icon

Koho voliť?

16. máj 2023

Neviem sa rozhodnúť koho voliť. Rada si vypočujem vaše názory, pre a proti volebných strán. Ďakujem

evamarek77
Odpoveď bola odstránená
vroni
16. máj 2023

Nuž, mam jasno v tom, koho budem voliť. Nie fašistov (pravicovych ani ľavicových, takže vypadla Republika, kotlebovci a aj PS), nie Alibabu a 40 zbojníkov (vypadol Smer, Hlas a ich iní nohsledi), nie bláznov a fanatikov (vypadlo Olano a KDH) a zo zvyšku si vyberám.

mamula20
Odpoveď bola odstránená
zmrzlinka2021
16. máj 2023

@mamula20
... no vidis, slovensky manazment

Teraz sa nemame na koho vyhovarat - panujeme si to na slovensku, mame moznosti, prilezitosti, vsetko je to o tom, na čom nám zálezí...a čo je pre nás prioritou

zmrzlinka2021
16. máj 2023

@vroni asi tak 🙂

annm81
16. máj 2023

@zmrzlinka2021 A vieš, čo je najkomickejšie? Môj muž (pôvodom aj zmýšľaním z Kalifornie) sa ma pýtal, o čo týmto odporcom Ameriky ide, lebo on sa v tom úplne stratil. Ti ľudia nadávajúci na Ameriku sú zvyčajne podporovatelia Trumpa. Toho Trumpa, čo chce aby bola Amerika starou dobrou Amerikou. A strašne nenávidia liberálov, najmä tých z Kalifornie, kde sa veľká časť populácie pozerá na Európu s jej socializmom ako na.vzor. (pre Trumpovcov sú to komunisti :D)

mamula20
Odpoveď bola odstránená
mamula20
Odpoveď bola odstránená
zmrzlinka2021
16. máj 2023

@annm81
Nehladaj logicke dovody.
Proste minule generacie boli desiatky rokov vychovavane k nenavisti k USA, k modernym zapadnym statom a opatovne - chybalo vedenie ku kritickemu mysleniu, nehovoriac ze ziadne take ze cestovanie 😉 - tu mas "zlatu klietku" a pocuvaj rezim.

Ja si neidealizujem ziadny stat, vsade su aj tie negativa, no lenze kym do zap. europy, ci usa sa hrnu ludia, napr. do takeho ruska nie je "ziadny rad" 😉 a nikdy ani NEBOL!!!
Prave preto je tak extremne dolezite investovat do ludi - kvalitne vzdelanie je a vzdy bol zaklad rozvoja spolocnosti.

isadoraisa
16. máj 2023

nepochopim ludi, ktori by radsej zili vo vychodnej Europe ako v Amerike, ta sloboda je diametralne odlisna, o zivotnej urovni ani nehovorim

zmrzlinka2021
16. máj 2023

@mamula20 tak napr. co kamarati robia v nemeckej firme so SAPom, robia tu na slovensku a oni maju nemecke platy.

evamarek77
Odpoveď bola odstránená
annm81
16. máj 2023

@mamula20 "Trump to ma vyhrate..." Len si týmto potvrdila môj príspevok a pozorovanie môjho muža. Ale ako píše @zmrzlinka2021, nemá význam tu hľadať logiku a názorovú konzistentnosť...

liljana
16. máj 2023

@mamula20 Naco volas po platoch ako v nemecku, ked ty sama nechodis do prace. Najviac chcu vyssie platy ludia, ktori ani nepracuju. Lebo si myslia, ze s vyssimi platmi zvysia aj davky. 🙂 Ked tu bude efektivita prace ako v nemecku, budu tu aj take platy. Ludia sa nechcu prilis narobit, ale cakaju zapadne platy. Nemec, ked ide do prace, tak sa 8 hodin vacsinou nezastavi a poctivo maka. Ziadne kavicky, surfovanie na nete.

evamarek77
Odpoveď bola odstránená
mamula20
Odpoveď bola odstránená
evamarek77
Odpoveď bola odstránená
mima1608
16. máj 2023

@evamarek77 dobrý vtip 😅 a nie, Rekreačný poukaz som nikdy nevyužila a ani môj muž. Pán Kapitán nech si naďalej bozkáva výložky radšej. Jediné čo ten chlap vie je papagájovať čo povedal Fico.

ivana11155
16. máj 2023

@mamula20 v kopu diskusiach sa vychvalujes ako tvoj muz dobre zaraba a zrazu uz nema nemecky plat? Nieco mi tu nesedi....

mamula20
Odpoveď bola odstránená
ivana11155
16. máj 2023

@zmrzlinka2021 tvoji kamarati robia office robotu a mamula20 pise o robotnikoch a ti stale nieco prekrutia, vymyslia atd.co manazment v zivote nepovedal alebo myslel uplne inak. Robim vo vyrobnej firme, viem o com pisem.

bejbypd
16. máj 2023

Nuž veľa vecí dava zmysel pri niektorých ľuďoch aj v iných diskusiách na základe toho kam smeruje ich politická ideologia, takže mňa tu neprekvapil takmer nikto ,menovať nebudem..vo väčšine súhlasím žiadnych fašistov bláznov a mafiánov..čiže neostal takmer nikto ..hlavne sa mi bridi politika nenávisti akou ide pan Fico ,už takých velikánov pár vo svete bolo a vieme ako to dopadlo a vlastne ešte aj dopadá..
Takže, že práve matky od detí považujú toto za smer,ktorý ukazovať aj svojim deťom, to je pre mňa prekvapujúce.. ten pan za 12 rokov vládnutia nespravil ale ze absolútne nič..
Jedine si zvláštne hnusný spôsobom získať ľudí a teraz nech sa na mňa nikto nenahneva prevažne ľudí ako to napísať aby som neznela povysene ,bez nejakého príliš veľkého vzdelania..A to teraz sa vopred ospravedlňujem, ak som urazila nadpriemerne inteligentných ľudí, ktorí ho volili a budu volit

mamula20
Odpoveď bola odstránená
evamarek77
Odpoveď bola odstránená
danica2711
Odpoveď bola odstránená
annm81
16. máj 2023

@evamarek77 Jedno? Ako sa to vezme. Z Košíc do Užhorodu je to vzdušnou čiarou menej ako 100 km.

evamarek77
Odpoveď bola odstránená
evamarek77
Odpoveď bola odstránená
bejbypd
16. máj 2023

@evamarek77 to sa samozrejme vôbec nevylučuje..s mojou najlepšou kamaratkou sa dokonca v tomto výrazne nezhodneme, dokonca ani vo viere..nebavime sa o tom a je to vybavene ..inak si perfektne rozumieme..ale stojím si za tým, že postoj k určitým témam ako napr.ockovanie a bla bla..je veľmi u niekoho podmienený aj jeho politickym smerovanim

annm81
16. máj 2023

@evamarek77 Biden je tak senilný neškodný dedko, že toho sa sotva môže niekto báť. Zato Trump a jeho postoj k EÚ a k Rusku (ostatné témy už ani nespomínam)... to už je iná káva.