icon

Izraelské vlajky po celej Bratislave

27. feb 2025

Prečo vcera boli po celom meste (starom - inde som si nevšimla) tieto vlajky? Ľudia ich mali v ruke, okolo tela. Myslela som že ukrajinské stacia..

nynia
27. feb 2025

Zeby nieco v suvislosti s konfliktom izrael vs palestina? Ale neviem, nesledujem to ani neviem ci este ten konflikt trva ale to ako prve mi napadlo...

janci27
27. feb 2025

Asi kvoli tomu konfliktu ako spomenute vysse, ale preco zrovna izraelskymi ludia mavali, to fakt netusim 🙂

klara351
27. feb 2025

Možno to súvisí s pohrebom izraelskej ženy a detí, čo bol včera. A nerozumiem, čo ti na tom vadilo, niekto ti ju strkal do ruky alebo omotaval okolo teba? Alebo tie ukrajinské, keď "stačia"?

janci27
27. feb 2025

@klara351 a co to ma so Slovenskom? Inde sa neumiera, len v Izraeli?

sevrin
27. feb 2025

Zas si tu niekto potrebuje niečo liečiť.

maca1984
27. feb 2025

Bola minúta ticha za Shiri Bibas a jej dve deti. Včera ich pochovali.

zeldia
27. feb 2025

Pretože slovenské vlajky nikto nechce.😂

eva8
27. feb 2025

Maj 2021
https://dennikn.sk/2396054/bratislavske-stare-m...
8.10.2023
https://spravy.pravda.sk/svet/clanok/684323-bra...
Sucasnost:
Slovensko principiálne podporuje dialóg s Izraelom
Brusel 24. február 2025 – V rámci dnešného zasadnutia Rady Európskej únie pre zahraničné veci v Bruseli rokoval minister zahraničných vecí a európskych záležitostí Slovenskej republiky Juraj Blanár s izraelským ministrom zahraničných vecí Gideonom Saarom. Partneri vyjadrili silný záujem o posilnenie vzájomných vzťahov, pričom šéf izraelskej diplomacie pozval slovenského kolegu na návštevu Izraela.
https://mzv.sk/web/telaviv/aktualne

eva8
27. feb 2025

@admin netreba opravit nadpis, ze po celom Starom Meste, aby sa nezavadzalo? Alebo boli po celej Bratislave?

zuzanita1609
27. feb 2025

Dnes som sa akurát bavila s kamarátom v Nórsku,je Slovák ale povedal,že by sa hanbil vytiahnuť našu vlajku pri tejto našej schizofrenickej vláde a hlavne po včerajšom vyhlásení ministra našej (ne)obrany 😳. A ja to začínam cítiť taktiež a to som doma.

alica110
27. feb 2025

Včera pochovali matku s deťmi, ktorí boli brutálne zavraždení teroristami z Hamasu.

vanilkovazmrzka
27. feb 2025

Nekrmte trola. Nikde ziadne vlajky nie su.

vanilkovazmrzka
27. feb 2025

@eva8 nadpisy sa opravuju i ked su tie povodne dobre a netreba ich prepisovat

klara351
27. feb 2025

@janci27 Teraz nerozumiem tvojej otázke. Na Slovensku je zakázané mysliet na niekoho, kto zomrel mimo Slovenska?

alica110
27. feb 2025

Mňa osobne to veľmi vzalo, hlavne príhovor otca a manžela rodiny. To som plakala 💔.

pribinak
27. feb 2025

@janci27 ty si fakt primitivna ….skus si prečítať čo sa deje vo svete
Áno umiera sa všade, ale nie všade zomrie 9 mesačne dieťa na utýranie

eva8
27. feb 2025

@pribinak som za zlikvidovanie Hamasu. Aj mne takmer vzdy vyhrknu slzy. Aj vtedy, ked vidim palestinske deti, tu bezmocnost rodicov. Aj ked som videla Syrcaniv, alebo prazdne pohlady, plac, aj strach Ukrajincov, ktori usli na zaciatku vojny

janci27
27. feb 2025

@klara351 to samozrejme nie a je mi to tiez velmi luto, len ma prekvapuje, ze sa tu vytahuju len izraelske vlajky, ako keby aj napr. v Palestine, pripadne inde, kde je vojna, nezomrelo nespocetne mnozstvo nevinnych ludi, vratane malych deti

alica110
27. feb 2025

@janci27 Tie deti zabili ich rodičia, keď ich použili ako živé štíty. Oni podporujú Hamas, učia deti už odmalička nenávidieť Židov.

alica110
27. feb 2025

Do konca života nezabudnem na radosť Palestínčanov, keď oslavovali 7 október. Tešili sa a radovali z vrážd Židov. Všade na Facebooku to ich nechutné „happy 7th october”.

klara351
27. feb 2025

@janci27 Každý sa predsa môže slobodne rozhodnúť, akú vlajku vytiahne a komu prejaví sympatie. Ak máš pocit, že potrebuješ takýmto spôsobom podporiť kohokoľvek iného, nech sa páči, vyber si vlajku, ktorú chces. Toto bol konkrétne deň, kedy bol spomínaný pohreb a ľudia chceli vyjadriť spoluúčasť, pretože išlo o naozaj výnimočné hroznú a zbytočnú smrť detí a matky.

tetapetra
27. feb 2025

@janci27 smutné, že nevieš

janci27
27. feb 2025

@tetapetra hm, tak prepac teda, ze nesledujem v poslednom case spravy, zial nemam na to cas a v podstate ani chut, kvoli inym povinnostam.

tetapetra
27. feb 2025

@janci27 mňa hlavne zarazila tvoja hláška o 11:11.

jananovotna88
27. feb 2025

Bratislava bola niekedy najväčšia Židovská komunita v Strednej Európe. Z Bratislavy pochádza aj jeden z vysoko uznávaných židovských rabinov. A dalo by sa v Bratislave veľmi veľa spojitosti nájsť. Určite obyvatelia Izraela majú svojich starých rodičov pochádzajúcu z Bratislavy.
Charakter súčasnej Bratislavy ako Slovenského mesta vytvorili komunisti.
Inak bola Nemecko, Židovská, Maďarská, vtedy samostatná Rača bola Nemecká. Ale okolité dedinky ako Karlova Ves, Krasňany boli Slovenské

mizoko
10. mar 2025

@janci27 keď sa rozhodnem že budem mať na počesť niekoho z Rakúska okolo seba omotanu Rakúsku vlajku teba do toho nič. Tak ako tá je nič do izraelských,ukrajinskych alebo iných vlajok ktoré si niekto dá na seba alebo do okna alebo kamkolvek. Či chces ľuďom nakazovat co si môžu alebo nemôžu dať za vlajku?