Izraelské vlajky po celej Bratislave
Prečo vcera boli po celom meste (starom - inde som si nevšimla) tieto vlajky? Ľudia ich mali v ruke, okolo tela. Myslela som že ukrajinské stacia..
Asi kvoli tomu konfliktu ako spomenute vysse, ale preco zrovna izraelskymi ludia mavali, to fakt netusim 🙂
Možno to súvisí s pohrebom izraelskej ženy a detí, čo bol včera. A nerozumiem, čo ti na tom vadilo, niekto ti ju strkal do ruky alebo omotaval okolo teba? Alebo tie ukrajinské, keď "stačia"?
Zas si tu niekto potrebuje niečo liečiť.
Bola minúta ticha za Shiri Bibas a jej dve deti. Včera ich pochovali.
Pretože slovenské vlajky nikto nechce.😂
Maj 2021
https://dennikn.sk/2396054/bratislavske-stare-m...
8.10.2023
https://spravy.pravda.sk/svet/clanok/684323-bra...
Sucasnost:
Slovensko principiálne podporuje dialóg s Izraelom
Brusel 24. február 2025 – V rámci dnešného zasadnutia Rady Európskej únie pre zahraničné veci v Bruseli rokoval minister zahraničných vecí a európskych záležitostí Slovenskej republiky Juraj Blanár s izraelským ministrom zahraničných vecí Gideonom Saarom. Partneri vyjadrili silný záujem o posilnenie vzájomných vzťahov, pričom šéf izraelskej diplomacie pozval slovenského kolegu na návštevu Izraela.
https://mzv.sk/web/telaviv/aktualne
Dnes som sa akurát bavila s kamarátom v Nórsku,je Slovák ale povedal,že by sa hanbil vytiahnuť našu vlajku pri tejto našej schizofrenickej vláde a hlavne po včerajšom vyhlásení ministra našej (ne)obrany 😳. A ja to začínam cítiť taktiež a to som doma.
Nekrmte trola. Nikde ziadne vlajky nie su.
@eva8 nadpisy sa opravuju i ked su tie povodne dobre a netreba ich prepisovat
Mňa osobne to veľmi vzalo, hlavne príhovor otca a manžela rodiny. To som plakala 💔.
Do konca života nezabudnem na radosť Palestínčanov, keď oslavovali 7 október. Tešili sa a radovali z vrážd Židov. Všade na Facebooku to ich nechutné „happy 7th october”.
@janci27 Každý sa predsa môže slobodne rozhodnúť, akú vlajku vytiahne a komu prejaví sympatie. Ak máš pocit, že potrebuješ takýmto spôsobom podporiť kohokoľvek iného, nech sa páči, vyber si vlajku, ktorú chces. Toto bol konkrétne deň, kedy bol spomínaný pohreb a ľudia chceli vyjadriť spoluúčasť, pretože išlo o naozaj výnimočné hroznú a zbytočnú smrť detí a matky.
Bratislava bola niekedy najväčšia Židovská komunita v Strednej Európe. Z Bratislavy pochádza aj jeden z vysoko uznávaných židovských rabinov. A dalo by sa v Bratislave veľmi veľa spojitosti nájsť. Určite obyvatelia Izraela majú svojich starých rodičov pochádzajúcu z Bratislavy.
Charakter súčasnej Bratislavy ako Slovenského mesta vytvorili komunisti.
Inak bola Nemecko, Židovská, Maďarská, vtedy samostatná Rača bola Nemecká. Ale okolité dedinky ako Karlova Ves, Krasňany boli Slovenské
@janci27 keď sa rozhodnem že budem mať na počesť niekoho z Rakúska okolo seba omotanu Rakúsku vlajku teba do toho nič. Tak ako tá je nič do izraelských,ukrajinskych alebo iných vlajok ktoré si niekto dá na seba alebo do okna alebo kamkolvek. Či chces ľuďom nakazovat co si môžu alebo nemôžu dať za vlajku?

Zeby nieco v suvislosti s konfliktom izrael vs palestina? Ale neviem, nesledujem to ani neviem ci este ten konflikt trva ale to ako prve mi napadlo...