Myslíte si, že sa raz zbavíme Fica?
Myslíte si, že sa raz toho Fica zbavíme?
Ja tomu verím. Len neviem kedy to bude. Fico niči demokraciu a ťahá túto krajinu do Ruska. Rovnako ako Pelle, Šimkovičová, Pampúšik, malý erik, Edo Chmelár a ďalší.
@anonym_autor Jasné že sa Fica zbavíme a ani to nebude dlho trvať.
On je tak mimo reality, že si sám kope svoj politický hrob.
Trochu cez čiaru na prezidenta písať ako keby to bol tvoj kamarát s ulice.Nech robia čo robia ale oslovovať familiarne prezidenta republiky úplne cez čiaru. Pampušik či TY žiješ v rozpravke asi hej.Malý Erik no za predpokladu že si žiačka základnej školy dobre na dospelu osobu mi neprideš.Správanie dospelej osoby nepripustne. Take infantilne diskusie na vyvolane vašni načo to je dobre.A ešte pod anonymom.Mala by si sa nad sebou zamyslieť.
@alickapusinka ach jaaj.... to prečo sa tých gaunerov zastavas?? To není žiadny pamprezident, Pelle je ešte veľmi slušné označenie pre niekoho kto sa na funkciu dostal klamstvami a podvodom na ľuďoch a má nejasné financovanie kampane. To že rozkrádajú svojich občanov ti nevadí, ani že štát nefunguje, že sme na konci EU a predbehlo nás aj Rumunsko? X- ta konsolidácia, ozobracovanie ľudí tiež nevadí? A ich rozhádzané milióny, dosadene funkcie, útoky na opozíciu, novinárov, polarizácia spoločnosti, podpora a biznis s vojnou... Nič?!? Všetko v poriadku hej?!!!
@alickapusinka ach jaaj.... to prečo sa tých gaunerov zastavas?? To není žiadny pamprezident, Pelle je ešte veľmi slušné označenie pre niekoho kto sa na funkciu dostal klamstvami a podvodom na ľuďoch a má nejasné financovanie kampane. To že rozkrádajú svojich občanov ti nevadí, ani že štát nefunguje, že sme na konci EU a predbehlo nás aj Rumunsko? X- ta konsolidácia, ozobracovanie ľudí tiež nevadí? A ich rozhádzané milióny, dosadene funkcie, útoky na opozíciu, novinárov, polarizácia spoločnosti, podpora a biznis s vojnou... Nič?!? Všetko v poriadku hej?!!!
@anonym_99ca79 financovanie má jasné, sestra mu požičala 😂tebe by sestra nepožičala 200k? Veď to je to najmenej čo pre seba môže rodina urobiť. 🤣🤣
Blbý názov témy. Nikto sa Fica zbaviť nechce,ja chcem aby Fico zažil čo je to núdza,čo je to živoriť,čo je to nedomôcť sa kvalitnej zdravotnej starostlivosti,či spravodlivosti,čo je to skončiť sám a všetkými prehliadaný. A nech žije čo najdlhšie,s každodennými starosťami obyčajného človeka v tejto krajine, ktorú zožiera ako mor.
@zuzanita1609 Spravne hovoris.Uplne staci ak pojde do dochodku a da tejto krajine pokoj.Nech si zije mimo verejnosti,mimo politiky.Nic ine nepotrebujeme.
@anonym_99ca79 financovanie má jasné, sestra mu požičala 😂tebe by sestra nepožičala 200k? Veď to je to najmenej čo pre seba môže rodina urobiť. 🤣🤣
@a0 Škoda, že nemám sestru... 😂 Ináč akoze to je bežné 200 tis. si požičajú aj dobrí známi 😁
Trochu cez čiaru na prezidenta písať ako keby to bol tvoj kamarát s ulice.Nech robia čo robia ale oslovovať familiarne prezidenta republiky úplne cez čiaru. Pampušik či TY žiješ v rozpravke asi hej.Malý Erik no za predpokladu že si žiačka základnej školy dobre na dospelu osobu mi neprideš.Správanie dospelej osoby nepripustne. Take infantilne diskusie na vyvolane vašni načo to je dobre.A ešte pod anonymom.Mala by si sa nad sebou zamyslieť.
@alickapusinka 😅 no a do kúta!!! Hanbiť sa...
Bud reálna. Autorka ich nazvala krásnymi zdrobneninami, ktoré si absolútne nezasluzia. Tu by boli namieste iné pomenovania.
Jedine ze si to písala ironicky?
@alickapusinka na prezidentku keď kričali, že je americká kurva, tak to bolo ok? Alebo keď Fico povie na TB na Šimečku mončiči? Rozkradli pol Slovenska a ešte im budeme hovoriť pan prezident a pan premiér.. vlastne za rozkradnutie môže Šimečkova mama, zabudla som.
@nicoletta98 odjakživa ich volám zbojníci
@anonym_autor raz sme sa ho skoro zbavili.Ale my sme hlúpy národ obávam sa, že ďalšie voľby budú zase fiasko.Vela ľudí potrebuje mať nad sebou manipulátora
@nicoletta98 odjakživa ich volám zbojníci
@anonym_66e2a4 Tak to si ešte mierna 😁.Zbojník bol aj náš Ďuri Jánošík,ale jeho nechcem sem zapájať,to bol rebel zbojník,on to nemal vo svojích móresoch pomýlené 😏😊.
Sam Fico raz citoval ludove prislovie:
‘Na kazdu svinu sa niekde voda vari’
@anonym_autor verim že ano, tak ako sme sa zbavili komunistov, Mečiara....
Len jedna vec ma zaujíma, ak by mi vedel povedať, ako do kelu fungujú trollovia na sociálnych sieťach, najmä FB. Nie som na protestoch, mam malinké bábätko, tak sledujem všetko online a pod každym prispevkom , videom z protestov sú samé posmešné komentare. Je mi jasné že normálne zmýšľajúci tam nepíše ( ani ja tam neprispievam 😆) ale do prčic, to fakt sú nejak platení , alebo čo?
@anonym_bbeb10 ruské trolie farmy produkujú DENNE! cca 50milionov príspevkov v rôznych jazykoch celej Európy. Zahlcuju diskusie a soc. Siete aby vyvolali dojem ze ich "názory" prevažujú. Samozrejme sú premiesani s reálnymi protisystemovymi ludmi
Sam Fico raz citoval ludove prislovie:
‘Na kazdu svinu sa niekde voda vari’
@anonym_324144 ale to asi nebolo po filme Sviňa 🤭 a už čuším 🤭😁
A prezidenta? Kiež by sme mali prezidenta. Ja vidím len prázdny oblek
Viete co ja by som mu napriek tomu co tu on robi za zlo aj dobre dopriala.Ale ze fakt!Nech sa mu dari,nech v pokoji dozije,nech sa stiahne ako sa stiahol Meciar a iny,nech ma pokojny zivot,nahrabal dost,len nech sa zbavi posadnutosti riadit tuto krajinu.
@eternity24 No pretože sa nevie, za čo protestovať, nedá sa všeobecne proti Ficovi, na to treba viac, nie len opozičné protesty. Teda ľudia to potrebujú vedieť. Preto to podľa mňa stagnuje.
@gribka1 Akoze sa nevie za co protestovat? Teda, ze ludia nevedia za co maju protestovat. Staci si precitat kazdy den noviny, ako sa sprava koalicia, ake zakony prijmaju, kam vedu tuto krajiu, najdes hned 100 dôvodov kazdy den. A sa neda vseobecne proti Ficovi? Protesty su proti pocinaniu tejto vlady, ved Fico je jej najvyssi predstavitel, tak sa najviac spomina jeho meno. Chyba je v slovaci, ze radsej si kazdy bude doma nadavat na gauci, ako by pre zmenu mal nieco urobit. Kazdi si mysli, ze ved preco ja? Ale prave to JA je velmi dolezite a kazdy by mal zacat prave od seba, aktivne prejajovat svoj nesuhlas, nie iba doma somranim pri telke.
Viete co ja by som mu napriek tomu co tu on robi za zlo aj dobre dopriala.Ale ze fakt!Nech sa mu dari,nech v pokoji dozije,nech sa stiahne ako sa stiahol Meciar a iny,nech ma pokojny zivot,nahrabal dost,len nech sa zbavi posadnutosti riadit tuto krajinu.
@maminkadeticiek pokojný život asi taký,ako človek, ktorý čaká na operáciu 3 a viac mesiacov napríklad takého kolenného kĺbu a nakoniec sa zobudíš,že operovali druhé,zdravé koleno(alebo aj iných vecí,čo sa stali). Alebo,že čakáš na súdne rozhodnutie 5 a vyše rokov, pretože tak "to chodí" na Slovensku. Alebo,nech si ide nakupovať bez ochranky v kľude do potravín na Slovensku. Pokoj mu určite neprajem,hoc nie som človek, ktorý posiela mladých ľudí, študentov bojovať,keď podporujú napadnutú krajinu.😤
@anonym_autor neviem či sa ho zbavíme ale úprimne už mi lezu na nervy všetky tieto nátlaky na ľudí. 9 ročne deti vykrikujú v triedach Dosť bolo fica a to ma znepokojuje teda omnoho viac. Spoločnosť, ktorá do deti vkladá takéto tlačky, keď tomu ešte poriadne nerozumejú, nepovažujem za ideálnu ukazku zmeny. Ba naopak. Takto sa podľa mňa veci k lepšiemu nezmenia. Bude to rovnaké.
Ja si želám, aby sa dostala do vlády rozumná strana, ktorá neťahá malé deti do politiky, a taká tu nie je. Už sa tu naozaj v boji proti Ficovi využívajú pre mňa neprijateľné praktiky. Vulgarizmy alebo aj obyčajne urážky sú pre mňa neprijateľné na oboch stranách a obe sú na to strašne hrdé ako komu z opačného tábora naložili.
Dúfam, že sa ho zbavíme nejakou normálnou stranou, ktorá vie komunikovať so všetkými zúčastnenými stranami, ktorým dávajú hlasy všetci naši spoluobčania, hľadá kompromisy a hlavne riešenia ako robiť veci lepšie, aby sme nepadali stále na väčšie a väčšie dno. Prázdnym frázam politikov a ich marketingovým ťahom neverím a zatiaľ sa nikto neukázal, kto by to ťahal slušnou nôtou vpred. A to píšem o všetkých stranách. Kým tu zase niektoré začnú s nalepkovanim, ktoré je tiež posledné roky in.
@anonym_autor neviem či sa ho zbavíme ale úprimne už mi lezu na nervy všetky tieto nátlaky na ľudí. 9 ročne deti vykrikujú v triedach Dosť bolo fica a to ma znepokojuje teda omnoho viac. Spoločnosť, ktorá do deti vkladá takéto tlačky, keď tomu ešte poriadne nerozumejú, nepovažujem za ideálnu ukazku zmeny. Ba naopak. Takto sa podľa mňa veci k lepšiemu nezmenia. Bude to rovnaké.
Ja si želám, aby sa dostala do vlády rozumná strana, ktorá neťahá malé deti do politiky, a taká tu nie je. Už sa tu naozaj v boji proti Ficovi využívajú pre mňa neprijateľné praktiky. Vulgarizmy alebo aj obyčajne urážky sú pre mňa neprijateľné na oboch stranách a obe sú na to strašne hrdé ako komu z opačného tábora naložili.
Dúfam, že sa ho zbavíme nejakou normálnou stranou, ktorá vie komunikovať so všetkými zúčastnenými stranami, ktorým dávajú hlasy všetci naši spoluobčania, hľadá kompromisy a hlavne riešenia ako robiť veci lepšie, aby sme nepadali stále na väčšie a väčšie dno. Prázdnym frázam politikov a ich marketingovým ťahom neverím a zatiaľ sa nikto neukázal, kto by to ťahal slušnou nôtou vpred. A to píšem o všetkých stranách. Kým tu zase niektoré začnú s nalepkovanim, ktoré je tiež posledné roky in.
@akje Ja milujem kecy o tom,ako tu nie je koho volit.Pocuvaj ma politika nie je manzelstvo.V politike si nevyberas idealneho zivotneho partnera,ktoru naplni tvoje ocakavania.Vyberas si stranu,ktora ti je svojimi hodnota najblizsia a tu volis.Lebo kym ty cakas na idealneho politickeho "princa na bielom koni",tam zatial ti koalicia rozkrada krajinu!
@akje kde sú videla,že 9ročné deti toto "vravia"? 🤨 no ja som videla video,ešte počas covidu,kde rodičia ukazovali svoje deti na protestoch na videách,ako posielajú Igora do ... a tak podobne. Čiže?
@akje kde sú videla,že 9ročné deti toto "vravia"? 🤨 no ja som videla video,ešte počas covidu,kde rodičia ukazovali svoje deti na protestoch na videách,ako posielajú Igora do ... a tak podobne. Čiže?
@zuzanita1609 v Bratislave
@anonym_autor ja verím, že áno, spolieham sa na mladú generáciu, ktorá sa nenechá opiť rožkom (ani karafiatom) ☝️
@anonym_fe864c Stačí že sa nechajú opiť peknými rečami
@akje Konečne normálny , objektívny, nezaujatý názor. Potešila si ma, dnes minimálne 80% ľudí je polarizovanych, o objektivite sa im ani nesníva
@akje Ja milujem kecy o tom,ako tu nie je koho volit.Pocuvaj ma politika nie je manzelstvo.V politike si nevyberas idealneho zivotneho partnera,ktoru naplni tvoje ocakavania.Vyberas si stranu,ktora ti je svojimi hodnota najblizsia a tu volis.Lebo kym ty cakas na idealneho politickeho "princa na bielom koni",tam zatial ti koalicia rozkrada krajinu!
@maminkadeticiek A čo s tým, že tá "hodnotovo najbližšia strana" ako píšeš po voľbách spraví minimum, prípadne nič z tých deklarovanych hodnôt?
@akje Konečne normálny , objektívny, nezaujatý názor. Potešila si ma, dnes minimálne 80% ľudí je polarizovanych, o objektivite sa im ani nesníva
@anonym_8a516b objektívne a nezaujato by si s kľudom Angličana,ak cítiš zaujatosť mohla/mohol písať slobodne pod svojím nickom 😏.
@maminkadeticiek A čo s tým, že tá "hodnotovo najbližšia strana" ako píšeš po voľbách spraví minimum, prípadne nič z tých deklarovanych hodnôt?
@anonym_8a516b to uz je riziko "podnikania" volica. Len ocakavat, ze ta strana, ktora opakovane zradila svoje volebne sluby v momente, ked "to mala iste" zas a znova, zrazu bude robit nieco ine, to je v tom lepsom pripade naivita... Clovek moze uverit slubom a moze byt oklamany. Raz. Kto sa necha rovnako oklamat druhy, treti krat tak nad tym sa uz treba zamyslat, ze ci je len naivny.
@maminkadeticiek a ja zas “milujem kecy” typu: strč si svoj názor za klobúk a voľ toho, čo ti kazeme my.
Akože to kde sme, aby keď niekto prejaví záujem o iný druh politiky a volá po normálnych ľuďoch v nej, tak ma byt ticho a pekne voliť iba to čo je?? Ešte je stále čas do najbližších volieb.

@alickapusinka Aky prezident?!Aky prezident????Co je to za prezidenta co sa dostal na stolicku klamstvami,fabulaciami,pokrivenymi skuticnostami,nepriznanymi peniazmi podporovany tragedmi ako Danko a jeho banda alebo tragedmi ako Fico a jeho banda?!To mu sluzi ku cti a dava automaticky honor ako prezidentovi.SA ZOBUD!!!!