Komu je smutno z konsolidačného balíčka?
Komu ešte prišlo slabo
Z konsolidacneho balíčka 🙈
@fiirsttiime skôr na zvracanie. Ten kto preberie po tejto bande vládu bude mať čo robiť.
Ja osobne neviem pochopiť tu výluku výnimky platenia poistného počas PN a materskej. To bude ako teraz.
Celkovo aj tá podpora, resp to čo teraz majú dostať ľudia mi príde úplne choré. Jediní kto na to doplati sú pracujuc ľudia a firmy čo aj reálne všetko platia
Z celej tejto vlády, mi je permanentne na grcanie.
Z celej tejto vlády, mi je permanentne na grcanie.
@anonym_fc5dbe Preto nesledovať, ignorovať, ovplyvniť teraz nevieš nič.
No mne konci rodicak v decembri, dieta týždeň v skolke už chore, 15 rokov človek robí reku využijem aspoň davku a konecna 🙈 a tie sviatky? Pomoooc ženy co budeme robiť 🙈
@anonym_fc5dbe Preto nesledovať, ignorovať, ovplyvniť teraz nevieš nič.
Keďže to ovplyvňuje mňa a moju rodinu, nebudem zatvárať oči predtým co sa tu deje
Vie niekto odkedy to má platiť? (17 november napríklad) Ešte tohto roku?
Keďže to ovplyvňuje mňa a moju rodinu, nebudem zatvárať oči predtým co sa tu deje
@anonym_fc5dbe No a čo ti to pomôže, že vieš čo robia? Nič dobré nerobia, to je jasné.
@fiirsttiime skôr na zvracanie. Ten kto preberie po tejto bande vládu bude mať čo robiť.
@denkabemommy ja byť Šimečkom rozhodne by som sa po voľbách do vlády netlačil 😅
Po týchto smeráckych kriploch to už ani svatá mária nedá tak skoro dokopy.
@sevrin Smutné je, že my tu nemáme kapacity dať tento štát dokopy. Šimečka zatiaľ nie je žiadna spása.
No mne konci rodicak v decembri, dieta týždeň v skolke už chore, 15 rokov človek robí reku využijem aspoň davku a konecna 🙈 a tie sviatky? Pomoooc ženy co budeme robiť 🙈
@fiirsttiime tak ale si zober stat ti vyznamne prispieva na skolku ty si doma s RP a este mozes mat aj maximalnu podporu aj ked sa ti znizuju percenta aj tak to predsa nie je slaba podpora ci ?
a preco sa nevratis do prace ked sintam 15 rokov robila?
@sevrin tak praveze to dost "ulahcuju" ... 90% veci by museli zaviest aj terajsia opozicia... akoe mrte veci (okrem kradnutia a dochodkov) je ze "mega pravicove" 🙂 🙂 (teda dodrbavaju zivnostnikov tradicne a pracujucich... ale uz iba ti maju peniaze...)...
Ak by sa opozicia zazrakom dostala k moci, staci prestat kradnut a vyhodit uradnikov a samozrejme zvysia dane z nehnutelosti (to tu este chyba)... a "sme vybaveni"...
@sevrin Smutné je, že my tu nemáme kapacity dať tento štát dokopy. Šimečka zatiaľ nie je žiadna spása.
@gribka1 jediný schopný bol Dzurinda. Ten na svoju škodu neustriehol ten správny okamih, kedy mal skončiť v politike. Nemal vstupovať do Radičovej vlády.
Ale stále lepšie ako ten kripel čo v politike už nie je od roku 2014.
@sevrin tak praveze to dost "ulahcuju" ... 90% veci by museli zaviest aj terajsia opozicia... akoe mrte veci (okrem kradnutia a dochodkov) je ze "mega pravicove" 🙂 🙂 (teda dodrbavaju zivnostnikov tradicne a pracujucich... ale uz iba ti maju peniaze...)...
Ak by sa opozicia zazrakom dostala k moci, staci prestat kradnut a vyhodit uradnikov a samozrejme zvysia dane z nehnutelosti (to tu este chyba)... a "sme vybaveni"...
@anonym_ea3250 fico škrieka že firmám chýba 100 000 ľudí. Tak prečo nejde štát šetriť na sebe a nezačne prepúšťať zo štátnej správy? Za pásom je roboty až až! No však vieme veľmi dobre prečo.
@gribka1 jediný schopný bol Dzurinda. Ten na svoju škodu neustriehol ten správny okamih, kedy mal skončiť v politike. Nemal vstupovať do Radičovej vlády.
Ale stále lepšie ako ten kripel čo v politike už nie je od roku 2014.
@sevrin Tak tam v tom SDKÚ bolo niečo, na vine je aj Dzurinda ako to skončilo. Ale to je minulosť a my potrebujeme riešiť budúcnosť. Šimečka je bohužiaľ málo, aby sa tu nejako začalo meniť.
@fiirsttiime tak ale si zober stat ti vyznamne prispieva na skolku ty si doma s RP a este mozes mat aj maximalnu podporu aj ked sa ti znizuju percenta aj tak to predsa nie je slaba podpora ci ?
a preco sa nevratis do prace ked sintam 15 rokov robila?
@mamina7070 preto lebo sme sa sťahovali 200 km od miesta kde som pracovala... no neboj sa ta podpora mi nevyšla extra veľká, len by mi to pomohlo keďže deti sú chore a nik po blízku... a hlavne vsetci zamestnávatelia sa hrnú zamestnať maminy s malými deťmi... 🙈 ale áno vážim si túto vládu ze mam skolku zadarmo😃
@anonym_ea3250 fico škrieka že firmám chýba 100 000 ľudí. Tak prečo nejde štát šetriť na sebe a nezačne prepúšťať zo štátnej správy? Za pásom je roboty až až! No však vieme veľmi dobre prečo.
@sevrin úplne by stačilo keby si poslanci znížili platy a odmeny. Ale vieme ako to skončí
@mamina7070 preto lebo sme sa sťahovali 200 km od miesta kde som pracovala... no neboj sa ta podpora mi nevyšla extra veľká, len by mi to pomohlo keďže deti sú chore a nik po blízku... a hlavne vsetci zamestnávatelia sa hrnú zamestnať maminy s malými deťmi... 🙈 ale áno vážim si túto vládu ze mam skolku zadarmo😃
@fiirsttiime no keď som mala prvé dieťa to bolo tak, akonáhle išlo dieťa do škôlky, nebol nárok na rodičovský príspevok. Hoci 3 roky malo aj o polroka neskôr. Iba nárok ísť pracovať.
@fiirsttiime no keď som mala prvé dieťa to bolo tak, akonáhle išlo dieťa do škôlky, nebol nárok na rodičovský príspevok. Hoci 3 roky malo aj o polroka neskôr. Iba nárok ísť pracovať.
@anonym_fcf571 ja nikde nepíšem ze by som nechcela pracovať 🙈 píšem že by mi to pomohlo 🙈 ano ja viem kedysi bolo kedysi, dnes je dnes..🙈
je tu niekto taký naivný, že čakal od týchto hajzlov niečo dobré?
je tu niekto taký naivný, že čakal od týchto hajzlov niečo dobré?
@danica2711 dobre nie, ale aspoň nie toto xD
@fiirsttiime keby som vedela, že tie peniaze čo sa ušetria sa použijú správne tak by som si povedala dobre rok, dva vydržíme.My sa za 30 r nepozbierame.
@fiirsttiime asi budem za trubu, ale ja som aj rada za ten balíček, lebo zobrať ľuďom peniaze a pohodlie moze jedine zmenit ich nastavenie. Slovákom nepomáha vysvetľovanie, az kým sa ich skutočne veci nedotknu. Smerakov moze vyhnať iba ich vlastná nenazranost.
Budem za blbu ale o čom je konkrétne reč?
Budem za blbu ale o čom je konkrétne reč?
@anonym_49e9a4 vláda predstavila konsolidacny balíček. Pozri si je tam vela chutoviek.

Slabo nie, len smutno.