Imigranti v Európe: Aké máte skúsenosti?
Ahojte,
Aky mate na toto nazor? Mate niekto vlastnu skusenost z toho co sa deje v zahranici? Hlavne media Vam nepovedia vela…
Dnes bola podpísaná dohoda so Srbskom na ochranu Slovenska pred migráciou na balkánskej ceste. Nemáme sa zatiaľ čo obávať 😉
@pr85 prezentuješ sa tu ako veľký kresťan, ale toľko nenávisti voči moslimom tu nikto nešíri ako ty. V tej svojej hlavičke by si si mohol konečne uvedomiť " PREČO " sa z nich stali utečenci, že tie rodiny s deťmi nemajú domov, zrovnali im ho so zemou....
Čo by si robil keby niekto zbombardoval pol Slovenska a okolité krajiny? Prvé by si zobral deti a utekal s nimi do bezpečia a je jedno, kde by to bolo, len aby na vás nepadali bomby a mohol si ich nakŕmiť... Buď rád, kde si sa narodil a choď sa vyspovedať z tej nenávisti voči moslimom čo ťa zožiera z vnútra. https://www.youtube.com/shorts/DCQmayWbeY0
@anonym_6cb810
A ty si co preto spravila okrem toho ze len rozdavas rozumy cez internet, ja mam odrobene 4 roky v Afrike a teraz nepomozem ani jednym eurom ked tak prispejem na prezervativy, od 60 rokov bolo napumpovane triliony dollarov do Afriky aky vysledok
ziaden jednoduchsie je vyrabat deti a zobrat
Nedávno som videla video ako policajti zatikali polomrtveho Henryho nowaka bolo to hrozne celý ten príbeh. Čo by bolo keby to bolo naopak...
@anonym_00d8fa je to tak, nemože nikoho ani napadnúť ich obviniť, lebo hneď je človek rasista..a prejdú im aj žločiny pekne
Čím väčšia nespokojnosť obyvateľstva, tým ľahšie ovládnutie diktátorskými režimami 😉 (Taliban, kto via, ako dopadne Sýria, potom Irán, veľkolepý Trump, no a uvidíme, čo bude v Eurṕe 🙂 Človek je vynachádzavý a tiež chce prežiť...
@eva8 ja som zvedavá ako to dopadne v Albánsku po štrajkoch. Či nenažraný Kushner s Ivankou dostanú pod kontrolu časť Albánska a zničia ostrov + 6km pobrežia...
@tenerifka Tak treba ist aj mimo Kanarskych a Madridu, kde dominuju Latinoamericania a pozriet sa napr. na taku Barcelónu a Katalánsko vo vseobecnosti. Tam je to skôr o stredmon výhode a Afrike.
@anonym_ad1ed0 = @pr85 to je teda reakcia vhodná inteligenta, si vážne úbohý poslať trápnu fotku. Nezabudni sa dať vyspovedať ešte dnes večer. S pánom Bohom ❤
@eva8 ja som zvedavá ako to dopadne v Albánsku po štrajkoch. Či nenažraný Kushner s Ivankou dostanú pod kontrolu časť Albánska a zničia ostrov + 6km pobrežia...
@anonym_6cb810 neviem, co sa deje v Albansku, vyguglim 🙂 Zachytila som len, ze podla nasho premiera je pripravene na vstup do EU. V sucasnosti je aj Armensko proeuropsky zamerane. Blanar nieco rozpraval o spolupraci Slovenska s Armenskom
Dnes bola podpísaná dohoda so Srbskom na ochranu Slovenska pred migráciou na balkánskej ceste. Nemáme sa zatiaľ čo obávať 😉
@eva8 vies co, toto je tu v Spain odjakziva, krajina plati miliony Maroku aj Mauretanii za ochranu hranic. Pred par rokmi sa nieco omeskalo s platbami a zrazu sa africki pohranicnici prestali par dni snazit a to bolo rodeo, vela ilegalnych migrantov sa dostalo do Ceuty, a aj na Kanarske prislo vela lodiek naraz.... Neviem ci premier alebo kral to tam museli ist s vedenim urovnat.
@anonym_6cb810 neviem, co sa deje v Albansku, vyguglim 🙂 Zachytila som len, ze podla nasho premiera je pripravene na vstup do EU. V sucasnosti je aj Armensko proeuropsky zamerane. Blanar nieco rozpraval o spolupraci Slovenska s Armenskom
@eva8 pozri si to, je toho plný internet ako miliardári žijú mimo reality a myslia si, že si môžu všetko a každého kúpiť. Zvláštne, že sa o tom v správach nič nevysiela.
@anonym_6cb810 ou, nasla som
https://spravy.pravda.sk/svet/clanok/813537-alb...
Tak som na strane zachrany prostredia.
Ako mohli ziskat (od koho odkupili) pozemok v tej oblasti? Je chranena, ci "len" ekologicky najcistejsia.
Nuz, peniaze zvitazia, v Albansku snad tie nepokoje nenastrbia ich cestu do (EU)
@anonym_7fc29b hej lebo statistiky sa nedaju zmanipulovat. Ano aj za covidu boli “statistiky” kolko ludi zomrelo priamo covid. Ale poznam pripady doktorov ktori teraz sami tvrdia ze doktori mali provizie z toho ked uvadzali ako pricinu smrti covid, aj ked v skutocnosti zomrel na infarkt. Ako nemyslim si ze covid bol vymysel, ale bola to aj masineria na zarabanie penazi. Myslis ze Ti to v hlavnych mediach povedia? Ale kto je toho otrokom , a vsetky ostatne zdroje povazuje za extremizmus a konspiracie, zije si vo vlastnej nevedomej bubline
"Ale poznam pripady doktorov ktori teraz sami tvrdia ze doktori mali provizie z toho ked uvadzali ako pricinu smrti covid, aj ked v skutocnosti zomrel na infarkt." Prosím ťa, ako funguje provízia pri určovaní príčiny smrti? Odkiaľ tá provízia chodila? Oficiálne na účet lekára, či nejako na ruku sa to vyplácalo? Kedy sa to zrušilo, či ešte stále to platí? Zdroj aspoň na jedného, ktorý to prezradil, mi pošleš, aby som sa dovzdelala.
Sestrinmu manzelovi Francuzovi zlamala skupina Africanov nohu, do konca zivota bude krivat. Len tak pre zabavu. Policia ich aj chytila, nikomu sa nic nestalo, policajti im len povedali ze s tym nemozu nic robit, lebo justicny system ich ochranuje
@anonym_6cb810 ou, nasla som
https://spravy.pravda.sk/svet/clanok/813537-alb...
Tak som na strane zachrany prostredia.
Ako mohli ziskat (od koho odkupili) pozemok v tej oblasti? Je chranena, ci "len" ekologicky najcistejsia.
Nuz, peniaze zvitazia, v Albansku snad tie nepokoje nenastrbia ich cestu do (EU)
@eva8 za Kushnerovým projektom je Rothschild a Israel, chcú vlastniť ostrov a pobrežie rovnako ako sa to deje na Cypre a v Grécku, kde Izraelský podnikatelia a Izraelská vláda skupujú celé územia dúfam, že keď skúpia polku ostrova nebudú tam praktizovať genocídu ako v Gaze.
Dúfam, že sa Albánci z toho poučia a nebudú chcieť vstúpiť do EU.
@katarina092 môj názor je taký, že rozbehnutý vlak sa nedá zastaviť. Tí, čo to v zahraničí nevidia žijú v nejakej bubline mimo reality, alebo sa snažia si problém nepripustiť. Tí, čo žijú na Slovensku a myslia si, že v západnej Európe je všetko ok, buď nechodia na dovolenky alebo fakt len čítajú nejaké liberálne denníky, ktoré ich presviedčajú, že problém nie je a kto ho vidí musí byť nejaký extrémistický pravicový rasista.
Posledných pár rokov som bola opakovane v Európe, v rôznych krajinách problémy sú očividné - v mojom “rebríčku” vedie VB, za ňou ide Nemecko, Francúzsko, Španielsko, Taliansko - z krajin, ktoré som navštívila a o ktorých sa aj dosť píše, čo sa tam deje. Neporovnateľná situácia je na Slovensku, vČesku, Slovinsku, Chorvátsku, Poľsku. Všade tam zatiaľ ok.
Č sa týka Kanady sme pár krokov za VB, naša liberálna vláda len situáciu zhoršuje, i keď sa snaží robiť teraz nejaké kroky, už je neskoro. Imigrácia bola niekoľko rokov vymknutá zpod kontroly a je to poznať. Akonáhle sa začnú zgrupovať nejaké etniká, či náboženské skupiny vzniká problém. Problémom nie sú bežné moslimské rodiny, ktoré sem prišli pred 20-30. rokmi, pracujú, kúpili si domy v zmiešaných komunitách, vedia jazyk, začlenili sa do spoločnosti. Problémom sú imigranti/ často utečenci, ktorí sa odmietajú naučiť jazyk, žijú v svojej komunite, kde prichádzajú do styku len so “svojimi” ľudmi, odmietajú sa prispôsobiť novej krajine, práve naopak, snažia sa presadiť svoju kultúru a svoj spôsob života a prenášajú problémy pred ktorými utekali do novej krajiny. Priniesli si so sebou SVOJE spôsoby riešenia problémov, konfliktov, agresivitu a násilie. Tak ako v UK, zákony sú tak mierne, že sa nevieme vysporiadať s nárastom kriminality a násilia.
Okrem problémov s imigrantmi z vyslovene muslimskych krajin je tu problém (hlavne na vychode) s prisťahovalcami z Indie, ktorí využili všetky diery v systéme a prichádzajú tu húfne roznymi podvodnými spôsobmi. Tí si tiež prinášajú svoj spôsob života, etnické konflikty, ktoré mali v domovskej krajine a menia ráz komunít, v ktorých rýchlo prevládnu.
Myslím si, že už sa s tým nič nedá robiť, jednoducho imigranti menia ráz a kultúru krajiny, kde prevládnu nad miestnym obyvateľstvom, už nedochádza k asimilácii. Ak si ľudia vo východnej Europe chcú zachovať svoju kultúru nemôžu robiť rovnaké chyby ako politici v západnej Európe.
@katarina092 môj názor je taký, že rozbehnutý vlak sa nedá zastaviť. Tí, čo to v zahraničí nevidia žijú v nejakej bubline mimo reality, alebo sa snažia si problém nepripustiť. Tí, čo žijú na Slovensku a myslia si, že v západnej Európe je všetko ok, buď nechodia na dovolenky alebo fakt len čítajú nejaké liberálne denníky, ktoré ich presviedčajú, že problém nie je a kto ho vidí musí byť nejaký extrémistický pravicový rasista.
Posledných pár rokov som bola opakovane v Európe, v rôznych krajinách problémy sú očividné - v mojom “rebríčku” vedie VB, za ňou ide Nemecko, Francúzsko, Španielsko, Taliansko - z krajin, ktoré som navštívila a o ktorých sa aj dosť píše, čo sa tam deje. Neporovnateľná situácia je na Slovensku, vČesku, Slovinsku, Chorvátsku, Poľsku. Všade tam zatiaľ ok.
Č sa týka Kanady sme pár krokov za VB, naša liberálna vláda len situáciu zhoršuje, i keď sa snaží robiť teraz nejaké kroky, už je neskoro. Imigrácia bola niekoľko rokov vymknutá zpod kontroly a je to poznať. Akonáhle sa začnú zgrupovať nejaké etniká, či náboženské skupiny vzniká problém. Problémom nie sú bežné moslimské rodiny, ktoré sem prišli pred 20-30. rokmi, pracujú, kúpili si domy v zmiešaných komunitách, vedia jazyk, začlenili sa do spoločnosti. Problémom sú imigranti/ často utečenci, ktorí sa odmietajú naučiť jazyk, žijú v svojej komunite, kde prichádzajú do styku len so “svojimi” ľudmi, odmietajú sa prispôsobiť novej krajine, práve naopak, snažia sa presadiť svoju kultúru a svoj spôsob života a prenášajú problémy pred ktorými utekali do novej krajiny. Priniesli si so sebou SVOJE spôsoby riešenia problémov, konfliktov, agresivitu a násilie. Tak ako v UK, zákony sú tak mierne, že sa nevieme vysporiadať s nárastom kriminality a násilia.
Okrem problémov s imigrantmi z vyslovene muslimskych krajin je tu problém (hlavne na vychode) s prisťahovalcami z Indie, ktorí využili všetky diery v systéme a prichádzajú tu húfne roznymi podvodnými spôsobmi. Tí si tiež prinášajú svoj spôsob života, etnické konflikty, ktoré mali v domovskej krajine a menia ráz komunít, v ktorých rýchlo prevládnu.
Myslím si, že už sa s tým nič nedá robiť, jednoducho imigranti menia ráz a kultúru krajiny, kde prevládnu nad miestnym obyvateľstvom, už nedochádza k asimilácii. Ak si ľudia vo východnej Europe chcú zachovať svoju kultúru nemôžu robiť rovnaké chyby ako politici v západnej Európe.
@sisaka uplne s tebou suhlasim, do bodky
Čím väčšia nespokojnosť obyvateľstva, tým ľahšie ovládnutie diktátorskými režimami 😉 (Taliban, kto via, ako dopadne Sýria, potom Irán, veľkolepý Trump, no a uvidíme, čo bude v Eurṕe 🙂 Človek je vynachádzavý a tiež chce prežiť...
@eva8 bohuzial, ja si myslim, ze europska civilizacia skoncila, zapadna europa bude znicena moslimskou/africkou/azijskou civilizaciou a nie tou umiernenou, ale tou ukricanou, agresivnou a vychodna europa bude tiahnut smerom rusko a budeme tam, kde rusko. Zapadna civilizacia - europska ako sme ju poznali zo 60, 70, 80, 90, 2000 roku skonci. Ale asi aj o to islo, zapad bol fuj, zly, skodlivy pre mnohych.
@eva8 bohuzial, ja si myslim, ze europska civilizacia skoncila, zapadna europa bude znicena moslimskou/africkou/azijskou civilizaciou a nie tou umiernenou, ale tou ukricanou, agresivnou a vychodna europa bude tiahnut smerom rusko a budeme tam, kde rusko. Zapadna civilizacia - europska ako sme ju poznali zo 60, 70, 80, 90, 2000 roku skonci. Ale asi aj o to islo, zapad bol fuj, zly, skodlivy pre mnohych.
@zuzana76 keď sme po prvých návaloch migrantov do Európy diskutovali o Kalergiho pláne a zničení bielej rasy, tak sa z toho všetci smiali, že sú to len hlúpe konšpiračné teórie. Nakoniec sa z konšpirácií stala smutná realita.
Európa vymiera.
s tým sa neurobí nič. nahradia nás tí čo majú vyššiu pôrodnosť.
@zuzana76 keď sme po prvých návaloch migrantov do Európy diskutovali o Kalergiho pláne a zničení bielej rasy, tak sa z toho všetci smiali, že sú to len hlúpe konšpiračné teórie. Nakoniec sa z konšpirácií stala smutná realita.
@anonym_6cb810 neodvazim sa mat nazor na Kalergiho plan, ale moj nazor je, ze europa bola top, skolstvo, zdravotnictvo, rozvoj, prava, atd... ludia spokojne zili, a tak mohli samozrejme aj zmiernit napr tresty a pod. pretoze v slusnej a vychovanej spolocnosti ich nebolo treba. Ale nepocitalo sa s tym, ze pridu iní - aby som to pekne povedala a nikoho neurazila, ktorí reflektuju len na tresty ako trest smrti a pod.
A Europa, keze je to dobra, stara a distingvovana pani, tak sa stale spravala slusne, otvorila dvere kazdemu pocestnemu, ale kedze nie kazdy pocestný bol aj počestný a Europa tresty nesprisnila, nechala sa drancovat a vykradat a znasilnovat, len aby ju niekto nenazval hrubou, neslusnou a zlou, tak aj skoncila.
Mne aj beznym Europanom vadia prave migranti,ktori prisli do Europy a konkretne do Nemcka a aj ti co sa tam nerodili , a pachaju tam tr,cinnost rozneho druhu ,vratane ter. utokov, vrazd a znasilneni a pohlavnych zneuzivani a zneuzivani davok , podvodov a nerespektuju nasu kulturu a civiliźaciu a zakony a vytvaraju tam paralernu spolcnost.
Statistika hovori jasne , ze v roku 2023/2034 blo na uzemi de 14,8% cudzincov /tam nie su zapocitani cudzinci s nemeckym pasom ,cize ti sa beru v statistike ako Nemci/ a z toho az 41.8 su podozrivi z pachani tr.cinnosti ,/o ktorej sa dozvedeli organy v tr.konani viac je tej,co este neodhalili a ani pachatela/ / 39.8 sudne odsudeni,37,4 potrestani trestom .
https://de.statista.com/themen/13642/auslaender...
V de je bezne,ze denne sa sttava moho utokov nozom -pachtelia s migranti z tretich krajin ci migranti ,ktori maju de pas ,ale narodnost a etnikum z tretich krajin.Drviva väcsina vyznava politicky islam.
Pre tieto nasilne skutky v de plati zakaz nosenia nozov na verejnosti aj v doprave.Pretoze prave aj tam ti pachatelia utocia nozmi a macetami.
A policia ma pravo uverejnovat uz na rodnost pachatelov. A tam su tiez jasne cisla, ze na pocat obyvatelov najviacpachatelov je prave z inej kultury amentality.
Media to vminulosti zakravali aneuverenovali,len ked naozaj s sa stal ter.utok svela obetami. A to iste niektori politici z liberalnych kruhov.
Ale po utiku na plcajtov,ked nietorych aj podrezeli,taki pachatelia pri vykone sluzby, sa to zlomilo. Aj pod tlakom majoritnej verejenosti.
Ktory normalny Europan nosi noze a macety na verejnosti? Z tych pachatelov to boli len ludia zmigrantskymi korenmi.
Na mk sme debatovali aj v minulosti o chovani podobnych migrantov.
V de skolach vzrastlo nasilie deti v takej miere, ze to pisali vsetky media. A pachalmi vzdy boli deti z mig. korenmi,ked ich bolo v tej skole väcsina.
takze väcsinove obyvatelstvo uz to nemieni akceptovat a tak na ich natlak uz aj take strany,ktore su toto nevsimali/pretoze necheli/ museli a musia robit politiku odsuvania migrantov z uzemia de. Samozrejme je to maly skok . Tam treba uplnu reemigaciu tych,co nemaju v de co hladat. CIze naskor tych,co nedostali azyl, su tam protiprvne/cize ziadne gedulden/ dalej pachatelov tr.c inov a priestupkov a tych co sa nedokazali prisposobit zakonm a kulture de.
Neviem ci ti pisatelia tu niekdy boli na nejakom verejnom kupalistu v Berline ci inej casti velkych miest /az aj malych / . Alebo vo Svajciarku. To by vpriamom prenose kazdu sezonu videli chovanie migrantov.A to skakanie do bazena a to aj detskeho a sec.obtazovanie deti ci zien ci vzajomne bitky tych migrantov.
Na zaklade skusenosti mnohe s tych bazenov radnice uzatvorili alebo urobili opatrnia ,ze sa selektuje vztup do nich. To site urobila aj jedna radnica v o Svajciarsku blizko Fr hranic. Tam do bazena pre male deti minuly rok na skakali muzsku migranti z fr a robili tam randal a ohrozovali matky -.zeny a deti. Tento rok je vztupp na kupalisko len pre miestne obyvatelstvo a turistov. Teda tych,co su tam ubytovani v hoteloch . A kazdy sa a musi preukazat OP. A policajti ochranuju cele okolie. Starosta uviedol ,ze bez ohladu na mienku nejakych mimovadok on ochranuje svojich obcanov a ludi pred nasilim
A toto ,co som vymenovala je len spicka ladovca, preco v Europe majoritne obyvatelstvo je za reemigraciu a preco im vadia podobni migranti.
@eva8 za Kushnerovým projektom je Rothschild a Israel, chcú vlastniť ostrov a pobrežie rovnako ako sa to deje na Cypre a v Grécku, kde Izraelský podnikatelia a Izraelská vláda skupujú celé územia dúfam, že keď skúpia polku ostrova nebudú tam praktizovať genocídu ako v Gaze.
Dúfam, že sa Albánci z toho poučia a nebudú chcieť vstúpiť do EU.
@anonym_6cb810
Mne sa len sniva kolko pridrbnutych ludi je na MK
ostrov Sazan ma 5 km2 je neobyvany bola tam vojenska zakladna ale zbytocne pisat 5 km2 lebo s tvojim IQ to aj tak nespracujes
Ja nechápem, preco ľudia stále vidia problém v imigrantoch. Každý imigrant je rovnaký človek ako každý z nás. Áno máju vlastnú kultúru a niekedy to nemusí byť ľahké. Ale s kým to je ľahké? Medziľudské vzťahy sú náročné a my sami nemáme často dobré vzťahy ani len v rodinach a to máme rovnaku kultúru.
Treba si uvedomiť, že každý človek dokáže byť sebec a hlupák, všetko je vždy o povahe a vlastnom pohľade na svet.
@777januska777 preto ich sem treba priviezť. Zadlžena slovač, bude chovať aj čokoladovích inžinierov a doktorov. Za odmenu budú znásilňovať a zapichovať nevinných ludí...
A Europa, keze je to dobra, stara a distingvovana pani, tak sa stale spravala slusne, otvorila dvere kazdemu pocestnemu, ale kedze nie kazdy pocestný bol aj počestný a Europa tresty nesprisnila, nechala sa drancovat a vykradat a znasilnovat, len aby ju niekto nenazval hrubou, neslusnou a zlou, tak aj skoncila.
@zuzana76 Presne vystihnute
@777januska777 preto ich sem treba priviezť. Zadlžena slovač, bude chovať aj čokoladovích inžinierov a doktorov. Za odmenu budú znásilňovať a zapichovať nevinných ludí...
@anonym_432c9d ty si nejako dramaticky predstavuješ to, že sa o nich budeme starať. Máš nejaké snové predstavy o našom sociálnom systéme 😀