icon

Myslíte si, že sa raz zbavíme Fica?

17. nov 2025

Myslíte si, že sa raz toho Fica zbavíme?
Ja tomu verím. Len neviem kedy to bude. Fico niči demokraciu a ťahá túto krajinu do Ruska. Rovnako ako Pelle, Šimkovičová, Pampúšik, malý erik, Edo Chmelár a ďalší.

anonym_4596df
18. nov 2025
@anonym_4667f7

@anonym_autor no tak dufam, že to nevezme naplno do rúk mladá generácia , ktorá si zvolí PS a budú po uliciach chodiť človekopsy, nebinarni a podobne čudá

@anonym_4667f7 a teba ako tie "čuda" obmedzujú? Radšej budem mat okolo seba nebinarne osoby, než predrazene potraviny v obchodoch, minimálku za ktorú sa nám pomaly budú smiať aj v Ugande, naprd ekonomiku, zdravotníctvo v troskách a podobne...

eva8
18. nov 2025
@nicoletta98

@alickapusinka na prezidentku keď kričali, že je americká kurva, tak to bolo ok? Alebo keď Fico povie na TB na Šimečku mončiči? Rozkradli pol Slovenska a ešte im budeme hovoriť pan prezident a pan premiér.. vlastne za rozkradnutie môže Šimečkova mama, zabudla som.

@nicoletta98 vies, preco nedavas hviezdicku? Lebo sa Fico nezdrahal vyslovit vulgarizmus. Nedajme sa stiahnut jeho retorikou. Nie Matovic, Fico zaviedol vulgarizmy.

eva8
18. nov 2025
@mircalla

Smer si 17. november pripomenul po svojom. Takmer dvadsať autobusov priviezlo dôchodcov z celého Slovenska
Zdroj: https://tvnoviny.sk/domace/clanok/999391-smer-s...

@mircalla dochodcov bolo treba priviezt do teplucka na kulturne podujatie, zatialco ti, co chceli, prisli dobrovolne do dazda a vetra. Ale co spravi 100 tisic ludi z vyse 5 milionov? A ustali by sme my, ludia, nutne reformy a utahovanie opaskov aj po volbach, alebo by sa scenar opakovat?

napetra
Autor odpoveď zmazal
enmery
18. nov 2025
@tiezjedna
Odpoveď bola zmazaná

@tiezjedna Za toto môžeš ísť do basy, ak Ťa nahlási taka doris napr. Zmaž to radšej. Na SK spravodlivosť neexistuje.

mizoko
18. nov 2025

@anonym_autor nie,jeho podľa mňa ešte aj po smrti zabalzamuju a budú vystavovať ako Lenina

eva8
18. nov 2025

😃 Pan Kalinak starsi sa pyta, ze ako moze ziskat (PS) vacsinu s dvoma tretinami hlupych Slovakov? 😃 To nevymyslis, to je Kalinak.

https://www.youtube.com/watch?v=_L1ZvNcCUN8
nicoletta98
18. nov 2025
@eva8

@nicoletta98 vies, preco nedavas hviezdicku? Lebo sa Fico nezdrahal vyslovit vulgarizmus. Nedajme sa stiahnut jeho retorikou. Nie Matovic, Fico zaviedol vulgarizmy.

@eva8 hviezdičku nedávam preto, lebo by som ju písala 10x denne. Chápem, že niekto vulgarizmy nepoužíva vôbec, ja áno. No v tomto prípade moj slovnik nemá nič spoločne s urážaním prezidentky - len som napísala, čo bolo povedané z iných úst.

tiezjedna
18. nov 2025
@enmery

@tiezjedna Za toto môžeš ísť do basy, ak Ťa nahlási taka doris napr. Zmaž to radšej. Na SK spravodlivosť neexistuje.

@enmery máš recht. Ten chuj by mi za to určite nestál 😉

mizoko
18. nov 2025
@eva8

😃 Pan Kalinak starsi sa pyta, ze ako moze ziskat (PS) vacsinu s dvoma tretinami hlupych Slovakov? 😃 To nevymyslis, to je Kalinak.

@eva8 ty si to dokázala počúvať? Ja som nedala viac ako pár minút. A komentáre čo su pod videom je už úplne dno

mizoko
18. nov 2025
@alickapusinka

Trochu cez čiaru na prezidenta písať ako keby to bol tvoj kamarát s ulice.Nech robia čo robia ale oslovovať familiarne prezidenta republiky úplne cez čiaru. Pampušik či TY žiješ v rozpravke asi hej.Malý Erik no za predpokladu že si žiačka základnej školy dobre na dospelu osobu mi neprideš.Správanie dospelej osoby nepripustne. Take infantilne diskusie na vyvolane vašni načo to je dobre.A ešte pod anonymom.Mala by si sa nad sebou zamyslieť.

@alickapusinka a keď nadáva premiér ľuďom aj politickým oponentom alebo novinárom je v poriadku? Veď sám mladý Kaliňák povedal že preňho sú nadávky v poriadku. Takže?

sevrin
18. nov 2025
@mizoko

@eva8 ty si to dokázala počúvať? Ja som nedala viac ako pár minút. A komentáre čo su pod videom je už úplne dno

@mizoko ja si myslím, že je úplne nepodstatné čo hovorí nejaký Výkaliňák. Jeden aj druhý.

eva8
18. nov 2025
@mizoko

@mizoko nie, ja som to stopla a link si sem "ulozila", aby som rezkejsie o tyzden upratovala 🙂 Ak budem mat guraz to dopocuvat 🙂

mizoko
18. nov 2025
@sevrin

@mizoko ja si myslím, že je úplne nepodstatné čo hovorí nejaký Výkaliňák. Jeden aj druhý.

@sevrin no lenže ono to je podstatné. Lebo keď si niečo také dovolí politik tak bežni ľudia to berú ako povolenie,že to môžu robiť aj oni a to bez nasledkov

zuzanita1609
18. nov 2025
@eva8

@mircalla dochodcov bolo treba priviezt do teplucka na kulturne podujatie, zatialco ti, co chceli, prisli dobrovolne do dazda a vetra. Ale co spravi 100 tisic ludi z vyse 5 milionov? A ustali by sme my, ludia, nutne reformy a utahovanie opaskov aj po volbach, alebo by sa scenar opakovat?

@eva8 dnes som akurát zazrela reportáž,keď bol Pelle s ostatnými členmi vlády,aj miniSŤER "zvnútra" pri pamätníku uctiť si obete komunistického režimu. Pretŕčali sa v prvých radách,boli im držané dáždniky,ako nejakým sebestredným ...namyslencom, papalášom (nepoviem to ako to cítim,bo by som musela nadávať) a vzadu,v úzadí stali ľudia,politickí väzni, ktorí prežili komunistický režim (starí ujovia). Toľkú faloš a neúctu len málokto dokáže prejsť len z jamkami na lícach 😤. Tak oni sa pretrčajú pred kamerami,hovoria tie ich blaboli a tí,ktorých sa to osobne dotýkalo, stáli v úzadí a ani ich nepozvali,sami prišli si uctiť obete komunizmu. No hnus celý tento bordel od prezidentského paláca,po vládnu koalíciu 🤢.

tinqua
18. nov 2025

Hej, raz sa zbavíme Fica....len bude to trvať dlhšie presne kvôli tej skupine obyvateľov, čo verí, že Rusko je ochranca mieru, Západ je úhlavný nepriateľ a všetko zlé spôsobil Soros, vakcíny alebo wifi v kostole.....ono najväčší balvan na krku tejto krajiny nie je Fico, ale armáda konšpirátorov, strýkov s fúzikmi, žien v fb skupinách s anjelikmi v profilovke a pseudo-vlastencov, ktorí nevedia nič okrem toho, že náš človek je ten, kto im povie presne to, čo chcú počuť....to sú tí, čo zdieľajú články bez čítania, veria videu z bublín viac než realite okolo seba a trasú sa pri slove EÚ, ale zato by si sadli Putinovi na kolená ako decko Mikulášovi....a títo ľudia tvoria jadro Ficovho elektorátu....presne táto klientela miluje jeho teatrálne výkriky, nenávisť, strašenie, lebo ich to zbavuje osobnej zodpovednosti a nemusia riešiť vlastnú nekompetentnosť, len ukážu prstom... Brusel....migranti.....liberáli....opozičné psy....Šimečka.....Soros.....čokoľvek, len nie oni sami. Keby Slovensko bolo vzdelanejšie, uvedomelejšie a informačne gramotnejšie, Fico by bol politicky mŕtvy už päť rokov....a to je dôvod, prečo všetci autoritárski politici tak milujú konšpiračné publikum.... lebo nekladie otázky. Len hltá...Šimečka nie je spasiteľ a ani žiadny iný normálny politik nebude mať šancu, kým bude polovica národa žiť v alternatívnej realite, kde je Rusko náš brat, EÚ náš nepriateľ a Fico ich tatko. Jednoducho najväčší problém Slovenska nie je vláda, ale mentálne zajatie ľudí, ktorí radšej veria propagande než vlastným očiam....a kým toto nezmizne, môžeme tu vymeniť aj dvadsať premiérov a nič sa nezmení.

enmery
18. nov 2025
@tinqua

Hej, raz sa zbavíme Fica....len bude to trvať dlhšie presne kvôli tej skupine obyvateľov, čo verí, že Rusko je ochranca mieru, Západ je úhlavný nepriateľ a všetko zlé spôsobil Soros, vakcíny alebo wifi v kostole.....ono najväčší balvan na krku tejto krajiny nie je Fico, ale armáda konšpirátorov, strýkov s fúzikmi, žien v fb skupinách s anjelikmi v profilovke a pseudo-vlastencov, ktorí nevedia nič okrem toho, že náš človek je ten, kto im povie presne to, čo chcú počuť....to sú tí, čo zdieľajú články bez čítania, veria videu z bublín viac než realite okolo seba a trasú sa pri slove EÚ, ale zato by si sadli Putinovi na kolená ako decko Mikulášovi....a títo ľudia tvoria jadro Ficovho elektorátu....presne táto klientela miluje jeho teatrálne výkriky, nenávisť, strašenie, lebo ich to zbavuje osobnej zodpovednosti a nemusia riešiť vlastnú nekompetentnosť, len ukážu prstom... Brusel....migranti.....liberáli....opozičné psy....Šimečka.....Soros.....čokoľvek, len nie oni sami. Keby Slovensko bolo vzdelanejšie, uvedomelejšie a informačne gramotnejšie, Fico by bol politicky mŕtvy už päť rokov....a to je dôvod, prečo všetci autoritárski politici tak milujú konšpiračné publikum.... lebo nekladie otázky. Len hltá...Šimečka nie je spasiteľ a ani žiadny iný normálny politik nebude mať šancu, kým bude polovica národa žiť v alternatívnej realite, kde je Rusko náš brat, EÚ náš nepriateľ a Fico ich tatko. Jednoducho najväčší problém Slovenska nie je vláda, ale mentálne zajatie ľudí, ktorí radšej veria propagande než vlastným očiam....a kým toto nezmizne, môžeme tu vymeniť aj dvadsať premiérov a nič sa nezmení.

@tinqua Vytesať do kameňa...

viestta
18. nov 2025
@tinqua

@tinqua on by mal dovladnut, nech je ako je, nech len spokojne dovladne. Nedajboze by sa stalo, ze niekto polozi jeho vladu zas bude obet. On je obetou rad, na obeti si vybudoval karieru. On bol obetou este v casoch, ked zakladal Smer ako trucstranu Weisovi, ktory mu nedal funkciu, ktoru on chcel. A s tou rolou obete vyhrava u svojich volicov, na to pocuju lepsie ako na to, ze by snad on bol spasitel. Sice bcas prepne do roly spasitela, ale len kratkodobo, a aj to len v podani trpiacej obete, ktora trpi pre svoje presvedcenie, ktora trpi za svoju snahu spasit to tu. Sice netusim ako by uz sa musel zhovadit aby mu uz neverili ani ti jeho najvernejsi, ale kym ma tych najvernejsich, dovtedy mu ti mocni (a bohati), ktori na jeho vlade ryzuju budu davat zadania, ktore on rad splni. A bude pri tom hrat rolu obete, ktorej kazdy len ublizuje. A samaritani medzi vernymi mu budu zas a znova zachranovat pri volebnych urnach rit.

mejzik
18. nov 2025
@alickapusinka

Trochu cez čiaru na prezidenta písať ako keby to bol tvoj kamarát s ulice.Nech robia čo robia ale oslovovať familiarne prezidenta republiky úplne cez čiaru. Pampušik či TY žiješ v rozpravke asi hej.Malý Erik no za predpokladu že si žiačka základnej školy dobre na dospelu osobu mi neprideš.Správanie dospelej osoby nepripustne. Take infantilne diskusie na vyvolane vašni načo to je dobre.A ešte pod anonymom.Mala by si sa nad sebou zamyslieť.

@alickapusinka dievcata len si spomente ako ten statny uradnik ci ako ste ho nazvali ze by sme mali mat uctu k nemu, a on aku ma uctu k nam obcanom ? preboha kde zijet, nevidite co robia so slovenskom na jednej strane konsolidacia pre obycajnych ludi a ti vasi veladostojni si uzivaju, zvysuju si platy, a pod. Nebudem pisat dalej lebo ma slak trafi,a ze mladi ogchadzaju zo SK. to vam nevadi, ak budu vase deti raz odchadzat zo sk. len preto ze tu nemaju moznost zarobku aby si mohli dovolit uver na obycajny 70r. byt za 140tisic eur a to nehovorim o tych co stavaju sukromnici a za holobyt pytaju cca 220t. eur az vtedy pochopite ze preco deti idu do zahranicia ze vychovate deti a vtedy kedy uz by oni vam by mali byt poblizku tak zrazu niesu lebo... ale prepscte mozno ste boli aj vy v tych autobusoch co fico zvazal a rozpraval bajky sak to je uz debil nie p.premier ficoa ze ci by mal odstupit uz bcera bolo neskoro ,

tilly
18. nov 2025
@anonym_4667f7

@anonym_autor no tak dufam, že to nevezme naplno do rúk mladá generácia , ktorá si zvolí PS a budú po uliciach chodiť človekopsy, nebinarni a podobne čudá

@anonym_4667f7 to je jediné, čo ťa trápi? 1. Nič také by sa nedialo, 2. Keď porovnáš celosvetovú hanbu, nezmyselnú konsolidáciu (áno, opatrenia by musel robiť každý, ale toto je výsmech, hlavne keď k tomu pridáme ich horlive míňanie a zvyšovanie si príjmov), otáčanie sa od západu vs. 72 pohlaví, alebo sobáše gayov, čo ťa zasiahne viac?

tilly
18. nov 2025

Fica a spol sa nezbavíme, nie tak ľahko odpoveď máš hneď v prvom komentári.
Oni nemajú voličov, oni majú slepých hluchych verných fanúšikov. Oni môžu urobiť čokoľvek, aj im deti mrzačiť rovno pred očami, oni ich budú milovať a hájiť

sevrin
18. nov 2025
@mizoko

@sevrin no lenže ono to je podstatné. Lebo keď si niečo také dovolí politik tak bežni ľudia to berú ako povolenie,že to môžu robiť aj oni a to bez nasledkov

@mizoko to už je problém tej čvargy. My vzdelaní na úrovni sa nebudeme čvargou zapodievať.

napetra
18. nov 2025
@tilly

Fica a spol sa nezbavíme, nie tak ľahko odpoveď máš hneď v prvom komentári.
Oni nemajú voličov, oni majú slepých hluchych verných fanúšikov. Oni môžu urobiť čokoľvek, aj im deti mrzačiť rovno pred očami, oni ich budú milovať a hájiť

@tilly Súhlasím s tebou, že voliči Smeru sú hluchí, slepí a volili by ich nech by Fico urobil čokoľvek.
Nemôžeme však zabúdať, že Fico má podporu, ak aj privriem oči, maximálne do 18-20 % voličov.
To nie je tak veľa, možno niečo okolo 500 tisíc voličov, ak dobre počítam.
Nie je to taká podpora ako by sa mohlo zdať.
Ja som optimista, podľa mňa Fico robí zo zúfalstva jednu chybu za druhou.
On sa porazí sám, je už odtrhnutý od reality a stráca sebakontrolu.
Aj Mečiar vyzeral byť neporaziteľný a ako dopadol ?
Verím, že Fico bude mať podobný osud.

mircalla
18. nov 2025

Prve, co Fico pred volbami urobi - zrusi volbu zo zahranicia....

ssegra
18. nov 2025
@alickapusinka

@alickapusinka to nie je prezident, je to podvodník bez charakteru a chrbtovej kosti a taký si žiadnu účtu nezasluzi

anonym_6b5ef7
24. nov 2025
@napetra

@tilly Súhlasím s tebou, že voliči Smeru sú hluchí, slepí a volili by ich nech by Fico urobil čokoľvek.
Nemôžeme však zabúdať, že Fico má podporu, ak aj privriem oči, maximálne do 18-20 % voličov.
To nie je tak veľa, možno niečo okolo 500 tisíc voličov, ak dobre počítam.
Nie je to taká podpora ako by sa mohlo zdať.
Ja som optimista, podľa mňa Fico robí zo zúfalstva jednu chybu za druhou.
On sa porazí sám, je už odtrhnutý od reality a stráca sebakontrolu.
Aj Mečiar vyzeral byť neporaziteľný a ako dopadol ?
Verím, že Fico bude mať podobný osud.

@napetra pre hlupáka každý hlúpy....Ženy vy ste niektoré úplne sfanatizované. To ako sa chcete zbaviť premiéra a jeho voličov?? Ako tu je spomenuté. (Ako Cintula)??? To Vás takto ovládajú na tých protestoch a v médiách? Stačí mať vlastný názor, rešpektovať výsledky volieb a ísť voliť.

anonym_29fb10
Autor odpoveď zmazal
napetra
24. nov 2025
@anonym_6b5ef7

@napetra pre hlupáka každý hlúpy....Ženy vy ste niektoré úplne sfanatizované. To ako sa chcete zbaviť premiéra a jeho voličov?? Ako tu je spomenuté. (Ako Cintula)??? To Vás takto ovládajú na tých protestoch a v médiách? Stačí mať vlastný názor, rešpektovať výsledky volieb a ísť voliť.

@anonym_6b5ef7 Ty si nas odhalila. Nemame vlastny nazor, ovlada nas Soros, opozicia, PS, vlani bol u nas puč organizovany zo zahranicia, sme sfanatizovane ako Cintula . . .
A to nechcem menovat vsetkych co nas ovladaju od Caputovej po Jeffrey Epsteina.

Pritom nasa krajina sa orientuje a obchoduje na vsetky svetove strany, podla nasho precedu je nasim vzorom Vietnam, Čina, Uzbekistan, Rusko a dnes vyhlasil aj africke krajiny. To je nasa svetla buducnost a my hlupane sme sa nechali oklamat a sfanatizovat na namestiach.

Analytici Slovenskej sporitelne sa vyjadrili, ze za poslednych 10 rokov nas predbehli v platovom rebricku krajin EU Litva, Lotyssko, Polsko a dokonca aj Rumunsko.
No co nas po platovej urovni v EU, my smerujeme ku krajinam, ktore su nam vzorom, tam je nasa buducnost.

viestta
25. nov 2025
@anonym_6b5ef7

@anonym_6b5ef7 to, ze kritizujeme tych co nam vladnu a ako nam vladnu este vobec neznamena, ze nerespektujeme vysledky volieb. Cela vlada su iba a len nasi zamestnanci, ktori (ne)narabaju s nasimi peniazmi tak ako by mali, riesia svoje prusery, vyrabaju dalsie. To akoze mame byt tichucko, suchat nozickami a prizerat sa tomu co sa deje. Napis uprimne, ci sa ti tento sposob vladnutia paci, ci ho schvalujes, ci si spokojna s tym kam smeruju nasu krajinu, ci ti to vyhovuje. Lebo mne nie, a kedze vlada je moj zamestnanec, tak mam nielna pravo, ja mam dokonca povinnost poukazovat na jej chyby, pretoze ja ju platim zo svojich dani. Tak ako ju platis ty a kazdy jeden danovy poplatnik v tomto state, dokonca kazdy jeden z nas, ktory chodi nakupovat, lebo s kazdym nakupom plati dane, a nie male.