Koalícia plánuje rušenie šiestich sviatkov
zacinam sa bat
...Koalícia ide do finále! Rokovania o konsolidácii: Hovorí sa o rušení až ŠIESTICH sviatkov aj úradov....
A co ti ludia cakali? Ze zacnu menej kradnut aby usetrili? Samozrejme ze skonsoliduju obcanov :D Ja uz len cakam kedy naposledy zamavam tejto beznadejnej krajine.
A co ti ludia cakali? Ze zacnu menej kradnut aby usetrili? Samozrejme ze skonsoliduju obcanov :D Ja uz len cakam kedy naposledy zamavam tejto beznadejnej krajine.
@binarypete a uz mas vybrane kam?
neverím že úradov - to by úradníci boli nezamestnaní?? 😲
@biba_18 no asi si dam lexuarin ked to zverejnia.
včera som počúvala nejakú debatu - teda, pokiaľ som bola schopná počúvať, lebo muž ma tým terorizoval - úplná úžasnosť čo všetko musia urobiť, aby navýšili príjem do pokladnice - kks, ale ani jedna jediná veta o tom, ako chcú šetriť ...
a samozrejme, na vine je odor ...
včera som počúvala nejakú debatu - teda, pokiaľ som bola schopná počúvať, lebo muž ma tým terorizoval - úplná úžasnosť čo všetko musia urobiť, aby navýšili príjem do pokladnice - kks, ale ani jedna jediná veta o tom, ako chcú šetriť ...
@biba_18 ja som pocuvala prve minuty potom mi prislo tazko.
@biba_18 áno Matovič s Ódorom, nech by urobili čokoľvek (cez víkend som bola u mamy a tá celý čas, že ale táto vláda nemá na výber keď tí pred nimi urobili toto a toto, oni len zachraňujú tento štát)
@anonym_autor ja sa vždy naserem pri tom ...
načo sviatkovať, pôjdeš muklovať na panské a ešte treba zaviesť pracovné soboty
veď kopec skvelých nápadov priviezol od súdruha Kima a časom ich vytiahne z rukáva
mne rušenie sviatkov nevadí, nakoľko s mužom podnikáme a robíme aj víkendy aj sviatky, čiže mne to žily netrhá, skôr sa obávam zvyšovania DPH, už rast minimálnej mzdy bude zase nápor pre živnostníkov
načo sviatkovať, pôjdeš muklovať na panské a ešte treba zaviesť pracovné soboty
veď kopec skvelých nápadov priviezol od súdruha Kima a časom ich vytiahne z rukáva
@biba_18 ano aj ja, prislo mi az zle. uz mi je z nich fakt zle.
@anonym_1708e2 samozrejme, ved vedia co robia, obzvlast pri szco sa pekne dvihnu odvody to oni chcu...
@anonym_201e05 ano presne mi tak pride, cakam kedy za nami budu behat na konoch a pytat si zaplatenie dani ako to bolo v tych rozpravkach a starych filmoch...
@binarypete môžem ti zakývať na cestu? 👋🏻👋🏻👋🏻
Cakaj najhorsie a nebudes prekvapena. Jasne, ze za to moze Odor, Gruzinci aj ockovanie. V tej celej negativnej spine co nas caka, by som rada vypichla nieco pozitivne. DPH sa nebude zvysovat len a len vdaka tlaku opozicie, ano, tej nasej. Sam Salitros (statny tajomnik na MIRRI) to potvrdil nazivo na Jojke, ze to bolo medzi navrhmi, zucastnuje sa osobne na koalicnej a konsolidacnej rade. Az ked zacalo PSko vykrikovat, tak na ten just to musela tato zdieracska vlada stiahnut, aby im dali najavo, ze rozpravaju hluposti. Analogia nasej konsolidacie.
Nechajme sa prekvapit, uz zajtra.
ale koľko tu bolo kvikotu (zo strany smerákov a ich voličov), keď bola sas proti zatváraniu obchodov počas sviatkov ... a hľa - už nemusia byť obchody zatvorené - teraz dokonca pojdeme do práce všetci ...
...pri tejto vláde pôjde aj tak táto krajina do krachu. Pretože čim viac konsolidujeme,tým viac oni kradnú a míňajú na ch.joviny😡👎😡🤮
Ale sak nam pomozu s cenou energii za pol miliardy. S tymi energiami, ktore mame lacne vdaka Rusku! Preto sa nemozeme odstrihnut od ruskeho plynu a ropy! Len ich treba zadotovat pre 90% domacnosti za 500 milionov a tankujeme najdrahsie v regione..logika gde?
Ja nechápem, prečo vám vadí zrušenie sviatkov, nech zrušia, úplne mi stačia tie veľkonočné a vianočné, aj tak ich máme najviac v celej Európe. Robíte tu z toho drámu jak malé deti.
Ja nechápem, prečo vám vadí zrušenie sviatkov, nech zrušia, úplne mi stačia tie veľkonočné a vianočné, aj tak ich máme najviac v celej Európe. Robíte tu z toho drámu jak malé deti.
@anonym_484249 vazne ich mame najviac? jedno je sviatok, a vies kolko maju taki rakusania volna? tiez dost. a deticky maju minimalne o tyzden- dva viac volna nez v SR...
@anonym_autor tých úradníkov bolo treba začať rušiť už veľmi dávno teraz sa spamätali keď to začal rozoberať Zoroslav Kollár a zrazu to idú riešiť hmmm.... Síce to od kopírovali ale konečne sa s tým ide dačo robiť. K tým sviatkom sa nevyjadrujem radšej.
@anonym_484249 ja do tiež hovorím.a vôbec by mi nevadilo,keby sa zaviedla raz do mesiaca pracovná sobota🙂
@anonym_autor tých úradníkov bolo treba začať rušiť už veľmi dávno teraz sa spamätali keď to začal rozoberať Zoroslav Kollár a zrazu to idú riešiť hmmm.... Síce to od kopírovali ale konečne sa s tým ide dačo robiť. K tým sviatkom sa nevyjadrujem radšej.
@anonym_91f139 kto kde co okopiroval od odsudeneho kriminalnika?
@anonym_484249 vazne ich mame najviac? jedno je sviatok, a vies kolko maju taki rakusania volna? tiez dost. a deticky maju minimalne o tyzden- dva viac volna nez v SR...
@anonym_autor Rakuske decka ale nemaju 2 mesiace volno v lete , iba mesiac
Ine krajiny riesia ci a ako zaviest 4-denny pracovny tyzden. My nie ze stagnujeme, ale ideme dozadu.
@anonym_91f139 kto kde co okopiroval od odsudeneho kriminalnika?
@hopatko prečítaj si ešte raz môj komentár a získaš odpovede na svoje otázky
Niekde ušetriť musia, keď sa bezhlavo zvyšuje minimálna mzda.
Po novom roku pribudne veľa nezamestnaných, zamestnávatelia a malí podnikatelia budú ťažko zvládať zvýšené náklady.
Môžme sa tešiť aj na zvyšovanie cien, vyššie výplaty musí niekto zaplatiť a štát to nebude
Zrušenie nezmyselných úradov a zníženie počtu zamestnancov je v poriadku
@anonym_autor tak sa odsťahuj do Rakúska, keď sa ti nechce makať.
Niekde ušetriť musia, keď sa bezhlavo zvyšuje minimálna mzda.
Po novom roku pribudne veľa nezamestnaných, zamestnávatelia a malí podnikatelia budú ťažko zvládať zvýšené náklady.
Môžme sa tešiť aj na zvyšovanie cien, vyššie výplaty musí niekto zaplatiť a štát to nebude
Zrušenie nezmyselných úradov a zníženie počtu zamestnancov je v poriadku
@anonym_c71949 jaj... A tu minimálnu mzdu platia oni zo štátneho? Neplatí ju náhodou zamestnávateľ/podnikateľ? A tým že sa zvýši minimálna mzda, tak sa logicky zvýšia odvody 🤔
@anonym_autor tak sa odsťahuj do Rakúska, keď sa ti nechce makať.
@anonym_484249 a toto je čo za logiku? Keď všetci odídeme preč, tak kto tu bude tvoriť hodnoty a prispievať do štátnej kasy?

neverím že úradov - to by úradníci boli nezamestnaní?? 😲