icon

Koho by ste volili?

karolinakk
4. dec 2022

Koho by ste volili v parlamentných voľbách keby sa konajú zajtra?

mondolina
5. dec 2022

@evamarek77
nie, nie je mi to čudné.

queen_mary
5. dec 2022

@evamarek77 a to este nevies, ze prezidentka bola chlap! Filip Caput!!! Vygoogli si! Lgbt v priamom prenose! A jej hovorca ma obidve pohlavia! A v prezidentskom palaci najdes v kazdej chladnicke hamburger s colou! Tak si tam prosim pekne ziju!

oliva276
5. dec 2022

Bez trápnej irónie by to nešlo?

evamarek77
Odpoveď bola odstránená
viestta
5. dec 2022

@evamarek77 aha, takze budeme volit koho? Tych, ktori su spriazneni s velkym bratom v Kremli? Alebo tych, ktori sa odvolavaju na Slovenska stat a popieraju zakladne ludske prava a hodnoty? Alebo populistov, ktori len slubuju? Alebo ten subor statistov okolo Matovica (niektori su sice velmi viditelni (teda jedna obzvlast vidtelna) svojimi iniciativami a zapisali sa do politickych dejin SR vyrazne, len nie tak aby to bolo aj ludom porspesne)?
A PS tu bolo uz v minulych volbach, len neuspelo. Neobjavilo sa zo dna na den ako napriklad Hlas, co sa zrazu zjavil a vyformoval z trucujucich odidencov (mimochodom presne tak vznikol aj Smer, z trucujucich odidencov od Waisa), alebo Republiku, ktora je tiez len spolok krys co opustili potapajuceho sa Kotlebu.

viestta
5. dec 2022

@evamarek77 OLaNo som nikdy neoslavovala. To len aby si bola v obraze a nehadzala ma do nespravneho vreca pri triedeni diskuterov

mondolina
5. dec 2022

olano som nevolila.

maminkadeticiek
5. dec 2022

Zaujimave ako vychadzaju prieskumy a nahodna vzorka tu odpoveda uplne inak.Ale vieme ako je to s transparentnostounprieskumou a kto si plati prieskumy a za akym ucelom.Nebolo by to prvy krat.

evamarek77
Odpoveď bola odstránená
queen_mary
5. dec 2022

@maminkadeticiek prieskumy si moze zaplatit uplne kazdy 😀 a vysledky vzdy vyjdu podla toho, na akej vzorke si zadavatel prieskum objedna.

queen_mary
5. dec 2022

@evamarek77 zlatko, to ty sa vezies na brutalnej propagandistickej vlne 😀 ale chapeme, ze ty si odhalila tu super tajnu oravdu za oponou a my sme ti blbi.

kristiii
5. dec 2022

@evamarek77 tiez som v živote Matoviča nevolila, pre mňa to bol vždy cvok. By ma zaujímalo, ktoré nicky si mala na mysli.

evamarek77
Odpoveď bola odstránená
matabb73
5. dec 2022

@evamarek77 každá strana sa tu zjaví zničoho nič. Proste ju založí určitá skupina ľudí. Alebo aj jednotlivec. Alebo odkiaľ si myslíš, že sú ostatné strany? Financovanie PS a prezidentky Američanmi je šírenie hoaxov ich oponentami. Alebo máš na to nejaké dôkazy?

queen_mary
5. dec 2022

@evamarek77 a vies ako by nam bolo super, keby koncilo? 😀 fakt. Lebo cim viac na vychod, tym viac kotlieb, kuffovcov a smerakov (cest vynimkam) - je to krasne vidiet na volebnych mapkach 😀 nemali by sme tu teraz matovica, kollar by si tiez neskrtol. Och to by bola krasa.

makakova
Autor odpoveď zmazal
viestta
5. dec 2022

@evamarek77 na aku propagandu? Namyslam si, ze mam dostatok analytickych schopnosti aby som vedela odlisit kto mlati populisticku slamu. A tej slamy tu mame viac ako dost. Tu istu prazdnu populisticku slamu mlati Fico, aj Pele, aj Matovic, aj Kolar aj Kotleba aj Uhrik s Mazurekom. Len kazdy ma svoj model cepu. A je smutne, ze sa ludia tou populistickou slamou nechaju krmit
Jedno je iste, stare struktury treba konecne poslat do muky, a tu zmenu mame v rukach my.

mondolina
5. dec 2022

@makakova
prečo?

viestta
5. dec 2022

@makakova preco?

evamarek77
Odpoveď bola odstránená
queen_mary
5. dec 2022

@evamarek77 hej, tak ako doteraz, haha 😀

mondolina
5. dec 2022

@evamarek77
tak, ale Bratislava asi v riti nie je, keď vyhralo znova PS? či?

makakova
Autor odpoveď zmazal
babatkoo
5. dec 2022

@karolinakk nemam koho.

majka4223
5. dec 2022

@anonymous87 mám to podobné so sas-kou ale chcela by som sa opýtať čo Vás vedie i tomu voliť hlas? Naozaj ma to iba zaujíma... Však to je mladší brat smeru... Nerozumiem...

anonymous87
5. dec 2022

@majka4223 to bola len taka myslienka. Volit ich nebudem. A myslim si, ze pramenila zo zufalstva 🥴
Lebo to co sa tam dnes nachadza je strach a hroza 🤷‍♀️ A naozaj mam prvykrat pocit, ze je to pre mna fakt zufale…

lenusa3
5. dec 2022

Určite HLAS!..

perdita11
5. dec 2022

@lenusa3 dovod?

evamarek77
Odpoveď bola odstránená
att123
Odpoveď bola odstránená