icon

Kto stojí za radikálnou zmenou správania sa Fica?

eva8
Dnes o 06:26

Niektore ma poznate. Mozno sa pamatate, ked som filozofovala, ze za Ficovou radikalnou zmenou v spravani musi nieco stat. Nejaky tlak. Nielen slovenska "mafia" . Musel sa dostat k moci, aby zabezpecil novely TZ. Ale stale este nieco neidentifikovatelne viselo v povetri, nieco, co malo vplyv na jeho identitu. Nieco ho tlacilo. A je to tu. Steve Bannon. Ako pekne do seba vsetko zapada. Aj prislovie: Podla seba sudim teba. Fico sa kvoli chceniu zvysenia vlastnej prestize dostal do podrucia. Preto preventivne zacal utocit na mimovladky, dalej na ovplyvnovanie volieb z Anglicka.... Pretoze to sam praktizoval. Najlepsia obrana je utok. Ja som si myslela, ze sa boji, on chcel len na vyslnie. Teda sa dostal pod tlak. Babka. V sucasnosti je strateny. A mozno sa uz naozaj boji.

Strana
z2
kofa77
Dnes o 06:43

to je zbytocne, tu pisat, ti napisu, ze co riesis politiku, mas si uzivat zivot a tesit sa s rodiny..
ficovolici si to aj tak ospravedlnia, im keby nakadili na hlavu, tak povedia, ze snezi.
a aj tak za vsetko moze simecka a jeho rodina

anonym_ebe0e3
Dnes o 06:49

Každý má nejaké záujmy a nechápem, že niekto je naivný, že nie
A hej ci fico ci simecka alebo kto,je to banda len niekto loví vo veľkých vodách a niekto v menších, podľa toho aké ma dosahy a možnosti
V prvom rade kto ma za ušami už konečne preč
Aj fica aj šimečku atd
Neviem do kedy ľudia budú zatvárať oči a nechať sa manipulovať a voliť zlodejov
a najsmutnejsie je , že to nieje len o ficovi ale aj o tých zlodejoch co na zlodeja ukazujú prstom
Takže to isté dokola

biba_18
Dnes o 06:53

ale zatĺka statočne ..
lenže - ficovoliči, hlavne ficovoličky vôbec nevedia o čom sa bavíme - pre nich je to bezvýznamná téma ...

0silvia0
Dnes o 06:55

@eva8 on sa vykrúti zo všetkého, do očí niečo svojim voličom naklame, oni mu to zožerú a pôjde sa ďalej.

anonym_cde029
Dnes o 07:04

Politika funguje na styl ako Didiho party,proste vsetcia politici su tak prepletene,spinave,pedofilne prasce aj Simecka,ten tiez neni cisty.Deti,dievcatka,chlapci,zeny vsetko v opojeni drog trtkaju hlava nehlava.

eva8
autor
Dnes o 07:06
@anonym_ebe0e3

Každý má nejaké záujmy a nechápem, že niekto je naivný, že nie
A hej ci fico ci simecka alebo kto,je to banda len niekto loví vo veľkých vodách a niekto v menších, podľa toho aké ma dosahy a možnosti
V prvom rade kto ma za ušami už konečne preč
Aj fica aj šimečku atd
Neviem do kedy ľudia budú zatvárať oči a nechať sa manipulovať a voliť zlodejov
a najsmutnejsie je , že to nieje len o ficovi ale aj o tých zlodejoch co na zlodeja ukazujú prstom
Takže to isté dokola

@anonym_ebe0e3 samozrejme, ze Simecka stoji za EU, vsak tam posobil, pohyboval sa v zahranici, tak vyhodnotil, co je najlepsie. Vratil sa na Slovensko, citelne sa mu zivotna uroven. Co ma za usami? Odvolava sa na svojich predkov, ze vzdy bojovali za Slobakov, rozhodol sa hrdo pokracovat v ich ttadiciach. A Fico? Od snahy dosta sa do jadra EU presiel k snahe rozbit EU. Ako mozes tych dvoch porovnavat?

eva8
autor
Dnes o 07:11
@anonym_cde029

Politika funguje na styl ako Didiho party,proste vsetcia politici su tak prepletene,spinave,pedofilne prasce aj Simecka,ten tiez neni cisty.Deti,dievcatka,chlapci,zeny vsetko v opojeni drog trtkaju hlava nehlava.

@anonym_cde029 si si ista? Pohybovala si sa v tych kruhoch? Ak nie, tak to netvrd.

sara07
Dnes o 07:18
@eva8

@anonym_ebe0e3 samozrejme, ze Simecka stoji za EU, vsak tam posobil, pohyboval sa v zahranici, tak vyhodnotil, co je najlepsie. Vratil sa na Slovensko, citelne sa mu zivotna uroven. Co ma za usami? Odvolava sa na svojich predkov, ze vzdy bojovali za Slobakov, rozhodol sa hrdo pokracovat v ich ttadiciach. A Fico? Od snahy dosta sa do jadra EU presiel k snahe rozbit EU. Ako mozes tych dvoch porovnavat?

@eva8 vidíš aj podla prostredia tu že oni to nechapu
tiež som o tom čitala na denniku N
a ano im to musiš heslovito , ako povel pre psa a oni reaguju ako keby piškotku ešte mali dostat za to
ked niekto nevidi rozdiel napr len v spravani alebo rodinnom živote týchto dvoch politikov tak ja neviem už

biba_18
Dnes o 07:30

@sara07 zdanie ale často klame - viď lajčák ...

anonym_ebe0e3
Dnes o 07:31
@eva8

@eva dookola marketing, sľuby a teórie bez trestnopravnej zodpovednosti
Pokiaľ nepríde reálna zmena a odobratie imunity
Sankcie za nedodrzanie sľubov
Transparentnosť
Jasná kontrola verejnosti nad implementaciou
Simecka nemá rozpracovaný reálny plan implementácie, ktory by dokazal efektívne zmenil Slovensko
Využívajú témy len na vlastný marketing
A toto neskončí pokiaľ budú stačiť len reči a diskotéky na namestiach
Je to tá istá pesnička dookola a je jedno ci tam je Jožko Ferko lebo základné princípy chýbajú

la_dolce_vita
Dnes o 07:46

Kiez by si mala pravdu.. Ja som velmi skepticka. Az prilis. Hoci v podstate nemam dovod, zije sa mi dobre. Len neviem byt povrchna ako vacsina naroda.

anonym_835943
Dnes o 07:46

@eva8 kto stojí? Možno by mala znie otázka čo stojí? Možno nejaká psychická porucha, " stihoman", alebo zmena uvažovania pod tlakom okolností hraničiaca s psychickými chorobami. 🤔

jimbean
Dnes o 07:52

Ako chuti moc ... V USA je preto zakazane, aby prezident bol u moci dlhsie ako dve obdobia. CIm dlhsie je niekto u moci, tym viac je tou mocou opity a nechce sa jej vzdat. Plus u Fica hrozia sudy a vazenie za vsetko, co rozkradol. Preto potrebuje mat zakony, policiu, sudcov pod kontrolou. Este je cas ho odvolat vo volbach, dalsie volby uz nemusia byt, alebo enbudu slobodne. Vid Donald Trump momentalne skusa, ako dostat pod kontrolu volebny system v USA. V buducich volbach napr. Orban nemusi vyhrat, uz je stary. To oslabi aj Ficovu poziciu, lebo Orban je jeho vzor.

jimbean
Dnes o 07:57
@0silvia0

@eva8 on sa vykrúti zo všetkého, do očí niečo svojim voličom naklame, oni mu to zožerú a pôjde sa ďalej.

@0silvia0 Ficovi volici nie su najostrejsie ceruzky v peracniku, ale uz vidia brutalne ceny v obchodoch, platy kvoli vyssim daniam, zlodejine s nazvom konsolidacny balicek cislo 55 klesaju a z ficovych reci deti nenakrmia.
Republikani prehrali volby v Dallase (Texas je konzervativnu a tradicna basta republikanov) a Donald im mozno prehra cele volby v novembri, lebo sa uz nepaci pomaly nikomu v usa, ze sa sprava ako diktator s nastupujucim alzheimerom.

anonym_90b564
Dnes o 08:04
@anonym_835943

@eva8 kto stojí? Možno by mala znie otázka čo stojí? Možno nejaká psychická porucha, " stihoman", alebo zmena uvažovania pod tlakom okolností hraničiaca s psychickými chorobami. 🤔

@anonym_835943 už mu písalo list 855 psychiatrov, že nie je v poriadku

0silvia0
Dnes o 08:14
@jimbean

@0silvia0 Ficovi volici nie su najostrejsie ceruzky v peracniku, ale uz vidia brutalne ceny v obchodoch, platy kvoli vyssim daniam, zlodejine s nazvom konsolidacny balicek cislo 55 klesaju a z ficovych reci deti nenakrmia.
Republikani prehrali volby v Dallase (Texas je konzervativnu a tradicna basta republikanov) a Donald im mozno prehra cele volby v novembri, lebo sa uz nepaci pomaly nikomu v usa, ze sa sprava ako diktator s nastupujucim alzheimerom.

@jimbean bodaj by sa im už konečne otvorili oči, všetci by sme sa tešili.

jimbean
Dnes o 08:19
@0silvia0

@jimbean bodaj by sa im už konečne otvorili oči, všetci by sme sa tešili.

@0silvia0 No otvoria sa im, zialbohu o 10-15 rokov, ked im povedia, ze dochodky pre nich nebudu, lebo ich prezrali s Ficom.

anonym_9f3526
Dnes o 08:26

Ja už som na neho tak alergická, že už mi stačí len prečítať jeho meno a je mi zle 🤮. Už pár týždňov sa snažím obmedzovať správy o ňom, nejde to na 100%, no cítim sa lepšie. Budúci rok máme voľby, tak snáď to neposerieme ✌️

nevelyn
Dnes o 08:29
@anonym_cde029

@anonym_cde029 su nejake dokazy alebo naznaky, ze Simecka ma takto volnu moralku? Pze na Richter mal kondomy, Fico si plati asistentky, ale pride mi nefer niekoho odsudzovat len preto, ze je politik. Ja som sa napriklad chvilu pohybovala v odvetvi, o ktorom sa hovori, ze kazdy s kazdym... a prekvapenie, vacsina ludi vratane muzov bola verna, len par kuskov robilo extra bordel a sirilo svoju reputaciu na cele oddelenie. Ludia radi uveria tomu, ze niekto je rovnako moralne slaby ako oni alebo este slabsi.

anonym_074061
Dnes o 09:03

Dosť bolo Fica! 😃 Dosť bolo komunizmu.. ale starci majú ťažky stockholmský syndrom, oni ho budú voliť až kým neumrú. Ja som istú chvíľu robila so starými ľuďmi a všetci dookola opakovali “joj to za naších čias, zlatý komunizmus..” zároveň dodajú ako stáli v rade lebo nič nemali, ako im koľko krát niekto zmizol , ako nemohli cestovať, ako vlastne nič nefungovalo.
Slovač nedokáže kriticky rozmýšľať, a obávam sa, že hoci tie kauzy sú tak strašne závažné, vyhrá aj ďalšie voľby, veľmi sa za to hnevám na starkých a tú skupinu ľudí (takí pomalší, krčmoví jedinci). Dakedy som sa zvládla rozprávať s každým, dnes už mám voči ním averziu neskutočnú, ako sme mohli takto nechať veci ďaleko zájsť.

biba_18
Dnes o 09:13

@anonym_074061 by si sa divila, koľko volí fica 50-nikov 😒

0silvia0
Dnes o 09:15
@biba_18

@anonym_074061
@biba_18 ja poznám aj mladších, ktorí ho volili, aj štyridsiatnici. V mojom okolí mám staršiu generáciu uvedomelú a mladším to nejako uchádza, ale tam je ten konšpirátorský level.

anonym_984ae7
Dnes o 09:25
@eva8

@eva8 smejes sa z ficovolicov, ze su ako ovce, a ty by si simecku aj vyxxxxla okamzite,ani jeden politik nerobi politiku pre ludi a este si treba uvedomit ze aj oni su v robote a republika im nepatri

eva8
autor
Dnes o 09:31

@anonym_835943 moj nadpis bol automaticky zmeneny na zavadzajucu otazku, niekedy zas priame otazky, na ktore som hladala odpoved boli zmenene na oznamovacie vety odbacajuce od temy. Co uz, nevadi..
Ano, spravanie F. hranici so psychickou poruchou. Co by mu v pripade pripadneho sudneho procesu v buducnosti prineslo polahcujuce okolnosti 😉 (nevhodny zart) Podla mna sa nezblaznil, len musi tak konat, lebo je v "pasci". Co nevyvracia moznost, ze sa v buducnosti moze psychicky zrutit. Vsak to je vela "aj na koňa", ako sa vravi....

bielasovicka
Dnes o 09:41
@biba_18

@biba_18 ja poznám veľa dôchodcov. Tiež nemám ďaleko do dôchodku. Ale nepoznám ani jedného, ktorý volil Fica. Vlastne nepoznám nikoho kto ho volil. A predsa vyhráva. Tak ja už fakt neviem kto ho vlastne stále volí. A po voľbách si vždy myslím, že vyhral nejakým podvodom. Vlastne som o tom presvedčená.

anonym_191afb
Dnes o 09:44
@anonym_984ae7

@eva8 smejes sa z ficovolicov, ze su ako ovce, a ty by si simecku aj vyxxxxla okamzite,ani jeden politik nerobi politiku pre ludi a este si treba uvedomit ze aj oni su v robote a republika im nepatri

@anonym_ebe0e3
@anonym_cde029
@anonym_984ae7 mne sa paci, ze miesto toho, aby ste uznali, ze ste tupi a ze ste volili hnoj, namiesto toho nezabudnete spomenut Simecku. V kazdej vete a prispevku. Co z tohto hnoja urobil Simecka?? Poprosim vymenovat. Hanba by ma fackala takto zahmlievat. Dobre viete, ze len uplny primitiv voli tuto vladu a za boha si to nepriznate. Miesto toho len tliachate o Simeckovej starej materi. Lebo na nic ine nemate mozgovu kapacitu. Pozrite sa na strareho alkoholika, co vam rozkrada republiku. Cnostny vzor tradicnej slovenskej rodiny, co sa curwi vo Vietname, potom fetak Kali, co zasobuje zbranami vami nenavidenu Ukrajinu a dobre na tom zaraba. Potom teply Peto-aj ked nenavidite buzerantov. Teply prezident mieru, ktory strasi vojnou a zaroven sa pcha do riti vojnovemu stvacovi. Primitivi ala huliak, nabozenski retardovani fanatici typu Kufa. Ozran a dement Danko.
Keby som mala cely ten hnoj vymenovat, tak by mi nestail den.
Ale kto je na vine, ze neprosperuje nasa republika, ze mame najdrahsie potraviny, najdrahsie energie, ze sa menime na rit Europy a rusku gubverniu??
No jasne, ze za to moze SIMECKA!!!!!!!

eva8
autor
Dnes o 09:46
@anonym_984ae7

@anonym_984ae7 slovnik!
Akoze v tejto diskusii sa bav slusne, prosim.

sara07
Dnes o 09:54
@biba_18

@sara07 zdanie ale často klame - viď lajčák ...

@biba_18 lajčaka som nikdy nepovzažovala za nejakeho slušaka , vieš si predstavit aby zvladal tak uzko spolupracovat s ficom ? a bol slušák..
on pôsobi ako suchar to je pravda

eva8
autor
Dnes o 10:01
@anonym_cde029

@anonym_cde029 tiez - slovnik, prosim

eva8
autor
Dnes o 10:11
@anonym_ebe0e3

@eva dookola marketing, sľuby a teórie bez trestnopravnej zodpovednosti
Pokiaľ nepríde reálna zmena a odobratie imunity
Sankcie za nedodrzanie sľubov
Transparentnosť
Jasná kontrola verejnosti nad implementaciou
Simecka nemá rozpracovaný reálny plan implementácie, ktory by dokazal efektívne zmenil Slovensko
Využívajú témy len na vlastný marketing
A toto neskončí pokiaľ budú stačiť len reči a diskotéky na namestiach
Je to tá istá pesnička dookola a je jedno ci tam je Jožko Ferko lebo základné princípy chýbajú

@anonym_ebe0e3 aj mne sa zdalo, ze PS su len teoretici. Boli amateri. Ale uz maju plan. A ziskavaju volicov (len nech nesklznu k populistom), aby vyhrali a ten plan mohli zrealizovat.
Kamen urazu v predchadzajucich volbach bol aj ten, ze mnoho uradnikov zo statnej spravy volilo v poslednych volbach "staru gardu" (sucasnu koaliciu) preto, ze novodosadeni nadriadeni nevedeli ako fungoval system a tak nastaval zmatok.

Strana
z2