Diskusia Mach verzus Mazurek
Videli ste? Zarazila ma jedna vec, kde Marek tvrdí, že nikdy nehovoril ľuďom, koho majú voliť, pritom si spomínam, že podporil Kisku a stranu Za ľudí. Pamätá si to niekto?
@qrstxyz najlepsi vtip týždňa je to ze fabulujes nemáš argumenty. Máš názor bez argumentov
@markusrasford veď som svoj názor ani poriadne neprejavila, takže nemôžeš tvrdiť, že je bez argumentov. Faktom ale je, že Marek Mach obhajuje veci ako masová migrácia, LGBT ideológia, potraty, čo sú veci, ktoré práve vedú k zániku našej civilizácie. Otázne je, či to robí zámerne so zlým úmyslom alebo je iba vypatlaný.
V diskusii bola spomenutá aj @yanulla01
@markusrasford veď som svoj názor ani poriadne neprejavila, takže nemôžeš tvrdiť, že je bez argumentov. Faktom ale je, že Marek Mach obhajuje veci ako masová migrácia, LGBT ideológia, potraty, čo sú veci, ktoré práve vedú k zániku našej civilizácie. Otázne je, či to robí zámerne so zlým úmyslom alebo je iba vypatlaný.
@qrstxyz potraty,homosexualita a aj migrácia,a to masová, tu boli vždy a nevymreli sme. O čom točis prosím ťa? A to, že niekto priznáva ľuďom ich práva ako napríklad právo nakladať so svojím telom ako uzná za vhodné, právo mať partnera akého si vyberie a právo na voľný pohyb je snáď zle? Jaj ty si jedna z tých, ktoré chcú ludom PRIKAZOVAT ako majú žiť a kde majú žiť podľa toho, ako sa to hodí a páči tebe. Už chapem. Nevolnictvo a otrokárstvo,aspoň v našich končinách, skončilo už dávno. Ale zjavne si to nezaregistrovala.
@qrstxyz
ty máš koľko detí? dúfam, že minimálne 10🙈 naša civilizácia zanikne aj tak raz.
@mondolina jej by sa páčilo keby to tu bolo ako v Príbeh sluzobnicky 🤦🏼♀️ Nech si ona žije ako chce ale ostatným nech nevnucuje svoje milne predstavy o živote.
@mizoko mylné sa píše s y, je to vybrané slovo. Nikomu nič nevnucujem, vyjadrujem iba svoj názor, na to hádam mám právo, aj keď ľudia ako ty by nás najradšej dali všetkých pozatvárať. Pri interupcii nejde len o tvoje telo, ide aj o telo tvojho dieťaťa. Bože môj, vám treba furt vysvetľovať to isté. O svojom tele rozhoduješ vo chvíli, keď si s niekým líhaš, samozrejme, pokiaľ sa nejedná o znásilnenie. Po spojení vajíčka a spermie vzniká nový človek. Základy biológie treba zopakovať.
@mizoko mylné sa píše s y, je to vybrané slovo. Nikomu nič nevnucujem, vyjadrujem iba svoj názor, na to hádam mám právo, aj keď ľudia ako ty by nás najradšej dali všetkých pozatvárať. Pri interupcii nejde len o tvoje telo, ide aj o telo tvojho dieťaťa. Bože môj, vám treba furt vysvetľovať to isté. O svojom tele rozhoduješ vo chvíli, keď si s niekým líhaš, samozrejme, pokiaľ sa nejedná o znásilnenie. Po spojení vajíčka a spermie vzniká nový človek. Základy biológie treba zopakovať.
@qrstxyz ako vyjadrila si sa k potratom. Ôk tvoj názor. A co tie dve ďalšie témy? Tie si nenapadne nespomenula. A kvôli tomu ze on ma iný názor tak je vtip dňa? Ma svoj názor ako ty tak respektuj aj ty. Tak ako to vyzadujes ty
@qrstxyz
po spojení vajíčka a spermie, vzniká oplodnené vajíčko nie človek 😉
@qrstxyz ako vyjadrila si sa k potratom. Ôk tvoj názor. A co tie dve ďalšie témy? Tie si nenapadne nespomenula. A kvôli tomu ze on ma iný názor tak je vtip dňa? Ma svoj názor ako ty tak respektuj aj ty. Tak ako to vyzadujes ty
@markusrasford to je to - rešpekt sa nevyžaduje, rešpekt sa získava. A ona ho vyžaduje,ale nemá naňho nárok. Nie po Tom,čo píše. Moje telo - moja voľba. Môj život - prežijem ho kde chcem a s kým chcem. Do toho nemá nejaký fanatik čo kecat. Nemá dosah na životy iných a to ju serie. Veď dobre. Nech sa uziera. Pre mňa je to absolútne nepodstatný človek s nepodstatnými bludnými názormi ktoré môže vyžadovať tak akurát sama od seba ale od iných nie. So životom iných spraví asi toľko ako dážďovka. Nič. Takže posielam lásku lebo sa tejto osobe zjavne žiadnej nedostáva ☺️❤️
@qrstxyz
biológiu ovládam. A nie, spojením spermie a vajíčka nevzniká okamžite nový človek. A ja nikoho zatvárať nechcem. To chces ty,ale tých z druhej strany mosta. Mne je úplne jedno ako žiješ. Nezaujimas má. Si pre mňa absolútne nepodstatna. Ale iba do chvíle, kým takéto hlúpe fanatické názory ako máš ty nezasahujú do života ľudí. A to sa môže stať ak sa budú presadzovať politický.
A ak to nie je moje telo keď som tehotná tak prečo plod nedokáže prežiť bezo mňa? Ak je to samostatná jednotka, nezavisla na mojom tele tak nech žije sama. Bezo mňa. Hneď.
Ty nerozhodujes kto čo bude robiť so svojím telom ani s kým a kde bude žiť. Nemáš na to zatiaľ žiaden dosah. Ty ani tebe podobní fanatici. Ži ako uznas za vhodné. Ja ti svoj pohľad na svet ani svoj život nenatiskam. Ži s mužom,máj 20 deti a nikdy neopustí ani rodné mesto.
Vieš,v tomto je rozdiel medzi nami - ja nemám potrebu nakazovat ti ako a s kým a kde máš žiť. Nechávam to na tebe. Si nepodstatná. Tak načo a tebou zaoberať.
@qrstxyz pri interrupcií ide o telo ženy je mylná predstava kto ju podstupuje u nás na sk to je do 1000zien ročne ide o ženy po zneužívaní, znásilnení často aj deti kde by pôrod ohrozil ich vývoj a ženy s veľa deťmi ktoré ich nevládzu uživiť. Mimochodom taky potrat nie je lacný 700euro žena slabá sociálne alebo dieťa nenájdu len tak. A každé podopiera ie takejto starostlivosti je len vznik pre tragédiu. V USA sú štáty kde sú aj znásilnene deti nútené rodiť a je to tragédia často umierajú. Naše ženské tela nie sú prispôsobené pôrodom pred ukončením vyvovoja do toho psychická záťaž samovraždy k čomu asi vedie zákaz nakladať si z vlastným telom. Ohrozenie života pôrodom je 80%vacsie než pri interrupcií prečo sa o tom nehovorí že výskumy zatiaľ neboli robene na ženách až teraz a vieme koľko obetu majú aby priniesli život a svet lenže ten život ma byt chceni. MAZUREK CO SI Urobil pre to aby sa predchádzalo znásilnenia v cirkvi, doma v školách prečo nemáme výchovu k súhlasu politici na to úplne seru alebo im to vyhovuje lebo kryjú tým seba.

@ddaassuullaa jop,je ich tu kopa. Ale dvaja už su preč 😜 a tí boli riadny extrém 😌 preto sú už tieto iba ako anonymi. Úbohé ale čo viac od nich čakať
@mizoko od trollov sa da cakat len pod*ebavanie, vyskakovanie, urazanie a vymyvanie🧠 kory tym, ktorych este dokazu osprostiet. Obracaju si ich na svoj obraz🤷♀️