo sa tu deje znechutená ale môžem akurát tak nadávať. V robote ťahať nadčasy a šetriť kde sa dá. Pomôž si človeče aj Pán Boh ti pomôže sa hovorí. Tak už len dúfam že nejak bude. A že keď budú voľby sa to snáď zmení k lepšiemu lebo toto je jedna katastrofa

anonym_1c6724
14. sep 2025
@anonym_03c495

@anonym_03c495 oni tiež majú platy zaklad + paušál, neboj sa. Cize nejako extra zdaneni nebudú.

15tibetan3
15. sep 2025

na slusnych, poctivo zarabajucich ludi idu orat, zachvilu z nas aj gate stiahnu a budeme zit od vyplaty do vyplaty, hlavne, ze ony sa maju dobre. Konsolidovat nech zacnu od seba a nech si samy dzemy doma robia. My si to ovocie do tych dzemov musime kupit a aj to nieco stoji.

Strana
z10