Energopomoc 2026
Čo hovoríte na to, čo schválili? Toto sa dotkne aj nižšej strednej triedy,ak sa naplní zvýšenie o 22 az 3O%. Tá hranica
max príjmu je veĺmi nízka.Asi aby sme si boli všetci rovnejší a moc sa nerozkokošili.V spojení s okresaným daňovým bonusom bude pre mnohých znížená životná úroveň citeĺná.
@michal711 takto, skus si to precitat este 4x a pomaly
@natalka13 Ak na adrese odberného miesta nie je evidovaná žiadna adresa trvalého pobytu fyzickej osoby, odberné miesto sa priradí k tej energetickej domácnosti, ktorej člen je evidovaný ako odberateľ elektriny na danom odbernom mieste (to je prípad investičných bytov, chát, chalúp, garáží, záhrad a podobne, v ktorých majiteľ nemá trvalý pobyt, ale je tam odberné miesto a majiteľ nehnuteľnosti je na ňom evidovaný ako odberateľ elektriny).
@natalka13 Ak na adrese odberného miesta nie je evidovaná žiadna adresa trvalého pobytu fyzickej osoby, odberné miesto sa priradí k tej energetickej domácnosti, ktorej člen je evidovaný ako odberateľ elektriny na danom odbernom mieste (to je prípad investičných bytov, chát, chalúp, garáží, záhrad a podobne, v ktorých majiteľ nemá trvalý pobyt, ale je tam odberné miesto a majiteľ nehnuteľnosti je na ňom evidovaný ako odberateľ elektriny).
@michal711 ale ona ak ma TP u rodicov- pocitaju sa prijmy rodicov + jej a jej muza- a priradi sa tam byt v ktorom byva, nebudu mat narok na energopomoc kedze prekrocia asi limit primu.
ci ak sa k nehnutelnosti priradi dalsia myslis ze celkovy prijem domacnosti sa bude delit dvoma?
Zistite si na energopomoc.sk
Prosím vás, keby ste niekto mali info, lebo ja už sa vo všetkých tých článkoch vôbec neorientujem - bývame v mestskom byte, voda aj plyn písané na mesto, trvalý pobyt máme tu v podnájme, vlastná kotolňa. Príjmovo sa vojdeme. Ako je to s energopomocou v to to prípade, keď prenajíma mesto? Ďakujem.

@michal711 a kde je tam napísané od pána Mihala, že bude mať majiteľ viacerich nehnuteľnosti "nárok" na tie, kde trvalý pobyt nemá nahlásený?
@telefon00 vy ste už fakt sprostý? Veď som to tam napísal