icon

Epstein a Lajčák

31. jan 2026

Na to, že ve Epsteinových spisech se znovu objevilo i jméno tehdejšího slovenského ministra zahraničí Miroslava Lajčáka, upozornil portál 360tka. Vycházel z nové várky zveřejněných dokumentů americkou stranou.

Materiály obsahují dosud neznámou komunikaci mezi Lajčákem a Epsteinem z let 2017–2018, kdy byl slovenský diplomat předsedou Valného shromáždění OSN a často pobýval v New Yorku.

„Proč mě nepozveš na tyhle hry? Vzal bych si tu holku MI,“ píše Lajčák. „Kdo by nechtěl? Můžeš si vzít obě, nejsem majetnický. I jejich sestry,“ odpověděl mu Epstein. „Nedělám si srandu, obě jejich sestry plavou v bazénu, bolí mě hlava,“ pokračoval Epstein a posmíval se Lajčákovi, že jsou na něj ale moc mladé, protože je jim pod 30 let. „Nebuď zlý. Neznáš mě v akci,“ odpověděl Lajčák.

Lajčák Epsteinovi taky poslal „pozdrav z Kyjeva“ a konstatuje, že „místní dívky jsou nádherné jako vždy“, v jiné pasáži píše z Moskvy, kde hovoří o „neuvěřitelných dívkách“.

Slovenský exministr Lajčák měl Epsteinovi nabídnout schůzku ve vídeňské rezidenci.

Strana
z4
tetapetra
9. feb 2026
@lulua15

@tetapetra jaj vás zaslepenych čo podporujete zlo je kopu zbytočne ti dačo vysvetľovať.

@lulua15 presne tieto fantazmagorie čítam na FB. Šialené.

beronsche
9. feb 2026
@lulua15

@anonym_autor to budeme prekvapený kto všetko tam ešte bude zapojený. Celý svet ktorí žijeme je jedno klamstvo. No ako sa tvária mamičky ktoré tu do neba velebili caputovu 👿najlepšiu prezidentku🤦🤣 veď z tej nikdy nič dobré nešlo falošná satanova slúžka jak doba do ktorej nas cielene dostali oligarchovia a mocní sveta😡jedno ma teší že pravda ide na povrch🙏

@lulua15 Satanová slúžka?
Nože daj nejaké jej kauzy, nech sme v obraze..
Škoda, že zaslepení ako ty, vidia zlo všade, len nie u tých, ktorých opakovane volia a tym nas vlastne dostávajú do pekných sraciek...

beronsche
9. feb 2026
@tetapetra

@lulua15 presne tieto fantazmagorie čítam na FB. Šialené.

@tetapetra ľudia su tak zaslepení, že to nemá obdoby.. ☹️

tetapetra
9. feb 2026
@beronsche

@tetapetra ľudia su tak zaslepení, že to nemá obdoby.. ☹️

@beronsche na FB,mi to vyskakuje. Najnovšie olympiáda a satanov znak. Prekrikuju sa,kto to vidí lepšie

enmery
9. feb 2026
@tetapetra

@beronsche na FB,mi to vyskakuje. Najnovšie olympiáda a satanov znak. Prekrikuju sa,kto to vidí lepšie

@tetapetra Boha vďaka, že FB nemám...to by mi zase viera v ľudstvo klesla o značné percentá.

Strana
z4