Extrémisti v Republike
Dnes mi skoro oci vypadli, ked som zbadala Uhrika v politickej diskusii, ze davame tejto nacionalistickej pravici priestor. Ale po vypocuti som rada, mal by byt v diskusiach castejsie, ze to nie je ako tocit si videjka pre ohlupene publikum, nech kazdy vidi nazivo co a ako rozprava, aky je strateny v priestore, zosmiesnuje otazky moderatorky, obsahovo je uplne prazdny. Je to ako s Pampuchom Bartekom, cim viac je v telke, tym hlbsie strana pada...a taky isty princip vidim aj s tymito pomylenymi nackami v oblekoch. Ako to vidite vy?
@anonym_autor vidím to rovnako, ale bohužiaľ ich voliči a potenciálni voliči to buď nevidia alebo nechcú vidieť, resp. nechápu. A čo sa týka Barteka (Pampúch je krásne pomenovanie), pre mňa je symbolom neschopnosti Eštóka a vedenia Hlasu, že takúto kreatúru vôbec prezentujú na verejnosti
@anonym_autor ja si myslím, že ich cielovka sú jednoduchí ľudia, oni nerozumejú nejakej komplikovanejšej vete a cudzím slovám. Preto ich ohúri takýto blbecek, lebo s ním sa vedia stotožniť, majú pocit: ‘ten je jeden z nas’.
Že extrémisti, nackovia, ... To sú silne slová teta 🙂 je demokracia, každý by mal dostať priestor. Bez ohľadu na názor. Či len jeden názor je ten správny? Tak kto je potom extrémista a nacek? 😉
Že extrémisti, nackovia, ... To sú silne slová teta 🙂 je demokracia, každý by mal dostať priestor. Bez ohľadu na názor. Či len jeden názor je ten správny? Tak kto je potom extrémista a nacek? 😉
@andrejkaandri napriklad Minko Mazurek je odsudeny nacek a extremista, prava ruka Minka Uhrika. To je fakt a nie nazor
Politické okienko opozície?
@andrejkaandri dufam ze aj Bombic je tvoj kamarat a chudacikovi aj kolac dnes napecies, vsak?
Politické okienko opozície?
@volajmajanko nie iba normalne pricetnych ludi, vystrelo ma ked som zbadala toho nacka v telke
Takže ako som povedala, len jeden názor je správny 😉 to mi niečo pripomína 🤔
@andrejkaandri To nie je nazor, ale fakt. Ved kto pričetný môže takým primitívom fandiť, pozrieť sa na nich a zdieľať s nimi ich názor? Len rovnaký debil.
@andrejkaandri
Presne tak. Veď dajme priestor aj pedofilom a násilníkom, nech aj oni povedia svoje názory a šíria ich v spoločnosti, nie?
@anonym_autor myslím ,že táto krajina je stratená , veď Fico je už 4. Krát premiérom , bez výsledkov , so stovkami káuz , populista & klamár , tu už nepomôže nič , možno len rozdelenie na pro EU SK a Rusku resp "suverénnu" rit bez EU , a uhrik tliacha podľa svojich prieskumov , vie,že určita skupina, a je ich dosť , nenávidí EU, lgbti .. atď ,veď kedysi bol slnieckar,ale to nesypalo až tak dobre
Cela ta ich strana je k smiechu. Vedia akurat tak vrieskat doma do telefonu na videjko na instagram, kde, samozrejme, cielene upravia fakty tak, aby boli za peknych. To, ze pravdu prekrutia o 180 stupnov je vedlajsie, lebo ich cielovka si to nema kapacitu overit, na nich plati len zvyseny hlas a silne reci.
Ľudí si ich zvolili, tak isto ako si zvolili ostatných politikov a strany. Ja rešpektujem názory ostatných, aj napriek tomu, že s nimi nie vždy súhlasím 🙂 takže áno každý by mal dostať priestor. Aj ten, ktorý má opačný názor ako ja 🙂 a prirovnávať politika k pedofilom a násilníkom, to ani nebudem komentovať lebo toto nemá ani hlavu ani pätu.
zvolebnieva sa.. a toto bude utocisko pre vsetkych koalicnych volicov, ktorym docvaklo, ze sa maju zo dna na den horsie a vdaka komu
Odraza to tupost ich slovenskych volicov. Ako nadavaju ukrajinskym "nacistom", kricia "denacifikovat" a sami podporuju skutocnych domacich nacistov (Uhrik,...), cim robia zo Slovenska ciel dalsej ruskej "denacifikacie". Komu neni zhora dano ...
Ľudí si ich zvolili, tak isto ako si zvolili ostatných politikov a strany. Ja rešpektujem názory ostatných, aj napriek tomu, že s nimi nie vždy súhlasím 🙂 takže áno každý by mal dostať priestor. Aj ten, ktorý má opačný názor ako ja 🙂 a prirovnávať politika k pedofilom a násilníkom, to ani nebudem komentovať lebo toto nemá ani hlavu ani pätu.
@andrejkaandri nebude to take jednoduche. Aj mnohi diktatori v minulosti (nemyslim u nas, ale aj) sa dostali k moci volbami. Populisti dokazu zmanipulovat masy az k fanatizmu. Aj demokracia by mala vediet predvidat, resp. aspon sa poucit z minulosti, chranit samu seba. Sucasny americky prezident sa ti zda byt rozumne zmyslajuci demokraciu, ci vobec pravidla (aj medzinarodne) ctiaci clovek?
@andrejkaandri trošku sa dovzdelaj, štúdiom nedávnej histórie zistíš, čo je to nacistická ideológia a k čomu viedla, pochopením nedávnych i súčasných udalostí a ideológií zistíš, prečo je škodlivý extrémizmus a potom trús reči o "názoroch". Toto nie sú názory, to je propagovanie škodlivých ideológií, vedúcich veľmi zlým smerom
Radšej nacisti a ich ideológiu ako liberáli. Pri nich normálne žijúcim slušným ľuďom nič zlé nehrozí.
Radšej nacisti a ich ideológiu ako liberáli. Pri nich normálne žijúcim slušným ľuďom nič zlé nehrozí.
@anonym_9a63f1 normalne slusne zijuci rom bude v bezpeci?
@andrejkaandri popieranie holokaustu napríklad je tiež názor?to nemyslis vážne !
@andrejkaandri radikalna pravica je nazor? Dalsia, co si na dejepise lakovala nechty.
Radsej nech sa da tymto osobam priestor, nech vieme co su zac. Kebyze sa utlacia, este viac ludi by ich nazory pritahovalo. Takto je verejna diskusia a vedia sa verejne skritizovat.
@anonym_9a63f1 takze radsej zit v klietke ako v slobode hej? Je mi ta luto
@andrejkaandri
Presne tak. Veď dajme priestor aj pedofilom a násilníkom, nech aj oni povedia svoje názory a šíria ich v spoločnosti, nie?
@anonym_12d3c1 aspon zistits kto je pedofil a nasilnik, len nech sa to pekne ukaze
@anonym_12d3c1 aspon zistits kto je pedofil a nasilnik, len nech sa to pekne ukaze
@hederamonstera ponuknes svoje deti ako navnadu?
Radsej nech sa da tymto osobam priestor, nech vieme co su zac. Kebyze sa utlacia, este viac ludi by ich nazory pritahovalo. Takto je verejna diskusia a vedia sa verejne skritizovat.
@hederamonstera len niekde musia aj [nenapadne] stvave reci (aspon v masmediach) narazit na hranice. Lebo jednoduchsi ludia sa lahko daju ovplyvnit a sfanatizovat. A v masmedialnych diskusiach by mali mat rovnocenne (vyrecnych) oponentov.
@hederamonstera ponuknes svoje deti ako navnadu?
@anonym_3a226f co?😁 ako ponuknem svoje deti ako navnadu ked sa niekto verejne vyjadri ze je pedofil…boze toto zmyslanie
@andrejkaandri najsmutnejšie na tom je, že si neuvedomujú, že podporujú pedofiných liberálov ktorí vládnu svetu.
Republika funguje na uplne rovnakých heslach ako smer ci hlas. Len smer a hlas je poškodený uz rokmi neschopnosti vládnuť a korupciou. Republika ma rovnaké hesla a rovnaké reakcie.
Nieco na sposob: Jeden nepriatel zvonku. Ostatni nam chcú ublížiť. My chceme zachovať poriadok a dobro vo svete. Naša hodnota je rodina, viera a domov atd.
Davaju ludom jednoduchý návod na "šťastný" zivot. Nevadi, ze su pokrytci a že svet takto nefunguje. Maju šancu na svoje hesla nachytať nešťastných ludi a ze na slovensku ich je.

Vidim to tak, ze oni maju svoju cielovku a podla prieskumov nie malu a dalej rastu. Ty sa cudujes na rovnaky styl, ako volic Smeru, ze co niekto vidi na reciach Simecku.