Čo môžeme očakávať od protestov?
Ahojte. Dúfam, že nebudem za blbú, ale v nedeľu sa s priateľom prvýkrát chystáme na protest. Je mi jasné, že vo mestách ako Bratislava či Košice bude množstvo ľudí, ale my ideme do Nitry. Neviem sa dopracovať k informáciám o tom, ako to bude prebiehať a čo si so sebou priniesť. Kľúče? Kamarátka mi vravela, že ona brala kriedy (je z východu).
Protesty budú v pondelok 17.11. a áno, aj v nedeľu dáke 🙂Na proteste stačí tvoja účasť, no niekto berie kľúče, transparenty.....
Na co ti na protest krieda? Napis uz dnes odkaz na chodnik, na proteste na to nebude priestor.
Teplo sa oblec aj teplé topanky,hodinu tam stojíš a človek vymrzne.Nič specialne netreba,ale nosia píšťalky a rapkáče ( pred kriedovým obdobím), klúce snáď má v kabelke každý.Nosia aj transoarenty,niektoré sú ozaj trefné.Ja nosím tričko Dosť bolo Fica,ale to v lete.A nosim ho bežne po meste,nielen na protesty.A to som v dóch.veku.
Drzim palce. Ja idem tiez, aj ked v Bratislave. Dozrelo na to, je najvyssi cas!
teplo sa obleč a nebuď ticho…
Viac by som ocakaval od volieb (protesty su take "s krizkem po funuse")... ale zatial ziadna slava... uz 25+ rokov cakame kym vymru "meciarovske babky" a ono stale nic...
@anonym_autor Ja som bola tiež. Nemala som nič.
Viac by som ocakaval od volieb (protesty su take "s krizkem po funuse")... ale zatial ziadna slava... uz 25+ rokov cakame kym vymru "meciarovske babky" a ono stale nic...
@zic meciarovske babky tuto vladu nezvolili. Bohuzial smerohlas volili ovela mladsi ludia
Určite si zober kriedu, čím viac tým lepšie a hlavne ukrajinskú zástavu čo najväčšiu. No a keď chceš byt úplne dokonala tak aj rúško. A ešte transparent s nápisom, že chceš osobitneho miška za premiéra alebo take niečo…
@zic meciarovske babky tuto vladu nezvolili. Bohuzial smerohlas volili ovela mladsi ludia
@senta_sofia čoraz častejšie sa zamýšľam, či sa tu voľby nemanipulovali. Však čo za retarda po tomto všetkom by ešte volilo smerákov?
@senta_sofia čoraz častejšie sa zamýšľam, či sa tu voľby nemanipulovali. Však čo za retarda po tomto všetkom by ešte volilo smerákov?
@sevrin ja mam v okoli vela ludi, co sa tym chvalili, ze nevolili slnieckarov. Vela ludi skocilo Hlasu na to, ze budu ini ako Smer. Takze urcite zmanipulovane neboli, ludia su zmagoreni.
@senta_sofia to som presne tym myslel... ze dorastla nova generacia "meciarovskych babiek"... len niektori maju 40
@zic asi si zabudol,čo dokázali protesty v uliciach po vrazde Jána a Martiny
@janinah co konkretne? Pelle prezident, Fico vo vlade...
V konecnom dosledku ja ich nespochybnujem... ja vravim, ze "je to jedno", ked potom v (predcasnych) volbach alebo hocakych si zvolime to co tam je teraz alebo obdnobne kreatury...
@anonym_d08d57 zbabelý anonymný troll
Ja len dufam,ze sa uz konecne naucia prejav aspon na spamet.Ked im uz niekto musi pisat ,,ich vlastny nazor,,,tak nech to povedia sami od srdca,to ako to citia,co je zle a co sa ma s tym robit,nerobit.Ja nenavidim tieto citania,citat vedia vsetci ale povedat to,vyjadrit sa svojimi vlastnymi slovami to uz mnohi nedokazu.Uz lepsie by to znelo z citacky,keby to citali.Aspon trosku by to bolo uveritelne.
A kto im vlastne pise tieto prejavy,by ma naozaj zaujimalo,sami to nerobia ked to musia citat cele.
A tie herecke prejavy by si tiez mali odpustit,nebolo to vtedy na oscara,vie lepsie hrat ta madarska herecka.
@senta_sofia to som presne tym myslel... ze dorastla nova generacia "meciarovskych babiek"... len niektori maju 40
@zic poznám kopu mladých ľudí čo volilo Fica, väcsina sú naozaj jednoduchí ľudia s nízkym vzdelaním, s veľmi obmedzeným rozsahom vedomosti z historie, ale s agresívnym vystupovaním a opakujú dookola svoje ničím neobhájiteľné argumenty prečo Fico...väčšinou preto, že Šimečka je úchyl a EU je hrozba a chcú nás zničiť ...
@anonym_autor na protesty len teplé oblecenie ...
@anonym_9ce399 ty aj trochu rozmýšľaš? kto pokiaľ nie je profesionálny rečník alebo človek s výborným prejavom dá niečo také bez papiera? to že to má napísané neznamená hneď že mu to písal niekto iný ako on sám…
Ja len dufam,ze sa uz konecne naucia prejav aspon na spamet.Ked im uz niekto musi pisat ,,ich vlastny nazor,,,tak nech to povedia sami od srdca,to ako to citia,co je zle a co sa ma s tym robit,nerobit.Ja nenavidim tieto citania,citat vedia vsetci ale povedat to,vyjadrit sa svojimi vlastnymi slovami to uz mnohi nedokazu.Uz lepsie by to znelo z citacky,keby to citali.Aspon trosku by to bolo uveritelne.
A kto im vlastne pise tieto prejavy,by ma naozaj zaujimalo,sami to nerobia ked to musia citat cele.
A tie herecke prejavy by si tiez mali odpustit,nebolo to vtedy na oscara,vie lepsie hrat ta madarska herecka.
@anonym_9ce399 jasne, klamať, trieskat, nenávidieť, bez logiky si odporovat, ale hlavne naspamäť! Toto sa paci primitivom z volicskej zakladne smerohlasns mafie.
Mala som taku ucitelku zo zs, ktora so slzami v ociach samu seba v devatdesiatych rokoch dojimala, ze ona niekedy vobec nerozumie, co meciar rozprava, ale vzdy ma odpoveď! Vtedy som pochopila, preco mi uz aj ako malému decku prisla neskutocne tupa, nespravodliva a nekonzistentna... proste mala ine kritériá na dokonale prejavy, pozeram ze je vas viac takých...
@zic poznám kopu mladých ľudí čo volilo Fica, väcsina sú naozaj jednoduchí ľudia s nízkym vzdelaním, s veľmi obmedzeným rozsahom vedomosti z historie, ale s agresívnym vystupovaním a opakujú dookola svoje ničím neobhájiteľné argumenty prečo Fico...väčšinou preto, že Šimečka je úchyl a EU je hrozba a chcú nás zničiť ...
@anonym_0c91fc ale to iste robia ludia,co stoja za opoziciou.Tiez nepovedia ine,ako to co pocuju od opozicie,tiez naucene frazy.Ako cez kopirak.To iste aj ludia,co stoja za Ficom.Takze krasne im ide karta,a toto potrebuju rozhadat narod a to im ide super.Tlieskam.Lebo keby narod povstal tak by tam uz nikto nesedel,ani fico ani simecka.
A čo ideme protestovať?aby sa nekradlo neklamalo?no ale dúfam, že všetci ste začali od seba
Lebo mne sa tak páči,ze klamári ,podvodníci, ľudia čo nemajú hlbšie hodnoty idú mat veľké ústa a strhavat sa davom ale u nich doma a v živote to vyzerá inak
Ako u klamarov a podvodnikov
Nič v zlom,ja som za ale hlavne za to aby ľudia začali od seba
Ked to robia cudzí ľudia,politici atď je to grc
Ale keď to robíte doma,v rodine,vo vzťahoch,tak je to potom čo oukej?😅
By som bola zvedavá,koho z vás neoklamal človek ktorého ste poznali
A nie to ešte cudzí politici
Takže to nekonečné nadávanie na neviem akých voličov je odveci
Som za aby všetko bolo v rámci etiky a morálky ale aby ludia začali v prvom rade OD SEBA
@anonym_autor ze sa fico max opije, zatrase s nim v hlave a vymysli zas nejaku sprostost na nas.
@anonym_autor nič sa nezmení pre to je blbosť na ne vôbec ísť...

Staci ak tam budes...