Je plat premiéra a ministrov primeraný?
Ja viem, ze pomaly uz nie je dna, co by tu nepribudla nova politicka tema, no predsa..dnes na mna vyskocili tieto rebricky. Su z jula 2024, asi ich vela z vas videlo. Mne neskutocne zdvihli tlak :/ pripada vam primerane, aby Fico zarabal takmer 8krat!!! tolko, co priemerny Slovak? Co je druhy najvyssi pomer po Madarsku v ramci EU? Lebo mne nie. Jeho plat je vyse 11500e. Ministri maju plat viac ako 8600e. Vladni poslanci vyse 6600e. Členovia vlády okrem toho počas výkonu funkcie majú právo bezplatne užívať primerane vybavený byt a služobné auto. Ludia, co sympatizujete s vladou, preco, preco vam neprekaza, ako nas a nase deti zdieraju? Pride vam to ohodnotenie primerane, hlavne ked treba konsolidovat? Zo statneho rozpoctu toto navysenie pre premiera a ministrov zobralo 2miliony eur iba za tento rok.

Dvaja totalitni vladari na cele rebricka, ze ma to neprekvapuje. Hanba narodu, ktory toto dopustil.
@lienka.7 porovnavam plat premiera voci platom ostatnych premerov EU.ci to podla teba nie su osoby? Este by ma zaujimalo, kde konkretne prskam siru? Nepouzila som ani jedno neslusne slovo a pisrm iba fakty.

Mame co sme si zvolili.