Je správanie premiéra Fica prijateľné?
Prosím vás aký máte názor na správanie sa Róberta Fica. Je normálne že sa takto správa premiér? Toto je tá nová politická kultúra čo ohlasoval predseda NR SR?
Fico a spol su uplnou hanbou tejto krajiny, ale chyba je vo volicoch. 60 percent ludi nema problem s rozkradanim statu, bohuzial. Hovori to vela o IQ tohto naroda. Sme 30 rokov za vyspelym svetom ak nie viac a ludia by najradsej zili naspat v sociku.
@markusrasford Matovica musis spomenut, lebo je to prave on kto priniesol to kulturne dno do prejavu a spravania sa vrcholoveho politika. Zatial vsetko ostatne je jeho slaby odvar.
@markusrasford
Ja to cítim rovnako, keď vidím psychopata Matovica
@foterlotor a kde nás posunul Matovic počas posledných 4 rokov. Keď si spomeniem jeho prvú návštevu Bruselu ako sa fotil pri motorkách a fotil si ponožky...
@tykat to je tvoj názor. Nebudem ti písať že si mimo
@tykat už som ti písal 3x nauč sa čítať. Zakryť špinavosti Fica sa Matovicom nerobí. Založte si tému Matovič a onanujte sa
@xckaretxxx že ty si ovca Smeru to mi je jasné
@tykat vieš moja pamäť na rozdiel od teba siaha hlbšie ako do roku 2020. Skús prebehnúť YouTube a nájdeš barsco ako Fico svojou kultúrou obvyniil Hedvigu Malinovú že sa sama prepadla. Dali ju zbiť kultúrne osobnosti
@markusrasford co sa certis? Sak verejna diskusia... ci tu sa moze len nadavat na Fica? Si zaloz sukromnu a tam sa odbavuj so sebepodobnymi 😅
@tykat fakt ti píšem 4x nauč sa čítať. Podľa všetkého si nikdy nepatrila medzi najostrejšiu ceruzku v peračník. Ja sa vôbec necertim. S ovcami Smeru to není treba
@tykat trúbka kde som nadával na Fica?
@markusrasford ja som teda veľký odporca Fica, ale pravda je, že za jeho návrat má veľmi veľkú zásluhu práve Matovič. Keby si ho boli pred štyrmi rokmi upratali, nemuselo to tu teraz vyzerať tak ako to vyzerá. Takže jeho meno je v každej téme o Ficovi tak nejak na mieste. Akurát nechápem tú logiku niektorých, že ak je niekto odporca Fica, tak je automaticky fanúšik Matelka 🤔.
A aby som ti aj odpovedala na tvoju úvodnú otázku, môžem len zopakovať, že je to za mňa jeden nechutný arogantný človek, z ktorého ide veľké zlo a tie klamstvá a strach čo posledné roky, najmä pred voľbami rozsieval, spoločnosť totálne rozdelili. (Na tom majú samozrejme zásluhu aj iní, nielen on).
Ale tiež ma desí, koľkým ľuďom toto jeho správanie imponuje. Keď som počúvala napríklad v robote, aký je múdry, rozvážny, ako to tu dá konečne zas doporiadku...no šľak ma triafal koľkokrát.
@markusrasford pozri si akože tlačovku janigu. Človek, ktorý číta z papiera o tom, čo spravil vrátane dátumov. Takto sa vyjadruje buduci pravnik? Ved ide o neho, mal by to sypat z rukava. Divadielko. Obetný baránok. Vysvetlenie obsiahlejsie už nebude. Mudremu napovedz atď....
nuž, čo si ľudia zvolili, to majú.
@zalka tiež si myslím, že to začalo naberať obrátky počas Matoviča a postupne to narastá. To, čo sa dialo za posledné tri roky bolo neskutočné. Ale celkovo si myslím, či Fico, či niekto iný, neviem, či sa toto zastaviť dá. Spoločnosť je príliš rozdelená, už mi to pripadá ako kto z koho. Už nikomu nejde o dohody a spraviť niečo poriadne ale o víťaza a druhého poraziť, potupiť.
aky narod, taka vlada a premier.
@aandrea9 otázka znela ako? Niečo o Janigovi? Ďalšia čo nevie čítať. Žiaľ ...nie každý je taký recnik ako ty a Fico. Vlastne že on číta zle si komunista birmovany môže kopnúť do študenta. Keď sa rozhodne tento kurevnik kopnúť do xy tak ako je to v poriadku. Nebuď trápna
@aandrea9 aspoň meno mu napiš tak ako sa patrí a nerob zo seba hlupanu
Nie je v poriadku, že sa takto správa premiér, je úplne jedno či je to Fico, Matovič, Sulik... momentálne je premiér Fico a jeho reakcia obzvlášťv v jeho postavení nie je adekvátna. Pre mňa zvláštne, že sa nechá premiér vyprovokovať nejakým študentom a názorom a už ked mám potrebu sa vyjadriť, vyjadrím sa slušne a vecne bez injektív . Myslím, že práve študenti PRÁVA by mali mať priestor k vecnej diskusii k otázke týkajúcej sa ich štúdia a budúcej profesie. A pre tých čo majú pocit, že študent sa nemá právo vyjadriť a má poznať svoje miesto, spomeňme si ako to bolo v r. 1989.. na zamyslenie je, že naša politická "kultúra" je katastrofálna a taká žiaľ je aj naša spoločnosť...
@tykat Fico navrátiť kultúru do spoločnosti. Je to silná osobnosť. Je zaujímavé že práve Matovicova vláda bola tá ktorá dala dôchodcom a rodinám s deťmi viac ako Fico za 12 rokov. Ale zas Fico dal Slovensku kultúru a hlavne svojim oligarchom.
Ľudia zlatí máme dva dni do Vianoc. Dajte si pohov, aj napriek veciam čo sa dejú, treba byť šťastný a tešiť sa zo života. Načo chovať v srdci frustráciu a zlosť 🎄🙏♥️
@zahrajzlato ma deti dvocj synov tusim
Manipulator, klamar, arogantny a zly clovek posadnuty mocou a peniazmi.
@markusrasford názor na...... radšej nenapíšem, toľko vulgarizmov nepoznám. Verejný funkcionári a ústavní činitelia by mali mat zákaz používania sociálnych sietí lebo svojou snahou o zviditeľnenie (akoby už nevyskakovali aj z chladničky) len škodia a šíria nenávisť.
@tykat lebo ludia jednoduchsi potrebuju vodcu, kt.im bude hovorit este aj kedy maju dychat, lebo im imponuje jeho spravanie vodcu, kt.dokaze vsetko, tak ako putin
Tí študenti si očividne pred kamerou užívajú 5 minút slávy a čítajú tam z papierika akoby rozhodovali o chode planéty. Podľa mňa sú na smiech a Fico by bol hlupák ak by nemal iné starosti ako viesť s nimi žabomyšie vojny. Fico mu povedal pravdu, trocha študentovi zhodil kohútika a študent stráášne urazil, to je všetko.

@xckaretxxx v úvodnej otázke som spomenul Fica. Nie náhodou. V prípade že máš problém s Matovicom treba založiť diskusiu. Nie Matovič tu nemá miesto.