Energopomoc - názor na situáciu
Ahojte, čitali ste? aký mate nazor
@katkaseiner mnohi sa preto radsej ani nevracaju. tiez zvazujem ale co sa deje na sr je uplne cez.
@anonym_268740 ak môžeš ešte počkaj, ja napr keby to šlo aj ihned odíst ... a aj napriek veku začat inde , čim dalej menej na učte ku koncu mesiaca a nemôžeš mat xy brigad ,však ta deti ani neuvidia, a zase je tak že ani nevieš zohnat brigadu ako dakedy ani len na to blbé dokladanie tovaru ,minule ked sme sa boli pytat mi hovorí ma tu 300 žiadosti už ani neberu a to aj na také dni ak št, večer, silvester medzi sviatkami
teraz užasne mikroodvody to bude sekera zase , chápem pri niekom kto neplati žiadne odvody tam je to namieste ale ak už platíš ako zamestnanec ? alebo férovo dat ako pri zdravotnej , z hrubeho zisku nejaké % ale nie natvrdo podla bulharskej konštanty .. však jedny celé odvody maš zo zamestnania .. aj tak väčši dôchodok nebudeš mat ani lepšiu zdr, starostlivost
ja sa bojim už aj otvorit noviny že čo zase , furt dačo , furt
amo môže poslanec mať nárok na energopomoc? to voľajako nevychádza…
amo môže poslanec mať nárok na energopomoc? to voľajako nevychádza…
@biba_18 klasika... vypocitali si to tak aby im vyslo... ci uz vyjde ovciam, je uz sumafuk... mne nevychadza... som teda oficialne mega bohata ... a nevychadza mi ani danovy bonus... co este mi vedia vziat? len tak nahlas uvazujem...
Ako si vedia overiť či máme narok?ja s mamou sme dôchodkyne (ja čiastočny ID,mama starobný) a manžel pracuje v Čechách..
Mna by skor zaujimala prakticka stranka, ak mi nebyjde energopomoc elektrarne to so mnou ako vyriesia? Na konci zuctovania odpadnem ci ako?
@biba_18 a tsi mam navysit sama ci myslis ze ma vyzvu?na byt mam teraz zalohu 38, nema byt to zvysenie cca 30%?
@eeffka toto inak aj mna zaujima...asi pre istotu navysim trochu platby nech nie som prekvapena. Vacsinou sme mavali preplatky a minuli sa na dovolenky...tak nech fakt nie som prekvapena
@eeffka toto inak aj mna zaujima...asi pre istotu navysim trochu platby nech nie som prekvapena. Vacsinou sme mavali preplatky a minuli sa na dovolenky...tak nech fakt nie som prekvapena
@katkaseiner my sme mali vždy preplatky,minulý rok bol nedoplatok
podobne elektrina , máme cca rovnaku spotrebu , vždy sme mali preplatky, minuli sa na vylety teraz nedoplatky a potom bohovsky spravodlivom prepočte na kurenie sme mali tiež paradny nedoplatok - pritom nás mal chranit rohovy vrchny byt 😂😂,nejak naopak
dakujem pani ministerke FUckovej, ale obhlodanu kost si neprosim.
@anonym_e01102 neverim... este to kludne moze zvalit na progresivcov... (co tam potom ze v parlamente nie su vobec).
@katkaseiner ako ficovolic volil hlas? Povedz mu, ze za to moze matovic a simeckova matka, a tito su v tom nevinne. Posilni v nom jeho nazor.

@anonym_autor mozno si konecne moj tatko ficovolic rozmysli, koho bude nabuduce kruzkovat, kedze svoj uzasny 13.dochodok da na zvysene ucty, kedze byva s nimi aj sestra, ktora ma dve prace aby sa o nich postarala a energopomoc im podla vsetkeho nevyjde.
@anonym_e01102 neverim... este to kludne moze zvalit na progresivcov... (co tam potom ze v parlamente nie su vobec).