icon

Maďarsko a únik informácií do Ruska

25. mar 2026

Co hovorite o tom, ze Szijjártó pravidelne informovať Lavrova o priebehu rokovaní Rady Európskej únie?

Strana
z2
mozembytktokolvek
Odpoveď bola odstránená
anonym_1d6846
25. mar 2026
@mozembytktokolvek
Odpoveď bola zmazaná

@mozembytktokolvek normálny určite nie

anonym_b61356
25. mar 2026
@anonym_1d6846

@anonym_1d6846 samozrejme, že je to normálne. Špehuje sa všade a všetko, aby vedeli vysokopostavenych ľudí vydierať. USA je tiez strcena kade tade a ma svojich špiónov.

mozembytktokolvek
Odpoveď bola odstránená
mozembytktokolvek
Odpoveď bola odstránená
zuzanka.zuzu
25. mar 2026

veď to všetci vedeli, Litva dokonca toho blba pár rokov dozadu upozornila nech to nerobí na otvorenej linke 🙈 práve preto aby sa nedal nahrať 🙈 nuž tak ho nahrali 🤷😀 toto je len škandálik aby ho strápnili... informácia aby sa aj plebs pobavil 😀 väčší problém sú trolie farmy lebo tie reálne ovplyvňujú myslenie jednoduchých ľudí na internete a celkovú náladu v spoločnosti 🥺 nebude dobre, bude vojna aj v Európe

mozembytktokolvek
Odpoveď bola odstránená
anonym_60b74a
25. mar 2026

Ze Orban aj Fico su podrazaci a Madarsko aj Slovensko uz mali davno vyhodit z eu na vystrahu a bol by pokoj. Vedia iba vyciciavat eu z eurofondov a rozkradat ich. Ked nezdielaju hodnoty eu, tak nech palia do r... Potom ako tu hejslovaci vykrikovali na fore, cudzie nechceme, svoje si nedame, ked ich zaberu madari, budu cusat ako vos pod chrastou.
Potom by tu ficovky plakali, z coho maju platit hypoteky a kam sa podeju s detmi, ked eu zamestnavatelia odisli a skk skolabovala.

hellwant
25. mar 2026
@anonym_1d6846

@anonym_1d6846 ľudsky nie, ale politicky ano. Tam musi človek nemať chrbtovu kosť a klapky na očiach aby sa pozeral podľa situacie tam kam ma.

ivicatolic
25. mar 2026

@anonym_autor že fajn, aspoň mu nič neušlo 👍👍👍

zunaf
25. mar 2026
@mozembytktokolvek
Odpoveď bola zmazaná

@mozembytktokolvek Mňa najviac baví, že doslova všetko, čo premiér omieľa o svojich oponentoch, vlastne robia oni. Americkí agenti - ruskí agenti, ovplyvňovanie volieb z Anglicka - ovplyvňovanie volieb z Ruska a Maďarska, úchylní progresívci - premiérov poradca Lajčák ako jeden z najbližších Epsteinových ľudí... Presne ako človek, ktorý podvádza na každom kroku, ale na svojho partnera je chorobne žiarlivý... Smutné len je, že jeho podporovatelia to nikdy nepochopia

natalka13
25. mar 2026
@mozembytktokolvek
Odpoveď bola zmazaná

@mozembytktokolvek nevysvetlis...to su ficomilovnicky

mozembytktokolvek
Odpoveď bola odstránená
anonym_1d6846
25. mar 2026
@hellwant

@anonym_1d6846 ľudsky nie, ale politicky ano. Tam musi človek nemať chrbtovu kosť a klapky na očiach aby sa pozeral podľa situacie tam kam ma.

@hellwant stále mam názor, že ľudsky, áno aj politicky, ale najmä ľudsky

hellwant
25. mar 2026
@anonym_1d6846

@hellwant stále mam názor, že ľudsky, áno aj politicky, ale najmä ľudsky

@anonym_1d6846 Ok, v poho, kazdy mame nejaky nazor. 🙂

anonym_60b74a
25. mar 2026
@natalka13

@mozembytktokolvek nevysvetlis...to su ficomilovnicky

@natalka13 octomilky = ficomilky 🙂

vevesh
25. mar 2026

Ze to v politike nie je nic nove- bud sa niekto kupi alebo bude vydierat - takisto ako zbiera rusko informacie, zbieraju ich aj opacne dve strany- usa a cina. Ked ukrajinci vyhodili do vzduchu nordstream, to ludom netrhalo zily (a ze doteraz za to platia a budu platit). A ked zautocili na druzbu tiez nie. A ani 30.000 us-vojakov s plnym vojenskym vybavenim v eu nerobi problemy (a sabotuje eu politiku)., ale madari rokojuci s ruskom ano- no, holt, bol blby, ze sa nechal nachytat. Nie je prvy, nie je posledny....🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️

anonym_b61356
25. mar 2026
@mozembytktokolvek
Odpoveď bola zmazaná

@mozembytktokolvek čo ked vynáša informácie do Ruska. Uplne normálne takto su vynesene informácie aj do USA a ostatných štátov. Robia to všetci, nemaj dvojity meter, ze jeden moze a druhy nie.

mozembytktokolvek
Odpoveď bola odstránená
anonym_b61356
25. mar 2026
@mozembytktokolvek
Odpoveď bola zmazaná

@mozembytktokolvek ďakujem, ze si sa tu takto odprezentovala. Jednoduchú rovnicu nepochopis, lebo kapacita mozgu ťa nepustí. Bohužiaľ presne preto je ľudstvo kde je, pretože take myslenie ako tvoje vsetko sťahuje na bod mrazu.

anonym_ab6266
25. mar 2026
@anonym_b61356

@mozembytktokolvek ďakujem, ze si sa tu takto odprezentovala. Jednoduchú rovnicu nepochopis, lebo kapacita mozgu ťa nepustí. Bohužiaľ presne preto je ľudstvo kde je, pretože take myslenie ako tvoje vsetko sťahuje na bod mrazu.

@anonym_b61356 dobre moja

mozembytktokolvek
Odpoveď bola odstránená
natalka13
25. mar 2026
@vevesh

Ze to v politike nie je nic nove- bud sa niekto kupi alebo bude vydierat - takisto ako zbiera rusko informacie, zbieraju ich aj opacne dve strany- usa a cina. Ked ukrajinci vyhodili do vzduchu nordstream, to ludom netrhalo zily (a ze doteraz za to platia a budu platit). A ked zautocili na druzbu tiez nie. A ani 30.000 us-vojakov s plnym vojenskym vybavenim v eu nerobi problemy (a sabotuje eu politiku)., ale madari rokojuci s ruskom ano- no, holt, bol blby, ze sa nechal nachytat. Nie je prvy, nie je posledny....🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️

@vevesh cize nemecky ministeri aj Merz tiez donasaju do Moskvy?

danica2711
25. mar 2026
@mozembytktokolvek
Odpoveď bola zmazaná

@mozembytktokolvek áno, aj na takých svieti slnko. Veď nech, len by nemali mať volebné právo (neuskutočniteľný sen, viem...)

vevesh
25. mar 2026
@natalka13

@vevesh cize nemecky ministeri aj Merz tiez donasaju do Moskvy?

@natalka13 odüoviem ti takto, kazdy si kryje "svoj chrbat" - merz ma osobne zaujmy na ukrajine a za to zapreda aj celu svoju vlast🤐a iny nemecki politici maju zase ine zaujmy - a samozrejme ako usa, tak aj rusi, a tak aj cina vyuziva svoje konexie....

natalka13
25. mar 2026
@vevesh

@natalka13 odüoviem ti takto, kazdy si kryje "svoj chrbat" - merz ma osobne zaujmy na ukrajine a za to zapreda aj celu svoju vlast🤐a iny nemecki politici maju zase ine zaujmy - a samozrejme ako usa, tak aj rusi, a tak aj cina vyuziva svoje konexie....

@vevesh nie takto.... odpovedz mi na otazku.
Telefonuje a informuje Merz osobne Putina o zaveroch rokovani EU parlamentu napriklad?

anonym_ab6266
25. mar 2026
@vevesh

@vevesh mna fascinuje tato mentalna atletika

zunaf
25. mar 2026
@vevesh

@vevesh Všetci majú špiónov, všetci majú svoje záujmy, len čudné je, že vždy len tým Rusom sa na to príde... tak neviem, či ostatnú sú takí geniálni a Rusi takí babráci, či čo. Oligarchovia im vypadávajú z okien, opoziční aktivisti záhadne umierajú na otravu, sem - tam zaletí nejaký dron nad územie iného suverénneho štátu, tu nejaká sabotáž na železnici v Poľsku, tu vybuchne sklad v Čechách a záhadne vždy sú v tom nejako Rusi zapletení...

vevesh
25. mar 2026
@natalka13

@vevesh nie takto.... odpovedz mi na otazku.
Telefonuje a informuje Merz osobne Putina o zaveroch rokovani EU parlamentu napriklad?

@natalka13 merz informuje us, ak to chces takto - ci je to priatel, nech kazdy uvazi sam a cas to ukaze...

vevesh
25. mar 2026
@zunaf

@vevesh Všetci majú špiónov, všetci majú svoje záujmy, len čudné je, že vždy len tým Rusom sa na to príde... tak neviem, či ostatnú sú takí geniálni a Rusi takí babráci, či čo. Oligarchovia im vypadávajú z okien, opoziční aktivisti záhadne umierajú na otravu, sem - tam zaletí nejaký dron nad územie iného suverénneho štátu, tu nejaká sabotáž na železnici v Poľsku, tu vybuchne sklad v Čechách a záhadne vždy sú v tom nejako Rusi zapletení...

@zunaf ak si pohladas, je kopec skandalov o predavanich tajnych informacii- nedavny princ andrew napriklad. A s epsteinom aj kopec dalsich politikov. Pre eu hlavnu tlac a media su doleziti ti ruski, tak je samozrejme, ze vies hlavne o nich- ak by si citala aj ine tlace, vedela by si aj inych... .🤷‍♀️🤷‍♀️

Strana
z2