icon

Koho voliť?

16. máj 2023

Neviem sa rozhodnúť koho voliť. Rada si vypočujem vaše názory, pre a proti volebných strán. Ďakujem

annm81
18. máj 2023

@mima1608 Nuž ako som už aj ďalšej diskutujúcej povedala, čísla sú čísla a dojmy sú dojmy. Ak máš lepšie čísla, ktoré potvrdia tvoje tvrdenia, pokojne ich tu môžeš citovať. Ale tuším nemáš, teda nemá zmysel to s tebou ďalej rozvádzať.

erikavesela
18. máj 2023

@mima1608 netrep...sa tomu rozumies ako hus pivu
https://www.aktuality.sk/clanok/421154/bola-pri...

erikavesela
18. máj 2023

@annm81 ona len opakuje ficove slova...absolutne nerozumie tej problematike, vysvetlit to nevie...ale mudra je ako radio...

erikavesela
18. máj 2023

@mima1608 kolko prerobil? A ako?...no daj vysvetlenie...

mima1608
18. máj 2023

@erikavesela vy viete vykrikovať aj niečo iné ako Fico? 😅 Sám Mikloš priznal, že na predaji napríklad SPP kvôli kurzu prišli o 7.7 miliard - už keď to prizná váš mesiáš a vy to zapriete, tak to už je silná káva.

Ďalšia strata, ktorú spôsobili bola napríklad pri reforme výberu daní, keď Mikloš podpísal zmluvu s IBM. Systém skolaboval a SR utŕžila škodu 8.8 milióna eur. Aj za to mohol Mečiar či Fico?

A nebavíme sa len o predaji energetických firiem ale ďalšieho kvanta majetku - Slovenská sporiteľňa,Všeobecná úverová banka, Investičná a rozvojová banka, Transpetrol, Slovenské telekomunikácie, Reštitučný investičný fond, Slovenská poisťovňa, Slovenská autobusová doprava...

Vidím, že s vami je ale úplne zbytočné sa snažiť o normálnu konverzáciu, takže si kľudne papagájujte to svoje stále dookola.

evamarek77
Odpoveď bola odstránená
mima1608
18. máj 2023

@evamarek77 nezabúdaj na spasiteľa z paneláku Mikyho - ešte nám dlhuje to slovenské Švajčiarsko 🤣

annm81
18. máj 2023

@mima1608 Málo bývalých voličov SDKÚ ti povie, že sa nestali žiadne chyby a nebol žiadny prípad korupcie. A to je dôvod, prečo SDKÚ skončila. Najväčšia komunita týchto voličov bola v diskusiách na denníku SME, otvor si tan nejaké diskusie z daného obdobia, Budú plné príspevkov, že voliči SDKÚ nie sú ako voliči Smeru a nebudú tolerovať veci ako Gorila (ktože sa tam menovite spomína, ako pil colu?). A tak sa inak veľmi lojálni a spokojní voliči rozhodli odísť inde... ja som k ním tiež patrila. Tragikomická zásadovosť voličov SDKÚ umožnila nástup Smeru. Myslím, že mnohí si dnes vravia, že to bola veľká chyba a keby sme vedeli, aká bude budúcnosť, prosili by sme Dzurindu, aby sa spamätal, prekonal svoje ego (ohľadne Radičovej) a Slovensko by dnes nebolo v životnej úrovni za Českom, Slovinskom, Poľskom, Maďarskom, Litvou, Lotyšskom, Estónskom, Gréckom, Chorvátskom, Rumunskom. ALe to sme zas pri faktoch a číslach, a tým tu zdá sa, nie každý rozumie.

erikavesela
18. máj 2023

@evamarek77 ja teda nechcem, aby vyhral co i len 1 z nich

evamarek77
Odpoveď bola odstránená
evamarek77
Odpoveď bola odstránená
erikavesela
18. máj 2023

@evamarek77 ak teda pod misom myslis toho nesympatickehl posahanca simecku

evamarek77
Odpoveď bola odstránená
mateson
18. máj 2023

@annm81 toho Mikloša na UK fakt považuješ za úspech? K tomu ani nie je čo dodať

annm81
18. máj 2023

@mateson Ale ba a prečo nie?

annm81
18. máj 2023

@mateson P.S. Mikloš bol poradcom na UA - drobný detail.

evamarek77
Odpoveď bola odstránená
annm81
18. máj 2023

@evamarek77 Ja neviem. Prezradíš mi to, prosím?

annm81
18. máj 2023

@evamarek77 A ja ti na oplátku prezradím, že bol poradcom premiéra Hrojsmana (v úrade začal 2016). K tomu pridám nejaký ten graf... Bol mu tuším ponúkaný aj post ministra financií Ukrajiny a ráta sa, že bude pomáhať pri povojnovej rekonštrukcii. Inak, ako poradca pracoval aj v Moldavsku.

evamarek77
Odpoveď bola odstránená
annm81
18. máj 2023

@evamarek77ah bože, ty si tak tragikomická. Ani jediný raz som tu žiadneho Igora nespomenula, nevieš čítať? Zato som ti dala celú kopu FAKTOV, ale zjavne tvoje IQ je ďaleko pod hranicou toho, aby si im rozumela, pretože namiesto argumentov tu habkáš nejaké trápne vetičky na štýl 8ročného žiačika, čo si nespravil domácu úlohu. No, nevadí... ako už bolo napísané pár strán dozadu, kto nie je úplne vymletý, ale možno až tak nesleduje politiku, dostal zopár faktov a môže sa nimi riadiť.

evamarek77
Odpoveď bola odstránená
mima1608
19. máj 2023

@annm81 aj ty si dostala fakty a odignorovala si ich. Či len tie fakty, ktoré sa hodia do tvojho naratívu sú tie správne? A mám taký dojem, že sme tu všetci dospelí a schopní normálne komunikovať, takže znižovať sa k takému štýlu komunikácie, k akému si sa práve znížila ty je naozaj hodné akurát tak Igora a jemu podobných.

mateson
19. máj 2023

@annm81 ty dobre vieš , že to bol preklep. Samozrejme.že bol na Ukrajine, na UK by radiť nemohol.

oliva276
19. máj 2023

@annm81 - argumentačné fauly (narážky na IQ oponenta) svedčia skôr o IQ argumentujúceho.

mateson
19. máj 2023

@annm81 a poradil ako zničiť tú šialenú korupciu či tam majú? Robiť ministra financií Ukrajine, to fakt može. Tam sa uplatní

mateson
19. máj 2023

Pri vojnovej rekonštrukcii bude radcov🤨

bejbypd
19. máj 2023

A ja sa annm81 zostanem, pretože vzhľadom na jej argumentácie a trpezlivosť pri vysvetľovaní a dožadovaní sa faktov v tejto diskusii ,je jej inteligencia absolútne v poriadku . A človek má len jedny nervy a reagovala slušne. A vôbec sa čudujem, že ešte reagovala.

matabb73
19. máj 2023

@annm81 ja ťa obdivujem, že máš takú trpezlivosť. Tiež sa sem tam zapojím do takejto diskusie, aj argumentujem, ale ako začnú osobné útoky, končím. Nemám chuť strácať čas s ľuďmi podobnými Ficovi a Matovičovi. Keď nemajú argument, idú do osobného útoku a snažia sa človeka uraziť. Vtedy si vždy poviem, že viem tráviť svoj čas aj lepšie.

0silvia0
19. máj 2023

@annm81 ale prosím ťa, kašli na fico úderku, nestrácaj čaj a nervy.