Je Fico skutočne zámerným rozdeľovačom Slovenska?
Zdravím koník. Pozdravujem aj adminky aj "aktérky" na biznis 😜.Zastal tu čas na Slovensku? alebo sa aspoň spomalil,aby nechápaví nestihli reagovať. Mám rada Slovensko,ale takto nie! Pýtam sa,je Fico osoba, ktorá nás chce naschvál rozhádať,keď hokej spája? (Vážne hokej spája,ale bez tých ich hlúpych rečí-dezolé). Tešilo ma 😁

@enmery žienku s nickom h2 odstrihli... koľké normálne a úprimne baby zrušili? 😌
Koľké normálne baby zrušil kôň,bez toho,aby sa to neriešilo?
@enmery žienku s nickom h2 odstrihli... koľké normálne a úprimne baby zrušili? 😌
@zuzanita1609 to fakt?! A dovod? Nedavno som si uvedomila, ze uz tu dlho nebola.
@zuzanita1609 to fakt?! A dovod? Nedavno som si uvedomila, ze uz tu dlho nebola.
@la_dolce_vita chýba tu žena,mamina s menom,h2. Ženy úprimne,ako to cítia,...to čo napíšeš na koníku ako prvé, prvý pohľad,a potom to ide, rozoberaním. Koňa mám rada,ale mňa nebude mať rád 🤭😁
@la_dolce_vita Áno, zrušili jej nick a nielen jej. Doteraz netušíme, prečo. Ani jedna nikdy nenapísali nič zlé. Asi sa tvrdá úprimnosť nenosí na MK.
@la_dolce_vita Áno, zrušili jej nick a nielen jej. Doteraz netušíme, prečo. Ani jedna nikdy nenapísali nič zlé. Asi sa tvrdá úprimnosť nenosí na MK.
@enmery lebo sa zastala a vyjadrila názor, ktorý vadil
@enmery fuuu, tak to ste ma prekvapili teraz, ona konkretne mi neprisla vobec zla ani drza. Radsej nenapisem, co si o tom myslim, aby ma tiez nezrusili :( a ako ste to zistili baby?
@enmery fuuu, tak to ste ma prekvapili teraz, ona konkretne mi neprisla vobec zla ani drza. Radsej nenapisem, co si o tom myslim, aby ma tiez nezrusili :( a ako ste to zistili baby?
@la_dolce_vita V jednej téme. Nejaká baba to tam spomenula, že vulgárne agresívne baby tu majú nicky a taká h2 je zrušená. Potom ešte jedna baba napísala, že zrušili aj stanulienku či ako sa volala. Ja už len čakám, kedy zrušia aj mňa😃
Ja chcem, prečo h2 zrušili? Chcem to normálne vedieť od aminov. Isto nedávala,nemala pohnuté medze,bola normálna aj ÚPRIMNÁ. Chýba mi tá,"Stiga".
Ja chcem, prečo h2 zrušili? Chcem to normálne vedieť od aminov. Isto nedávala,nemala pohnuté medze,bola normálna aj ÚPRIMNÁ. Chýba mi tá,"Stiga".
@zuzanita1609 neviem koho všetkého úplne odstrihli, ale ja som si všimla, že keď pridám diskusiu (naposledy o gps na mačky) alebo obrázok na stenu (napr posledne jedlo z pôrodnice na Slovensku) tak sa to ľuďom zobrazí len keď si otvoria môj profil priamo. 😆 Čiže keď ťa neodrežú úplne, môžu asi dať aj takýto Ban. 🤷
@zuzanita1609 h2 zrusili preto, lebo opakovane sa vyjadrovala k tomu, ze menenie nazvov diskusii adminmi je totalna kravina (suhlasim s nou) a zalozila vlastnu diskusiu, kde nabadala ludi k tomu, aby do prispevku napisali aj povodny nazov diskusie.
@zuzanita1609 h2 zrusili preto, lebo opakovane sa vyjadrovala k tomu, ze menenie nazvov diskusii adminmi je totalna kravina (suhlasim s nou) a zalozila vlastnu diskusiu, kde nabadala ludi k tomu, aby do prispevku napisali aj povodny nazov diskusie.
@diewcatqoo ale však to je ok,skoro každá vidí,ako sa zmenia názvy tém... úplne opačne,ako to dotyčná myslela. Dokonca úplne ako je pointa problému . Stačí povedať,že bola už veľmi úprimná a mala toho dosť 😁
@diewcatqoo ale však to je ok,skoro každá vidí,ako sa zmenia názvy tém... úplne opačne,ako to dotyčná myslela. Dokonca úplne ako je pointa problému . Stačí povedať,že bola už veľmi úprimná a mala toho dosť 😁
@zuzanita1609 za mna nenapisala nic take, co by malo byt dovodom jej odstranenia. Nebola ani vulgarna, aspon teda nic take som nezaregistrovala. Len mozno niekto nemal naladu, tak ju sekol 🙂
Fico ludi rozdeluje, rozostvava a burcuje verejnu mienku, len aby prekryval svoje prusery. (Vid posledne "penziony" aka sukromne vily pre smerasov z PPA atd. Je to zapredanec, stvac a po poslednom roku aj moralna troska odrezana od reality. Ti jeho "mladi vlci" - Erik & Co, co v zivote dokazali len benefitovat zo stykov a penazi inych, co si ich vychovava ako nasledovnikov, ti maju pokracovat v jeho slapajach? Nie ze chran nas boh, tale ak nam treba, Slovensko. Tak nam treba. Nezasluzime si ani demokraciu a ani slobodu, ked ju dokazame zapredat za 13. dochodok a pocit, ze ked my sa mame zle, nech sa ini maju horsie.
Fico Slovensko rozdelil,hokej a MS v hokeji sa to snažia ako tak spojiť. Alé úprimne,hanbila by som sa v Avici aréne ako slovenka pri našom premiérovi...(ten hnus ani neviem vyjadriť,o čo mu ide? Ficovi?Mečiar aspoň vedel kedy odísť).
Preč je aj lonely66. Stankulienkat, ohľadom vulgárnosti, to bol jej posledný príspevok možno 2. A H2 išla tiež, v tom čase som tiež mala na malé lebo som si dovolila vysloviť názor🤷🏻♀️
@zuzanita1609 choď na Facebook, nájdi si fica a začni si čítať jeho statusy . Tam nájdeš odpoveď, či Slovensko spája alebo rozdeľuje. Príspevky pod nimi si nevšímaj, to by aj Goebbels zbledol od závisti ako v Smer-NSDAP majú prepracovanú propagandu.
@la_dolce_vita V jednej téme. Nejaká baba to tam spomenula, že vulgárne agresívne baby tu majú nicky a taká h2 je zrušená. Potom ešte jedna baba napísala, že zrušili aj stanulienku či ako sa volala. Ja už len čakám, kedy zrušia aj mňa😃
@enmery nezrušia ťa, my si ťa nedáme 😁
Pre toto som veľmi nahnevaná. Aj za h2 aj za stanulienku. No nicky ktoré sú horšie ako sršne sú tu v pohode a ja dokonca nevidim ani aby im admin v príspevkoch písal,že sa majú správať podľa kódexu.
Mne raz napísali admnkovia,že ak sa chcem sťažovať,iba na vrchnosti 🤭. Myslím písať rovno adminom. Je mi trošku aj vtipné,bo mi poslali aj srdiečko na Vianoce. Chcem len vedieť,že je to tu naozaj demokratické. A chcem vedieť dôvod, prečo len tak šmahom ruky odtiaľto odstránia niekoho,čo ,stavím sa ,že nič neporušil. Musela fest nadávať ako pohan a na každého, ináč mi to nejde stále "po srsti". Prečo ste zrušili h2? Chcem vysvetlenie,tak isto ako keď Fico jazdí do Kremla bez veľkého "nasratia sa". Bude mať aspoň nejaký postih? Veď hanbiť sa už nejde viac.
@alica110 nebola vulgarna. Nikdy som nevidela aby niekomu nadavala do p.. k.. k.. atd jej príspevky si vieš stále pozrieť
Mne raz napísali admnkovia,že ak sa chcem sťažovať,iba na vrchnosti 🤭. Myslím písať rovno adminom. Je mi trošku aj vtipné,bo mi poslali aj srdiečko na Vianoce. Chcem len vedieť,že je to tu naozaj demokratické. A chcem vedieť dôvod, prečo len tak šmahom ruky odtiaľto odstránia niekoho,čo ,stavím sa ,že nič neporušil. Musela fest nadávať ako pohan a na každého, ináč mi to nejde stále "po srsti". Prečo ste zrušili h2? Chcem vysvetlenie,tak isto ako keď Fico jazdí do Kremla bez veľkého "nasratia sa". Bude mať aspoň nejaký postih? Veď hanbiť sa už nejde viac.
@zuzanita1609 h2 nebola vobec vulgarna. Proste stupila niekomu na otlak. Poukazovala na chyby adminov a na to, ze niektore veci tu absolutne nedavaju zmysel. Hold, niekto to vzal osobne.
Rada by som vedela, cim sa prehresili stanulienka a lonely, podla mna boli fajn. Tyzden som tu poriadne nebola a take novinky zrazu.
Inak, davala by som si na tvojom mieste bacha, ked si otvorila takuto temu, mozno tiez skoncis... a aj ja 🙂
@zuzanita1609 h2 nebola vobec vulgarna. Proste stupila niekomu na otlak. Poukazovala na chyby adminov a na to, ze niektore veci tu absolutne nedavaju zmysel. Hold, niekto to vzal osobne.
Rada by som vedela, cim sa prehresili stanulienka a lonely, podla mna boli fajn. Tyzden som tu poriadne nebola a take novinky zrazu.
Inak, davala by som si na tvojom mieste bacha, ked si otvorila takuto temu, mozno tiez skoncis... a aj ja 🙂
@diewcatqoo som s tým zmierená 😁,ale keďže koníka nepoužívam na biznis,len iba ako zábavu a pohodu,čakám sama, dokedy budem tu...🤭.
Na to rozdeľovanie sa si stačíme aj bez Fica.
@diewcatqoo však kľudne nech všetkých vyhodia, toto nie je jediné fórum na slovenskom internete 😁
@dora281 neber to zasa tak vážne a to ospravedlnenie som nepostrehla,keby si nezmazal,alebo ťa nezmazali,neviem. Beriem na vedomie a ospravedlňujem sa taktiež,nemusela som až tak 😉.
@dora281 neber to zasa tak vážne a to ospravedlnenie som nepostrehla,keby si nezmazal,alebo ťa nezmazali,neviem. Beriem na vedomie a ospravedlňujem sa taktiež,nemusela som až tak 😉.
@zuzanita1609 Áno, ospravedlnil sa. A to musím povedať veľmi pekne. Na som to stihla prečítať. Keď si človek dokáže priznať svoju chybu, to o ňom tiež veľa hovorí. Tiež neviem,prečo je to jeho ospravedlnenie zmazané. Aj sa Ti poďakoval, že si mu vlastná dala zrkadlo či niečo také. Takže už sa netreba hádať. Tu sú iní pacienti, ktorí si nikdy nič nepoznajú a slovo prepáč,máš pravdu nepoznajú.