icon

Je tretí konsolidačny balíček od vlády už schválený?

20. sep 2025

Pekný večer, je tretí konsolidačny balíček od vlády už schválený, alebo ešte nie?

Strana
z2
karolinakr
21. sep 2025
@anonym_autor

@karolinakr to naozaj? Z čoho majú ľudia potom žiť, fungovať? Ako?
A keď zarobím dajme tomu 7500 eur ročne (mesačne po 625e), viem niekde zistiť, koľko budem vlastne platiť mesačne?
Môžem požiadať aj o daňový bonus na dieťa/10 rocne/. Koľko by som dostala po podaní DP?

Doteraz si dával vyplacat bonus manzel, ktorý bol zamestnaný na TPP, ale od decembra minulého roku nepracuje, prepustili ho a následne mu začali zdravotné problémy..

@anonym_autor https://www.relia.sk/

majoranka24
21. sep 2025
@barborka2_2

@anonym_851fc9 no tak ale ľudia sú spokojní evidentne. Ja osobne nemám pocit že by sa tu niekto buril. Jediná vzbura je v komentároch na fb proti Matovicovi...

@barborka2_2 Boli sme na proteste. A v utorok pojdeme na dalsi.

barborka2_2
21. sep 2025
@majoranka24

@barborka2_2 Boli sme na proteste. A v utorok pojdeme na dalsi.

@majoranka24 a teraz čo? Odstojime si tam cca hodinu - hodinu a pol, prečítajú sa prázdne reči vo väčšine prípadov a v klude si ideme každý ďalej po svojom. Ja sa nedivím že celá koalícia vysmieva z opozície...lebo celý ich postup je neskutočne čitateľný. Teraz zas bude pár protestov a za 2 týždne ticho. Grohling tu ide vyhlasovať 2 mesiace dopredu generálny štrajk....to vážne?? Štrajk nevyhlasujú politici ale občania. Tam by mali stáť zástupy živnostníkov a podnikateľov, namiesto intelektuálov s vlajkami Ukrajiny...nic proti Ukrajine ale mám pocit že by sme sa mali teraz venovať našej krajine...

iva120793
21. sep 2025
@tramtada31

@barborka2_2 ja sa čudujem tým ludom, že chodia robit ovce na protesty organizovane politickými stranami, ktoré sú do jedného rovnake, ale neprotestujú za to, aby politici mali hmotnú (finančnú) zodpovednost za ich rozhodnutia. Veľmi by si rozmysleli, čo schvaľujú…

@tramtada31 konečne rozumná reč, pokiaľ protesty budú organizačne pochádzať od politikov, nič sa nezmení. Každý si háji svoje záujmy, Smer, Hlas, PS, SaS a ďalší, ani jeden nie je proslovenský ale prostranícky, je jedno, kto aké tričko nosí. Každý vo veľkom hrabe do vlastnej kapsy.

vladuska20
21. sep 2025

Preco to tam citaju dokonca z mobilu???To naozaj ked uz nic z vlastnej hlavy nevedia,tak sa ten text mohli aspon naucit a vyuzit herecke schopnosti.Toto citanie je fakt hrozne.Kto im pise texty???Niekto z opozicie??Preco tam nie su bezni ludia na javisku a nepovedia na plnu hubu ako sa im zije??Toto je opet len jedno velke divadlo s hercami.Nech tam vystupuju obycajni ludia,pracujuci tvrdo a nie dalsi vyzieraci statu.Hercom a hereckam by som dala akurat tak z toho,co si zarobia z divadla teda zo vstupneho.

anonym_9a25e9
25. sep 2025

@anonym_autor 37 miliónovna uniformy do armády...JE^E im statočne a ľudia nemajú na jedlo niektorí po novom roku nás bude viac

anonym_9a25e9
25. sep 2025

Ľudia treba urobiť to čo urobili v nepale! A potom si môžeme urobiť Slovensko na novo..

Strana
z2