Koho by ste volili?
Koho by ste volili v parlamentných voľbách keby sa konajú zajtra?
@jabadabadu ja viem 😀
Ps
radšej budem " liberálna satanistka" ako konzervatívny spiatočník a obmedzenec.
Nikoho nepôjdem voliť, nemám koho,.kto to myslel za posledné roky dobre s ľuďmi? ..žiadne menšie zlo nevolim a aj vy drahí Slováci už konečne prestaňte voliť menšie zlo.
@vroni este si dovolim taku uvahu a odbocku do historie.
Kedysi lavica, v casoch ked sa formovali v Europe prve lavicove strany, bola postavena na Maexovom materializme, ich socialna politika vychadzala z Marxovho Kapitalu. Naproti tomu pravica bola prisne konzervativna vo svojej filozofii, chranila kapital ako taky, odvolavala sa na nabozenske hodnoty v spolocnosti. Vo vacsine demokracii to doteraz aj tak je, lavica je socialna a materialisticka s programom rozdelovat kazdemu podla potrieb, pravica je na druhej strane s programom kazdy dostane podla zasluh. A clovek sa pozrie na slovenske politicke spektrum a nestaci sa cudovat co za hybridy tu mame. Lavicove strany odvolavajuce sa na nabozensku ideologiu podporovane kapitalom. Pravicove strany, ktore sa ohanaju politikou rozdelovanim spolocneho podla potrieb kazdeho. A vsetky mozne aj nemozne kombinacie kadejakych filozofii, nevynimajuc strany odvolavajuce sa na principy nacionalneho socializmu, xenofobne, popierajuce zakladne ludska hodnoty a prava. No a samozrejme nesmiema zabudnut na pohrobkov komunistov, ktori nepohrdnu akymikolvek peniazmi od tych spinavych kapitalistov. Tych kapitalistov, proti ktorym ich ich materska filozofia bojovala.
@viestta, áno, to delenie na pravicu a lavicu už dávno stratilo svoje ostré kontúry. Takže s historickým delením asi ďaleko nezajdeme. Ale tak, aspoň vidíme nejaký vývoj. Aj keď nie nutne dobrým smerom... 🤷♀️🤷♀️🤷♀️
@zoro9836, našťastie viem veľmi dobre, čo robím. Nepotrebujem k tomu požehnanie ani súhlas od simplexneho zufalca z internetového fóra
Pred par rokmi som si hovorila ze je zle a bude este horsie. Veru. Fica vystriedal Matovic. Tiez ludia boli waaaau matovic. Sulik. Za hlavu som sa chytala ze to ozaj? Toto ludia volili? Dobrovolne?
Nooo a ked teraz citam tieto prispevky tak zase asi budem musiet zopakovat…
Je zle a bude horsie … ☹
A potom sa cudujem ze to tu vyzera ako vyzera ☹
Nikoho všetci sú rovnaký iba pred kamerami iný 😉
PS. Nielenže s nimi zdieľam najviac názorov, koho iného by som mala voliť? Fašistickú čvargu? Mafiánov? Náboženských fanatikov? Skoro všetci z týchto už svoju šancu dostali a sklamali na plnej čiare. Nemám pamäť akvárijnej rybičky, aby som volila tú istú stranu a očakávala iné výsledky 😂
:D Tak hlasovanie prelozene: Taraba - ak nebudeme moct kradnut my (vladnut - hrozba uradnickej vlady namiesto predcasnych volieb) tak Matovica podrzime... No to je cirkus.
Je to hnus, malo by uz toto utrpenie skoncit, ale co potom? Pozerala som si mozne koalicne kombinacie podla prieskumov a nie je to bohvieco….s kym pojde PS a SAS do koalicie? S kdh a madarmi? S hlasom? Zacinam mat pocit, ze to mozno aj bude realne, ale nepaci sa mi to.Aj ked momentalne mam pocit, ze nic horsie ako amaterska vlada matovica pod taktovkou Kollara uz nemoze byt-okrem fica s kotlebom🙂🙂🙂ciste psycho nas parlament