icon

Kauza okolo Marty Simečkovej: Vaše názory a vnímanie

4. máj 2026

Co vy na to? Ako vnímate kauzu okolo matky Michala Simecku. Je to vôbec môže? Ta žena mi príde, že nie je pri zmysloch. Taky nastrceny biely kon.

Strana
z4
anonym_ce9fc7
4. máj 2026

Treba voliť súčasnú osvietenú koalíciu a... posledný zhasína.

anonym_f199c5
4. máj 2026

Prečo by nemala byť pri zmysloch.
Pri zmysloch skôr nie su tí čo ju uháňajú a spravili z toho kauzu.

alex49
4. máj 2026

@anonym_autor pozri si koľko káuz majú Ficovci

felycity
4. máj 2026

Prípad treba riadne prešetriť, ak sú tam previnenia, necha sa to vyrieši v zmysle zákona, ale robiť z toho hon na čarodejnice a celonárodnú kauzu , mi príde choré, účelové. Slovensko má omnoho vážnejšie problémy ako kauza šimečková, btw rovnako by sme mali potom rieši "haciendy" , na ktoré sa brali dotácie čo je podľa mňa tiež prúser a iné - a hľa tu žiaden hon na črodejníkov nie je ...

anonym_affa21
4. máj 2026

@anonym_autor
Zlodej krici chytte zlodeja

anonym_be7132
4. máj 2026

Od kedy sa to prevalilo odišla som z PS a vrátila sa k Igorovi.

anonym_8a3c01
4. máj 2026

Vzdy to tak bolo aj bude,si pride mlady Simecka a spol do vlady,ci sucasna vlada,ci to bol Matovic a spol.
Nikdy nepojde o ludi,to co trepe teraz opozicia su opät medove motuzi pre blbych volicov.
Ked pridu k valovu,zakazky pojdu opät kamosom,konsolidacia pojde smerom dane vyssie,vsetko zrusia,co ludia dostavaju takze zo statu uz nikomu nic nepojde max tak dochodky a pol rocna materska.A aj tie dochodky znizia a vyhovorky budu,lebo Fico.
Tak si vyberte,je uplne jedno kto tam bude,vysledok bude rovnaky.

autor
4. máj 2026
@felycity

Prípad treba riadne prešetriť, ak sú tam previnenia, necha sa to vyrieši v zmysle zákona, ale robiť z toho hon na čarodejnice a celonárodnú kauzu , mi príde choré, účelové. Slovensko má omnoho vážnejšie problémy ako kauza šimečková, btw rovnako by sme mali potom rieši "haciendy" , na ktoré sa brali dotácie čo je podľa mňa tiež prúser a iné - a hľa tu žiaden hon na črodejníkov nie je ...

@anonym_ce9fc7
@felycity aha, takže je to v poriadku? Treba poznamenať pod koberec. Skutok sa nestal.

anonym_9e7283
4. máj 2026

Pýtať sa na koniku na prešľapy velebenej opozície je trúfalé a opovazlive. Ja sa čudujem, že sa nebojis hejtu 😅 odpovede budú lebo Fico, lebo Fico a lebo Fico. Pani Š. môže kľudne jesť deti a tu z nej spravia Matku Terezu a môže za to Fico a jeho presklený balkón ☝️

anonym_05c6a6
4. máj 2026

Mne pride divne, ze sa tvaria - Simeckovci a spol, akoby sa nic nestalo. Len ze…stala sa mala chybicka. To ma tam zaraza. Kradnu oni a kradnu aj ti, co na nich ukazuju (a este ovela viac).

anonym_9e7283
4. máj 2026
@alex49

@anonym_autor pozri si koľko káuz majú Ficovci

@alex49 pýtala sa na pani Š. Ako sa vyjadris konkrétne k nej? Lebo Fico?

anonym_affa21
4. máj 2026
@anonym_autor

@anonym_ce9fc7
@felycity aha, takže je to v poriadku? Treba poznamenať pod koberec. Skutok sa nestal.

@anonym_autor
Mas uplne pravdu pre nu chce chce Brussel zablokovat EU fondy pre Slovensko , jediny trest musi byt , trest smrti

anonym_9e7283
4. máj 2026
@anonym_f199c5

Prečo by nemala byť pri zmysloch.
Pri zmysloch skôr nie su tí čo ju uháňajú a spravili z toho kauzu.

@anonym_f199c5 vôbec ťa to nevyrusuje? Pohodička?

anonym_066af5
4. máj 2026
@anonym_autor

@anonym_ce9fc7

@anonym_autor Ver tomu, ze kym je Fico pri moci, nic sa zametat nebude a urobi z toho exemplarny pripad. Ale zatial zostava iba pri velkohubych vyhlaseniach ... Npodarilo sa im ani odsudit Curilovcov na vystrahu, sudca sudil podla zakona.
Ak sa tam nieco stalo, nech sa to vysetri. Ale nezabudni, v tomto pripade ide o desiatky tisic eur, ficove kauzy sa pohybuju v stovkach milionov eur. A je smiesne, ako volici fica sa tesia, ze aha "podvod" za 10 tis eur, ked tu krachuje stat, lebo sa za Smeru rozkradli miliardy.

biba_18
4. máj 2026

@anonym_9e7283 ale pani šimečková NIE JE opozícia ...

anonym_9e7283
4. máj 2026

Mne sa snáď sníva 👀 😅 takéto klapky na očiach mať je úplný nonsens. Ale na druhej strane žiť v naivite je určite jednoduchšie, ako zamyslieť sa a začať hľadať súvislosti. Spravme z nej obeť 💪

felycity
4. máj 2026
@anonym_autor

@anonym_ce9fc7

@anonym_autor halóo, treba sa naučiť čítať, napísala som treba to prešetriť v zmysle zákona ak sú tam previnenia , treba to riešiť nie zamiesť , al robiž celonárodnú kauzu a le toto pred verejnosťou riešiť ... opakujem sú omnoho dôležiteške veci

anonym_066af5
4. máj 2026
@anonym_affa21

@anonym_autor
Mas uplne pravdu pre nu chce chce Brussel zablokovat EU fondy pre Slovensko , jediny trest musi byt , trest smrti

@anonym_affa21 no ved slovacik sa postazuje, ze on je dobry (resp polovica z 5,5 miliona obyvatelov su fico a nackovolici) a cela zla eu (450 mil ludi su podla slovacika vsetci kreteni, len on je jediny lietadlo) sa myli, chce mu zle a neposle peniazky zdarma.

anonym_1b3893
4. máj 2026

sama som zvedavá ako to dopadne. Čo beriem pozitívne, že je ochotná spolupracovať s OČTK, nijako sa nevykrúca. Ak bude vinná, nech ju potrestajú. Ak nie je vinná nech nájdu vinníka. Čo mi príde veľmi divné je, že jej tie faktúry 3x štát preplatil. To akože nikto nekontroluje, neeviduje? Len tak príde na úrad faktúra k nejakému projektu a zaplatia? Ja neviem, ak urobím duplicitnú platbu v práci, tak si predsa viem tú platbu vyžiadať späť. Sledujem to okrajovo, ale celé je to akési divné.

autor
4. máj 2026
@anonym_066af5

@anonym_autor Ver tomu, ze kym je Fico pri moci, nic sa zametat nebude a urobi z toho exemplarny pripad. Ale zatial zostava iba pri velkohubych vyhlaseniach ... Npodarilo sa im ani odsudit Curilovcov na vystrahu, sudca sudil podla zakona.
Ak sa tam nieco stalo, nech sa to vysetri. Ale nezabudni, v tomto pripade ide o desiatky tisic eur, ficove kauzy sa pohybuju v stovkach milionov eur. A je smiesne, ako volici fica sa tesia, ze aha "podvod" za 10 tis eur, ked tu krachuje stat, lebo sa za Smeru rozkradli miliardy.

@anonym_066af5 načo tu miesas hrušky s jablkami? Pochopila si, čo som sa pýtala? Ze ta pani mi príde ako nepricetna. Ze ta kauza nebude jej práca, že ona bude iba akoby nasadená. Véd ona nevie ani co hovorí.

anonym_066af5
4. máj 2026
@anonym_1b3893

sama som zvedavá ako to dopadne. Čo beriem pozitívne, že je ochotná spolupracovať s OČTK, nijako sa nevykrúca. Ak bude vinná, nech ju potrestajú. Ak nie je vinná nech nájdu vinníka. Čo mi príde veľmi divné je, že jej tie faktúry 3x štát preplatil. To akože nikto nekontroluje, neeviduje? Len tak príde na úrad faktúra k nejakému projektu a zaplatia? Ja neviem, ak urobím duplicitnú platbu v práci, tak si predsa viem tú platbu vyžiadať späť. Sledujem to okrajovo, ale celé je to akési divné.

@anonym_1b3893 Treba to brat s nadhladom. Moze ist aj o spravodajske hry tajnych sluzieb. Po vykopnuti Orbana SIS a ruska tajna sluzba urobia vsetko, aby Fica udrzali pri moci ako ruskeho trojskeho kona. Tak ako pred volbami v madarsku "nahodou" nasli pohodeny ukrajinsky ruksak s vybusninami pri ropovode v Srbsku. Az na to, ze madari na to Orbanovi uz neskocili.

biba_18
4. máj 2026

@anonym_1b3893 ale ona jednu fa uplatňovala na rôznych ministerstvách - teda to zjavne nie je prepojené ...
a btw, takto to robia všetci - ak majú možnosť čerpať príspevky na viac činností, tak čerpajú...

anonym_9e2844
4. máj 2026
@anonym_autor

@anonym_066af5 načo tu miesas hrušky s jablkami? Pochopila si, čo som sa pýtala? Ze ta pani mi príde ako nepricetna. Ze ta kauza nebude jej práca, že ona bude iba akoby nasadená. Véd ona nevie ani co hovorí.

@anonym_autor ta zena je tazka intelektualka. neriesi financie. riesi myslienky. na financie mala tu druhu.

biba_18
4. máj 2026

@anonym_autor ja čítam a nechápem - čo znamená že, citujem: "a kauza nebude jej práca" a "ona bude iba akoby nasadená"?

anonym_9e7283
4. máj 2026
@anonym_066af5

@anonym_1b3893 Treba to brat s nadhladom. Moze ist aj o spravodajske hry tajnych sluzieb. Po vykopnuti Orbana SIS a ruska tajna sluzba urobia vsetko, aby Fica udrzali pri moci ako ruskeho trojskeho kona. Tak ako pred volbami v madarsku "nahodou" nasli pohodeny ukrajinsky ruksak s vybusninami pri ropovode v Srbsku. Az na to, ze madari na to Orbanovi uz neskocili.

@anonym_066af5 🤣🤣🤣 nemám slov

anonym_b12e52
4. máj 2026

Myslím, že je pochopiteľné, že opozícia a jej prívrženci prípad bagatelizuje a ačohentizuje, iné sa ani nedá čakať.

anonym_f8db0e
4. máj 2026

nič, čo s tým má PS?

anonym_1b3893
4. máj 2026
@biba_18

@anonym_1b3893 ale ona jednu fa uplatňovala na rôznych ministerstvách - teda to zjavne nie je prepojené ...
a btw, takto to robia všetci - ak majú možnosť čerpať príspevky na viac činností, tak čerpajú...

@biba_18 aha tak, no tak či onak to nemajú nejaký register? miliony išli a idú na informatizáciu a nikto to nerieši, nestráži tie verejné peniaze. V každom prípade je na vine aj štát. Keď nechám kľúče od auta v aute a ukradnú mi ho, tak kto bude na vine, zlodej alebo moja nedostatočná ochrana majetku. Tým nechcem obraňovať MŠ alebo jej spolupracovníčku, nech dostanú čo im patrí, keď kradli, tak kradli. Ale ako píšem vyššie. Celé je to divné z jednej aj druhej strany.

anonym_066af5
4. máj 2026
@anonym_b12e52

Myslím, že je pochopiteľné, že opozícia a jej prívrženci prípad bagatelizuje a ačohentizuje, iné sa ani nedá čakať.

@anonym_b12e52 nemyslim. Stupenci liberalnych stran nie su tak tolerantni na korupciu ako volici Smeru. Volicom Smeru nevadi nic ... kym nepride vymer o nizkom dochodku, lebo skorumpovany stat nema peniaze. Potom zacnu vrieskat od zlosti a samozrejme, aj tak nebude na vine Fico po 4 vladach pri moci, ale krtko a jeho lopatka, Ferdo mravec, vcielka Maja a vila amalka so starou simeckovou. A svietil im pritom Chuck Norris, nech je mu zem lahka ....

anonym_9e7283
4. máj 2026
@anonym_066af5

@anonym_b12e52 nemyslim. Stupenci liberalnych stran nie su tak tolerantni na korupciu ako volici Smeru. Volicom Smeru nevadi nic ... kym nepride vymer o nizkom dochodku, lebo skorumpovany stat nema peniaze. Potom zacnu vrieskat od zlosti a samozrejme, aj tak nebude na vine Fico po 4 vladach pri moci, ale krtko a jeho lopatka, Ferdo mravec, vcielka Maja a vila amalka so starou simeckovou. A svietil im pritom Chuck Norris, nech je mu zem lahka ....

@anonym_066af5 ty si neuveriteľná 👀😅

Strana
z4