icon

Názory na Trumpovo rozhodnutie ohľadom Venezuely

3. jan 2026

Čo si myslíte o tomto Trumpovom kroku? Mal na to právo?
Ozve sa vôbec OSN?

pr85
3. jan 2026

@anonym_autor Čakám na napadnutie Gronska a jeho anexiu prostredníctvom USA. Je super mať takýchto spojencov. 🙂

tykat
3. jan 2026
@hopatko

Samozrejme, ze nema na to pravo. Trumpeta to bude skryvat za boj proti drogam, ale je jasne ze mu ide o najvacsie zdroje ropy na svete. Sama som plna ocakavani ake da dnes na tlacovke ofiko vyjadrenie. Ale este viac cakam ako sa k tomu postavi Hranol a sudruh Blaha, su v nezavideniahodnej situacii, takyto galimatias sa tazko vysvetluje uz aj ich obmedzenemu volicovi. Pripravte si pukance.

@hopatko tak pozeram ze Fico sa uz vyjadril, cakam co ostatni. A celkom ma zaujima postoj EU.

anonym_c006de
3. jan 2026
@anonym_da0d31

@hopatko
Dojímavé,ako ťa trápi,že čo " hranol" , tým už jasne poukazuješ na svoje polit.preferencie...
Mňa bude zaujímať min.toto:
- okamžité ekonom. sankcie voči agresorovi
- odstrihnutie sa od US ropy s plynu a všetkých US výrobkov
- vylúčenie US z medzin.organizácii
- odstránenie US symbolov,názvov ulíc
- vylúčenie športovcov z medzinár.organiz.
-zatvorenie prevádzok McDonald's
A mnoho ďalších,minim.recipročne ako voči RF( inak by to asi nebolo konzistentné,keďze ide o demokraciu a medzinár.právo ako v prípade agresie voči UA).
A tiež ma veľmi zaujíma polit.postoj polit.vedenia akt.opozície.
Nesmieme zabudnúť ani na obč.protesty vrátane hercov ako Rišo Stanke a založiť OZ " Mier Venezuele"...
Ak sa toto neudeje,tak to jasne poukáže na gigantické farizejstvo EÚ a politikov detto.
Samozrejme aj mnohých disketérov/ ky,tu na m.koňovi.

@anonym_da0d31 Na toto zabudni. Liberáli nemajú sebareflexiu.

tykat
3. jan 2026
@sevrin

Američania ráno prišli a za pár hodín mali Madura v hrsti.
Rusi sa teraz musia cítiť jak idioti, keď po štyroch rokoch trojdňovej špeciálnej operácie a s miliónom vyradených vojakov sa ešte ani poriadne nevymotali z Donbasu.

@sevrin pravda, mohli vtrhnut na ukrajinu a uniest Zelenskeho. Usetrilo by to cas aj zivoty (aj peniaze). A dnes by sme si na to uz ani nespomenuli.

anonym_db3ef0
3. jan 2026
@anonym_da0d31

@anonym_db3ef0
A ty keď vylezieš z jaskyne,tak možno zistíš,že to žiadnu krajinu neoprávňuje vpadnúť do cudzej krajiny a uniesť jej vrchol.predstaviteľov.
A vieš prečo?
Lebo to nespada do US jurisdikcie a odporuje medzinár.právu a Charty OSN!!!
Ale to by si nielen nesmela vyliezť z jaskyne ,ale nesmela by si byť aj znalostne silne obmedzená,je na to slov.ekvivalent- hlúpa.
To,že nejaká EU niekoho neuznáva,je úplne irelevantné.

@anonym_da0d31
Takže MK politický guru keď si ešte raz preveris Maduro nevyhral voľby mal lem 30% vyhral Gonzales so 67 % ale musel ujsť a je v emigrácii v Španielsku, vieš mam silno obmedzené vedomosti od 1948 moja rodina žije v Maracaibo a veľmi sa tešia ako aj väčšina Venezeulancanov

anonym_da0d31
3. jan 2026
@anonym_db3ef0

@anonym_da0d31
Takže MK politický guru keď si ešte raz preveris Maduro nevyhral voľby mal lem 30% vyhral Gonzales so 67 % ale musel ujsť a je v emigrácii v Španielsku, vieš mam silno obmedzené vedomosti od 1948 moja rodina žije v Maracaibo a veľmi sa tešia ako aj väčšina Venezeulancanov

@anonym_db3ef0
Vážne?
Posled.prez.voľby vyhral Maduro 51% ,opoz.kandidát E.G.Urutia 44%.
Najv.súd výsledky a legitimitu Madura potvrdil.
Nájdi si na webe...
( Samozrejme,že opozícia vždy škrieka,ako aj na SK- Mr." Nikdy vám to nezabudnem")
Ešte niečo máš?
Lebo sa len zosmiešňuješ...

anonym_4f32b1
3. jan 2026
@anonym_da0d31

@anonym_db3ef0
Vážne?
Nájdi si na webe...
( Samozrejme,že opozícia vždy škrieka,ako aj na SK- Mr." Nikdy vám to nezabudnem")
Ešte niečo máš?

@anonym_da0d31 trošku si vyjadrenie Korčoka vytrhla z kontextu. Veľmi dobre vieš na čo narážal,nešír bludy. Je jasné dokázané, ako si hlas a spol zakladali trolie farmy

anonym_da0d31
3. jan 2026
@anonym_4f32b1

@anonym_da0d31 trošku si vyjadrenie Korčoka vytrhla z kontextu. Veľmi dobre vieš na čo narážal,nešír bludy. Je jasné dokázané, ako si hlas a spol zakladali trolie farmy

@anonym_4f32b1
Keď o tom vieš,bola tvoja povinnosť to oznámiť...
Ale tak na margo,ja si zase pamätám,kto začal so stupídnymi a infantilnými videjkami s " podržtaškou"...
To bol polit.boj.
Musíš sa s tým zmieriť,búliť do vankúša už nepomôže.
Len pripomínam ešte " drobnú " súvislosť,skús si naštudovať ,čo to je Monroova doktrína,prípadne polit.postupy zvrhávania ľavic.vlád v latin.Amerike za posled.50rokov...
Učebnicový príklad je zvrhnutie Allendeho v Chile.
Odtajnené dokumenty dokazujú réžiu CIA...
Atď,atď.
Takže netreba trpieť naivitou a príbehom o nejakých drogách...
Ibaže...
sa čoskoro dozvieme,že aj Eskimáci v Grónsku pašujú drogy...a ďalej to poznáme...Grónsko bude " slobodné"...
A prepáč,ja som ON.

anonym_4f32b1
3. jan 2026
@anonym_da0d31

@anonym_4f32b1
Ale tak na margo,ja si zase pamätám,kto začal so stupídnymi a infantilnými videjkami s " podržtaškou"...
To bol polit.boj.
Len pripomínam ešte " drobnú " súvislosť,skús si naštudovať ,čo to je Monroova doktrína,prípadne polit.postupy zvrhávania ľavic.vlád v latin.Amerike za posled.50rokov...
Atď,atď.
Ibaže...
sa čoskoro dozvieme,že aj Eskimáci v Grónsku pašujú drogy...a ďalej to poznáme...Grónsko bude " slobodné"...
A prepáč,ja som ON.

@anonym_da0d31 okuliarnate videá a štvava kampaň, založená na klamstvach tak to je fakt jedno a jedno.
Južná Amerika ma absolútne nezaujíma. Trump tiež vyhral na klamstvách.

anonym_db3ef0
3. jan 2026
@anonym_da0d31

@anonym_db3ef0
Vážne?
Nájdi si na webe...
Ešte niečo máš?

@anonym_da0d31
Náš komunisticky troll sa snaží zabudol povedať ze Madura uznali len krajiny ako Čína, Irán, Kuba, Rusi atď.

anonym_f87235
3. jan 2026
@anonym_4f32b1

@anonym_4f32b1 odkedy je Naď v Hlase? Sak za neho taka farma raz hlasovala v Na telo vo februari 2023. Co sa aj Markiza z toho oplasila.

ivicatolic
3. jan 2026

@anonym_autor jasné že má právo, kto má viac, ten velí

eva8
3. jan 2026
@sevrin

Američania ráno prišli a za pár hodín mali Madura v hrsti.
Rusi sa teraz musia cítiť jak idioti, keď po štyroch rokoch trojdňovej špeciálnej operácie a s miliónom vyradených vojakov sa ešte ani poriadne nevymotali z Donbasu.

@sevrin teraz pridu ruski vojaci a unesu Zelenskeho... 😉

anonym_4f32b1
3. jan 2026
@anonym_f87235

@anonym_4f32b1 odkedy je Naď v Hlase? Sak za neho taka farma raz hlasovala v Na telo vo februari 2023. Co sa aj Markiza z toho oplasila.

@anonym_f87235 👀 kto spomína Naďa? To tak bežne preskakujes,keď nevieš rozumne odpoveď? Páchateľ nebol odhalený.

eva8
3. jan 2026
@tykat

@hopatko tak pozeram ze Fico sa uz vyjadril, cakam co ostatni. A celkom ma zaujima postoj EU.

@tykat co povedal?

namornicka
3. jan 2026
@tykat

@anonym_autor OSN este funguje? Som o nich nepocula ani nepamatam.

@tykat funguje a USA je (zatial) jeden z najvacsich prispievatelov do ich rozpoctu z ktoreho financuju humanitarne projekty. Tak som aj ja zvedava v akom duchu sa vyjadria a ci vobec. Aj ked oni sa mozu vyjadrit a dat odporucania, ale to je tak vsetko.

eva8
3. jan 2026
@anonym_da0d31

@anonym_4f32b1
To bol polit.boj.
Atď,atď.
Ibaže...
A prepáč,ja som ON.

@anonym_da0d31 ak si zakladas na tom, aby sme ta hned oslovovali "on", pis pod nickom s obrazkom chlapceka.

namornicka
3. jan 2026
@anonym_1b3e7e

@hopatko jasné OSN stále existuje. otázka je čo vlastne robí resp. nerobí.

@anonym_1b3e7e pomahaju pri konfliktoch, humanitarnych krizach a pod. v ramci celeho sveta, my casto ani nevieme, co sa kde deje. OSN ma skoro 200 clenskych krajin. Robia aj vyskumy - vesmir, nuklearna energia. Ziju z prispevkov clenskych krajin. No a vydavaju zavery, rezolucie, avsak ma to iba odporucaci charakter, nemozu nariadit.

anonym_da0d31
3. jan 2026
@eva8

@anonym_da0d31 ak si zakladas na tom, aby sme ta hned oslovovali "on", pis pod nickom s obrazkom chlapceka.

@eva8
Keď tak urobia ostatní/é, nemám problém

anonym_da0d31
3. jan 2026
@anonym_db3ef0

@anonym_da0d31
Náš komunisticky troll sa snaží zabudol povedať ze Madura uznali len krajiny ako Čína, Irán, Kuba, Rusi atď.

@anonym_db3ef0
Aká dojemná starostlivosť.
Źe ťa to nes.alo,keď v Rumunsku pod zámienkou odstránili prezid.kandidáta Georgescua....
Kritizoval to ostro o.i.aj DJ Vance...

eva8
3. jan 2026
@anonym_da0d31

@eva8
Keď tak urobia ostatní/é, nemám problém

@anonym_da0d31 tak potom ti nemusi ani zalezat na tom, ze ti pisu ako mamicke

markusrasford
3. jan 2026
@anonym_da0d31

@anonym_db3ef0
Vážne?
Nájdi si na webe...
Ešte niečo máš?

@anonym_da0d31 ty mas dosť veľké politické nevedomosti. Mam ti pripomenúť keď si uz začal co striedala opozícia keď ju viedol Fico? Fakt to chceš?

baumka
3. jan 2026

Nechápem, prečo zas anonymný autor diskusie a kopec anonymov, však nepíšeme o intímnych problémoch, čo sa hanbíte za názory? A k veci: Ako povedal Kaliňák: Však ten Rus raz odíde, tak to isté snáď platí aj tu: Však ten Trump raz odíde," 😀 Alebo tu je už iný meter?
Blboš Dlaha musí byť riadne naštvaný, je rozpoltený teraz medzi dvoma svetmi. Jeho fanynky tu na MK, čo ho sledujete, dúfam ste ho už boli poľutovať. Určite riadne dupe nožičkami.

anonym_da0d31
3. jan 2026
@baumka

Nechápem, prečo zas anonymný autor diskusie a kopec anonymov, však nepíšeme o intímnych problémoch, čo sa hanbíte za názory? A k veci: Ako povedal Kaliňák: Však ten Rus raz odíde, tak to isté snáď platí aj tu: Však ten Trump raz odíde," 😀 Alebo tu je už iný meter?
Blboš Dlaha musí byť riadne naštvaný, je rozpoltený teraz medzi dvoma svetmi. Jeho fanynky tu na MK, čo ho sledujete, dúfam ste ho už boli poľutovať. Určite riadne dupe nožičkami.

@baumka
Myslíš,že odíde?
No Rusi sa z celej vých.Európy vojensky stiahli( hlavne vých.Nemecko,zrušenie Varš.zmluvy)..
US nie,v Nemecku majú od ww2 najv.základňu v EÚ, detto v Kosove od konca 90r.( aká náhoda...).
V Japonsku na Okinawe od konca ww2 detto...a to som menoval len ich zlomok..
Kde majú Rusi základne?
Skús menovať,hlavne tie od konca ww2.
Tvojej bubline,keď niekto predostrie holé fakty,tak jediné na čo sa zmôžete,je urážať a otitulovať každeho ruským trollom,putinovým agentom s pod.
To sa potom nedá nazvať diskusiou,ale ide len o primitívnu demagógiu a ešte primitívnejší dešpekt...ty blboška dlahová

baumka
3. jan 2026
@anonym_da0d31

@baumka
Myslíš,že odíde?
No Rusi sa z celej vých.Európy vojensky stiahli( hlavne vých.Nemecko,zrušenie Varš.zmluvy)..
US nie,v Nemecku majú od ww2 najv.základňu v EÚ, detto v Kosove od konca 90r.( aká náhoda...).
V Japonsku na Okinawe od konca ww2 detto...a to som menoval len ich zlomok..
Kde majú Rusi základne?
Skús menovať,hlavne tie od konca ww2.
Tvojej bubline,keď niekto predostrie holé fakty,tak jediné na čo sa zmôžete,je urážať a otitulovať každeho ruským trollom,putinovým agentom s pod.
To sa potom nedá nazvať diskusiou,ale ide len o primitívnu demagógiu a ešte primitívnejší dešpekt...ty blboška dlahová

@anonym_da0d31 nehanbi sa za svoj nick name a potom diskutuj, nemám rada takéto anonymy, chcem vedieť, s kým mám tu časť aj nabudúce. Tak či tak sledujem Trumpovu tlačovku, ruské základne nám ty vysvetli.

eva8
3. jan 2026

Prave citam:
Nočný prepad v spálni a prevoz na vojnovú loď
https://www.ta3.com/clanok/1027119/venezuelskou...
Nasa NAKA je 0 bodov voci tomuto

sevrin
3. jan 2026
@jogy1984

Hlavne Trump potrebuje nobelovu cenu za mier . Nech je USA aká je, tak si myslím že iný prezident by toto nedovolil .

@jogy1984 ani Putin?

anonym_272893
3. jan 2026
@hopatko

Samozrejme, ze nema na to pravo. Trumpeta to bude skryvat za boj proti drogam, ale je jasne ze mu ide o najvacsie zdroje ropy na svete. Sama som plna ocakavani ake da dnes na tlacovke ofiko vyjadrenie. Ale este viac cakam ako sa k tomu postavi Hranol a sudruh Blaha, su v nezavideniahodnej situacii, takyto galimatias sa tazko vysvetluje uz aj ich obmedzenemu volicovi. Pripravte si pukance.

@hopatko už to priznal, že mu šlo o ropu. Budu ju predávať oni. Šlo o biznis.
Verím, že ešte budete tu nadávať na Putina aký je zlý. Sila, ze jeden prezident sa rozhodol, že unesie druhého. Škoda, že neuniesli Zelenskeho, bol by už aspoň pokoj. Ale ten tam samozrejme musi byt.
Vsak vieme preco

sevrin
3. jan 2026
@anonym_da0d31

@anonym_db3ef0
A ty keď vylezieš z jaskyne,tak možno zistíš,že to žiadnu krajinu neoprávňuje vpadnúť do cudzej krajiny a uniesť jej vrchol.predstaviteľov.
A vieš prečo?
Lebo to nespada do US jurisdikcie a odporuje medzinár.právu a Charty OSN!!!
Ale to by si nielen nesmela vyliezť z jaskyne ,ale nesmela by si byť aj znalostne silne obmedzená,je na to slov.ekvivalent- hlúpa.
To,že nejaká EU niekoho neuznáva,je úplne irelevantné.

@anonym_da0d31 dúfam, že takto vehementne protestuješ aj proti invázii ruska na Ukrajinu.

baumka
3. jan 2026
@sevrin

@jogy1984 ani Putin?

@sevrin ten by Madura odpravil ešte asi po ceste do Ruska, napr. nejakým špeciálnym čajíkom a rovno by tam nechal svojich ľudí, aby nastolili novú vládu podľa jeho predstáv, tak ako to urobil v ČSSR.