Je nový konsolidačný balíček pre Slovensko riešením?
Zachráni nás chaos? Systémy a veci podľa teórie chaosu smerujú k chaosu. Polepená vládna koalícia predložila verejnosti ďalší konsolidačný balíček. Možnože práve predložený konsolidačný balíček je to povestné mávnutie motýlich krídiel, ktoré na konci volebného obdobia spustí hurikán, ktorý zmetie túto vládnu garnitúru a nahradí ju neboľševickou, neproruskou, nezlodejskou, ale proeurópskou vládou s víziou rozvoja pre Slovensko, ktoré sa momentálne nachádza na ceste na chvost Európy. Smer-Hlas-SNS vidia v konsolidačných balíčkoch a v ich účinkoch na slovenskú ekonomiku a verejné financie nádej, že budú vládnuť aj ďalšie volebné obdobie. Podľa teórie chaosu, sa ale môže stať, že konsolidačný balíček skončí chaosom na konci volebného obdobia tak, ako predpovedali Milan Lasica a Július Satinský v texte v piesni Starý rodný dom :
1. Tam kde čakajú ma milej pery ...
Ale veď Margita je besná...
2. A mať ktorá mi verí ...
A mať Ti už dávno tráva kryje...
3. Tam kde stojí starý rodný dóóóóóm...
A dom vyhorel do základov...😝
@subartic ja som tiež ekonomický vzdelaná, stačilo, aby nekradli a mali by aj ludia. Matovic rozdával čo nemal...a teraz majú ešte menej a dôchodky rozdávajú, nie aby boli aspoň adresnejsie...nejako mi to nevychádza...nechápem ako môže niekto s ekonomickým vzdelaním obhajovať opatrenia ktoré zabíjajú ekonomiku.
@makaronka01 ako adresnejší ? Ten kto má málo tomu pridať a ten kto má viac tomu brať ?
@makaronka01 ako adresnejší ? Ten kto má málo tomu pridať a ten kto má viac tomu brať ?
@subartic ten kto má nižší dôchodok, tomu dať vyšší 13 dôchodok a ten kto má dôchodok vyšší tomu nižší 13 dôchodok. Tak ako to napríklad urobili s daňovými bonusmi, kto zarába viac dostáva menej...
@subartic ten kto má nižší dôchodok, tomu dať vyšší 13 dôchodok a ten kto má dôchodok vyšší tomu nižší 13 dôchodok. Tak ako to napríklad urobili s daňovými bonusmi, kto zarába viac dostáva menej...
@makaronka01 no tak to je veľmi zlé . Trestáš ľudí ktorí zarábajú viac, pre niečo zarábajú asi viac nie ? lebo sa viac učili ? Lebo viac pracujú ? Prečo by mali byť trestaní dôchodcovia čo odviedli viac odvodov ?
Prečo majú mať 35 % daň ľudia s daňovým základom nad 60 tis ? O čo sú horšie deti týchto ľudí oproti deťom robotníka ?
Toto je čisto ľavicová politika ktorú ja osobne neznášam .
Place sa nad konsolidacnymi balickami, ale ked sa statne prachy rozhadzovali, tak to vsetci tapkali = lebo tam sa peniaze zbieraju len tak, z nicoho, to tam nikto nemusi nazbierat. Ked sa zvysuju dochodky, davky, rozne zadarmo vecicky = vtedy malokto sa ozve, ze pocujte a z coho to idete platit?? Este treba viac pomoci, platit samorodicom nebodaj extra nieco, tamtomu a hentomu... Akonahle ide hocikto nieco zrusit, uz je zle.. uz okrada ludi, zacnu rozne fantazmagorie (vela ludi ani nevie co je to 4dnovy pracovny tyzden pre zamestnanca v praxi, a prirovanava to k zrusenym sviatkom...).
Pred par rokmi boli diskusie, a inak zda sa mi ze aj tu na MK, ako vela sviatkov mame, dokonca aj prazdnin atd.. a ano naozaj mame. PRoste ludom nevyhovies. Nijak.
S konsolidacnym balickom nesuhlasim hlavne v tych bodoch, kde zase idu podnikatelske prostredie kazit a zvysovat cenu prace (nie mzdy, ale cenu prace). Podstatne veci sa neriesia / nemenia, ktore by realne niekomu pomohli
@makaronka01 no tak to je veľmi zlé . Trestáš ľudí ktorí zarábajú viac, pre niečo zarábajú asi viac nie ? lebo sa viac učili ? Lebo viac pracujú ? Prečo by mali byť trestaní dôchodcovia čo odviedli viac odvodov ?
Prečo majú mať 35 % daň ľudia s daňovým základom nad 60 tis ? O čo sú horšie deti týchto ľudí oproti deťom robotníka ?
Toto je čisto ľavicová politika ktorú ja osobne neznášam .
@subartic ja trestam? Asi táto vláda ktorá znížila daňové bonusy, mimochodom aj ja vďaka nim dostávam menej, čo má vôbec neteší...ale je zaujímavé ako obhajujes rozdávanie tejto vlady v podobe 13 tých dôchodkov pre všetkých hoci nie je z čoho, ale keď Matovič rozdával to bol šialenec, pritom ani nemal taký dlh ako majú teraz...
@subartic ja trestam? Asi táto vláda ktorá znížila daňové bonusy, mimochodom aj ja vďaka nim dostávam menej, čo má vôbec neteší...ale je zaujímavé ako obhajujes rozdávanie tejto vlady v podobe 13 tých dôchodkov pre všetkých hoci nie je z čoho, ale keď Matovič rozdával to bol šialenec, pritom ani nemal taký dlh ako majú teraz...
@makaronka01 a danovy bonus nie je rozdavanie? mimochodom sposobil fakt spiralu problemov, ak sa rozpamatas.. zaujimave ze dlhe roky sme s tym v pohode fungovali s nizsimi sumami a potom sa to populisticky zvysilo sup na 200EUR.. :D Ludia si zvykli na to ze dostavaju viac a je problem im to znizit, preto ma ten co je vo vlade rozmyslat aj dopredu.
@makaronka01 a danovy bonus nie je rozdavanie? mimochodom sposobil fakt spiralu problemov, ak sa rozpamatas.. zaujimave ze dlhe roky sme s tym v pohode fungovali s nizsimi sumami a potom sa to populisticky zvysilo sup na 200EUR.. :D Ludia si zvykli na to ze dostavaju viac a je problem im to znizit, preto ma ten co je vo vlade rozmyslat aj dopredu.
@simca06022011 tvrdím niekde, že to nie je rozdávanie? Ja len nechápem, že keď rozdával Matovič tak bol blázon a keď rozdáva Fico, tak je to v poriadku. Pritom je zaujímavé, že keď porovnáme koľko rozdal Matovič a koľko rozdal Fico resp. v jeho pripade je výstižnejšie zobral, tak Fico vytvoril dvojnadobny dlh oproti tomu čo vytvoril Matovic...Nejak sa u Fica tie peniaze strácajú 🤷
@simca06022011 tvrdím niekde, že to nie je rozdávanie? Ja len nechápem, že keď rozdával Matovič tak bol blázon a keď rozdáva Fico, tak je to v poriadku. Pritom je zaujímavé, že keď porovnáme koľko rozdal Matovič a koľko rozdal Fico resp. v jeho pripade je výstižnejšie zobral, tak Fico vytvoril dvojnadobny dlh oproti tomu čo vytvoril Matovic...Nejak sa u Fica tie peniaze strácajú 🤷
@makaronka01 tak otazka znie, preco potom schvalili matovicove rozhadzovanie, ked nam statny dlh narasta z roka na rok, ako je mozne ze mu jeho excesie presli. a teraz fico ide kradnut vzduch co dychame.
@makaronka01 tak otazka znie, preco potom schvalili matovicove rozhadzovanie, ked nam statny dlh narasta z roka na rok, ako je mozne ze mu jeho excesie presli. a teraz fico ide kradnut vzduch co dychame.
@anonym_f104e6 otázka znie prečo, keď Fico konsoliduje a ozobrazuje ludi, vytvára ešte väčší dlh, ako Matovič, ktorý pomáhal ľuďom v čase najväčších kriz?
@anonym_f104e6 lebo ficoidi chudobní vyplakávali ako strašne ťažko sa im žije. Tak Matovič navýšil množstvo dávok aby tí chudáci chudobní sa mohli dožiť ďalšieho dňa.
Nemyslím si, že to niečomu pomôže. Akurát budú len viac míňať. Nevyberú však toľko ako očakávajú.
Mne je úplne jedno, koľko pohlaví bolo, je a bude. Ja chcem ekonomickú prosperitu. Viac zodpovednosti ľudí aj politikov.
8.5. bude pracovnym dnom, aby 9.5. mohol Fico oslavovat koniec vojny v Rusku
Nemyslím si, že to niečomu pomôže. Akurát budú len viac míňať. Nevyberú však toľko ako očakávajú.
@bloger hlavne sledujme co budu teraz najblizsie nakupovat.
@bloger hlavne sledujme co budu teraz najblizsie nakupovat.
@anonym_f104e6 už sa kupuje licencia na elektronické podpisovanie za 9 840 000€ s platnosťou na jeden rok, do dnes mali firmy odovzdať ponuky
@anonym_f104e6 už sa kupuje licencia na elektronické podpisovanie za 9 840 000€ s platnosťou na jeden rok, do dnes mali firmy odovzdať ponuky
@anonym_963514 vyborne.
@anonym_963514 vyborne.
@anonym_f104e6 máme funkčné podpisovanie občianskym s čipom cez čítačku a PC
prednedávnom pribudlo podpisovanie mobilom cez občiansky s bezkontaktným čipom, priložíš ho k mobilu počas podpisovania
a teraz sa kupuje tretie podpisovanie mobilom bez potreby prikladať občiansky k mobilu, ako úplne zbytočná vec

@makaronka01 pozri ber to ako chceš, Matovič bol a je psychopat, absolútne mimo ekonomickej reality , rozdávajúci ako keby kopal zemiaky na poli . čistý populistický ľavičiar. A to ti hovorím ako matka 5 detí ktorá brala daňové bonusy a prídavky vo vysokej čiastke. Lenže tým že som ekonomicky vzdelaná a aj pracujem vo svojom odbore vidím kam takéto hospodárenie by viedlo .
@subartic ja som tiež ekonomický vzdelaná, stačilo, aby nekradli a mali by aj ludia. Matovic rozdával čo nemal...a teraz majú ešte menej a dôchodky rozdávajú, nie aby boli aspoň adresnejsie...nejako mi to nevychádza...nechápem ako môže niekto s ekonomickým vzdelaním obhajovať opatrenia ktoré zabíjajú ekonomiku.