Je opozícia neschopná?
Chcem napísať, že som voliť a sympatizant opozície.
Neviem, či ste sledovali včerajšie hlasovanie o uznesení, ktoré sa týka sankcií voči Rusku - chápem, že sa môže niekto pomýliť. Ale keď takto zjavne zlyhávajú – je to neschopnosť, nepozornosť alebo zámerný strategický ťah? Ešte tým sa trošku utešujem, ale príde mi to z ich strany už ako neschopnosť :-/
ona tvrdí že bola odhlasená
a čo by ako malo podla teba opozicia robit, urobi protes slaba učast , grady ako dakedy to nemá
bolo by dobre si najskôr pozametat pred vlastnym prahom a potom kopat že niekto niečo nerobí ...
všetko čo predloži jej zamietnu .
za mna ps robí toho dost len si treba dohladat aj viac nie len pikošky povytrhavané
@sara07 Ja viem, že im nedovolia nič otvoriť, nič schváliť, sledujem to. Ale toto mi už prišlo trápno-smiešne :-/ A fakt ich podporujem, budem voliť.
Neschopnostou by som to nenazvala. Skor podcenili situaciu. Vysledok sa mi vobec nepaci, lebo Ficovi dava moznost robit si co sa mu hodi. Ked bude pre neho vyhodnejsie hlasovat za sankcie, povie, ze uznesenie nema pravnu relevanciu, ked bude vyhodnejsie proti, povie, ze je viazany uznesenim.
Toto musi byt pre opoziciu velky vykricnik a ponaucenie. Nesmu podcenit ani jedno hlasovanie o zahranicnej politike.
a čo by ako malo podla teba opozicia robit, urobi protes slaba učast , grady ako dakedy to nemá
bolo by dobre si najskôr pozametat pred vlastnym prahom a potom kopat že niekto niečo nerobí ...
za mna ps robí toho dost len si treba dohladat aj viac nie len pikošky povytrhavané
@sara07 ja som praveze citala, ze sa nedopatrenim zaregistrovala.
Tu je tlacovka SaS, nepocuvala som este
https://joj24.noviny.sk/tlacove-besedy/1069419-...
ano su neschopni, a neprejavilo sa to len tym hlasovanim
Neschopnostou by som to nenazvala. Skor podcenili situaciu. Vysledok sa mi vobec nepaci, lebo Ficovi dava moznost robit si co sa mu hodi. Ked bude pre neho vyhodnejsie hlasovat za sankcie, povie, ze uznesenie nema pravnu relevanciu, ked bude vyhodnejsie proti, povie, ze je viazany uznesenim.
Toto musi byt pre opoziciu velky vykricnik a ponaucenie. Nesmu podcenit ani jedno hlasovanie o zahranicnej politike.
@veklipo práveže pre fica je to horšie, doteraz v Bruseli mohol kotkodákať úplne inak ako kotkodákal doma pred svojimi mentálne menej vyvinutými voličmi, odteraz už bude musieť kotkodákať tak isto aj v Bruseli. A tam už nebudú k nemu takí milí ako boli doteraz.
@sara07 ja som praveze citala, ze sa nedopatrenim zaregistrovala.
Tu je tlacovka SaS, nepocuvala som este
https://joj24.noviny.sk/tlacove-besedy/1069419-...
@eva8 čitala som inak a joj nepozeram spravne vystrihnut vie každy
oni sa mali odregistrovat aby neboli uznašania schopní ,
@veklipo práveže pre fica je to horšie, doteraz v Bruseli mohol kotkodákať úplne inak ako kotkodákal doma pred svojimi mentálne menej vyvinutými voličmi, odteraz už bude musieť kotkodákať tak isto aj v Bruseli. A tam už nebudú k nemu takí milí ako boli doteraz.
@sevrin no uvidíme čo urobí ale uprimne je to tak napisane že vykorčulovat sa z toho da , pretože okecat sa dá vždy všetko
@zuzulienocka78 nesleduj, uzivaj leto a svoj vlastny zivot
@maialeo Mne nie je úplne jedno, čo sa deje okolo mňa, v akej krajine žijem.
@maialeo vsak si uzivaj, ked si spokojna a nerozdavaj nevyziadane rady. od teba inak stále cakam tie pozitíva, ktore priniesla "konsolidacia" z dielne smerohlasns mafie... si zatiaľ neuviedla ani jedno, či iba tebe a hrstke "vyvolenych" je teraz dobre a preto si môžeš uzivat leto a nesledovať ?😉
@maialeo vsak si uzivaj, ked si spokojna a nerozdavaj nevyziadane rady. od teba inak stále cakam tie pozitíva, ktore priniesla "konsolidacia" z dielne smerohlasns mafie... si zatiaľ neuviedla ani jedno, či iba tebe a hrstke "vyvolenych" je teraz dobre a preto si môžeš uzivat leto a nesledovať ?😉
@mapa ano spravne... je mi dobre. Preco by nemalo? Ked mas potrebu sama seba zozierat, ze opozicia je neschopna... tak si neschopna v orvom rade ty... sa o seba postarat, aby ti bolo dobre. Zozieraj sa dalej, ako je tu zle... nie je. A konsolidacia? este pen pride... nemaj obavu.
@maialeo Mne nie je úplne jedno, čo sa deje okolo mňa, v akej krajine žijem.
@zuzulienocka78 a co pre to robis aby tu nebolo zle, teda okrem vypisovana na MK ako je tu zle?
@zuzulienocka78 a co pre to robis aby tu nebolo zle, teda okrem vypisovana na MK ako je tu zle?
@maialeo Ja sa zle nemám, nikde som to nepísala. Píšem, že opozícia je neschopná a za tým si stojím.
@maialeo Ja sa zle nemám, nikde som to nepísala. Píšem, že opozícia je neschopná a za tým si stojím.
@zuzulienocka78 tak neries opoziciu a vytesuj sa, ze sa mas dobre. Ono totiz NBS zverejnila spravu... co nas caka za dverami. A veru vtipne citanie to nie je.
@zuzulienocka78 tak neries opoziciu a vytesuj sa, ze sa mas dobre. Ono totiz NBS zverejnila spravu... co nas caka za dverami. A veru vtipne citanie to nie je.
@maialeo dnes si odviedla skvelu prácu, celu diskusiu si stočila a stopla🤐😔
@mamina7070 v čom sú neschopní?
@mapa ano spravne... je mi dobre. Preco by nemalo? Ked mas potrebu sama seba zozierat, ze opozicia je neschopna... tak si neschopna v orvom rade ty... sa o seba postarat, aby ti bolo dobre. Zozieraj sa dalej, ako je tu zle... nie je. A konsolidacia? este pen pride... nemaj obavu.
@maialeo na Slovensku funguje všetko na 100 percent zdravotníctvo je špičkové ľudia nemusia čakať mesiace na operáciu. Vymožiteľnosť práva je výborná, diaľnice sú vo veľmi dobrom stave, vlaky len občas horia a o meškanie vlakov ani neslichat. Nekradne sa naši politici sú vzorom pre nás občanov. Co ti poviem ľudia sa sem hrnú bývať. V korupcii sme na poslednom mieste.
@maialeo prosim, daj link na zverejnenu spravu NBS. Dakujem
V konečnom dôsledku opozícia s koalicia ruka ruku myje, len sa robí teatro pred občanmi, ale je to jeden cert..
A ak by to urobili naschvál,je to dobrý ťah. Z Ficiho urobia v Bruseli ešte väčšmi pomýleného. Ale tak už sme si zvykli,doma vraví niečo iné,v Bruseli zas iné. A ich voliči už nebudú vedieť kde je sever,aj keď máme suterénnnu politiku na všetky 4 svetové...😁
@maialeo Je niečo, čo môžem riešiť? Alebo najlepšie nič?
@sevrin no uvidíme čo urobí ale uprimne je to tak napisane že vykorčulovat sa z toho da , pretože okecat sa dá vždy všetko
@sara07 nič nemusí robiť, tí jeho mentálni skrachovanci mu olajkujú aj príspevok v ktorom by Zelenského uviedol ako nového ministra obrany. To len v Bruseli mu už nikto nič neolajkuje.
@maialeo na Slovensku funguje všetko na 100 percent zdravotníctvo je špičkové ľudia nemusia čakať mesiace na operáciu. Vymožiteľnosť práva je výborná, diaľnice sú vo veľmi dobrom stave, vlaky len občas horia a o meškanie vlakov ani neslichat. Nekradne sa naši politici sú vzorom pre nás občanov. Co ti poviem ľudia sa sem hrnú bývať. V korupcii sme na poslednom mieste.
@markusrasford a? lietaju ti nad hlavami bomby? nemas co jest? bud rad, ze zijes v tejto gubernii... ono totiz bude horsie.
@markusrasford a? lietaju ti nad hlavami bomby? nemas co jest? bud rad, ze zijes v tejto gubernii... ono totiz bude horsie.
@maialeo od teba som inú odpoveď nečakal. Skus použiť google a daj si aká je životná úroveň v Dánsku, Švajčiarsku, Fínsku alebo v ďalších krajinách kde demokracia ma svoje pravidlá.
@eva8 mas google? vies si natukat nbs?
@maialeo preco mi nemozes dat link na presnu spravu, ktoru myslis? Vsak len ctrl+c a ctrl+v. Dakujem
P.S. Natukala som 😉
https://www.google.com/search?q=nbs&oq=nbs&gs_l...
Pre tych, ktori maju zaujem
https://nbs.sk/publikacie/sprava-o-financnej-st...
@mamina7070 a tebe to vyhovuje, si sa vyjadrila, že tu bude SSmer vladnut naveky, vsak? Ako sa osobne pozeras na vsetku tu korupciu, zlocin a tiez rozkradanie eurofondov, ktore mali pomat rozvijat regiony na SVK, ale zije z nich len zopar vyvolenych SSmerohlaSSnSS mafianov a na nich napojenych prizivnikov? To sú hodnoty, ktorým fandis?