icon

Myslíte si, že sa raz zbavíme Fica?

17. nov 2025

Myslíte si, že sa raz toho Fica zbavíme?
Ja tomu verím. Len neviem kedy to bude. Fico niči demokraciu a ťahá túto krajinu do Ruska. Rovnako ako Pelle, Šimkovičová, Pampúšik, malý erik, Edo Chmelár a ďalší.

Strana
z6
alickapusinka
17. nov 2025

Trochu cez čiaru na prezidenta písať ako keby to bol tvoj kamarát s ulice.Nech robia čo robia ale oslovovať familiarne prezidenta republiky úplne cez čiaru. Pampušik či TY žiješ v rozpravke asi hej.Malý Erik no za predpokladu že si žiačka základnej školy dobre na dospelu osobu mi neprideš.Správanie dospelej osoby nepripustne. Take infantilne diskusie na vyvolane vašni načo to je dobre.A ešte pod anonymom.Mala by si sa nad sebou zamyslieť.

enmery
17. nov 2025

😄Si dostala, môžeš ísť spať.

anonym_fe864c
17. nov 2025

@anonym_autor ja verím, že áno, spolieham sa na mladú generáciu, ktorá sa nenechá opiť rožkom (ani karafiatom) ☝️

nicoletta98
17. nov 2025
@alickapusinka

Trochu cez čiaru na prezidenta písať ako keby to bol tvoj kamarát s ulice.Nech robia čo robia ale oslovovať familiarne prezidenta republiky úplne cez čiaru. Pampušik či TY žiješ v rozpravke asi hej.Malý Erik no za predpokladu že si žiačka základnej školy dobre na dospelu osobu mi neprideš.Správanie dospelej osoby nepripustne. Take infantilne diskusie na vyvolane vašni načo to je dobre.A ešte pod anonymom.Mala by si sa nad sebou zamyslieť.

@alickapusinka na prezidentku keď kričali, že je americká kurva, tak to bolo ok? Alebo keď Fico povie na TB na Šimečku mončiči? Rozkradli pol Slovenska a ešte im budeme hovoriť pan prezident a pan premiér.. vlastne za rozkradnutie môže Šimečkova mama, zabudla som.

enmery
17. nov 2025
@nicoletta98

@alickapusinka na prezidentku keď kričali, že je americká kurva, tak to bolo ok? Alebo keď Fico povie na TB na Šimečku mončiči? Rozkradli pol Slovenska a ešte im budeme hovoriť pan prezident a pan premiér.. vlastne za rozkradnutie môže Šimečkova mama, zabudla som.

@nicoletta98 A Ódor, preto konsoliduje Slovensko😉

sevrin
17. nov 2025
@alickapusinka

@alickapusinka ja si myslím, že toto je dosť zbytočná a celkom aj odveci reakcia. Ako keby mala zničiť ten marazmus v tejto zatratenej krajine.

anonym_0758fa
17. nov 2025
@alickapusinka

@alickapusinka Musíš byť rusofilka inak to nevidím.

anonym_4667f7
17. nov 2025

@anonym_autor no tak dufam, že to nevezme naplno do rúk mladá generácia , ktorá si zvolí PS a budú po uliciach chodiť človekopsy, nebinarni a podobne čudá

anonym_cc38ee
17. nov 2025
@anonym_fe864c

@anonym_autor ja verím, že áno, spolieham sa na mladú generáciu, ktorá sa nenechá opiť rožkom (ani karafiatom) ☝️

@anonym_fe864c To by najprv tí mladí museli ísť aj voliť. Nieže neviem, tak nejdem. Sadnúť si na ten zadok a čítať. Ak nie, tak aspoň voliť tak, aby títo tu zmizli.

gribka1
17. nov 2025

Vyčkaj, veď nikto nežije večne. Treba si uvedomiť, že aj ľud by mal byť iní, aby sme si zaslúžili iných politikov. Ani opozícia nie je terno. A tiež sa pripájam, že netreba byť vulgárny ako hentí.

enmery
17. nov 2025
@anonym_4667f7

@anonym_autor no tak dufam, že to nevezme naplno do rúk mladá generácia , ktorá si zvolí PS a budú po uliciach chodiť človekopsy, nebinarni a podobne čudá

@anonym_4667f7 🤣😂😂😂😂

anonym_cc38ee
17. nov 2025
@anonym_4667f7

@anonym_4667f7 Buď to vezme do rúk stará generácia alebo mladá. Vyber si.

renesance80
17. nov 2025

@anonym_autor raz ano ked umrie i keď má zdatných nasledovníkov, najprv musí vymrieť hlavne jeho stará voličská základňa...

letfenixa
17. nov 2025

Zbaviť sa ho zbavíme, veď nie je nesmrteľný, len ktovie kedy to bude.

majamat
17. nov 2025

hladas jasnovidku?
ako ti moze niekto povedat,c o bude. to sa uvidi.

nicoletta98
17. nov 2025
@anonym_4667f7

@anonym_4667f7 PS deklarovalo už neviem koľkokrát, že pohlavia sú dve. Treba sem tam sledovať aj tlačovky a diskusie iných stranách, nie len to, čo povie ožratý Danko a paranoidný Fico.

anonym_fe864c
17. nov 2025
@anonym_cc38ee

@anonym_fe864c To by najprv tí mladí museli ísť aj voliť. Nieže neviem, tak nejdem. Sadnúť si na ten zadok a čítať. Ak nie, tak aspoň voliť tak, aby títo tu zmizli.

@anonym_cc38ee veľa z nich ešte v minulých voľbách voliť nemohlo. Ale mám syna na gymnáziu a práve minulý týždeň sme túto tému preberali s kolegyňou, ktorá má syna na inom gymnáziu a tie deti to majú v hlavách upratané. Našťastie.

enmery
17. nov 2025
@nicoletta98

@anonym_4667f7 PS deklarovalo už neviem koľkokrát, že pohlavia sú dve. Treba sem tam sledovať aj tlačovky a diskusie iných stranách, nie len to, čo povie ožratý Danko a paranoidný Fico.

@nicoletta98 Fico je tiež ožran.

7miriam77
17. nov 2025
@nicoletta98

@nicoletta98 👍✌️lepšie by som to nenapísala

anonym_0758fa
17. nov 2025

@anonym_autor Ja,verím, že to bude čím skôr!

7miriam77
17. nov 2025
@alickapusinka

@alickapusinka to ho ešte celkom pekne nazvala...na to, čo je to za človeka

anonym_0758fa
17. nov 2025
@7miriam77

@alickapusinka to ho ešte celkom pekne nazvala...na to, čo je to za človeka

@7miriam77 👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍

mircalla
17. nov 2025

Ja sa obavam, ze nie.

enmery
17. nov 2025
@alickapusinka

@alickapusinka Cez čiaru si ty....

mircalla
17. nov 2025
@anonym_4667f7

@anonym_4667f7 Ja naopak dufam, ze to vezme do ruk mlada generacia a ze byvali komunisti a STBaci konecne vykapu. A to doslova

anonym_b861da
17. nov 2025

Zbavíme. Natíska sa ale otázka, čo bude potom. Režim s touto možnosťou tiež isto počíta a nenechá sa len tak zmazať.

anonym_4b7d0e
17. nov 2025
@nicoletta98

@nicoletta98 a este Matoviča si zabudla spomenúť 😂 ten môže za vsetko

moonlight1210
17. nov 2025
@anonym_4667f7

@anonym_4667f7 najhorsia starost. Naozaj.

janinah
17. nov 2025

Pred chvílou som došla z námestia...
Dávam boľševikovi rok...

deti95060810
17. nov 2025
@gribka1

Vyčkaj, veď nikto nežije večne. Treba si uvedomiť, že aj ľud by mal byť iní, aby sme si zaslúžili iných politikov. Ani opozícia nie je terno. A tiež sa pripájam, že netreba byť vulgárny ako hentí.

@gribka1 nikto nežije večne? no to máš pravdu, ale zas len málokto si ide dať operovať srdce do Izraela ako nás birmovaný. takže na slovko večne ma celkom slušne našliapnuté.

Strana
z6