Je Fiki Sulík narcista?
Pozrela som si pár jeho videí a je to niečo strašné. Ten chlapec ma v sebe toľko zla a má veľkú potrebu zraňovať iných. Novinárke nadáva, že je "hlúpa p****", keď ho nejaká žena konfrontuje, použije osobné urážky. Nadáva ženám, že sú tučné a posiela ich do fitka. O jednej účastíčke reality show povedal, že pôsobí, akoby bola po mŕtvici. Dourážal Sajfovu ženu a tiež komičku Simonu. Na druhej strane sa zastáva Romany Tabak a Lívie z Kulturblogu,
Niečo podobné jej aj Daniel Bombic. Taktiež zlý človek, ktorý má potrebu urážať a zhadzovať iných.
A ešte obhajuje Rusko a útočí na Ukrajinu. Je to narcistická porucha osobnosti? Čo si myslíte?
A ešte obviňuje známu moderátorku, že si vymyslela, že bola obeťou sexuálneho násilia.
Áno, narcizmom a psychopatizmom si vysvetľujem všetkych zlých ľudí, ktori absolútne nemajú empatiu a súcit..
Navyše podľa mňa je narcista aj Sulík senior, vždy mi bol nesympatický a iba kvôli nemu som mala problém voliť sas.. svojim synom a neschopnostou sa dištancovať od jeho názorov mi len potvrdil, že som mala pravdu..
Taki ľudia boli vždy, ale podľa mňa by nemali dostávať toľko verejného priestoru..
@anonym_autor je to produkt dnesnej doby. Ma svoje obecenstvo tak pre nich "hra".
Za mojich mladych cias by mu otec uz davno taku natiahol ze by mu stena dala druhu.
Fiki Sulik je hlavne idiot, ale zaroven to nic nemeni natom ze Petush si to znasilnenie vymyslela, aby mala viac sledovatelov na Instagram. Obaja su rovnako prizemny.
ľudia ho sledujú tak to robí…
Neviem ci je narcista ale rozhodne je idiot 🤷♀️
Áno, narcizmom a psychopatizmom si vysvetľujem všetkych zlých ľudí, ktori absolútne nemajú empatiu a súcit..
Navyše podľa mňa je narcista aj Sulík senior, vždy mi bol nesympatický a iba kvôli nemu som mala problém voliť sas.. svojim synom a neschopnostou sa dištancovať od jeho názorov mi len potvrdil, že som mala pravdu..
Taki ľudia boli vždy, ale podľa mňa by nemali dostávať toľko verejného priestoru..
@jana_eyre_2
pekne si to napisala
On je taky Tate z Wishu. Akoze, aky magor uz musi byt clovek, ked kopiruje ineho magora?
Ja si myslim, ze Sulik senior dodnes neprekusol “Risko, drzkaj balonik” a navyse od zeny.
je dost drzy, ale napriklad o Petusnashle si myslim svoje, tam k ziadnemu znasilneniu nedoslo, ved sama prerozpravala pribeh ako sa to stalo, skus si to najst
@anonym_autor dalsi plateny troll? 🥱
A co s tym ma Bombic? 🤦
Kde je dopyt, tam je ponuka.
Keby ho ľudia nesledovali, nepozerali jeho videá , zapadol by prachom.
Rovnako by dopadol Bombic.
I keď ten dúfam už skončil, na pár rokov.
@anonym_autor pozrite profil malýcynik na instagrame. Tam je písané o ňom v komentároch zo včerajšieho príspevku. Zaujímavé čítanie s kým všetkým mal byť a čo sa pošuškáva.
Určite psychicky v poriadku nie je, avsak vo veľa veciach má pravdu. Ja som síce nikdy Smerohlas nevolila, ale suhlasim, že “ti správni” môžu všetko, media sú zmanipulované a nefunguje tu rovnaký meter.
On je len debil, ktorého sledujú ďalší debili, tak si myslí, že má moc...
@anonym_autor Súhlasím, strašne namyslený chalan.
Keby jeho otec nebol známy tak ho nikto nepozná.
On sám si buduje sledovanosť na ponižovaní druhých.
On je len debil, ktorého sledujú ďalší debili, tak si myslí, že má moc...
@tilly nemyslim si, že je debil, on je práveže veľmi inteligentny, ale môžeme sa zhodnúť na tom, že sa sprava primitívne
@anonym_autor ked mi algorotmus predhodi jeho video a ja si pzoriem 30 sekund, casto mojho mozgu umrie. To je nieco neskutocne...
@anonym_autor mať vaše problémy a prezidentov plat 😂 nemáte dosť vlastných starostí?
a bude horsie.. uz ani politicke diskusie sa nedaju pozerat.. bude horsie...
Áno Fiki Sulík je fiknutý ale že riadne. Chlapec má potrebu sa zviditeľniť a dal to na kartu, že čím väčší idiot, tým viac lajkov.

https://www.startitup.sk/sulikove-byvale-spoluz...