icon

Je Fico americký agent?

markusrasford
24. feb 2025

Fico po námestiach vykrikoval ze pani prezidentka Čaputova je americká agentka a on ide do Ameriky vykrikovať nech žije Amerika. To nevymyslis to je život

mapa
24. feb 2025

@markusrasford zbytocne, ona nema ziadne argumenty, len papagajuje nezmysly od blahu a podobnych mentalnych atletov...

markusrasford
autor
24. feb 2025

@mapa no Blaha musí byť teraz veľmi smutný. Co mu ten Robko urobil išiel do Ameriky a tam vykrikuje nech žije Amerika. Blahu Baránka Bombica Chmelara muselo vystriet keď to počuli

mateson2004
24. feb 2025

@mapa vyhľadaj prosím odbornú pomoc😔

zuzanita1609
24. feb 2025

Paradox koaličných....Jeden pomylený(myslené Tump),pomýli aj tých už dávno pomýlených 😁.

markusrasford
autor
24. feb 2025

@mateson2004 ty máš veľmi silné argumenty. Keď to odporučili Ficovi tak boli všetko. Toľko špiny co na nich vytiahol sa len tak nevidí

markusrasford
autor
24. feb 2025

@mateson2004 vieš čo je smutné ty nemáš jeden jediný argument len urážať. A to tu robí Fico roky rokuce a vypestoval si svojich voličov ako si ty

tetapetra
24. feb 2025

@markusrasford vo Ficovom prípade to určite neplatí 🤣.

viestta
24. feb 2025

Zas len skopirujem, pretoze je to aj tu potrebne napisat
....politicka kultura nie je len o sposobe prejavu, za tym je ovela ovela viac. V krajinach kde funguje demokracia a je tam aj politicka kultura by kazdy politik, ktory by bol len podozrivy z korupcie odchadza bud sam alebo je odideny. Kazdy politik, ktory spravi chybu je odideny, bud sam odchadza alebo je odvolany. U nas je korupcne spravanie sucastou politiky, mnohi politici sa k tomu bez hanby a hrdo hlasia. Politicke preslapy su povazovane za uspech. Vulgarnost a klamstvo su sucastou ich retoriky. A masy im to nielen odpustia, oni im dokonca aj zatlieskaju. Kazdy, kto poukaze na ich chyby je triedny nepriatel, rozvracac statu, podnecovac statnaho prevratu a kto vie co vsetko este. A toto nam tu vladne... Vladne nam jedinec, ktory obratil kabat tolkokrat, ze uz ani gombiky na tom kabate nevedia, na ktoru stranu maju byt ale este stale ma podporu viac ako tretiny naroda. Ta tretina naroda mu uveri vsetko, ale naozaj nekriticky mu uveri vsetko, aj v pripade, ze na konci vety poprie to co povedal na zaciatku. Klamara bez charakteru oni obdivuju.

tetapetra
24. feb 2025

@mateson2004 zabudla si napísať,že Šimečka má len osobitnu školu

mateson2004
24. feb 2025

@markusrasford keď základáš nejakú debatu, tak tam nabuduce musíš napísať , že vyjadrovať sa môžu iba taký, čo súhlasia.A bude pokoj. Ale aby som teda odpovedala na tvoju otázku. Nie podľa mňa nie je Fico americký agent . A teraz si môžete na xxx strán vylievať svoje .....

mateson2004
24. feb 2025

@tetapetra neviem, má?

markusrasford
autor
24. feb 2025

@viestta a vyhrava voľby na klamstvach. Ja roky sledujem politiku a fakt veľmi musím rozmýšľať co dobre prospešné urobil pre Slovensko. V čom posunul tento štát? ...

tetapetra
24. feb 2025

@mateson2004 neverím,že to nevieš, keď vieš,že už bol aj v americkej riti

markusrasford
autor
24. feb 2025

@mateson2004 nemá. Napíš tu diskutujúcim co pozitívne priniesol Fico do života ľudí na Slovensku? Co vybudoval? Co ostane ponom?

mateson2004
24. feb 2025

@markusrasford môj prispevok má 12👍. Nikto sem ale nebude prispievať, presne preto, že psychopat, troll apod. Ja už tiež nie👋

markusrasford
autor
24. feb 2025

@mateson2004 ved ty sama používaš tie slová. Ty tu posielaš ľudí kade tade. Fakt až 12? Dosť. Ty nemáš jeden jediný argument. Ty máš argument lebo....

mapa
24. feb 2025

@mateson2004 gratlujem k zivotnemu uspechu 12 lajkov od ludi, co tiez vyznavaju len hoaxy a konspiracie! To si uz lepsia ako fico s blahom dokopy 😁

markusrasford
autor
24. feb 2025

@mateson2004 ty nebudeš prispievať preto lebo nemáš čím okrem lebo...

zuzanita1609
24. feb 2025

Treba začať uzatvárať stávky,koho teraz začnú považovať za zlého, keďže už by bolo nanajvýš blbé,aby vykrikovali "americký agent" 😁. Ja tipujem,že vznikne nové slovné spojenie "európsky agent" 🤭. A kto si kadí sám do vlastného hniezda? No asi len ozaj pomýlení.

mondolina
24. feb 2025

@mateson2004
🤣🤣 životný úspech 12👍 vyhrávaš kľúčenku

@markusrasford
Fico nie je žiadny agent. Je to psychopat a zlý človek. Potvrdilo to viac ako " 12" psychiatrov.

viestta
24. feb 2025

@mateson2004 tak to, ze mas 12x like este neznamena, ze si nas prevalcoval argumentami. Napis 2, slovami dve, veci, ktore spravila Ficovlada IV a prospeli tomuto statu, narodu, obyvatelom. Stacia dve, lebo po dlhych diskusiach o politike na MK uz jednu pozitivnu vec od tejto vlady mame, chystaju sa znovu zaviezt polrocne prazdniny, takze uz nebudem ziadat aby si uviedol aspon tri.

markusrasford
autor
24. feb 2025

@mondolina samozrejme klucenku smeracku

mateson2004
24. feb 2025

@mapa a je to tu zas🤷 tvoje urážky na moju adresu nechápem. Už som ti raz niekde písala, že som český občan trvale žijúci na SK. Nemám slovenské občianstvo, žijem tu 35 rokov. Nemôžem ani voliť, iba v komunálnych voľbách . Píšem raz tak, raz tak , ja to ani nevnímam , do školy som na SK nikdy nechodila Ty máš stále potrebu komentovať moju osobu strašne promitivním způsobem.

viestta
24. feb 2025

@zuzanita1609 vies, ze uz aj ja sa hlboko zamyslem kto vlastne bude za vsetko zodpovedny koho to bude vina. Lebo Hranol ako vzorny a presvedceny komunista vzdy potrebuje tym svojim predkladat niekoho, kto za to moze. Bez triedneho nepriatela fungovat nemoze. A teda zoznam potencionalnych nepriatelov sa mu celkom stencuje. Tych co uz tak oznacil je vela, zdroje sa postupne vycerpavaju. Zrazu uz USA z toho zoznamu vyskrtol.
Kto za vsetko (teraz) moze? Kto to len je? Tot otazka

kiwi3
24. feb 2025

@mateson2004 tak bude ten niekolkostranovy zoznam, co dobre fico spravil, ci nebude? preco to zrazu otacas na seba, ked nie su argumenty?

markusrasford
autor
24. feb 2025

@mateson2004 dostala si 12 Like ok. Ved aj mala ryba je ryba. Mne je teba ľúto a tak isto 12 likujucich a to preto ze sa necháte vedome klamať. Ty si tam niečo písala ze Šimečka...a to malo vám stačí? Ze oni nedostanú dolára? To tak malo vám stačí aby ľudia sa na Slovensku mali lepšie len aby Šimecka nemal? To je váš 12 tích život? Tak skus raz zájsť do sveta a pozri sa ako žijú inde ľudia. Už aj to Česko je natom lepšie. A keď čítam ze aj Rumunsku sa lepšie žije ako na Slovensku tak to ze oči pre plač. Vieš koľko ľudí žije na Slovensku na hranici chudoby?

tetapetra
24. feb 2025

@markusrasford čo lepšie v Rumunsku, choď si kuknúť tie diaľnice!

markusrasford
autor
24. feb 2025

@tetapetra dobre pôjdem dám ti vedieť. Tie naše sú ze bomby.

zuzanita1609
24. feb 2025

@viestta on si vždy niekoho nájde,veď len na strachu vždy vyhrával voľby. Medvede sa akosi pokryli, migranti nás radšej obídu, mladí poutekajú, mimovládky sa samé zrušia-pomôž si človeče sám,aj Boh ti pomôže, novinári budú cenzurovaní.... hotový raj 😏. Keď už nebude mať čím/kým strašiť,vtedy zbalí sa Bali a krajina v úplnej prdel1 😶.

tetapetra
24. feb 2025

@markusrasford ja viem aké sú 😉. Sľub, že nebudeš porovnávať. Lebo tvoj plač budeme počuť až tu na MK