icon

Dredy v dnešnej dobe

20. júl 2023

Čo si myslíte o dredoch v tejto dobe?

Zvykli sa mi veľmi páčiť. No keď som ich (pseudodredy) videla na moderátorke v teleráne, prestala som vnímať tento štýl ako niečo výnimočné.
Zaujímalo by ma, či to vidíte podobne.

thereisabear
•
20. júl 2023

Nepáčia sa mi, ani sa mi nikdy nepáčili.

cookie29
•
20. júl 2023

ja by som nechcela, ale kolegyna ma a jej to sedi

mladena
•
20. júl 2023

strašne sa mi to nepáči až sa mi to hnusí a podľa mňa škoda si niečo také dávať keď na to potrebuješ mať vlastné husté vlasy, za čo by som ja s tenkými dala neviem čo a určite ich tak nesprznila 🙂

lenusa3
•
20. júl 2023

Nepáči sa mi to. Je to otrasné. Tak ako na žene tak aj na chlapovi....

cosmic_origin
•
20. júl 2023

Kvôli jednej moderátorke? Ja som vonku za posledný rok videla tak maximálne 3 ľudí s dredami, a to bývam v Bratislave, takže rozhodne to nie je niečo bežné. Keď to porovnám s inými trendami, napríklad septum ring, to má už pomaly každý druhý človek.

kristiii
•
21. júl 2023

Dredy sa musia hodiť. Ja som videla za život možno 3-4 ľudí, ktorým podľa mňa naozaj pristali, ostatní vypadali hrozne. Ale za bežné ich určite nepovažujem.

laila22
•
21. júl 2023

Mne sa to nepáči. Pôsobí to na mňa humusacky..

jesenzima
•
21. júl 2023

Dredy v žiadnej dobe 🙄

lulu0123
•
21. júl 2023

Mne to pride hnusne a nehygienicke.Ved to si ani vlasy nevies poriadne umyt.

h2
•
21. júl 2023

Dredy boli "wau" pred cca 30 rokmi. A už ani vtedy som nechápala, ako sa to môže niekomu páčiť.

kvetinka75
•
21. júl 2023

vizuálne sa mi to páči ale nedala by som si to z hyg. hľadiska.

kornelies
•
21. júl 2023

Dredy patria k cernosskej kulture, viacmenej pre chlapov. Belosky - zeny s dredmi su smrrrt. 🤑 Otrasne.

beata_k
•
21. júl 2023

@lulu0123 Normalne sa umyvaju. To len hippisacke socky ich maju neupravene.

beata_k
•
21. júl 2023

Pacia sa mi. Ale o dredy sa treba velmi, velmi start. Odrastene neposobia dobre.

marse
•
21. júl 2023

dredy su super, najlepší učes pre mňa. nemam žiadne starosti s tým. samozrejme musís vedieť co a ako..