Je správanie premiéra Fica prijateľné?
Prosím vás aký máte názor na správanie sa Róberta Fica. Je normálne že sa takto správa premiér? Toto je tá nová politická kultúra čo ohlasoval predseda NR SR?
@markusrasford nato aby sa ma dotkli vaše urážky by po prvé museli byť adresované mne a po 2 kľudne sa môžete snažiť koľko chcete-na to nemáte. Mne na vás absolútne nezáleží. Je evidentne že máte zalostny život a problém hlavne sám zo sebou a najtragickejsie na tom je ze si toho ani nie ste vedomí. Ale je to váš problém. Kľudne tu nedávajte každému, lebo bohužiaľ lepšie to neviete. Kľudne si tu vylievajte zlosť na tom kto co, ako a prečo. Pritom vám z očí brvna trčia... je mi to fuk... Kľudne si myslite co chcete... píšte co chcete. Môj život nijak neobohacuju ani vaše názory a už vôbec nie vaša existencia...
Apropo. Nevyberam si z vašich viet len to co chcem... reálne ste sa tak niekoľko krát vyjadrili a to je holý fakt... to ze tu nekopirujem od slova do slova tie vaše sprostosti ešte neznamená ze vy sa tu nesnazite ľudí ponizovat. Ale asi nič lepšie neviete čo? Smutné..
Ozaj smutné.... toto sú dnešný muži.... pan Boh nám pomáhaj...
@mey8, je to fuk do tej miery, ze reprezentuje len sám seba, co si o ňom budú myslieť ostatní ma na všeobecnú spoločenskú náladu v podstate nulový vplyv. Ak sa mi ton ci spôsoby zakladateľa diskusie priečia, tak s nim zrejme diskutovať nebudem. Nestane sa nič, len tu bude o pár príspevkov menej. V tomto kontexte je to skutočne fuk.
Obávam sa, ze spoločnosť nepolarizoval Matovic. Jeho šialene eskapady mali, práve naopak, kapacitu spájať. Liezli na nervy a boli trápne všetkým rovnako (mimo Matovica). To, co polarizovalo bola corona a jej následky. A tie sú v podstate identické vo väčšine Európy. A tam nemali Matovica. Ani Fica. Takmer všade je spoločnosť radikalnejsia a polarizovanejsia než do roku 2020. Ze sa navzájom osocuju politickí oponenti, no, budiz. Ale aby premiér krajiny menovite osocoval nejakého študenta a potom sa spokojne prizeral, ako sa mu fanatici vyhrážajú smrťou - to je bezbrehe hulvatstvo, ktoré nemá obdoby. A desí ma, ze aj to sú niektorí ľudia ospravedlniť spôsobom "a co? Ten druhy zas trhá mucham nožičky". Acohentizmus je manipulácia, nie argument.
@mey8 veľmi veľa ste napísala. Môj osobný život sem nezatahujte neviete nič o ňom. Musíte byť veľmi sklamana že ľudia na MK sú viac proti Robkovi ako za. Keď ste si nevšimla prvú otázku je mi ľúto. Nepýtal som sa vás ani nikoho iného na názor mojej osoby. Už len to vypovedá o vašej mentálnej vybavenosti voči mojej osobe. Nikdy sme spolu nehovorili ale viete aký som nešťastný. Nevadí. Vám keď predlozim fakty že Robert Fico je šéfom skupiny ľudí ktori tu korumpuju a hrajú sa na našich ľudí vám ten argument bude málo. Ja si na rozdiel od vás spomínam keď Robert Fico povedal. Nikdy korupcia nebola tak blízko na úrade vlády ako za Ivety Radičovej vtedy jeden úradník zobral 30 tisíc eur do vačku. Skúsme to porovnať čo sa dialo za 12 rokov vládnutia Róberta Fica. A príde nám že vyhraj voľby a môžeš všetko.
@mey8 to pán Boh pomáhaj v týchto dňoch povedal aj Fico na úkor toho študenta. Stále ma presviedčali že od voličov Smeru nemôžeš čakať nič výnimočné. Ozaj spomínate ako dav kričal na adresu prezidentky v Nitre? Tiež sa vám to páčilo keď tak veľmi obhajujete komunistu ktorý si v 40 spomenul že on je lepší veriaci ako KDH či.
@foterlotor uplny suhlas...az sa desim kolko ludi sa priklana k sociku, Rusku, akoby zabudli co sa vtedy dialo
@markusrasford Len aby ste to pochopil: ,,keď sa dlhšiu dobu hadas s hlupakom spadnes na jeho úroveň..."
Naozaj nemám náladu presviecat človeka ktorý má z ničoho niekoľkokrát zaskatulkoval ako volicku Smeru ( aj keď som sa Fica jediný raz nezastala), že tu nemiestne moralizuje a odsudzuje konanie ktoré on sám prezentuje...
,, lebo hlupakovi proste nevysvetlis"
@mey8 áno dobre píšete napísal som vám niekoľko prípadov kde Fico pochybil kde nadával kde vedel o korupcii viď Jankovska Počiatek a ďalší. Ja úplne súhlasím snažil som sa vám to vysvetliť. Nedá sa proste. Áno po voľbách veľa voličov Smeru stráca pamäť. A ja súhlasím s tvrdením že len hlupákov proste nevysvetlis. Snažil som sa fakt uviedol som viacero prípadov. Žiaľ nechcete to pochopiť.
@erikavesela no ale tak potom je slovensko narodom jednoduchych ludi, maju volebne pravo, zvolili si Fica. 🤷♀️ Fico sa sprava vzdy rovnako, 12r ho videli "v akcii" potom skusili Matovica a spol. A uz asi nic nove skusat nechcu, vid PS ktore aj neviem co mohlo urobit pred volbami a ten vytlak nema aj ked este nic nedomrvilo.
Ja sa popravde viac cudujem tym vo volili Matovica ako tym co volili Fica.
@tykat zvolili si Fica. Keď prezidentka vo voľbách dostala cez 1,2 milióny hlasov tak poslanec NR ktorý burcoval dav v Nitre vypisovať že ona má slabý mandát. V týchto voľbách dostal Smer cez 600 tisíc hlasov. Teraz už poslanec NR ktorého meno sa nevyslovuje nepíše že máme slabý mandát. Táto koalícia má dokopy toľko koľko mala pani prezidentka. Tak si treba urobiť úsudok že táto vláda má aký silný mandát?
@markusrasford tak mali ti co volili prezidentku prist volit neFica a nebol by premier. Ake jednoduche.
Strana, ktoru som volila je v opozicii ale nebudem tu spochybnovat mandat tych co nam vladnu. Take su vysledky volieb, na nejaky cas su pri moci. V dalsich volbach je opat sanca zvolit niekoho ineho.
@tykat ano je...
@markusrasford Ovca je tak isto nadávka z ríše zvierat, ako každá iná. V živote, aj politike to nikdy tak, že že všetko zlo zaviní len jedna strana, to sa nazbiera z viacerých strán.
@tykat to, ze nespochybnujem mandat tych, ktori vysli z volieb, je jedno ci uz su teraz v koalicii alebo opozicii, vobec neznamena, ze musim byt ticho a poslusne prizerat tomu co sa tu deje. Kazdy jeden z nas ma pravo suhlasit aj nesuhlasit s krokmi politikov. Kazdy z nas ma pravo vyjadrit svoj nazor, dokonca aj zucastnit sa demonstracie proti planovanym alebo uskutocnenym politickym rozhodnutiam, pretoze je to jeho ustavne pravo. Kazdy z nas ma pravo kritizovat ktorehokolvek verejneho cinitela, volat ho k zodpovednosti. Ano, malo by sa to diat slusne a korektne, na kazdej urovni. Lenze u Fica vyzva na korektnu, konstruktivnu diskusiu skonci tak ako skoncil jeho "spor" so studentom prava.
(ano, nie je jediny hulvat v politike, ale to je tragedia celospolocenska, pretoze stale sa najde dost volicov, ktorym hulvat ako politicky nomińamt imponuje)
@viestta ano, suhlas, a hlavne to treba vyjadrit vtedy ked je prilezitost na zmenu a prist volit. Ja do ulic nechodim ale vzdy volim.
Lebo ak uz neporazili Fica volici proti nemu + volici opozicie tak jedine pockat na vymenu volicov.
Demostracie su legitimne, prejavit opacny nazor ci nesuhlas tiez, hovori to aj Fico, vobec to nespochybnuje ... a vie aj to ze psy stekaju a jeho karavana pojde dalej.
Moj osobny nazor, kebyze boli volby hned zajtra, stavim sa ze vlada ostane v rovnakom zlozeni. My tu nemame silnu opoziciu ktora by mohla konkurovat Ficovi a spol. Mozno Caputova, neviem to odhadnut, ale mohla by to skusit, doveru ludi ma.

@vroni Len preto,že zakladateľ témy nie je oficialny predstavitel tejto krajiny mu niekto a niečo dava právo ľudí osocovat, a ponizovat? Odkiaľ to pravo vzal? A je fuk že je to hulvat ktorý príde akože moralizovat či je normálne ako sa premiér tejto krajiny správa, keď on sam zhadzuje intelekt ( čisto len podla svojich nepodlozenych pocitov) tu prítomných diskutujúcich z iným názorom....??? Naozaj je to fuk ako sa správa? viete sme v demokracii alebo sa tak tvarime...keď založím diskusii a zaujima ma aký názor majú ostatný, musím predsa počítať s tým ze si prečítam aj totálne odlišný názor než ten co mam.... a keď ho nechcem čítať tak sa predsa o názor ostatných nezaujimam... cele mi to príde že tento človek chce len rýpať a prilievat olej do popola, len aby sa rozhorel...
Pritom sám autor prišiel s tým ze tu klesla kultúra.... a pritom kultúru tvoríme my všetci. Každý jedinec sám za seba a pritom všetci spolu sa podielame na tom ako vyzerá kultúra našej krajiny... a vy mi tu idete tvrdiť, že je fuk ci dospelý človek je zdvorily alebo nie??? Kde to preboha žijem?! A tu nejde ani tak o zdvorilost ako o slušnosť a ta sa veru z našich kruhov vytratila....
Ja som nikde nikdy nenapísala, že prvým hulvatom v Sk politike je Matovic, to naozaj neviem odkiaľ ste nabrali, ale je to jedno. Nedá sa mu však uprieť že za jeho ,,krátkeho" pôsobenia sa medzi ľuďmi vytratila slušnosť, medzi diskutujucimi sa vytvorili len dva tábory... a akousi samozrejmosťou sa stali nadávky a osočovanie... a potom príde niekto ako vy a povie ze je to v poriadku...lebo je to fuk.... tak potom akým príkladom ideme pre mladšiu generáciu? Keď k sebe necítime uctu a nemáme za potreby sa vždy v každej situácii aspoň snažiť byt k sebe navzajom slušný...(?)