icon

Obavy z vojny

7. máj 2025

Práve som narazila na článok že india spustila vojensku operáciu voči pakistanu. Som úplne zhrozená, pretože.. asi je všetkým jasné že sa svet valí do vojny ale zrazu mam pocit že sme opäť bližšie k tejto katasrofe. Ako matka a manželka mám z toho obrovský strach... Nie kvôli sebe ale kvôli svojim deťom, mužovi, rodine...
Viem že týmto príspevkom svet nezachránim, ale je to tak veľmi hrozné, predstava čo bude s našimi deťmi 😭🙈 prečo sa to ku💩💩a deje.. naozaj nám nestačí o vojnách čítať a musíme ich prežiť?

pribinak
7. máj 2025

India a Pakistan sa biju medzi sebou odkedy odišli Briti

januska12323
7. máj 2025

Tam bol kedy naposledy mier?

zobaka
7. máj 2025

zasee ja, ze opat Ukrajina a teraz Pakistan, tam kedy bol klud?

danica2711
7. máj 2025

neboj sa, naši mierotvorcovia z vládnej koalície ťa ochránia

lenkakravcova
7. máj 2025

Tiež som na to pozerala.. celé tie omáčky o konci sveta pre pápeža možno skončia koncom sveta pre jadrovú vojnu medzi mocnosťami.
Keď sa za Indiu (kvôli rope a diamantom) postaví USA, tak za Pakistan sa postaví Irán, Čína a Rusko
A sme v...

alenka58
7. máj 2025

vojen a vojnových konfliktov bolo v r.2024 najviac od 2. svetovej vojny

annm81
7. máj 2025

Prečo sa dejú vojny? Lebo niektorí ľudia sú hlúpi, niektorí sú zlí a mnohí sú aj hlúpi aj zlí.

Reálne tento spor, napriek tomu, že ide o jadrové mocnosti, nemá až tak veľký potenciál rozšíriť sa. V tom regióne sú omnoho väčšie rozbušky.

Svet týmto príspevkom fakt nezachrániš. Jediné, čo môžeme robiť, je voliť politikov, ktorí dávajú prednosť obchodovaniu pred vojnou (nie tí, čo len kvákajú o nereálnych mierových riešeniach a pritom podporujúi imperátorov) a ktorí vlastnú krajinu chcú a v rámci možností dokážu pripravovať na krízové scenáre. V bežnom živote sa rovnako môžeš pripravovať na krízu, ale netreba to preháňať, aby si pri tom stihla aj žiť normálny život.

sara07
7. máj 2025

skus si dohladať tu čast zeme , tam sa strieda vojna s primerim snad odjakživa, ja viem niektoré veci sa na dejepise už nepreberaju

maranco
7. máj 2025

Civilné lietadlá sa vypratali od hranice, najbližšie na indickej strane je len vojenský alebo vládny Antonov An-32

ksenia16
7. máj 2025
@danica2711

neboj sa, naši mierotvorcovia z vládnej koalície ťa ochránia

@danica2711 to je najsmiešnejšie čo som dnes počula. O 5-10 rokov vojna bude v Európe

isis234
7. máj 2025
@ksenia16

@danica2711 to je najsmiešnejšie čo som dnes počula. O 5-10 rokov vojna bude v Európe

@ksenia16 vojna v Europe už je

danica2711
7. máj 2025
@ksenia16

@ksenia16 ty si to zobrala vážne?

ksenia16
8. máj 2025
@danica2711

@ksenia16 ty si to zobrala vážne?

@danica2711 otvorte oči, zaujímajte sa svetom a politikou

danica2711
9. máj 2025
bosorkabb
11. máj 2025

Vojny boli, sú a budú.
Neviem či si niekto reálne myslí že nebudú.
Pakistan a India to tam vrie už roky. A iné to nebude.
Tak ako Izrael - Gaza
Ukrajina - Rusko
A mohli by sme pokračovať. Vždy ide o 3 veci. Územie, nenávisť, nerastné bohatstvo.