Koho by ste volili?
Ak by došlo k predčasným voľbám
@simca06022011 asi sa zhodneme, že sa nezhodneme 🙂. No nevravím, že nemáš z časti pravdu, len ľahko sa ti súdi, keď rozhodnutia vtedy neboli na tebe, keď životy ľudí nezáviseli od tvojho rozhodnutia. My sme mali hlavne tú smolu, že táto krajina bola vybrakovaná po vládach Smeru a nemali sme žiadne rezervy, o zdravotníctve ani nehovorím. Takéto rozhodnutia či kritika čo bolo zle a čo by sa malo či nemalo, sa robia ľahko len spoza klávesnice.
@tanora súhlasím. Keby nerobia nič a kašľu na to,dnes by niektorí vykrikovali,že nechali krajinu tak a nič nerobili. A to sa stavím,že by to tak bolo. Lebo,keď nepomáhali,bolo zle a keď pomáhali, tiež. Neviem si ani len predstaviť,čo sa s ľudstvom stane,ak príde iná ľudská pohroma, nedajbože a ľudia budú umierať len pre svoje slobody. V tomto má demokracia zastaviť, vo verejnom záujme života a zdravia ľudí. Možno sme sa v niečom poučili a možno nie. To už je na každom z nás. Ľuďom proste nikdy nevyhovieš.
@tanora opakujete sa tu, že " keby sa nic nerobilo".. ale to nik nehovorí, že sa nemalo nič robiť. Akákoľvek vláda by "nieco" robila. Tak ako všetky krajiny okolo... nenechali ľudí tak, všetci robili niečo. nech by bol pri moci ktokoľvek, niečo by sa robilo. Ja len tvrdím že politik nemôže myslieť len "tu a teraz" a panikarit. A za to, ze je kríza nemusí sa zadlzit na milión rokov ani sa vadiť s každým okolo ako fakt "pacient"... keď to tak mam napísať.
A mimochodom. Neviem kde žiješ ale v SR sa kradne. Všade. Co nie je privarene a strazene, dostane nohy. Firmy, nemocnice, dane,.. sú rabovane nie politikmi ale ľuďmi, jasne jednotlivo to nie sú sumy ako si dokážu papalasi nahrabat cez kadejaké ich podvodiky ale keďže je toho viac, nie je to zanedbateľná čiastka.
@simca06022011 to rozhadzovanie peňazí teraz vidno na tom, ako sa musia zvysit dane... Ale to "rozhadzovanie" videl smer aj v predvolebných časoch , keď sľuboval, že dane určite zvyšovať nebude a voala..to sú také kecy..oni vôbec nemuseli "konsolidovať" v hodnote 2.7 či koľko miliardy, stačilo im o miliardu menej, ale tak trebalo o miliardu viacej do budúcna (napríklad na 13 dôchodky), tak si to teraz vyžierame. Prečo nie. A opatrenia by sice robil každý, ale ja si presne pamätám ako sa živnostníci a podnikatelia ohanali, že vtedajšia vláda robí malo a teraz sa tí istí rozčuľujú, že dávali príliš a teraz to splácame. Tak si vyber.
Volila by som sas ako vždy..
Mne sa veľmi páči ako sa každá diskusia o politike zvrhne na očkovanie 🤦🏼♀️🤦🏼♀️ príde mi , že väčšina ľudí asi nemá ani iné problémy ako pandemiu , ktorá tu už nejake 2-3rokov ani nie je , v iných krajinách sa ľudia každý rok očkujú napr aj proti chrípke , ja mám aj iné dobrovoľne očkovania, za ktoré som si dokonca aj zaplatila . Nikto sa tu nevzrušuje nad fajčením , pitím alkoholu , zaujímavé . Nie som fanúšikom matovica , nemal na to byt premiérom , ale na to nemá ani Fico , matovic sa aspoň staral o ľud , veľa veci sa dá vyčítať , pripomínam bola energetická kríza , vojna u suseda a celosvetová pandemia,do toho ficove protesty , zvázanie starých ľudí a chorí v polorozpadnutych nemocniciach , ale hospodáril s nižším deficitom ako sociálni demokrati , tiež čo riešia sociálni demokrati od začiatku , trestný zákon , svoje fleky ,odmeny , private jety , ved obézny poľovník bude minister športu ☺️,. Keby bola pandemia za fica , tak sedíme doma s holou ritou, ved pellegrini všetko zavrel a povedal Sakovej , že to bude drahé a ona odpovedala : noaaa ved oni to zaplatia plus prázdna kasa ostala (žiaden plus z ficovych vlád , totálne pre xxxx roky ) ešte dodám , že vďaka matovicovi sa vyšetrovala armáda korupcnikov , čo ja považujem z veľké pozitívum
@jednoduchomaria89 ale zasa nie kazda sa zvrtne..m tu to spomenuli, lebo sa tu preberá matovic...inde som to už dávno necitala
@jednoduchomaria89 Spomenúť to musíme, pretože ak o Matovičovi, tak je jasné, čo mu politický zlomilo väz.
@gribka1 to mi jasné , ale jednoducho v kontexte celosvetových dianí - pandémia , vojna , energetická kríza mi to príde ako príliš silný ortiel , pamätám si naťahovanie so sulikom , keď on si odletel do Dubaja na expo , Kollárovo otváranie lyz.stredisk, tiež ficovo burcovanie proti opatreniam , jednoducho chaos a bordel , vyhrážanie sa hygienikom, obťažovanie lekárov , tým nechcem povedať, že ho idem voliť , len si je potrebné uvedomiť kontext udalosti . To je všetko . Zrazu už ani vražda novinára , rozkradnute miliardy , kadejake korupčné škandály ,predražené CTcky ( ako vážne , ktorá svina dokáže zarábať na tomto ) nie sú problém
@jednoduchomaria89 Všetko si už vypísala, tak to bolo, len naviac to poškodilo práve Matoviča, len konštatovanie. A práve vtedy sa ľudia extrémne rozdelili čo trvá doteraz. Bohužiaľ.
@ysseba nie
Matovica ako doteraz
A ty? Prečo si anonym?
@bielasovicka lebo tu je možnosť písať ako anonym. Tie čo mi to vytýkate a pohoršuje vás to že ja vystupujem pod anonym a vy nie tak ste nemuseli reagovať vôbec
Na prvú otázku si mi neodpovedala.
Volit budem Demokratov
Volila by som tak, ako v minulých voľbách a nehanbím sa za svoj politický názor.. bolo by to PS.. ak nie oni, tak druhá voľba by bola SAS, mne sa páči ako začal viesť stranu Grohling - odkedy odišiel Sulík, je výraznejší a rozhodnejsi.. predtým som mala s SAS trocha problém práve vďaka sulikovi.. to bol človek čo sa hral na liberála a pritom taký nikdy nebol.. ostatne jeho vplyv silno vidno v jeho synovi..
@jana_eyre_2 toho jeho syna fakt asi priniesol bocian.
Tak, ako v prípadne posledných predčasných volieb. Volila, by som asi SaS, pretože sa mi páči politika a prístup k svojim voličom Vlaďky Marcinkovej, sledujem ju - ona vie ako to robiť a prečo to robiť. Záleží jej na témach ako sprievod rodičov pri hospitalizácií dieťatka. A ďalších tém, ktoré sú roky,, uložené v šufliku '' a neprikladá sa im žiadna dôležitosť.☺️❤️A potom sa mi pozdáva ešte Martinka Holečková.
@zuzanita1609
@eva8
@tanora máte úplnú pravdu
@jednoduchomaria89 A ja by som volila jednoznacne Matovica mne sa ako politik paci najviac,je priamy,vela robil pre ludi, co mam rada,nie ako Fico,falosny klamar,podvodnik len pre seba hrabe takze jednoznacne Matovic
Ajmne najviac so vsetkych politkov,je priamy ja som ho vzdy volila a budem a pandemia ako opisuju boli aj v zahranici rovnake pomienky ,tak neviem preco na neho stale utocia

Autorka, myslim, ze uz si dost velka na to spravit si vlastny politicky nazor, nemyslis? 🤔