icon

Máte počas 17. novembra voľno?

bellugia
11. nov 2025

Tento rok už nejde o deň pracovného pokoja – vláda ho zrušila ako sviatok voľna.
Ako to máte vy? Majú vaše deti v škole voľno, alebo ich nechávate doma?
A čo pracujúci – idete v ten deň do práce, alebo si ho pripomeniete po svojom ako Deň boja za slobodu a demokraciu?

Strana
z2
bamboa
11. nov 2025

@bellugia škôlka zatvorená, škola otvorená, ja pracujem...

zuzidr
11. nov 2025

ja pracujem, ZŠ zatiaľ otvorená, gympel riaditeľské voľno

anonym_fad4a3
11. nov 2025

pracujeme, syn má riaditeľské voľno

ivik4
11. nov 2025

Skola otvorena, dali im ale volno zbytocne na utorok

anonym_db5ba0
11. nov 2025

jedno dieťa doma - dekanské volno , jedno v škole , ďalšie ani netušíme či sa učia - ešte škola nedala vedieť.
pracujúci budeme v práci.

oceanahory
11. nov 2025

@bellugia Nam dali v praci mimoriadne platene volno 👍☺️.

doriiis
11. nov 2025

Deti do školy a ja mám nočnú. Ja som pracovala aj 1.11.

aliziana
11. nov 2025

v ZŠ riaditeľské voľno, v práci ani ja ani manžel nie

cyberk
11. nov 2025

skolka zatvorena, manzel v praci a ja som si spravila volno 🙂

stvura
11. nov 2025

aj moja aj muzova firma mlcia, takze predpokladam ze pracujeme...decka maju skolu ale myslim ze budu mat nejake akcie - viem ze na SS su vacsinou imatrikulacie prvakov

michaela412
11. nov 2025

Dcérka na ZŠ majú voľno, ja v práci v jednej pracujem a v práci druhej ako učiteľka máme voľno, manžel pracuje. Takže ja som si vybrala voľno 😉

pe_mi
11. nov 2025

@bellugia škola pre deti má riaditeľské voľno, rodičia v práci

veklipo
11. nov 2025

ZS ma volno, my pracujeme, ale zamestnavatel nam zariadil spolocne posedenie s cateringom

anonym_894623
11. nov 2025

Ja som učiteľka na ZŠ a my ideme normálne do práce.

anonym_69397c
11. nov 2025

Ja som v tom termine akurat na sluzobke takze tam budem, inak pracujeme aj v kancli normalne. Deti skolu (ZS) maju ale neucia sa idu do kina a potom budu v druzine.

barborka2_2
11. nov 2025

Na výške mame voľno a aj v práci mi dali voľno

anonym_6448f5
11. nov 2025

Ja idem do práce aj manžel, dcéra má prax na SŠ a syn ide do školy na ZŠ 17 novembra. Normálny pracovný deň.

andreakotesova
11. nov 2025

Mne aj manželovi dal zamestnávateľ voľno a deti sa pravdepodobne učiť v skole nebudu (zatiaľ nemajú riaditelske volno). Necháme si ich doma a pôjdeme na výlet.

domkakvet
11. nov 2025

@bellugia budem v praci, ziadne volno nemame.

marca12
11. nov 2025

@bellugia My mame cela firma volno.

danielahamar
11. nov 2025

VŠ voľno, malý asi do škôlky a my do roboty

princess59
11. nov 2025

My máme voľno v práci,škôlka by mala fungovať normálne - zatiaľ nemáme info o tom že by nemali

anonym_467f3b
11. nov 2025

@bellugia ja idem do práce, nemala som na ten predĺžený víkend žiadne dovolenkové plány.

anonym_3c80eb
11. nov 2025

Oficialne zatial nemame info, ale my sme sa v praci dohodli, ze ostavame doma, deti ss idu , vs dekanske volno, manzel ma pracu, ze ci je sviatok alebo pracovny den musi ist do prace ..., ale podvecer smer mesto

dominikab22
11. nov 2025

V práci mám voľno. Škola škôlka zatiaľ nedali žiadne informácie ťažké asi pôjdu deti normálne

mandzula
11. nov 2025

Podnikam, takze ziadne volno, oslavy mi nema kto zaplatit. Dieta do skoly ide, maju tematicky den, ucitelia si neurobili platene volno, ale dali si tu namahu, aby to cele malo zmysel.

ivana11155
11. nov 2025

@bellugia deti maju volno a my s muzom ideme do prace

anonym_56a78a
11. nov 2025

Je to jedna hanba. Pre Slovensko to bol významný deň tento fakt mohli nechať. 😐 Voľno mám pretože mi to vychádza z rozpisu 🤷‍♀️

anonym_fa084c
11. nov 2025

U nás mestský úrad a mestská knižnica voľno, tiež jedna krčma. Školy a škôlky neviem. My do práce ideme. Naše povolania nepoznajú slovo sviatok.
Áno, vybrali sme si povolanie, ktoré máme. A akceptovala by som svoje služby, keby som v nich vydávala len lieky na predpis a z pohotovosti z daného dňa.
Ale sorry, keď ja môžem počas sviatku v pohotovosti predávať kondómy, mydlá a cumlíky či krémy na tvár a vydávať niekoľko dní vypísané recepty na chronické choroby lebo v bežný deň dôchodca sediaci doma nejde do lekárne lebo mu ide serial a cez svuatok nejde, tak môže aj predavačka blokovať rožky . Môj muž tiež bežne v pohotovisti vyšetruje 4 dňovú teplotu, kašel, hnačku. Veď v malom meste je na pohotovosti menej ludi, ako v ambulancii všeobecneho.

eva8
12. nov 2025

Ako to ke na skolach? Od zakladnych az po vysoke? Riaditelske, dekanske, rektorske volna, alebo besedy, sportovy den? Alebo bezny den?

Strana
z2