icon

Epstein a Lajčák

Včera o 14:11

Na to, že ve Epsteinových spisech se znovu objevilo i jméno tehdejšího slovenského ministra zahraničí Miroslava Lajčáka, upozornil portál 360tka. Vycházel z nové várky zveřejněných dokumentů americkou stranou.

Materiály obsahují dosud neznámou komunikaci mezi Lajčákem a Epsteinem z let 2017–2018, kdy byl slovenský diplomat předsedou Valného shromáždění OSN a často pobýval v New Yorku.

„Proč mě nepozveš na tyhle hry? Vzal bych si tu holku MI,“ píše Lajčák. „Kdo by nechtěl? Můžeš si vzít obě, nejsem majetnický. I jejich sestry,“ odpověděl mu Epstein. „Nedělám si srandu, obě jejich sestry plavou v bazénu, bolí mě hlava,“ pokračoval Epstein a posmíval se Lajčákovi, že jsou na něj ale moc mladé, protože je jim pod 30 let. „Nebuď zlý. Neznáš mě v akci,“ odpověděl Lajčák.

Lajčák Epsteinovi taky poslal „pozdrav z Kyjeva“ a konstatuje, že „místní dívky jsou nádherné jako vždy“, v jiné pasáži píše z Moskvy, kde hovoří o „neuvěřitelných dívkách“.

Slovenský exministr Lajčák měl Epsteinovi nabídnout schůzku ve vídeňské rezidenci.

Strana
z2
estellas
Včera o 16:19
@anonym_fe8a30

@anonym_64a68b súhlasím. Aj 13+ ročné vedia, o čo ide. Nielen v USA, ale aj u nás. Len Kristine Kevösovej to ešte nedošlo. A nie, nie som Fico voliçka

@anonym_fe8a30 13 + ročné dievčatá sú v prvom rade, deti pod zákonom !Muž nemá mať s nimi pohlavný styk, to je tresný čin ! Pohlavný styk je od 15. rokov.
V tomto veku ešte nie sú vyspelé aby vyhodnotili riziká, sú nevyspelé. Je to nechutné a úchylné ak niekoho priťahujú neplnotené.

anonym_b60cab
Včera o 17:00
@anonym_64a68b

Aj keby to bola pravda, absolútne mi to nevadí. Epstein mal kontakty, moc a peniaze a dievčatá sa k nemu a jeho známym pchali samé. Vedeli, že si zarobia a pomôže im to aj v budúcnosti. A dobre vedeli, čo robia, aj keď neboli plnoleté. Aj tu obhajuje každá druhá sexujúce puberťácky, či akékoľvek influencerky, čo sú tiež zvyčajne ľahké ženy, tak načo z tohto robiť haló? Úplne zbytočná kauza, navyše spolitizovaná. Mladé pekné baby a vplyvní starší muži, to šlo vždy dokopy a pre obe strany to bolo výhodné. Obe strany sú užili, nikomu nerozbíjali vzťahy, ani nezničili manželstvo, nikomu neurobili nič zlé.

@anonym_64a68b keď maloleté dieťa dobrovoľne súhlasí s pohlavným stykom s dospelou osobou, podľa našich zákonov je to trestný čin sexuálne zneužívanie a ona je vždy obeť trestného činu bez výnimky aj keď s tým súhlasila

v tom veku si ešte plne neuvedomuje dôsledky svojho konania a preto dospelý človek má mať už rozum aby vedel že to nemôže robiť s dieťaťom

markusrasford
Včera o 17:00
@anonym_64a68b

Aj keby to bola pravda, absolútne mi to nevadí. Epstein mal kontakty, moc a peniaze a dievčatá sa k nemu a jeho známym pchali samé. Vedeli, že si zarobia a pomôže im to aj v budúcnosti. A dobre vedeli, čo robia, aj keď neboli plnoleté. Aj tu obhajuje každá druhá sexujúce puberťácky, či akékoľvek influencerky, čo sú tiež zvyčajne ľahké ženy, tak načo z tohto robiť haló? Úplne zbytočná kauza, navyše spolitizovaná. Mladé pekné baby a vplyvní starší muži, to šlo vždy dokopy a pre obe strany to bolo výhodné. Obe strany sú užili, nikomu nerozbíjali vzťahy, ani nezničili manželstvo, nikomu neurobili nič zlé.

@anonym_64a68b píšeš hlúposti a veľmi veľké a preto píšeš aj anonymne. Sú ľudia co tvrdia ze Trumpa držia za gule ruší lebo ho vedia kompromitovat na základe fotiek ktoré sa urobili u Epsteina. Treba si spomenúť ako Donald sľuboval ukončenie vojny do 24 hodín a vysledok? No nieje koniec vojny ani po roku jeho pôsobenia v úrade. Kto to spolitizoval Šimečka? Naď? Kto? Treba si spomenúť co stvaral Fico ked prezidentka podpísala obrannú zmluvu s Amerikou. A teraz vychádza ze Fico sa chcel stretnúť s politikom blízkeho k Trumpovi. Kto este dnes uverí Ficovi ze sa vola Fico je j....y.

markusrasford
Včera o 17:16
@anonym_64a68b

@anonym_64a68b som nesmierne rád ze ti tu pravdivo napísalo niekoľko ľudí. Je čas aby kriminálnici skončili tam kde majú. V jednom videu na 360 ke povedal Kalinak ze Bombic je slušný človek. Nie je co viac riešiť mentálnu výbavu pána ministra.

lenusiatko
Včera o 17:35

Vsetky tie politicke gebule, oligarchovia, ci uz ruski, americki alebo slovenski su v tom namoceni, proste svetu vladnu amoralne hovada. Toto by mohol byt velky proces v style Norimberk, dozivotne basy a nutene prace. Uz len to, ze sa dali nachytat a natocit svedci o tom, aki si jebn...i, tym padom vydieratelni. Som zvedava, ci sa toho niekto chyti a zacne ich zalovat. Bohuzial obete su z chudobnych pomerov, malo vzdelane a taki nie su pre svet zaujimavi. Ja by som rada citala pamate byvalych manzeliek, napr. Ivany Trumpovej, byvalej Bezosovej zeny, Melindy Gates, Jarky Hargasovej, pani Ficovej, to by boli smakocinky. Rozviedli sa za milionove odstupne a dozivotnu mlcanlivost. Ti mocni muzi su obycajne tupucke primitivne hovada. Vajcak studovany v Rusku uz od pohladu asexualny nechutny slizak, co vzdy len koktal, jednu suvislu vetu nevypustil dufam dostane niekedy spravodlivy trest a samozrejme aj ostatni.

alica110
Včera o 17:43

Ľutujem jeho ženu a dcéry.

anonym_619936
Včera o 19:35

Toto je ta tradicna rodina. Tie krestanske hodnoty 🤦🏼‍♀️

anonym_0a37ec
Včera o 20:36

@anonym_autor Osobne nemusíme Lajcaka, ani žiadneho z politikov, ale je strašne naivné myslieť si, že len on mal zo slovenskej politiky takéto "záujmy" S Epsteinom sa kamaradickovali státisíce vplyvných ľudí, či už z celosvetovej politiky, alebo takzvané " celebrity", ako aj ťažko prachati ľudia. Veľa ľuďom teraz stíska polky, či a kedy sa prevalia tieto ich úžasné aktivity. Napr.aj tzv.guru časti populácie, Bill Gates sa vraj nakazil pohlavnou chorobou , z aktivít u Epsteina. Keby ľudia vedelia o politikoch všetko, čo stvárajú, verím, že by im sánky padli hlboko. Mňa to však neprekvapuje, o takýchto exemplároch žiadne ilúzie nemám

anonym_ea03fa
Včera o 20:45
@anonym_0a37ec

@anonym_autor Osobne nemusíme Lajcaka, ani žiadneho z politikov, ale je strašne naivné myslieť si, že len on mal zo slovenskej politiky takéto "záujmy" S Epsteinom sa kamaradickovali státisíce vplyvných ľudí, či už z celosvetovej politiky, alebo takzvané " celebrity", ako aj ťažko prachati ľudia. Veľa ľuďom teraz stíska polky, či a kedy sa prevalia tieto ich úžasné aktivity. Napr.aj tzv.guru časti populácie, Bill Gates sa vraj nakazil pohlavnou chorobou , z aktivít u Epsteina. Keby ľudia vedelia o politikoch všetko, čo stvárajú, verím, že by im sánky padli hlboko. Mňa to však neprekvapuje, o takýchto exemplároch žiadne ilúzie nemám

@anonym_0a37ec kto tvrdi, ze tam bol len Lajcak. To tu cely cas piseme, ze je v tom vela vplyvnych ludi... A keby bol iba on zo Slovenska, tak co? To je ospravedlnenie?

anonym_fe8a30
Včera o 21:12
@estellas

@anonym_fe8a30 13 + ročné dievčatá sú v prvom rade, deti pod zákonom !Muž nemá mať s nimi pohlavný styk, to je tresný čin ! Pohlavný styk je od 15. rokov.
V tomto veku ešte nie sú vyspelé aby vyhodnotili riziká, sú nevyspelé. Je to nechutné a úchylné ak niekoho priťahujú neplnotené.

@estellas to mi vysvetľovať nemusíš. Len ako rozozná chlap 2 ročný rozdiel na zmaľovanom , vyspelom dievčati hlavne, ak si predtým písali a ona si pridala par rokov navyše.

anonym_0a37ec
Včera o 21:13
@anonym_ea03fa

@anonym_0a37ec kto tvrdi, ze tam bol len Lajcak. To tu cely cas piseme, ze je v tom vela vplyvnych ludi... A keby bol iba on zo Slovenska, tak co? To je ospravedlnenie?

@anonym_ea03fa Nerozumiem o akom ospravedlneni tu píšeš

anonym_b1d430
Včera o 21:29

zeby bol pan minister taky hlupy, ze by nevedel, ze po takejto komunikacii zostavaju digitalne stopy, a Epst. je vysetrovany....???? mozno je toto len milosrdnejsia loz...ktovie....

Strana
z2