Fico prvýkrát verejne hovoril o neutralite
Viete čo to znamená, keď fico prekročí túto červenú líniu?
https://domov.sme.sk/c/23506288/slovensku-by-v-...
Začnite svojich synov pripravovať na povinnú vojenskú službu.
Zase len strašenie dookola. Kedy si ľudia začnú žiť svoj život užívať si čo majú a neriešiť vždy len politiku? Čo bude to bude. Ako to chceš ovplyvniť?
@sszuzu8 som zvedavá, ako si budeš užívať svoj život, keď vďaka politickým rozhodnutiam táto krajina skrachuje a jej obyvatelia budú tak chudobní, že mnohí nebudú mať, čo do úst.. nehovoriac o strate slobody a strachu, ktorý tiež môže byť dôsledkom..
Ja rozmýšľam, kedy ludia pochopia, že politika vplyva priamo na spôsob ich života VIAC než čokoľvek iné...
@dora281 nemyslim si, ze sme zbabeli. Sme len unaveni, vyckavame. Vlada sa sama povali len vtedy, ked si zabezpeci zmenou volebneho zakona vyhru aj v dalsich volbach, alebo ked uz nebude vediet ako dalej, tak nas prenecha opozicii. Cize pocas vyhry opozicie bud pojde do do hodku, alebo sa bude pripravovat na nove vladnutie. Fico je silny politik, ma vysoku sebadisciplinu
@dora281 nemyslim si, ze sme zbabeli. Sme len unaveni, vyckavame. Vlada sa sama povali len vtedy, ked si zabezpeci zmenou volebneho zakona vyhru aj v dalsich volbach, alebo ked uz nebude vediet ako dalej, tak nas prenecha opozicii. Cize pocas vyhry opozicie bud pojde do do hodku, alebo sa bude pripravovat na nove vladnutie. Fico je silny politik, ma vysoku sebadisciplinu
@eva8 sme zbabeli.. a hlúpi. Necháme sa opiť rožkom. Opakovane.
Už len fakt, že v posledných voľbách vyhral Fico a prezidentom je pelle dokazuje, že Slováci sú hlúpym národom. Že nevieme rozmýšľať v súvislostiach a pozrieť sa na veci z nadhľadu.
Že vlastne nemáme budúcnosť.
@sszuzu8 som zvedavá, ako si budeš užívať svoj život, keď vďaka politickým rozhodnutiam táto krajina skrachuje a jej obyvatelia budú tak chudobní, že mnohí nebudú mať, čo do úst.. nehovoriac o strate slobody a strachu, ktorý tiež môže byť dôsledkom..
Ja rozmýšľam, kedy ludia pochopia, že politika vplyva priamo na spôsob ich života VIAC než čokoľvek iné...
@beronsche na jednej strane "rovnost, bratstvo, sloboda" mi imponuje. Ale s tym, ze tym, ktori sa snazia, prenechat aj "slobodu" vo financiach, t.j., nech su bohati, zjednodusene povedane, pretoze vidim, ako pracuju, kopec stresu, malo casu...
@beronsche na jednej strane "rovnost, bratstvo, sloboda" mi imponuje. Ale s tym, ze tym, ktori sa snazia, prenechat aj "slobodu" vo financiach, t.j., nech su bohati, zjednodusene povedane, pretoze vidim, ako pracuju, kopec stresu, malo casu...
@eva8 prepáč, ale nerozumiem, čo chces povedať tvojim posledným príspevkom..
Už len fakt, že v posledných voľbách vyhral Fico a prezidentom je pelle dokazuje, že Slováci sú hlúpym národom. Že nevieme rozmýšľať v súvislostiach a pozrieť sa na veci z nadhľadu.
@beronsche jej, oslovili sme sa navzajom 🙂
Ano, s tym, ze sme hlupi, suhlasim. Ale momentalne povale ie vlady by pravdepodobne este upevnilo moc diktatora. Na druhej strane, treba ju povalit este pred zmenou volebneho zakona.
@beronsche tym predchadzajucim prispevkom som reagovala na to, co si pisala @dora281
Prispevok zamena, ze Fico je komunista. Ja mam tiez blizko ku komunizmu. Ale nie k diktatorstvu. Mozno, ked uz, k "socializmu s ludskou tvarou" Lenze v sucasnosti mame vladu bez tvare.
Pellegrini ma zacina prekvapovat v kladnom slova zmysle
@beronsche 👍 Lepšie ako si to napísala sa ani nedá.
Slovensko si lepšiu budúcnosť a slobodu ani nezaslúži.
Slováci sú ako ovce, ktoré potrebujú svojho baču, ktorý za ne rozhoduje. Smutné.
@mirokub nedam ti pokoj. Ake je moje presvedcenie? Ake mam odpovede na to, co sa ta pytam?
Povodne som ta oslovila kvoli tomu, co si pisal. Ze Rusko napadlo Ukrajinu kvoli jej vyhlaseniu o vstupe do NATO, pritom Ukrajina do NATO nevstupi. Putin tvrdil o pricinach invazie nieco ine. Nereagoval si doteraz, len na "vyprovokovanie" 🙂
A spravil si moj psychologicky profil. Kto si? Ja som uzitocny idiot 😉 Pretoze poukazujem, na co si maju "trolovia" davat pozor 🙂
Ak Fico a jemu podobní neskončia pred súdom za vlastizradu, tento národ si nezaslúži samostanú existenciu.
@annm81 tuší nezasluzi tak či tak. My ako národ nie sme schopní spracovať vlastnú krajinu. Stále potrebujeme nad sebou bič a vicišpana. Vsimni si že ľudia tu premiéra neberú ako zamestnanca ktorého platia ale ako niekoho kto si môže dovoliť čokoľvek lebo on je PAN a my len jeho poddaní. Nerozumejú riadeniu štátu a takto to vyzera
Zase len strašenie dookola. Kedy si ľudia začnú žiť svoj život užívať si čo majú a neriešiť vždy len politiku? Čo bude to bude. Ako to chceš ovplyvniť?
@sszuzu8 ako to chceme ovplyvniť? To sa pýtaš vážne? Napríklad ďalšími voľbami? A ukazovanie ľuďom že toto čo tu je fakt nefunguje?
@annm81 tuší nezasluzi tak či tak. My ako národ nie sme schopní spracovať vlastnú krajinu. Stále potrebujeme nad sebou bič a vicišpana. Vsimni si že ľudia tu premiéra neberú ako zamestnanca ktorého platia ale ako niekoho kto si môže dovoliť čokoľvek lebo on je PAN a my len jeho poddaní. Nerozumejú riadeniu štátu a takto to vyzera
@mizoko ano presne toto je ono https://www.facebook.com/share/v/16xnYji5K4/
Fico toho už narozpraval. On v prvom rade hovorí veci ktoré okamžite preberú novinári a robí to cielene. Chce upútať.
Na prekrytie káuz a problémov ako je zdravotníctvo, školstvo a podobne.
Že mu ešte stále ste schopný na to skočiť. To ma udivuje viac ako to čo Fico natára.
@mirokub Ak je tá skupinka vedenie krajiny, tak to asi aj celkom dôvod je, že? A ak tá skupinka vládne autokraticky, tak sa to násobí.
@annm81 že vôbec riešiš toho trola 😁 veď ten je jasný už od toho jedného výrazu "vojnoví štváči" 😅 história mu nič nehovorí,kvalitné sa v nej stráca a s geopolitickou je na Tom rovnako. Už mu nevenuje svoj čas lebo je to tela bude trepať dookola to isté a ty sa zbytočne snažíš. Nedavaj mu možnosť aby si zaslúžil svoju výplatu,keď nebude mať komu písať sprostosti bude si musieť hľadať inú obživu 😎
@mizoko ano presne toto je ono https://www.facebook.com/share/v/16xnYji5K4/
@sevrin presne na túto scénku som si spomenula keď som to písala 🤣 dokonale vystihuje Slovákov ako národ 😁