icon

Mal by Černák ostať vo väzení?

zuzanita1609
15. okt 2025

Ahojte všetci,aj mamičky, ockovia, dcérky, synkovia 😊. Práve som dopozerala film Miki (zo záznamu). A počula som aj vyjadrenie pána od hotela, vraví tak,ako si myslím. Viem,že mi to po čase zmažú,túto tému. Ale otázka znie,už dávno v 90tich rokov nie sme.... zaslúži si slobodu? Aj keď si myslím,že prežil len preto,keď sa dostal do väzenia. Možno má zmažú, odstránia,ale chcem vedieť,či Slovensko na svoje "krivdy" nezabúda. Ďakujem 😌

anonym_c65c22
•
15. okt 2025

@zuzanita1609 a preco by mal ist von?

msnesquik
•
15. okt 2025

@zuzanita1609 urcite si nezasluzi slobodu...

anonym_8bd821
•
15. okt 2025

Pán Černák?Véd je to obyčajný vrah.A nie, určite si nezaslúži ísť von

amonet
•
15. okt 2025

ziadost o prepustenie bola zamietnuta a nie nema ist von. aj prokuratorka vravela ze mu bola diagnostikovana psychopatia 4.stupna a to je povahova vec nie duševna choroba.

anonym_753a31
•
15. okt 2025

Druhú šancu dostane po svojej smrti. Dovtedy by vrah nemal behať po slobode.

anonym_4423bc
•
15. okt 2025

spytaj sa tych,kt niekoho z rodiny zavrazdil ...

glorikarebeka
•
15. okt 2025

Ten mal byť už popravený dávno....no len tie naše zákony chránia takýchto ako je on

lucyluska
•
15. okt 2025

Do teraz vykopavajú biele kone a my sa ideme rozprávať či si vrah, psychopat zaslúži slobodu. No áno, zaslúži...a dáme ho bývať k tebe do susedstva 🙋🏼‍♀️

enmery
•
15. okt 2025

Nie.

anonym_d332c2
•
15. okt 2025

@zuzanita1609 tento človek si nezaslúži ani to pekné oslovenie v nadpise. Keby vám zabil rodiča, takúto úvahu by ste ani nemali. Inde sa takéto zverstvo trestá smrťou a nie pozeraním TV v cele.
Keby sa skutočne uvedomil nikdy nežiada ísť von.

anonym_34273c
•
15. okt 2025

@zuzanita1609 myslím si, že pán Černák je rád, že je tam kde je, dlho by to vonku totiž nevydržal... veľa ľudí by ho nechcelo vidieť živého a veľa ľudí by nechcel vidieť živých on...

bloger
•
15. okt 2025

Myslím, že mu je lepšie tam kde je. A mal by tam ostať. Pri takom množstve vrážd a brutalite neexistuje cesta von. Hoci je to kruté. Ale aj on bol mimoriadne krutý.

anonym_bbbcc9
•
15. okt 2025

@zuzanita1609 nezaslúži si ist na slobodu.

anonym_810013
•
15. okt 2025
@amonet

ziadost o prepustenie bola zamietnuta a nie nema ist von. aj prokuratorka vravela ze mu bola diagnostikovana psychopatia 4.stupna a to je povahova vec nie duševna choroba.

@amonet nemá psychopatiu 4 stupňa, toto doplnili médiá, vyslovene jeho advokáti uviedli pre media, že o 4 stupni sa nikde v posudkoch nehovorí. Má " len " psychopatiu. Áno, mal by byť doživotne odsúdený, aj keby nemal psychopatiu, lebo zavraždil " za autobus" ľudí. To povedal sám Miki. V USA by už bol popravený, alebo by sa na popravu chystal.

ljmmm
•
15. okt 2025

Nie! Pan Cernak nech zcernie v base. Jeho ked pustia slovaci ho zvolia do parlamentu

anonym_3fc3a8
•
15. okt 2025

Nech tam zostane, hajzel jeden. Nechutný vrah. Aj keď sa tam má ako prasa v žite. Mali by obnoviť trest smrti. A nie celý život živiť takého hajzla, vraha.

zuzanita1609
autor
•
15. okt 2025

A kto je "jeho žena"? Strácam sa v tom. Je to tá,čo jej chvíľu choval čivavu,alebo tá, ktorá si s ním a s jeho rodinou "užila svoje"?

denkabemommy
•
16. okt 2025

@zuzanita1609 keby ho aj pustili, jeho svet skončil v 90tych rokoch. Príde do úplne iného sveta a úprimne, podľa mňa by to nezvládol, žijeme veľmi dynamickú dobu. Je tak známy, že by ho nik normálny nezamestnal a teda skôr, či neskôr by sa vrátil k tomu, čo robil - tu by ho dobehli technológie ako dobehli aj Kočnera 😅.

anonym_c13acf
•
16. okt 2025

Je to vrah tak aké krivdy

mamaaja82
•
16. okt 2025

V jeho pripade je aj trest smrti malo

michaela412
•
16. okt 2025

Veď keď si videla ten film, tak vidíš že na slobodu si nezaslúži ísť. Nemal úctu voči ničomu, robil si čo chcel a s kým chcel. Bol nájomný vrah. A vedel, že jedine prežije keď sa prihlási na polícií.

anonym_73930c
•
16. okt 2025

@zuzanita1609 Ty si kompletná? No a čo, že 90 - te roky dávno skončili? To akože kôli tomu majú napríklad rodiny tých surovo zavraždených ľudí zabudnúť, čo urobil?

7miriam77
•
16. okt 2025

Patrí presne tam, kde je, do basy. Vrah bude vždy len vrahom!!! Nik nemôže vedieť, kedy mu to v hlave zasa prepne...

anonym_2dee84
•
16. okt 2025

Ale pravdaže áno, aj doživotnú rentu by si zaslúžil

zuzanita1609
autor
•
16. okt 2025
@anonym_73930c

@zuzanita1609 Ty si kompletná? No a čo, že 90 - te roky dávno skončili? To akože kôli tomu majú napríklad rodiny tých surovo zavraždených ľudí zabudnúť, čo urobil?

@anonym_73930c niee,ja chcem aby ostal tam kde je,práve preto asi ešte žije a prospieva...chcela som len vedieť mentalitu Slovákov po masírovaní mozgov Ficim 😉. Nemala by som byť až tak úprimná (sa čudujem,že som ešte tu, milí admini 🤗). Človek rieši veci, ktoré ani riešiť nemusí 😆.

janulka1802
•
16. okt 2025

Samozrejme, že viacnásobný vrah patrí do väzenia a nikam inam a navždy.

anonym_9436e1
•
16. okt 2025

@zuzanita1609 Niekto sedí za 1 vraždu 25 rokov a niekto zav30 vrážd by chcel na slobodu. Choré ak by ho prepustili .Pevme verím, že v tomto našom štáte aj súdnictve ešte majú zdravý rozum aj úsudok 🙏