icon

Maďarsko a únik informácií do Ruska

25. mar 2026

Co hovorite o tom, ze Szijjártó pravidelne informovať Lavrova o priebehu rokovaní Rady Európskej únie?

Strana
z3
f333
29. mar 2026
@anonym_autor

@f333 otvorenim benesovych dekretov ovplyvnili volby v madarsku v prospech ktorej madarskej strany?

@anonym_autor ty nevies?

autor
29. mar 2026
@f333

@anonym_autor ty nevies?

@f333 nie, neviem

f333
29. mar 2026
@anonym_autor

@f333 nie, neviem

ak mi napises so svojho registovaneho nicku na mk, tak mozeme podebatova k veci. Inak nie.
@anonym_autor

autor
29. mar 2026
@f333

@bosorkabb presne tak. U vladnej strany a to este lavicovej som neocakavaa uz nic. Pretotoze je predvolebny rok.A tak je jasne,ze nepopularne opatrnia nebude uz robit,ked ich nerobila doteraz.A take od laviciarov ani neocakavam.
Ale u SAS tomu bolo inak v minulosti .Sulik aj Viskupic aaj Ciganikova v iste jmiere v zdravotnictve vedeli podat jasne signaly na opatrenia ,ako zlepsit ekonomiku a tym aj ziv.urovn ludi. Ale SAS sa meni na marketingovo liberalno -progresivny az agresivny spolok politikov, bez rieseni.
Pozrela som p V politike S Gröhlingom. Tearaz aspon jedno opatrenie povedal na zisk podnikov ,kde tento zisk bude mone bez zdanenia znovu dopodnikania investovat. Ale tym urobi dieru v st.rozpocte,takze bude treba konsolidovat.Cize nejake ine opatrenia z dat prec.Nebude stacit znizit pocet ministerstiev. Bez toho sa nepohnu.
Ano,to je uz nejake opatrenia,co ma zmysel. AJ Gröhling uz vidi,ze s PS asi tazko bude tvorit prienik v ekonomike v pravicovom zmysle. Ale ako politik, ,co ma neiste preferencie ,tak ani nebol uplne schopny povedat uplnu pravdu o klamstve Nada co sa tyka min.vlady toho darovania techniky na Ukrajinu.Ale samozrejme, bal sa stale este a uplne klamat tiez.Takze vraj pocul na tom jednom vybore, co bol,ze ano, povedal,Nad, ,ze sk dostane adekvatnu nahradu:Takze aj potvrdil opatrne,to co kazdy vedel. .ze Nad klamal .A s klamarom znovu do koalicie. To uz bude len vlada. Ak nejaka bude vobec.
Z celeho jeho politickeho chovania je jasne,ze on je slaby v ekonomike ,ale aj slaby ako politik,co stoji za nieco.
Uz tera nemoze ustupit,co sa tyka Sulika. Ale znacne to oslabi SAS vo volbach .On to vie,ale uz nemoze inak.
Takze ak sa nespamätaju .tak SAS bude pre pravicoveho volica nevolitelne. S kym to chcu vladnut? S PS,co ma afer ako maku aj s jej predsedom,co su laviciari a este extremni zeleni, pricucnuti na statne dotacie mimovladok, , S Demokratmi,co tak zlyhali v minulej vlade? A z Matovicom ? to uz aj Gröhling vie,ze to nebude fungovat.
Taka vlada ,aj keby mali tie percenta,co prezentuju tie agentury/co nebudu,pretoze na sk to nie je ako vde,ked to sadne na chpl / tak nebude mat dlheho trvania. A to je ta tragedia sk. Labilne vlady, lavicove, velka polarizacia spolocnosti a nenavist,kde sa pozries. A ekonomika pod bodom mrazu.
A globalno -liberalna ideologia, co mnohym zastiera realne myslenie az do krajnosti.

@f333 ktora strana je vhodna pre pravicoveho volica na slovensku?

autor
29. mar 2026
@f333

ak mi napises so svojho registovaneho nicku na mk, tak mozeme podebatova k veci. Inak nie.
@anonym_autor

@f333 preco?

autor
29. mar 2026
@f333

@anonym_autor

@f333 cize ta mozem povazovat za populistu. Same tvrdenia bez odovodnenia.

bosorkabb
29. mar 2026
@anonym_autor

@f333 ktora strana je vhodna pre pravicoveho volica na slovensku?

@anonym_autor pre mňa to bola SaS. Ale či je naďalej to je momentálne otázne.
Ale každý to môže mať inak.

f333
30. mar 2026
@bosorkabb

@anonym_autor pre mňa to bola SaS. Ale či je naďalej to je momentálne otázne.
Ale každý to môže mať inak.

ja povazujem anonym autora za nvhodneho partnera na debatu premna .Uz zlen podla toho, atoho,akym sposbom nevhodnym debatuje .

Ale vseobecne ja poobne ako ty

@bosorkabb za seba nepokladam uz SAS podla toho,ako sa prezentuje a kam smeruje za pravicovu stranu ,ktoru by som volila teraz. Hoci v minulosti ako jedina pravicova stana mala moj hlas.

pr85
30. mar 2026

@anonym_autor Presne to iste, ako keď Barack Obama, vo funkcii prezidenta USA, nášho verného transatlantického spojenca v NATO, spehoval Angelu Merkel. Každá veľmoc má svoje záujmy.

autor
31. mar 2026
@f333

ja povazujem anonym autora za nvhodneho partnera na debatu premna .Uz zlen podla toho, atoho,akym sposbom nevhodnym debatuje .

Ale vseobecne ja poobne ako ty

@bosorkabb za seba nepokladam uz SAS podla toho,ako sa prezentuje a kam smeruje za pravicovu stranu ,ktoru by som volila teraz. Hoci v minulosti ako jedina pravicova stana mala moj hlas.

@f333 nevhodny partner na debatu? Pretoze slusne kladie otazky? Cista manipulacia a ovplyvnovanie debatujucich oslovenim tretej osoby, aby zdiskretizovala diskutujuceho ziadajuceho o vysvetlanie tvojich tvrdeni.

Strana
z3