Mier na Ukrajine
Pan prezident Trump zistil, ze sa preratal. Dosiel k zaveru, ze Putin sa zahrava. Je za dodavanie obrannych zbrani Ukrajine, uvazuje o sanlciach Rusku.
Vysledok mieroveho jednania Trumpa s Putinom: utoky na Ukrajinu o neustale vyssej intenzite niekolko hodin po telefonatoch (Trump -Putin)
Som velmi zvedava, ci sa nas pan premier ohradi voci Trumpovi, ze nesuhlasi so sankciami Rusku a zbrojenim Ukrajiny, vsak s Trumpom ma dobre vztahy, tak ako s Putinom a EU.
Nemecký kancelár Friedrich Merz vo štvrtok vyčítal Slovensku, že blokuje nové sankcie EÚ proti Rusku. Zároveň vyzval amerického prezidenta Donalda Trumpa, aby zostal s Európou a pokračoval v podpore Ukrajiny. TASR o tom informuje na základe správy agentúry AFP.
https://www.postoj.sk/178442/naliehavo-ziadam-s...
Českí filmári zobrali „dezolátov“ na Ukrajinu a ukázali im vojnu. Takto vyzerali ich reakcie
https://fontech.startitup.sk/novy-cesky-dokumen...
Českí filmári zobrali „dezolátov“ na Ukrajinu a ukázali im vojnu. Takto vyzerali ich reakcie
https://fontech.startitup.sk/novy-cesky-dokumen...
@eva8 Nahrané všetko.
@dora281 podla mna v tom shote bol zobrazeny "prerod" cloveka. Zistili, ze vojna tam je. Som zvedava, ci dalej hrdinsky tvrdia, ze Ua si za vojnu moze sama, alebo, ze za vojnu moze zapad, usa, EU, ci po novom Zidia...
Fico slavnoste povolil 18. balik sankcii...
Vzdy vsetko s oneskorenim. Tak, ako sa zdrahalo s vojenskou pomocou a Ukrajina nemohla vyuzit moment prekvapenia u Rusov.
Velmi sa mi lubi konstatovanie @marcusaurelius v inej teme a to, ze
'vpad na UA sa ... ukazuje ako ruske strategicke zlyhanie, pretoze svet odrazu v celej nahote uvidel neschopnost ruskej armady bojovat modernym sposobom, nekompetentnost velenia, ..."
@dora281 podla mna v tom shote bol zobrazeny "prerod" cloveka. Zistili, ze vojna tam je. Som zvedava, ci dalej hrdinsky tvrdia, ze Ua si za vojnu moze sama, alebo, ze za vojnu moze zapad, usa, EU, ci po novom Zidia...
Vzdy vsetko s oneskorenim. Tak, ako sa zdrahalo s vojenskou pomocou a Ukrajina nemohla vyuzit moment prekvapenia u Rusov.
'vpad na UA sa ... ukazuje ako ruske strategicke zlyhanie, pretoze svet odrazu v celej nahote uvidel neschopnost ruskej armady bojovat modernym sposobom, nekompetentnost velenia, ..."
@eva8 Veď za Rusov bojujú tí ich šikmookí z národov ZSSR , severokórejčania, žoldnieri z Afriky a aj domáci, čo sa dali zlákať na nadpriemerné platy. Tam by sme synov ruskej smotánky a verchušky asi hľadali márne . Prepité Rusko, len tak ďalej, dúfam, že sankcie opäť zvýšia tlak na Putina a jeho zločineckú čvargu...
@eva8 No ešte sme si nevydýchli od pána VK, a už zase politizujeme... idem radšej do mesta, u nás začali Spišské ( cigánske ) trhy. Tých našich Brazílčanov je tu cez trhy čoraz viac. Akt rozmnožovania sa im očividne robí dobre a ešte ku tomu aj priberajú ..
@eva8 Veď za Rusov bojujú tí ich šikmookí z národov ZSSR , severokórejčania, žoldnieri z Afriky a aj domáci, čo sa dali zlákať na nadpriemerné platy. Tam by sme synov ruskej smotánky a verchušky asi hľadali márne . Prepité Rusko, len tak ďalej, dúfam, že sankcie opäť zvýšia tlak na Putina a jeho zločineckú čvargu...
@dora281 ale ti vojaci uzivaju zbrane a municiu, ktore su im poskytnute.
Neviem, ci im Iran dalej poskytuje drony, ake ma Putin moznosti od Severnej Korey. Putin + Kim = nebezpecenstvo
@eva8 No ešte sme si nevydýchli od pána VK, a už zase politizujeme... idem radšej do mesta, u nás začali Spišské ( cigánske ) trhy. Tých našich Brazílčanov je tu cez trhy čoraz viac. Akt rozmnožovania sa im očividne robí dobre a ešte ku tomu aj priberajú ..
@dora281 😃 Brazílčanov? Aj znama sa vybera na Spisske trhy 🙂

@dora281 kašli na prehadzovačku, holá hlava nie je trápna, trápne je, keď zafúka vietor a prehadzovačku ti odfúkne naspäť tam, kam patrí