icon

Kto je Soros a jeho vplyv na politiku?

25. jún 2024
Strana
z4
jednoduchomaria89
26. jún 2024

@jednoduchomaria89 pripájam len takú kvapku v mori : Sečovce kúpili auto za 48-tisíc. Podľa primátora to nie je luxus

Čítajte viac: https://dolnyzemplin.korzar.sme.sk/c/23348868/s.... … takto si tu na Slovensku žijeme a to je kvapka v mori , a nás trápi nejaký soros

autor
26. jún 2024

@veronika2021 a prečo to mladý robí zadarmo?podľa mňa mu z toho musí poriadne kvapka,ešte sa nikto taky nenarodil aby rozdával peniaze zadarmo.

autor
26. jún 2024

@viestta a ty si myslíš ze to ten Soros len tak rozdáva peniaze zadarmo na verím boha?

tomasisa
26. jún 2024

@viestta alebo si autorka moze pozriet diskusiu , kde st. Simecka basnil o Sorosovi aky je to jeho priatel a ako pomohol odstranit Mecirara , a to nie som zastanca casov Meciara, ale tvrdit ze Soros nijak nezasahuje do politiky je naivne, alebo ako to mam nazvat...a to ti co kritizuju volicov Fica a nalepkuju ich ako jednoduchsich to popieraju, tak si asi nedovidia ani na spicku nosa...
...a po precitani nazvu diskusie ma este napadlo, ze ci autor/ka spala posledny mesiac, okrem predvolebneho(EU) prejavu Fico nic nepovedal....a Sorosa pred 15/5/24 spominal uz len zriedka...WO CO TADY GO

tomasisa
26. jún 2024

@dualsense nie veru nepripusta, aj ti co zvykli oponovat, vnasat iny nazor do diskusii prispievaju menej a menej....tu sa tlaci jediny spravny nazor....lebo Fico.racio chvilku sa pozastavit, povzniest sa...nie...spravny nazor je za vsetko moze Fico, a,, kapitalizmus je nase oslobodenie,,
obcas uletim este aj ja a napisem....ale potom casto banujem ze naco...

viestta
26. jún 2024

Nie, nikto nerozdava peniaze len tak, ani Soros. On ma nejaku viziu o obcianskej, liberalnej spolocnosti a jej vytvaraniu pomaha svojimi peniazmi. Ma dost prostriedkov na to aby to robil.
@tomasisa ano, odkedy je (zas) vo funkcii uz nim nemusi nikoho strasit, ale v predvolebnej kampani ho pouzil vzdy ked sa mu to hodilo. V casoch, ked este ani volby nehrozili este castejsie. Preco asi, treba sa zamysliet.
A ano, zmena demokracie Sorosovskeho typu na obciansku liberalnu spolocnost by bola zasahom do politiky. Do politiky vladnej koalicie, ktora si mysli, ze ked vyhrala volby moze vsetko. Budem sa opakovat, mne viac vyhovuje obcianska liberalna spolocnost ako ta nasa akoze socialna a akoze demokracia.

tomasisa
26. jún 2024

@viestta respektujem tvoje preferencie, a....aj ked to mam na jazyku, radsej nepokracujem...nie kvoli Tebe ale kvoli nastaveniu MK

autor
26. jún 2024

@viestta takže vyhadzuje peniaze do ľutujem len aby pomohol?Alebo ma ti nejaký účel?Pretože ak rozdáva tak niečo od toho chce a co?

viestta
26. jún 2024

Skus mu napisat, urcite on vie preco to robi. Mne to zatial neoznamil a ani ma netrapi, ze mi to neoznamil. Mne staci, ze podporuje liberalnu a obciansku spolocnost.

kiwi3
26. jún 2024

kurna, ludia. vy mate strasne zle nastavenie, ked este aj ludi, co sa snazia nejak podla dobreho svedomia ovplyvnovat spolocnost, budete podozrievat, ze vam chcu otravit studnu. nech to je hocikto, nemyslim konkretne na neho. soros je miliardar, moze si prispievat na co chce, bez toho, aby si to vobec vsimol. to aj hollywodski herci a dalsi ludia, co pravidelne prispievaju charite, su len vypocitave monstra? aj europska unia sem posiela miliardy, len aby tu mohla sirit lgbti propagandu?

markusrasford
26. jún 2024

@tomasisa keď si sa už tak veľmi "rozumne" rozpísal tak si pozri video pred voľbami do EU. Myslím ze to bolo v stredu keď končilo volebné moratórium. Je najväčší problém Slovenská Soros? No není. Najväčším problémom Slovenská sú "podnikatelia" blízky politikom zo Smeru. Kto rozprával o tom ako oholil Fica o 2 miliardy korún? V akom stave mame zdravotníctvo? Školstvo? Aké máme ceny potravín? Koľko platíme u zubárov? Ale najväčší problém je Soros. Tak strach je veľká vec a keby som dal tri fotky vedľa seba tak niektorí by nevedeli označiť Sorosa.

markusrasford
26. jún 2024

@tomasisa ja som roky počúval lebo Radicova a nebola premiérkou 3x. Tak trošku treba vydržať. Nie Radicova rozkradla tento štát a dala do takého stavu ako je v súčasnej dobe. Fico je zlo. Veľké zlo.

viestta
26. jún 2024

@markusrasford jeho retorika je vzdy postavena na LEBO. Lebo Radicova... Lebo Matovic... Lebo Soros... Lebo progresivci. Vsetci su vinni, len on je lietadlo (pardon, nie lietadlo spasitel Slovenska a slovenskeho naroda, ktory nas ochrani od vsetkeho zleho az na veky vekov...)

jana_eyre_2
26. jún 2024

Autorka, poznáš význam filantropie, že?

markusrasford
26. jún 2024

@viestta dnes som sa zamyslel kto sedí na ministerstvách. Dolinkova, Taraba, Simkovicova, Blanar, Sakova, Tomáš....toto nie sú o nič lepší ministri ako bol Korcok, Lengvarsky, Heger, Kolíková len oni mali jednu smolu bol tam narcis Matovic. Smeracko hlas so SNS o nič není kvalitnejšie žiaľ Matovic nás aj ich dal do smútku.

viestta
26. jún 2024

@markusrasford ja osobne s myslim, ze Simkovicova musi byt v separatnej kategorii. Ju ani niet s kym porovnat. Jedine tak Danko, ale ten nie je minister (da Boh ani nikdy nebude, tam kde je je len "uzitocny" aj ked sa citi dolezity)

markusrasford
26. jún 2024

@viestta pre túto krajinu bol čert dlžný Matovica, postavil na nohy Fica a umožnil mu návrat opäť. In si to však nikdy neuzná

eva8
Autor odpoveď zmazal
autor
27. jún 2024

@viestta ja ss teba pýtam,čiže nevieš,ani ja to neviem ale myslím si ze zadarmo robiť nič nebude,čiže ma z toho niečo a co nik.nevie.

paradajkova
27. jún 2024

@autorka, preco ti pride take nepochopitelne, ze niekto rozdava peniaze len tak? Ty si nikdy na nic neprispela? My sme obycajna rodina, niesme rozpravkovo bohati a minuly rok sme dali cez 1000 eur na rozne charity a projekty. Keby sme miliardari, tak kludne rozdavam desiatky, stovky milionov. Obzvlast, ak by som vedela pomoct spolocnosti, detom, chorym ludom.

A poviem ti, ze z tych penazi co sme poslali som naozaj "MALA NIECO", nieco uzasne. Bol to skvely pocit, ze viem aspon kusok pomoct ludom, co to potrebuju, alebo pomoct spolocnosti, aby sa posunula vpred. Pritom mame hypoteku, mame dieta, mame tiez svoje tuzby. Keby som ozaj, ze uplne za vodou, tak bez vahania "rozdavam" peniaze.

aalt
27. jún 2024

Si predstav krajinu kde:
Sa legislativa meni kazdu chvilu.
Kde nevies ake budes platit dane o rok.
Kde sa nemozes spolahnut na policiu.
Kde sa nemozes spolahnut na sudnictvo.
Kde vladne mafia a ked na nu narazis, tak s tym absolutne nic nespravis, lebo nechces mat s nimi nic spolocne.
Budes v takej krajine investovat?
A mas fakt kopec penazi, tak par "susnikov" tam das na projekty, ktore na ten bordel a bezpravie budu poukazovat. Ak tam ten bordel prehra, tak tam potom mozes investovat a na tom zarobis ...
Vsetky tie neziskovky podporovane "sorosovskymi" peniazmi maju transparetne uctovnictvo. Ak by nemali, Fico a spol by si davno zgustol. Vid Kiskove uctovnictvo. Na rozdiel od uctovnictva stran "nasich" ludi, vid posledne volby parlamentne aj prezidentske ...

markusrasford
27. jún 2024

@autor a nevie to ani Smer s.r.o.? Véd oni všetko vedia

autor
27. jún 2024

@aalt ja sa pýtam,lebo,ak by som to veselá tak sa nepýtam.No nvm všetci tí zazobanci myslia len na seba vid Fico prečo sprostredkovanie mu tak vadí?

viestta
27. jún 2024

Autorka, je naozaj take dolezite vediet preco to robi? Je to voluntarizmus, dobrovolne mina svoje peniaze na veci, ktore chce potrebovat. Ja ked idem na dobrovolnicku brigadu tiez necakam nejaky osobny prospech. Som rada, ze pomozem veci, ktoru ja povazujem za dobru. Ten dobry pocit, nevyvazi ziadne materialny prospech. Pan Soros to asi robi tiez len pre dobry pocit, podporuje obciansku a liberalnu spolocnost, pretoze ju povazuje za spravnu a podporuje ju lebo ma na to prostriedky aj moznosti. Nie vsetko ludia robia len pre to aby mali z toho prospech, niektori robia aj pre dobry pocit. Ten im staci.

viestta
27. jún 2024

Autorka, Ficovi na Sorosovi vadi najviac to, ze podporuje subjekty, ktore odhaluju nekale veci, ktore robi on a jeho spriazneni ludia. A potom este aj zverejnuju ich preslapy. Vsak to je nehoraznost aby Transparency International poukazovala na ich lientelizmus. Vsak je nehorazne aby Nadacia proti korupcii poukazovala na korupciu vo vsetkych urovniach statnej spravy. Ako oni pridu k tomu, ze ich niekto "vyrusuje pri ich robote"? Oni predsa potrebuju "pokoj na vladnutie"

mircalla
27. jún 2024

@dualsense Brigadnici zo Sumracnej opat uraduju. A kukla som si, kto ti dal like, co ma neprekvapuje tiez ta osoba

viestta
27. jún 2024

@mircalla neviem kto mu dal like, ale lepsi je Ferdomravec, ten likuje sam sebe. To uz fakt na Sumracnej musi byt velka personalna kriza, ked beru aj takych

mircalla
27. jún 2024

@viestta Tomasisa, znama Smeracka, sudiac podla inych tem, skor znama komunistka

Strana
z4