icon

Kto by sa stal novým premiérom SR?

23. jan 2025

A teraz si predstavte, že by naozaj Fico odstúpil kvôli nespokojnosti občanov. Nekonali by sa predčasné voľby, ale vláda by prešla rekonštrukciou, podobne ako po protestoch v roku 2018. Vtedy bol novým premiérom Pellegrini. Kto by ním bol teraz? Blanár? Šutaj? Kaliňák? Raši? Kamenický? Gašpar?

gribka1
23. jan 2025

To mi je výber 🤣🤣

autor
23. jan 2025

@gribka1 veď to 😅

gribka1
23. jan 2025

Akurát, že on určite neodíde. Má dôležitú úlohu a bude ju plniť za každú cenu.

veklipo
23. jan 2025

“Pellegriniho som stvoril ja, Peter bol minister financií, lebo som to rozhodol ja, bol premiérom, lebo som to rozhodol ja…”
Ak, tak jedine Kalí. Iba jeho pustil k sebe do nemocnice po atentáte.

gribka1
23. jan 2025

@veklipo On by nechcel, nemal by čas na svoje kšefty.

katuskamala1
23. jan 2025

Blanar 🤣🤣🤣🤣🤣 kokos to by bola tragikomedia ach ta predstava.. uz by som ako pstros len hlava do piesku a zmenit obcianstvo.

kp7333
23. jan 2025

hlasujem za Ratafaka Plachtu

kvieta
23. jan 2025

kokos... čo meno, to perla:😂:😂

tilly
23. jan 2025

Blaha 🙊🤮

pribinak
23. jan 2025

@veklipo kalí nemá záujem, to nie je nič pre neho. Jemu je dobre tam kde je. V tichosti nakupuje stíhačky a robí si svoj biznis

Fico nepustí kreslo premiéra. To je človek pachtiaci po moci. Prachy jo nezaujímajú. On túži po moci. Maly Putin

diewcatqoo
23. jan 2025

Fico odstupit po tychto protestoch? Po majdane? Este to tak, odstupovat takymto sposobom... pfuj 🙂

kp7333
23. jan 2025

@diewcatqoo ten uz neodstupi, obavam sa, ze bude vladnut az kym ho nevynesu nohami vpred.

sonula
23. jan 2025

Nikto. Fico si to nepusti a rekonstrukcia blady nie je riesenim.

diewcatqoo
23. jan 2025

@kp7333 on velmi dobre vie, preco siri tieto debilne reci o majdane a destabilizacii. Lebo po protestoch vyhlasi, ze nedopusti, aby tu bola druha Ukrajina a neodstupi, pretoze mu zalezi na krajine. Ved slaboduchi jedinci sa na to chytaju jak muchy na lep. Prave som videla, co zdiela moja rodinna prislusnicka o tom, ako su tieto protesty riadene Sorosom, co bude po tomto majdane a odpalilo mi dekel az na Melmak. A pritom to nie je ziadna socka... takze nie, Ficom tieto protesty vobec nehnu. Prave naopak, prihreje si na nich polievocku.

kp7333
23. jan 2025

@diewcatqoo dolezite je, aby pohli zvyskom neprebudenej verejnosti

viestta
23. jan 2025

@gribka1 do roztrhania tela ju bude plnit. Alebo do roztrhania poslednych zvyskov demokracie, ktore tu este mame.
Autorka, nas laskavy, dobrotivy, starostlivy sudruh uz stvrty krat premier tu chybu nezopakuje. On sa tam bude drzat a drzat a drzat... Prezidentom sa nestal, ani ustavnym sudcom, tak aspon predseda vlady bude az kym ho s funkciou smrt nerozdeli...

bloger
23. jan 2025

Bavíme sa čisto teoreticky. Tak ja si myslím, že Gašpar alebo Raši. Tí další si myslím, že by to moc nešlo.

gribka1
23. jan 2025

@bloger Raši je Hlas, keď tak jedine Gašpar, ale to je úplne teoreticky a určite sa to nestane.

bloger
23. jan 2025

@gribka1 Aha zabudol som, že on je v Hlase, Pardon.

bu_bu_bubak
24. jan 2025

Rekonstrukcia vlady dava zmysel ak je vobec uznasania schopna a kedze schodze prekladaju z februara na marec pretoze sami priznali, ze koalicia je nestabilna tak v tom nevidim ziaden zmysel.

Mozes dosadit na post tienoveho premiera kohokolvek z tych tragedov, za nitky bude stale tahat hranol cize what's the point???

Aky benefit ma mat prezidenta ktory sa s prepacenim nemoze ist ani vysrat ak si na vsetko musi pytat povolenie od hranola?

jednoduchomaria89
24. jan 2025

Valova ???? Richter ?? Ten operny spevak 😀😀😀🤣🤣🤣 robim si srandu samozrejme … aj kalinak by bol o stupen Lepsi , aj ked latka je nizko , ale aspon nie je taky hulvat

arasidka123
24. jan 2025

Jedno je kto z nich to bude...i tak je to jedna banda hrabajuca pre seba a nepozerajúca a neriešiaca ozajstné problémy Slovenska

danica2711
24. jan 2025

z tejto zberby je to úplne jedno, tu žiadna rekonštrukcia nepomôže

viestta
24. jan 2025

V tomto zlozeni parlamentu by to nebola rekonstrukcia vlady, zas a zova len rekorytarizacia. Nasi ludia by sa len medzi korytami popresuvali. Tu treba vymenit vladu an blok a to bez vymeny v parlamente nepojde.

dobryden
7. feb 2025

Taraba,ten tam mieri celkom istým krokom.

marca12
7. feb 2025

Najsmutnejsie na tom je to,ze cim vacsi tlak v podobe protestov,tym vacsia Ficova moc. On z toho zije,tazi z toho. Voci psychopatom sa neda branit. Ja uz nemam vieru ani nadej.