icon

Novinári. Musia klamať už v nadpise?

27. feb 2025

...... Dôchodcom sa skončili zlaté časy, rodičovská penzia nebude. Vráti sa až budúci rok, skromnejšia a nie všetkým.... 🤔

Viete, o akych zlatych casoch pisalkovia tocia ? Pokial ma pamat neklame, dostali prispevok od pracujucich deti len v roku 2023. Takze kto dostal 20€ od decka, mal zlate casy?

denisa_deniska
•
27. feb 2025

Tak zjavne je to určné pre takých, ako ty, keďže ťa to hneď dosť zaujalo 🙂 ja sa nad týmto neviem pozastavovať..

dadis
•
27. feb 2025

No moji rodicia dostali kazdy vyse 500 eur, takze ano, boli to pre nich zlate casy.

zuzinka888
•
27. feb 2025

Tak mija mamka dostala rocne 900€ a otec tiez- teraz maju ovela menej. Zlate casy to neboli no boli to pekne peniaze

eleanor2510
•
27. feb 2025

Dostali peniaze dva roky a bolo to podstatne viac, u kazdeho minimalne 200-300 eur od jedneho dietata, teraz to bude tak 20-30 eur a aj to az na buduci rok. Takze kym zacnes kritizovat a rozculovat sa, aj ty si najprv nastuduj zakladne informácie

felycity
•
27. feb 2025

No kedze ho raz dostali jednorazovo vratane predchadz mesiacov tak ano dostali mnohi pekne sumy ( 600-700eur), preto asi aj taky nadpis .

simca06022011
•
27. feb 2025

Tak nadpisy sa robia preto take, aby na to ludia klikali.. casto zvelicene... k ostatnemu sa ani nevyjadrujem :D moj nazor s rozdavanim penazi, by sa tu iste nestretol s pochopenim :DDD

thirstymonk
•
27. feb 2025

Clickbaity...
Akurát som prečital - Veľká strata v rodine Dwayna Johnsona.

A samozrejme sa dozvieš, že tá veľká strata je, že zdochol pes.

zuzanita1609
•
27. feb 2025

Mňa by zaujímalo,ku akým časom prirovnavaš tieto časy? Všade iba dôchodky,kto spomína mladé rodiny, neúplné rodiny, mamičky samoživiteľky? To koľko potrebujú dôchodcovia,aby už prestali vyhadzovať svoje úspory v igelitke z okna napríklad? Som ozaj tolerantná,ale už by stačilo.

ivanakal
•
27. feb 2025

Vies co je clickbait?

sevrin
•
27. feb 2025

Terajší dôchodcovia majú zlaté časy. Moja Gen X keď bude nastupovať do dôchodku, aj 200€ dôchodky budú luxus, ktorý si nie každý bude môcť dovoliť.

rozculena
•
27. feb 2025

môj otec dostal rodičovský iba raz,,,,,

gribka1
•
27. feb 2025

Musia klamať titulkami, lebo inak nevedia zaujimavo písať, dávať politikom správne otázky, proste slabota, ináč zaujať nedokážu.

viestta
•
27. feb 2025

Citaj serioznu tlac a nebdu ta trapit ohromujuce nadpisy bulvarnych platkov

weggie
•
28. feb 2025

media nikdy neklamu. treba im verit, ockujte sa a radujte sa.

viestta
•
28. feb 2025

@weggie vies o tom, ze aj Hlave spravy su medium rovnako ako Sme, cize aj oni klamu.

weggie
•
28. feb 2025

@viestta ehm, nepochopila si sarkazmus, vsak?

eva8
•
1. mar 2025

Dezinformačný portál InfoVojna porušil zákon: Moderátor nazval politikov kreténmi, padli aj urážky na Čaputovú
https://www.interez.sk/dezinformacny-portal-inf...
https://www.interez.sk/simkovicovej-ministerstv...