icon

Fico navrhuje presun politických diskusií z víkendov na pracovné dni

15. máj 2025

Premiér Robert Fico vyzval slovenské televízie, aby presunuli politické diskusie z nedele na pracovné dni, s odôvodnením, že by sa občania nemali počas víkendu zaťažovať politikou. Prečo to podľa vás robí?

viestta
15. máj 2025

Lebo mu dochadzaju diskuteri a tych co tam posiela su slabi v kramflekoch.
(aj by som ine napisala, ale to je nepublikovatelne)

la_dolce_vita
15. máj 2025

Ja uz si davno nekazim nedelu pozeranim. Preco to robi? Ktovie.. Aby to pozeralo co najmenej ludi? Cim menej debat, diskusii a informacii, tym lepsie / pre nich. Ale zmyslanie tohto cloveka je pre mna nepochopitelne.

deti95060810
15. máj 2025

menej ľudí bude pozerať...

katie253
15. máj 2025

Kto chce pozerať pozerá, kto nechce, nepozerá. Ja nepozerám, je mi z neho blivno. To je najväčší problém Slovenska toto momentálne - kedy vysielať politické relácie. To je alfa a omega jeho politiky, na ničom inom nezáleží.

sonula
15. máj 2025

Klesaju mu zjavne % a este klesat budu, podla toho co vyvadzaju. On s nikym diskutovat nechce a uz vobec nie aby ho niekto moderoval ci kladol otazky. Nechapem, preco maju politicu potrebu riadit zivoty inych ci uz zakazom nedelneho predaja, nedelnych politickych diskusii, interupcii a inych veci.

annm81
15. máj 2025

Predpokladám, že sledovanosť počas týždňa bude výrazne menšia ako počas nedele. Keďže tvárou v tvár faktom a nepríjemným otázkam sú koaliční predstavitelia podstatne slabší ako keď im kladú podliezavé otázky moderátori z dezinfoscény, nižšia sledovanosť bude pre koalíciu len a len vítaná.

martinka13
15. máj 2025

Lebo sa boji a nechce, aby ľudia diskusie sledovali

alenamihal
15. máj 2025

A nech da idiot este obmedzeny cas od -do co bude vacsina v praci hahahaa ..boze isto si on mysli,ze je nenahraditelny brrrrrrrr

viestta
15. máj 2025

Jemu vobec nevadi, ze su politcke debaty v nedelu. Jemu je uplne u prdele "pravo na odpocinok pracujucich". Jemu vadia politicke debaty vo vseobecnosti a z principu. Obzvlast ak na druhej stolicke sedi silny oponent a koalicnik len habka a nevie rychlo aky blud by sa hodil, nedajboze silny moderator nedovoli aby sa odbocovalo od temy. Fico potrebuje len placovky, kde sa vyplacka ako mu kazdy ublizuje, obvini kadekoho. Zakazal na svoje (a nielen svoje) placovky pristup "protistatnym a stvavym mediam" a pre istotu uz ani na otazky tych "spriatelenych" novinarov neodpoveda. On sa len potrebuje predvadzat. A nielen to len on. Pretlacat svoju "pravdu".To je ta sloboda slova a pravo na informacie ficovskeho typu. To je ta demokracia ficovskeho typu. A to sme tu nedavno mali jedno aj druhe len orbanovskeho typu, ale sudruh preceda to este posunul o par levelov blizsie k cenzure.

annm81
15. máj 2025
@viestta

Jemu vobec nevadi, ze su politcke debaty v nedelu. Jemu je uplne u prdele "pravo na odpocinok pracujucich". Jemu vadia politicke debaty vo vseobecnosti a z principu. Obzvlast ak na druhej stolicke sedi silny oponent a koalicnik len habka a nevie rychlo aky blud by sa hodil, nedajboze silny moderator nedovoli aby sa odbocovalo od temy. Fico potrebuje len placovky, kde sa vyplacka ako mu kazdy ublizuje, obvini kadekoho. Zakazal na svoje (a nielen svoje) placovky pristup "protistatnym a stvavym mediam" a pre istotu uz ani na otazky tych "spriatelenych" novinarov neodpoveda. On sa len potrebuje predvadzat. A nielen to len on. Pretlacat svoju "pravdu".To je ta sloboda slova a pravo na informacie ficovskeho typu. To je ta demokracia ficovskeho typu. A to sme tu nedavno mali jedno aj druhe len orbanovskeho typu, ale sudruh preceda to este posunul o par levelov blizsie k cenzure.

@viestta Toto je extrémne nebezpečný trend. Fico presvedčil svojich voličov, u ktorých vyučovanie občianskej náuky zjavne zlyhalo, že opozícia - politická, novinárska, aj občianska- je spochybňovanie demokratických volieb. Celý koncept liberálnej demokracie tým postavil na hlavu a popletení voliči mu to žerú a budú žrať.

danica2711
15. máj 2025
@viestta

@viestta ďakujem, ušetrila si mi písanie, začala som a pozerám, prišiel tvoj príspevok - a presne to isté! 👍

sevrin
15. máj 2025

Keď fico nechce občanov zaťažovať politikou, ideálne by bolo keby sa fico s celým smerom presunuli rovno do gulagov na Sibíri.

cecilia29
15. máj 2025

Ja by som tu nedeľu zrušila. Ta krásny deň kazit. Ale tak Fico má určite iný dôvod

mizoko
16. máj 2025

Lebo tí ktorých tam za vládu posiela, nedokážu argumentovať a má obavu, že aj tým jeho verným čo ho stále volia dobije,že len odrbava,klame a zavádza. Smer nemá kvalitných ľudí a to ani SNS a Hlas. Prečo nejde Šupolienka Simkovicova do debaty? Lebo na to nemá. Nemá argumenty a ani dostatočnú inteligenciu na to aby mohla adekvátne oponovať. Vie len brechat keď už je po všetkom a sú za ňou jej nohschlwdi kt jej vždy prískocia na pomoc keď sa ona nevie vykoktat a takých je tam 90 percent. A Huliak je síce chrapun ale on má aspoň sedliackym rozum,to sa mu musí uznat