icon

Iránske balistické rakety zasiahli Dubaj a ďalšie mestá

1. mar 2026

Dnes rano som bol presvedceny ze Iran ako odvetu zautoci na Izrael a vojenske zakladne USA , lenze spravili hovadinu a rozhodli sa pomstit susedom? takze bombardovali Dubai vyse 100 balistickych rakiet na civilne ciele ? Trafili letisko a dva hotely, to iste v Kuwaite, Bahraine,Omane,Saudskej Arabii...
https://www.khaleejtimes.com/

Strana
z2
anonym_31795d
1. mar 2026
@tenerifka

@anonym_autor 😂😂😂
A lieky si uz dnes mal?

@tenerifka
Aha to som nevedel ze lietat bussines je na prasky

anonym_31795d
1. mar 2026
@anonym_1453b0

Co na tom Dubaji vsetci vidia? Nesla by som tam ani zadarmo. Dobrovolne do puste. No gratulky🙉

@anonym_1453b0
Dubaj je iny ako si myslis podla mna ovela lepsi ako Egypt nemusis sediet v rezorte a vsetko blizko

https://www.youtube.com/watch?v=Vq4RMdyk67s
eva8
1. mar 2026
@anonym_1453b0

Co na tom Dubaji vsetci vidia? Nesla by som tam ani zadarmo. Dobrovolne do puste. No gratulky🙉

@anonym_1453b0 aj Las Vegas je v pusti 🙂

eva8
1. mar 2026
@anonym_31795d

@eva8
Kontroval som futures hore zlato 5290, ropa 67, DjIA dole zatial 1.6 , nie nerobim som flakac

@anonym_31795d no ako dobre sa maju v nasom state flakaci 👍

Ako autovir prispevku chyba zlte oznacenie
Alebo preco odpivedas, ze nie si maklerom, ale flakacom? 🙃

eva8
1. mar 2026

Ako jednoducho sa v inych temach autor prispevku vie rozpravat aj sam so sebou na modrom koniku 🙂

anonym_1453b0
1. mar 2026
@eva8

@eva8 A??

eva8
1. mar 2026
@anonym_1453b0

@eva8 A??

@anonym_1453b0 len mi napadlo aj ine mesto leziace v pusti

anonym_344220
1. mar 2026

Dubai je umelo vytvoreny,otazka znie co to s nim a jeho zakladmi tieto otrasy z bomb urobi??Myslim,ze podlozie nepripravili na to,ze tam budu padat bomby a vybuchy.

anonym_31795d
1. mar 2026
@eva8

@anonym_31795d no ako dobre sa maju v nasom state flakaci 👍

Ako autovir prispevku chyba zlte oznacenie
Alebo preco odpivedas, ze nie si maklerom, ale flakacom? 🙃

@eva8
Ja som sa zle vyjadril ked som na Slovensku som flakacom.
Len tak pre zaujmavost dnes sme riesili ako obist Dubai ako sa dostat do Azie, Thajsko, Australia, tak ako jedna z mala China Eastern stale lieta cez Rusko do Europy.

anonym_eea85a
1. mar 2026
@eva8

@eva8 veď preto to tam aj tak vyzerá. Videla som raz, stačilo, už ma tam nikto nedostane. Fascinácia ľudí Dubajom či Las Vegas je pre mňa absolútne nepochopiteľná.
Slováci si z Dubaja urobili nejaký symbol úžasnej destinácie, kde treba ísť, lebo inak nie si IN.

eva8
1. mar 2026
@anonym_eea85a

@eva8 veď preto to tam aj tak vyzerá. Videla som raz, stačilo, už ma tam nikto nedostane. Fascinácia ľudí Dubajom či Las Vegas je pre mňa absolútne nepochopiteľná.
Slováci si z Dubaja urobili nejaký symbol úžasnej destinácie, kde treba ísť, lebo inak nie si IN.

@anonym_eea85a ako to tam vyzera?
Praveze ja tie mesta beriem ako symbol, ze ked sa chce, tak sa da.
Podla mna, cestovanie obohacuje.

anonym_4fda96
2. mar 2026
Strana
z2