Koalícia plánuje rušenie šiestich sviatkov
zacinam sa bat
...Koalícia ide do finále! Rokovania o konsolidácii: Hovorí sa o rušení až ŠIESTICH sviatkov aj úradov....
@anonym_484249 jasné, že by bolo lepšie, pretože by nekradli ako po nebohom !!! Nie je to ani troska divné, že všetci platíme tomuto štátu veľké peniaze, odvody...a peniaze sa strácajú??? Slepá si?? Keď ides do nemocnice tak si nosis toaletak, to je ok? Veď v tomto štáte nefunguje nič. Posrata diaľnica ba -ke sa stavia 20 rokov a ešte nie je hotová
@anonym_730170 a za Matoviča si si utierala ri@ť v nemocnici s jakým toaletným papierom? Za PS by si si ho utierala tiež štátnym? Slepá si akurát tak ty.
@anonym_730170 a za Matoviča si si utierala ri@ť v nemocnici s jakým toaletným papierom? Za PS by si si ho utierala tiež štátnym? Slepá si akurát tak ty.
@anonym_484249 chod uz do riti s dementom Matovicom a progresivcami co ani nevladli na tych neni nikto zvedavy. Mna seru ti co vladnu teraz a kradnu jak po nebohom, je uplne jedno co za debila tam bolo predtym.
@anonym_484249 za Matoviča? Toho tu ani neplet,veď ten tam bol necelé dva roky....títo zlodeji 15!!!! a nič nefunguje,sme na chvoste EÚ
@anonym_484249 no,tak ked si taka hlupa,ze budes viac makat za rovnaku mzdu tak super,blahozelam 👍
@terina25 hlu@pa si akurát tak ty, čo tu plačeš jak malý harant nad sviatkami 🙂
@anonym_484249 chod uz do riti s dementom Matovicom a progresivcami co ani nevladli na tych neni nikto zvedavy. Mna seru ti co vladnu teraz a kradnu jak po nebohom, je uplne jedno co za debila tam bolo predtym.
@anonym_c7ec68 😂😂😂😂😂
@anonym_autor táto vláda je čistá beznádej, čo sme komu urobili... Ako sa mohlo v jednej koalícii zísť toľko skutočných hlupákov. Ako??? 😐 Aká vláda, taký ľud. Čiže nie je to dobré celkovo. Kedy náš národ tak osprostel?
ja rušenie sviatkov kvitujem, nebudú mi vôbec chýbať,. nech je Fico aký je , ale toto je z môjho pohľadu správny krok . Najväčším zamestnávateľom je štát, úspora na príplatkoch bude pomerne veľká, rovnako sa bude platiť len za odpracované . Ja som podnikateľ a nevidím najmenší dôvod platiť niekomu sviatok priemernou mzdou , keď vlastne oddychuje. Ešte by som zrušila množstvo socálnych dávok a upchala legislatívne diery, ktoré tieto príplatky navyšujú na max.
Štát niekde musí nájsť spôsob, ako vykompenzovať sociálne dávky, milióny na 13. dôchodk a to bez rozdielu výšky dôchodku. Tiež sa mi to nepáči, ale odvody už dvíhať nemôžu, nie je kam.
Fico este minuly rok bluznil o 4 dnovom pracovnom tyzdni a ponaly cakam,ze nam zavedie pracovne soboty. A ich volici ich neustale obhajuju. Mne odpalilo dekel,ked moji rodicia ich obhajuju,ze to,ze kradnu je chyba zakonov a nie ich. Ked su take zakony,tak kto by nekradol? Tak zmagorili ubohych ludi,ze to uz ani mozne nie je a vsetko mu zeru.
ja rušenie sviatkov kvitujem, nebudú mi vôbec chýbať,. nech je Fico aký je , ale toto je z môjho pohľadu správny krok . Najväčším zamestnávateľom je štát, úspora na príplatkoch bude pomerne veľká, rovnako sa bude platiť len za odpracované . Ja som podnikateľ a nevidím najmenší dôvod platiť niekomu sviatok priemernou mzdou , keď vlastne oddychuje. Ešte by som zrušila množstvo socálnych dávok a upchala legislatívne diery, ktoré tieto príplatky navyšujú na max.
@subartic
ja cez sviatok robím, nie oddychujem 😉
@terina25 nie, nepodnikám a je mi to jedno, absolútne mi tie sviatky chýbať nebudú 😄 robíte tu z toho zbytočné haló
@anonym_484249 ja si vezmem aj neplatene volno je mi to jedno, mam ich v pazi. Ale tebe by sa tie sviatky zisli, aby si sa trochu zorientovala v politike, ked chces aj dalsie volby volit smer 🤦
@anonym_autor je to banda. 2 roky zas vladnu a realne je rozpocet na tom horsie ako za Matovica. Ved zvysili dane, zaviedli transakcnu dan, rusia sviatky, okresali danove bonusy, zdevastovali 2 pilier a usetrilo sa presne NIC. Nechapem, ze to ich volic este stale akceptuje. Asi len clovek odtrhnuty od reality moze po tom vsetkom este stale volit tuto amatersku a nestastnu vladu.
@anonym_autor je to banda. 2 roky zas vladnu a realne je rozpocet na tom horsie ako za Matovica. Ved zvysili dane, zaviedli transakcnu dan, rusia sviatky, okresali danove bonusy, zdevastovali 2 pilier a usetrilo sa presne NIC. Nechapem, ze to ich volic este stale akceptuje. Asi len clovek odtrhnuty od reality moze po tom vsetkom este stale volit tuto amatersku a nestastnu vladu.
@anonym_dd5d2d
Oni veria tomu, že všetko rozkradol Matovič, Heger, Odór, že za všetko môžu progresívci a diktát Bruselu, prípadne Ukrajinci a Fico a spol ich ZACHRAŇUJÚ!!! Máme to v rodine, keď to počúvaš, nezmohneš sa na slovo, lebo tam nefunguje rácio, logika, argumenty, niiiiiič. A takto je zblbnutá polovica národa. Je to strašidelné, ale je to tak.
@anonym_dd5d2d
Oni veria tomu, že všetko rozkradol Matovič, Heger, Odór, že za všetko môžu progresívci a diktát Bruselu, prípadne Ukrajinci a Fico a spol ich ZACHRAŇUJÚ!!! Máme to v rodine, keď to počúvaš, nezmohneš sa na slovo, lebo tam nefunguje rácio, logika, argumenty, niiiiiič. A takto je zblbnutá polovica národa. Je to strašidelné, ale je to tak.
@yoxinka tak jedine co tato vlada vie naozaj dobre je klamat a oblbovat. Keby tolko energie investovali do budovania Slovenska ako investovali do oblbovania naroda, tak sa nam tu zije najlepsie v Europe.
@anonym_dd5d2d
@yoxinka aj v Severnej Kórei si občania myslia že ich vodca chráni pred zlom, stará sa o nich a majú sa dobre, preto nesmú ísť za hranice aby nevideli krutú realitu že sú chudáci v chudobnej krajine
Fico este minuly rok bluznil o 4 dnovom pracovnom tyzdni a ponaly cakam,ze nam zavedie pracovne soboty. A ich volici ich neustale obhajuju. Mne odpalilo dekel,ked moji rodicia ich obhajuju,ze to,ze kradnu je chyba zakonov a nie ich. Ked su take zakony,tak kto by nekradol? Tak zmagorili ubohych ludi,ze to uz ani mozne nie je a vsetko mu zeru.
@marca12 no náhodou tento 4 dňový pracovný týždeň už u nás v Europe je. V Poľsku pred pár dňami schválený, v Holandsku tiež a v severných krajinách je to už dávno 🙂
@yoxinka aj v Severnej Kórei si občania myslia že ich vodca chráni pred zlom, stará sa o nich a majú sa dobre, preto nesmú ísť za hranice aby nevideli krutú realitu že sú chudáci v chudobnej krajine
@anonym_201e05
Pre ešte lepšiu predstavu, ako to v Severnej Kórei je, odporúčam prečítať knihu Nie je čo závidieť od Barbary Demick 😉.
@anonym_201e05 ale v tej Severnej Kórei sú tí ľudia izolovaní od zvyšku sveta? Ale aký argument má sprostá Slovač, ktorá velebí Fica? Prečo sakra iné post-komunistické štáty napredujú a mi cuvame? Lebo reálne aj toto rušenie sviatkov je obrovský krok späť. Vraciame sa míľovými krokmi do minulosti, naspäť do socializmu.
@anonym_dd5d2d presne tak, hlavná vec, že stihli novelu Trestného zákona, čo tiež veľmi "pomohla".
Najvyssi cas ist do strajku, vsetci
Zrušili jeden sviatok zdvihli dph daň s cukru a neviem čo ešte a obchodné reťazce sa sťažujú že im rapídne klesli tržby, že ľudia toľko nenakupujú.. Sak to je jeden kolotoč. A plno ľudí “ vyváža “ peniaze vonku.
Zrušili jeden sviatok zdvihli dph daň s cukru a neviem čo ešte a obchodné reťazce sa sťažujú že im rapídne klesli tržby, že ľudia toľko nenakupujú.. Sak to je jeden kolotoč. A plno ľudí “ vyváža “ peniaze vonku.
@diablikovci a po tejto konsolidácii to bude ešte horšie. Kto môže nakupuje v Rakúsku/Poľsku. Ja som reálne nikdy nevidela toľko olepeneho mäsa pred koncom záruky u nás v obchodoch, ako teraz. A aj známa čo robí predavačku v Tescu vraví, že je extrémne vidno, že tí ľudia si dvakrát rozmyslia čo si kúpia.
@diablikovci presne tak, stačí sa ísť pozrieť do Rakúska, Maďarska, alebo Poľska, 50% slovenské ŠPZ. Kopec ľudí kupuje domy v Maďarsku a v Rakúsku.
@anonym_autor Rakuske decka ale nemaju 2 mesiace volno v lete , iba mesiac
@martinmmartin fakt? Ukaz mi, kde je mesiac letnych prazdnin... ktory bundesland to ma...
@anonym_484249 máš smolu, lebo ja nie som volič PS 🤷♀️ ale reálne naozaj nepoznám nikoho takého na hlavu ktorý by sa tešil z tých pakovín vlády - pokiaľ by z toho nemal finančné výhody…
fakt by ma zaujímalo ako človek musí mať v hlave nakadené aby sa tešil že platí vyššie dane, že za rovnaký plat pracuje viac alebo že obchodníci zvyšujú ceny kvôli transkčnej dani…
Toto čo tu mame na Slovensku, a čo este nas čaka , je vysledok toho, ze mnohi slovaci sa uspokoja zrejme z pocitu zakomplexovanosti - s málom.
Tak ako si niektore zeny volia zivot s nasilnikom, s vulgarnym slovnikom, ktory ju otlka, nedava jej prachy, este k tomu je nechutny, pachne ...atd. lebo si myslia, ze viac si nezasluzia, na viac nemaju.
tak aj slovaci...si myslia ze toto nam staci, toto je pre nas dostacujuce, toto si zasluzime, a co - este za to mame byt aj vdacni. Sme pasivni a utlmeni naucenou bezmocnostou. Sustredeni na svoj atomizovani lokalny zivot....vsak MNE je dobre, ja som spokojny, sikovny...bla bla.
* Nevadi nam, ze nam vladnu ludia co kradnu /vsak aj ini kradnu.../alebo zenicka by povedala, vsak aj iny chlap by ma bil, vsetci chlapci piju, a su rovnaki , do jedneho.../
* Nevadi nam korupcia, rodinkarstvo - vsak nakoniec, aj my sami to radi mnohi vyuzijeme- ked sa da.
* Nevadia nam ani nasilne trestne ciny tam hore..."opat...vsak to robia "vsetci", a nevieme co je za tym, panske huncutstvo, nestarajme sa, hladme si svoje.
* Nevadia nam klamstva, alebo nekonzistencia vypovedi - vsak mame pamat rybky Dory
* Nevadia nam vulgarity, viktimizacie obeti, utocenie na slabsich zo strany tych hore..."no a co, zasluzili si, mozu si za to sami, nemali provokovat"
* Nevadi nam absencia moralky , sucitu, charakteru - "vsak z toho sa nenajes, to je len progresivny blud"
a tak dalej, mozem pokracovat...Tento upadok ducha, coskoro dohoni aj hmotny ekonomicky upadok krajiny. Je smutne, ze slovakov ku zmene nepohne moralka, cest, ...ale len diera v penazenke, znizenie zivotnej urovne, pocitu, ze nedostali to co im patri.

@anonym_730170 a ty si myslíš, že za PS by bolo lepšie? Že oni by nič nezvyšovali, ale veselo si rozdávali? 🤭 Nebuď prosím ťa smiešna
@anonym_484249 jasné, že by bolo lepšie, pretože by nekradli ako po nebohom !!! Nie je to ani troska divné, že všetci platíme tomuto štátu veľké peniaze, odvody...a peniaze sa strácajú??? Slepá si?? Keď ides do nemocnice tak si nosis toaletak, to je ok? Veď v tomto štáte nefunguje nič. Posrata diaľnica ba -ke sa stavia 20 rokov a ešte nie je hotová