icon

Čo môžeme očakávať od protestov?

14. nov 2025

Ahojte. Dúfam, že nebudem za blbú, ale v nedeľu sa s priateľom prvýkrát chystáme na protest. Je mi jasné, že vo mestách ako Bratislava či Košice bude množstvo ľudí, ale my ideme do Nitry. Neviem sa dopracovať k informáciám o tom, ako to bude prebiehať a čo si so sebou priniesť. Kľúče? Kamarátka mi vravela, že ona brala kriedy (je z východu).

Strana
z2
mizoko
15. nov 2025
@biba_18

@anonym_d08d57 zbabelý anonymný troll

@biba_18 ako vždy sa musí taký ozvať . Nekrm trolla.

mizoko
15. nov 2025
@anonym_9ce399

Ja len dufam,ze sa uz konecne naucia prejav aspon na spamet.Ked im uz niekto musi pisat ,,ich vlastny nazor,,,tak nech to povedia sami od srdca,to ako to citia,co je zle a co sa ma s tym robit,nerobit.Ja nenavidim tieto citania,citat vedia vsetci ale povedat to,vyjadrit sa svojimi vlastnymi slovami to uz mnohi nedokazu.Uz lepsie by to znelo z citacky,keby to citali.Aspon trosku by to bolo uveritelne.
A kto im vlastne pise tieto prejavy,by ma naozaj zaujimalo,sami to nerobia ked to musia citat cele.
A tie herecke prejavy by si tiez mali odpustit,nebolo to vtedy na oscara,vie lepsie hrat ta madarska herecka.

@anonym_9ce399 ty nemás odvahu ani tu písať pod svojím nickom ale niekoho budeš zhadzovať že číta z papiera to čo si sám napisal🫩🤦🏼‍♀️

mizoko
15. nov 2025
@biba_18

@anonym_9ce399 ty aj trochu rozmýšľaš? kto pokiaľ nie je profesionálny rečník alebo človek s výborným prejavom dá niečo také bez papiera? to že to má napísané neznamená hneď že mu to písal niekto iný ako on sám…

@biba_18 ďalší trapko čo nemá odvahu písať ani pod svojím nickom ale iných tu ide sortovať 🫩

mizoko
15. nov 2025
@anonym_9ce399

@anonym_0c91fc ale to iste robia ludia,co stoja za opoziciou.Tiez nepovedia ine,ako to co pocuju od opozicie,tiez naucene frazy.Ako cez kopirak.To iste aj ludia,co stoja za Ficom.Takze krasne im ide karta,a toto potrebuju rozhadat narod a to im ide super.Tlieskam.Lebo keby narod povstal tak by tam uz nikto nesedel,ani fico ani simecka.

@anonym_9ce399 nie ja premýšľam sama za seba. Nepotrebujem aby niekto,ktokoľvek vravel,čo si mám myslieť. Neberiem všetko ako bernú mincu len preto,že to povedal niekto z opozície. A vidím chyby na oboch stranách. Ty máš tak strašne jednostranný pohľad. Asi preto,že sama si taká. Ale predstav si,ľudia si vedia aj sami hľadať informácie premýšľať a utvárať si vlastné názory. Nie každý papagajuje to,čo mu druhá strana povie.

anonym_9ce399
15. nov 2025

Sa spametajte,opet raz ukazujete ako ste netolerantne.Ked clovek napise nieco proti,idete ako supy na druheho cloveka,preto je ten anonym super.

mizoko
15. nov 2025

@anonym_autor opäť sa tu vyrojila kopa anonymov, ktorí tak akurát konspiruju a kydaju ale nemajú odvahu písať ani pod svojím nickom. 😏😌

mizoko
15. nov 2025
@anonym_9ce399

Sa spametajte,opet raz ukazujete ako ste netolerantne.Ked clovek napise nieco proti,idete ako supy na druheho cloveka,preto je ten anonym super.

@anonym_9ce399 nemôžem sa spametat iba ak spamätať a hlavne v čom sa mám spamätať? Odpísala som napríklad ja na to,čo píšeš. Dala som ti protiargument. Tak odpovedaj a nehraj ublíženu 😏

biba_18
15. nov 2025

@anonym_9ce399 voči zlým ľuďom som prestala byť tolerantná. vyslovene škodia ľuďom okolo seba - to mám tolerovať?

mizoko
15. nov 2025
@biba_18

@anonym_9ce399 voči zlým ľuďom som prestala byť tolerantná. vyslovene škodia ľuďom okolo seba - to mám tolerovať?

@biba_18 keď sa k nim začneš správať rovnako strašne sa im to nepáči 😁 a ja sa na Tom úžasné bavím 😏

viestta
15. nov 2025
@anonym_9ce399

@anonym_9ce399 nie, nejdeme ako supy po cloveku. A uz vobec nie anonymne. Ty sa preco skryvas a nestojis si za tym co pises, preco si potrebujes zakryt aj tu tvoju, v konecnom dosledku anonymnu identitu? Bojis sa vyjst s kozou na trh?
A ano, mame (zatial) pluralitu nazorov. A o tom su tie protesty, aby aj ostala zachovana. Aby sme tu zas nemali vladu jednej strany (o tom sudruh preceda nedavno basnil), aby sme mali demokraciu a demokraticke volby kazde 4 roky, aby sme mohli vyberat kto bude za nas vladnut (aj o tom vykladal nedavno, ze su prilis kratke volebne obdobia, takze treba to zmenit aby sa politicka garnitura (ta jeho) dlhsie udrzala pri moci, abi nikto nevyhanal obcanov tejto krajiny do cudziny (aj to spominal, ked sa vam nepaci chodte), aby nase deti neposielal do vojny (v piatok to tym studentom povedal uplne jasne).
Takze ak mas iny nazor, ktory toto schvaluje, mas pravo ho vyjadrit. Ale kazdy s inym nazorom ti moze oponovat. O tom je diskusia. Ked nezvladas oponenturu, to nie je chyba tych, ktori ti oponuju a argumentuju, ale tvoja.

mizoko
15. nov 2025
@viestta

@anonym_9ce399 nie, nejdeme ako supy po cloveku. A uz vobec nie anonymne. Ty sa preco skryvas a nestojis si za tym co pises, preco si potrebujes zakryt aj tu tvoju, v konecnom dosledku anonymnu identitu? Bojis sa vyjst s kozou na trh?
A ano, mame (zatial) pluralitu nazorov. A o tom su tie protesty, aby aj ostala zachovana. Aby sme tu zas nemali vladu jednej strany (o tom sudruh preceda nedavno basnil), aby sme mali demokraciu a demokraticke volby kazde 4 roky, aby sme mohli vyberat kto bude za nas vladnut (aj o tom vykladal nedavno, ze su prilis kratke volebne obdobia, takze treba to zmenit aby sa politicka garnitura (ta jeho) dlhsie udrzala pri moci, abi nikto nevyhanal obcanov tejto krajiny do cudziny (aj to spominal, ked sa vam nepaci chodte), aby nase deti neposielal do vojny (v piatok to tym studentom povedal uplne jasne).
Takze ak mas iny nazor, ktory toto schvaluje, mas pravo ho vyjadrit. Ale kazdy s inym nazorom ti moze oponovat. O tom je diskusia. Ked nezvladas oponenturu, to nie je chyba tych, ktori ti oponuju a argumentuju, ale tvoja.

@viestta mne sa páči,že to, čo vyčítali pred prezidentskými voľbami Korcokovi,že bude naše deti posielať do vojny na Ukrajine, teraz spravil on sám. 🤣🤣🤣 Ten už by nemal otvárať žiadne fľaše 😏

jana_eyre_2
15. nov 2025

zober seba a čo najviac ľudí so sebou
.

viestta
15. nov 2025
@mizoko

@viestta mne sa páči,že to, čo vyčítali pred prezidentskými voľbami Korcokovi,že bude naše deti posielať do vojny na Ukrajine, teraz spravil on sám. 🤣🤣🤣 Ten už by nemal otvárať žiadne fľaše 😏

@mizoko mne toto na tom jeho cerajsom divadle tiez udrelo do usi. Teda zaperlil viac krat, ale toto bola fakt bomba. Ja ked som sledovala tie nahravky co prenikli na internet, tak som si pomyslela len jedno: Vyvadza ako jedna histerka, bez rozmyslu vyprskne cokolvek, co mu slina na jazyk doniesla lebo sa titil urazeny, dotknuty, ponizeny a jednoducho to nezvladol ani ako clovek, a uz vobec nie ako politik. Na druhej strane, cely tabor jeho pochlabovacov ho bude lutovat, lebo drzi frackovia sa OPOVAZILI vyjadrit svoj nesuhlas s tym co tam hovoril, co tam predvadzal.
A dalsia vec o tom, ze november 89 zorganizovali komunisti. Tak bud bluzni, co v jeho pernamentnom alkoholovom opojeni striedanom s abstakmi v stave, ked nema svoju hladinku je celkom mozne, alebo sa preriekol a vypadlo z neho to co on ako vzorny zvazak a stranik vedel uz vtedy, kedze mal styky na najvyssich miestach na UV KSS aj na UV SZM, tak aj to je celkom mozne.
V kazdom pripade, vcera v Poprade sa ukazal v celej svojej "krase". Lepsie sa ani odhalit nemohol.

mizoko
15. nov 2025
@viestta

@mizoko mne toto na tom jeho cerajsom divadle tiez udrelo do usi. Teda zaperlil viac krat, ale toto bola fakt bomba. Ja ked som sledovala tie nahravky co prenikli na internet, tak som si pomyslela len jedno: Vyvadza ako jedna histerka, bez rozmyslu vyprskne cokolvek, co mu slina na jazyk doniesla lebo sa titil urazeny, dotknuty, ponizeny a jednoducho to nezvladol ani ako clovek, a uz vobec nie ako politik. Na druhej strane, cely tabor jeho pochlabovacov ho bude lutovat, lebo drzi frackovia sa OPOVAZILI vyjadrit svoj nesuhlas s tym co tam hovoril, co tam predvadzal.
A dalsia vec o tom, ze november 89 zorganizovali komunisti. Tak bud bluzni, co v jeho pernamentnom alkoholovom opojeni striedanom s abstakmi v stave, ked nema svoju hladinku je celkom mozne, alebo sa preriekol a vypadlo z neho to co on ako vzorny zvazak a stranik vedel uz vtedy, kedze mal styky na najvyssich miestach na UV KSS aj na UV SZM, tak aj to je celkom mozne.
V kazdom pripade, vcera v Poprade sa ukazal v celej svojej "krase". Lepsie sa ani odhalit nemohol.

@viestta agresívny a hystericky. A za tú "kriedovu" si môže sám. Ak by riaditeľka nevybehla a nerobila cirkus a ak by on sa neposr*l a normálne prišiel a prešiel po Tom napise tak takato vlna solidarity by nevznikla. Takže vlastne sám spustil to,čo sa teraz deje 🙂 No a to,že poslal deti do vojny je už len čerešnička. Premiér vojny 😜 a k tomu urazený až hroza

napetra
15. nov 2025
@sevrin

@senta_sofia čoraz častejšie sa zamýšľam, či sa tu voľby nemanipulovali. Však čo za retarda po tomto všetkom by ešte volilo smerákov?

@sevrin Spracovanie volieb nebolo manipulované v posledných voľbách a ani v žiadnych predchádzajúcich od roku 1989, odkedy máme slobodné voľby.
Boli vždy spracované presne, viacnásobne kontrolované , pod dohľadom všetkých strán a podpísané komisiou.
To posledné klamstvo nášho súdruha v Poprade, že referendum o vstupe do EU bolo zmanipulované je jeho zúfalstvo, keďže sa mu nedarí umlčať národ.
Štatistický úrad, ktorý voľby spracováva by sa mal brániť a žiadať dôkazy o podvode.

anonym_0ababd
17. nov 2025
@mizoko

@anonym_autor opäť sa tu vyrojila kopa anonymov, ktorí tak akurát konspiruju a kydaju ale nemajú odvahu písať ani pod svojím nickom. 😏😌

@mizoko ty si tu kazdy den v kazdej politickej teme?

Strana
z2