icon

Názory na Trumpovo rozhodnutie ohľadom Venezuely

3. jan 2026

Čo si myslíte o tomto Trumpovom kroku? Mal na to právo?
Ozve sa vôbec OSN?

Strana
z6
hopatko
3. jan 2026

Samozrejme, ze nema na to pravo. Trumpeta to bude skryvat za boj proti drogam, ale je jasne ze mu ide o najvacsie zdroje ropy na svete. Sama som plna ocakavani ake da dnes na tlacovke ofiko vyjadrenie. Ale este viac cakam ako sa k tomu postavi Hranol a sudruh Blaha, su v nezavideniahodnej situacii, takyto galimatias sa tazko vysvetluje uz aj ich obmedzenemu volicovi. Pripravte si pukance.

jogy1984
3. jan 2026

Hlavne Trump potrebuje nobelovu cenu za mier . Nech je USA aká je, tak si myslím že iný prezident by toto nedovolil .

tykat
3. jan 2026

@anonym_autor OSN este funguje? Som o nich nepocula ani nepamatam.

tykat
3. jan 2026
@hopatko

Samozrejme, ze nema na to pravo. Trumpeta to bude skryvat za boj proti drogam, ale je jasne ze mu ide o najvacsie zdroje ropy na svete. Sama som plna ocakavani ake da dnes na tlacovke ofiko vyjadrenie. Ale este viac cakam ako sa k tomu postavi Hranol a sudruh Blaha, su v nezavideniahodnej situacii, takyto galimatias sa tazko vysvetluje uz aj ich obmedzenemu volicovi. Pripravte si pukance.

@hopatko add smeraci ...ved oni nie su zodpovedni za kroky Trumpa? Tak preco by to mali obhajovat pred volicmi? Dufam ze si zachovaju stipku sudnosti a odsudia to, lebo toto je neobhajitelne.

anonym_852581
3. jan 2026

Cina verz.Taiwan,Severna verz.Juzna Korea toto este pride.

hopatko
3. jan 2026
@tykat

@hopatko add smeraci ...ved oni nie su zodpovedni za kroky Trumpa? Tak preco by to mali obhajovat pred volicmi? Dufam ze si zachovaju stipku sudnosti a odsudia to, lebo toto je neobhajitelne.

@tykat nikde nepisem o zodpovednosti. Kto chape kontext a politicku situaciu, isto rozumie co som napisala, a tiez isto vie, ze OSN stale existuje a stale prijima rezolucie v dolezitych okamihoch.

tykat
3. jan 2026
@hopatko

@tykat nikde nepisem o zodpovednosti. Kto chape kontext a politicku situaciu, isto rozumie co som napisala, a tiez isto vie, ze OSN stale existuje a stale prijima rezolucie v dolezitych okamihoch.

@hopatko ta to za posledne roky sa asi nic dolezite nestalo. Poriadky/neporiadky tu dnes robi akurat Trump a Putin. A aj ich rychlo vykonavaju. Na nejaku "rezoluciu OSN v dolezitom okamihu" necakaju.
Tiez som zvedava ako sa u nas politici ku Venezuele postavia. Ktorych bude vidno a ktori budu cusat. Izrael vs Palestina tiez robilo niektorym problem jasne sa vyjadrit a krutia sa dodnes ako prdy v gatiach.

hopatko
3. jan 2026
@tykat

@hopatko ta to za posledne roky sa asi nic dolezite nestalo. Poriadky/neporiadky tu dnes robi akurat Trump a Putin. A aj ich rychlo vykonavaju. Na nejaku "rezoluciu OSN v dolezitom okamihu" necakaju.
Tiez som zvedava ako sa u nas politici ku Venezuele postavia. Ktorych bude vidno a ktori budu cusat. Izrael vs Palestina tiez robilo niektorym problem jasne sa vyjadrit a krutia sa dodnes ako prdy v gatiach.

@tykat suhlasim s tebou. OSN malo vzdy len deklaratornu ulohu, nic viac, nic menej. A preto je uplne jedno ci a kedy sa k tomu vyjadri. Bohuzial.

tykat
3. jan 2026
@hopatko

@tykat suhlasim s tebou. OSN malo vzdy len deklaratornu ulohu, nic viac, nic menej. A preto je uplne jedno ci a kedy sa k tomu vyjadri. Bohuzial.

@hopatko btw. Zatial co sledujem tak venezuelcania utok na Madura vitaju. Ale toto je len zaciatok, uvidi sa aky bude Trumpov krok B.

anonym_1b3e7e
3. jan 2026
@hopatko

@hopatko jasné OSN stále existuje. otázka je čo vlastne robí resp. nerobí.

hopatko
3. jan 2026
@tykat

@hopatko btw. Zatial co sledujem tak venezuelcania utok na Madura vitaju. Ale toto je len zaciatok, uvidi sa aky bude Trumpov krok B.

@tykat tak tak. Trump by mal mat tlacovku o 17.00. Som zvedava ako to uchopi, kde je Maduro, ci ho oficialne budu stihat a za co, ci mu ide o riadne zvrhnutie rezimu, kto nastoli novy rezim a aky pribeh k tomu este vymysli. Nepredvidatelne ako samotny Trump.

anonym_309602
3. jan 2026
@hopatko

@hopatko ty čakáš sko sa vyjadri hranol a blaha? Ja cakam ako sa k tomu vyjadri ursula a jej poskokovia

hopatko
3. jan 2026
@anonym_309602

@hopatko ty čakáš sko sa vyjadri hranol a blaha? Ja cakam ako sa k tomu vyjadri ursula a jej poskokovia

@anonym_309602 vyborne, kazdy ma svoje ocakavania. Tak to ma byt.

anonym_309602
3. jan 2026
@hopatko

@anonym_309602 vyborne, kazdy ma svoje ocakavania. Tak to ma byt.

@hopatko samozrejme. Ale trvam na tom, ze nazor hranola a blahu je v podstate nepodstatný.

anonym_f37478
3. jan 2026

@anonym_autor
Co spravilo OSN ked sa Maduro ilegalne dostal k vlade?

markusrasford
3. jan 2026
@anonym_309602

@anonym_309602 nieje Fico a Bláha bližšie k Slovensku? Kto velebil Madura ? Fico a Bláha? Alebo Ursula?

mateson2004
3. jan 2026
@markusrasford

@anonym_309602 nieje Fico a Bláha bližšie k Slovensku? Kto velebil Madura ? Fico a Bláha? Alebo Ursula?

@markusrasford nemyslim si, že tu ide o Madura. Ak by tam nebola ropa, tak by kludne mohol Maduro aj osobne predavat drogy, usa by to bolo uplne jedno.

markusrasford
3. jan 2026
@mateson2004

@markusrasford nemyslim si, že tu ide o Madura. Ak by tam nebola ropa, tak by kludne mohol Maduro aj osobne predavat drogy, usa by to bolo uplne jedno.

@mateson2004 mňa Maduro vôbec nezaujíma. Ja som reagoval na pán (i) co je viac zvedavý na Uršuľa a spol ako na Fica a Blahu

anonym_f37478
3. jan 2026
@mateson2004

@mateson2004
Na Madura bola vypisana odmena $ 50 millionov
takze dakdo ju skolektoval
Office of Public Affairs | Attorney General Bondi Announces $50M for arrest of Venezuelan President Nicolás Maduro | United States Department of Justice https://share.google/8NosISgg7ueUGpfwB

terezia74
3. jan 2026

Trump má bližšie k rope a k fosílnym palivam. O nič iné mu nešlo

anonym_da0d31
3. jan 2026
@hopatko

@hopatko
Dojímavé,ako ťa trápi,že čo " hranol" , tým už jasne poukazuješ na svoje polit.preferencie...
Mňa bude zaujímať min.toto:
- okamžité ekonom. sankcie voči agresorovi
- odstrihnutie sa od US ropy s plynu a všetkých US výrobkov
- vylúčenie US z medzin.organizácii
- odstránenie US symbolov,názvov ulíc
- vylúčenie športovcov z medzinár.organiz.
-zatvorenie prevádzok McDonald's
A mnoho ďalších,minim.recipročne ako voči RF( inak by to asi nebolo konzistentné,keďze ide o demokraciu a medzinár.právo ako v prípade agresie voči UA).
A tiež ma veľmi zaujíma polit.postoj polit.vedenia akt.opozície.
Nesmieme zabudnúť ani na obč.protesty vrátane hercov ako Rišo Stanke a založiť OZ " Mier Venezuele"...
Ak sa toto neudeje,tak to jasne poukáže na gigantické farizejstvo EÚ a politikov detto.
Samozrejme aj mnohých disketérov/ ky,tu na m.koňovi.

777januska777
3. jan 2026

Pre mna je šokujúce ako ti najväčší blázni (Trump, Putin, Orban, Fico atd) presne vedia koho maju využívať. Ich obľúbené reci su o hodnotách, minulosti a samozrejme rodine. Kazdy z nich ale zije uplne opačne ako hovori. A predsa ich konzervatívni ludia stale podporujú a ospravedlnuju.

777januska777
3. jan 2026
@anonym_da0d31

@hopatko
Dojímavé,ako ťa trápi,že čo " hranol" , tým už jasne poukazuješ na svoje polit.preferencie...
A mnoho ďalších,minim.recipročne ako voči RF( inak by to asi nebolo konzistentné,keďze ide o demokraciu a medzinár.právo ako v prípade agresie voči UA).
Nesmieme zabudnúť ani na obč.protesty vrátane hercov ako Rišo Stanke a založiť OZ " Mier Venezuele"...
Ak sa toto neudeje,tak to jasne poukáže na gigantické farizejstvo EÚ a politikov detto.

@anonym_da0d31 rozdiel medzi USA a Ruskom je ten, ze my USA vazne nemusime davat nejake dramaticke podmienky. Lebo ak sleduješ co sa vo svete deje, USA sa uz dlhsie same odstavuje a ma velke financne straty z vlastnej politiky aku robi. Ale zas to vedel cely liberálny svet, ze trump je blbec to len vy konzervativni ludia ste sa tesili ked sa stal prezidentom.

hopatko
3. jan 2026
@anonym_da0d31

@hopatko

@anonym_da0d31 moje politicke preferencie su velmi jasne a konzistentne, som rada ze su jasne aj tebe, narozdiel od inych suvislosti. Pukance mam nachystane, ocakavala som ze dnes vybuchnu internety, aj ze mi dekel odstreli, ale tvojim prispevkom si prekonala moje ocakavania...davno som sa na niecom nezmyselnom tak dobre nezasmiala. Dakujem za pobavenie. A este Simeckovu manku si nespomenula, aj jeho psa treba odsudit. AllForDezole.

natalka13
3. jan 2026
@anonym_da0d31

@hopatko

@anonym_da0d31 nieco mi na dovolenke uslo? Hranol a Jamkaty uz niesu veduci predstavitelia nasho statu?🤔

anonym_db3ef0
3. jan 2026
@anonym_da0d31

@hopatko

@anonym_da0d31
Keď vylezes z jaskyne tak zistíš EU neuznáva vládu Madura

sevrin
3. jan 2026

Američania ráno prišli a za pár hodín mali Madura v hrsti.
Rusi sa teraz musia cítiť jak idioti, keď po štyroch rokoch trojdňovej špeciálnej operácie a s miliónom vyradených vojakov sa ešte ani poriadne nevymotali z Donbasu.

anonym_309602
3. jan 2026
@sevrin

Američania ráno prišli a za pár hodín mali Madura v hrsti.
Rusi sa teraz musia cítiť jak idioti, keď po štyroch rokoch trojdňovej špeciálnej operácie a s miliónom vyradených vojakov sa ešte ani poriadne nevymotali z Donbasu.

@sevrin a ty sa po tomto prispevku cítiš ako?

anonym_da0d31
3. jan 2026
@anonym_db3ef0

@anonym_da0d31
Keď vylezes z jaskyne tak zistíš EU neuznáva vládu Madura

@anonym_db3ef0
A ty keď vylezieš z jaskyne,tak možno zistíš,že to žiadnu krajinu neoprávňuje vpadnúť do cudzej krajiny a uniesť jej vrchol.predstaviteľov.
A vieš prečo?
Lebo to nespada do US jurisdikcie a odporuje medzinár.právu a Charty OSN!!!
Ale to by si nielen nesmela vyliezť z jaskyne ,ale nesmela by si byť aj znalostne silne obmedzená,je na to slov.ekvivalent- hlúpa.
To,že nejaká EU niekoho neuznáva,je úplne irelevantné.

anonym_da0d31
3. jan 2026
@hopatko

@anonym_da0d31 moje politicke preferencie su velmi jasne a konzistentne, som rada ze su jasne aj tebe, narozdiel od inych suvislosti. Pukance mam nachystane, ocakavala som ze dnes vybuchnu internety, aj ze mi dekel odstreli, ale tvojim prispevkom si prekonala moje ocakavania...davno som sa na niecom nezmyselnom tak dobre nezasmiala. Dakujem za pobavenie. A este Simeckovu manku si nespomenula, aj jeho psa treba odsudit. AllForDezole.

@hopatko
Že by si len netliachala do vetra?
Skús konkretizovať,čože ťa tak rozosmialo?
Že by tá spomenutá reciprocita alebo na identické činy= identický pohľad?
Lebo tvoja odpoveď jasne deklaruje so 100% istotou 1fakt, keď nemá tvoja bublina zmysluplné argumenty,tak im ustreluje dekel a ďalej.... nič.
Len sa obávam,že pod tým deklom nič,čo sa volá rozum aj tak nie je.
Aj keď ti ho už " ustrelilo"...možno s rezíduami mozočku...
Mimochodom,nie som ona,ešte to tak..

Strana
z6