Klamstvá Matovičovcov: Pravda o daňovom bonuse
V prvom rade, koho to nezaujíma nech roluje ďalej a nevyjadruje sa k témam, ktoré ho nezaujímajú. V druhom rade chcem vypichnúť, že nie som Fico volič. Ďakujem
Dosť často sa mi dostalo od Matovičovcou do uší, že daňový bonus, ktorý zvýšili (140€ na dieťa do 15 rokov) v roku 2022 do 2025 .. v roku 2025 to bude už len 100€ na dieťa do 15 rokov. To Matovič tak navrhol, tak sa to odsúhlasilo, je to verejne dohladatelne že to urobil on v roku 2022 a teraz sa tento pán Pollak rozkrikuje že Fico nám zobral výhody, ktoré Matovič vybojoval.. tento daňový bonus .. že nás on okradol Fico. Strašne sa musím smiať ako tento pán cigáni. To si už ozaj myslia o ľuďoch že sú sprostí a negramotní ? Aj som mu to pod príspevok napísala ale samozrejme na tento štýl komentárov tento pán nereagoval ale na všetky ostatné áno 😁🤣🤣 hanba hanbuca. Klamári.
@misutkaa a čakala si niečo iné? Veď za 12 rokov čo Fico vládol nedal nikomu nič. Ani dôchodcom a rodičovské dvíhal a aj dôchodky po pár centov. Teraz da 600€ dôchodcom.. oooo aké velkorise a kto to zaplatí ? Budúci dôchodcovia. Zobral nám z 2 piliera, ide znižovať rodičovské a podľa mňa zruší aj dotácie na obed pre deti, zvýšili sa dane, platy rovnaké , poplatky vyššie, benefity zrušené. Môžu si tlieskať ľudia ktorí volili Fica ..
Ja som Hranola nevolila, ani ho NIKDY voliť nebudem, ani Pelo nebude NIKDY môj prezident. Zaujímavé, že v mojom okolí ich nikto nevolil a vyhrali voľby. To čo sa deje, je len začiatok, ešte budeme plakať. Sľuby sa sľubujú blázni sa radujú, dúfala som, že aspoň nebudú nič rusiť, všetko, čo nám minulá vláda dala, nám Hranol vzal a zderie nás aj z kože, doplatíme na to, hlavne poctivo zarábajúci a mladé rodiny s deťmi, des a hrôza. Sa mu žije, keď si schválil o 100% vyšší plat, to mu nestačilo 20€ naviac, nie rovno o 5000€, dúfam, že sa mu dobre zaspáva.
Veľmi mi je ľúto akú krátku pamäť majú Slováci, veď Kuciak za jeho vlády umrel, pritom len bojoval za pravdu. Odporúčam prečítať knihu Kuciak reportáže 2015-2023, je to čierne na bielom, sú aj ale iné knihy.
@janai1 @danielahamar Ficova druzina ma ine na starosti ako rodiny a statny rozpocet...
@viestta máš pravdu,Ficova vláda je jeden hnus
Ja som nevolila Matovica, ale za jeho vlády sme sa ako mladá rodina mali najlepšie.

@44janica44 Ani ja by som to lepšie nenapísala, presne si to vystihla, tiež čakám na lacnejsie potraviny a nič. Rodiny s detmi a poctivo pracujúci si to teraz odskáčeme najviac.