Počuli ste kontroverzné nahrávky z chaty Čifare?
Baby idem anonymne radšej 😃 počuli ste uverejnené komplet nahrávky fica bodora a spol z chaty v čifaroch čo niekto zverejnil ako vianocny darcek? Je toho mega veľa hodín ale ja to postupne počúvam s je mi stále viac na 🤢🤮
@sella38 a tak nech aj nie anonymne a čo 😃
@sella38 však ja tam to čo oni nevypravam 😃 chcela som sa vyhnúť prípadnému osočovaniu ale keď už som to zverejnila takto nech je tak ☺️😃
@66bublinka66 Ja si nejdem kazit Vianoce, vypocujem si az potom. Ale neverim, ze ma tam nieco este dokaze prekvapit. Ja od nich nic ine, ako totalny moralny a politicky suteren neocakavam.
@66bublinka66 predo mnou sa nemusis obhajovat 🙂 Ja ta iba upozornujem, ze si to nezverejnila anonymne.
@sella38 v pohode to neni obhajoba ale za moju “blbosť” to už nechcem sťahovať tak ja len to ozrejmujem🤷🏻♀️
Ano, pocula som to. Hnoj a hnus. Takisto ako ludia, co ich volili a prehliadaju to. V inej krajine by uz boli odsudeni. Tu si rozdeluju republiku.
Ja si to asi nikdy úplne všetko nepozriem, nemám na to žalúdok. Ale asi budem musieť porozmýšľať ako deťom vysvetlím, keď sa ma niekedy opýtaju, ze ako sme ako národ mohli voliť Fica. Také obrovské zlo a my si ho roky rokuce volíme. Kresťanský národ a diabol v podobe Fica ma takú podporu v cirkvi a vo veriacich. Neviem ako toto dokážem niekedy vysvetliť mojim deťom. Rovnako ako ja som nedokázala pochopiť ako si Nemci mohli voliť Hitlera. Budúcnosť nám to nikdy nezabudne.
@paradajkova napodobne, tiez si to vypocujem az potom, pravdupovediac sa mi do toho ani nechce. Nemala som od tejto vlady ziadne pozitivne ocakavania ale oni prerazili kazde dno a ani nevyzera, ze sa chystaju s tym skoncit, takze si myslim, ze ma z tej nahravky uz nic nedokaze prekvapit. Kazdopadne je zaujimave pocuvat ako sa zmeni rec a retorika nasich slavnych politikov ked si myslia ze ich nik nepocuje, lebo su v sukromi. A takisto si myslim, ze ti alebo tie co to najviac potrebuju pocut, aby sa konecne prebrali do reality si to nevypocuju... A my ostatni vieme, nanestastie aj bez tej nahravky, ze je to cele stratene v jednej velkej ruskej riti, kde nas hranaty sudruh stale viac tiahne.
@larinka552 a ono vieš oni vyjdú pred ľudí po sviatkoch a bude sa Robo tváriť akoby nič 🤢
@66bublinka66 aj ich volici sa tvaria, ze nic...😄
@stanulienkat ich voliči nemajú ani jednu mozgovú bunku a max základné vzdelanie, ťažko pochopia, o com sa v tých videách hovorí...
@anonym0001 no, musím Ti protirečiť. Mám jeho voličov kancelárii: Ing. Ale tupci sú to poriadny. Ja som čiena ovca kancelárie. Nevelebím Russko a je mi na zvracanie z Ficka a jeho bandy
A ja ani neviem...🤭. Chvilu nepozerám správy a zasa niečo ,furt niečo 😅.
No takto. Ich volici su vacsinou frustrovani, nemajuci informacie a konecne pocuju nahlas od politika to, co si myslia. To, ze politici kradnu uz pre nich nie je nic nove, idu stylom, ze kradli vsetci. Potom su tu dezolati, co sa zviezli so sns a spol a to je kapitola sama o sebe. Zverejnili to manzelky vysetrovatelov od Čurillovcov. Fico uz stratil akekolvek zabrany a svoje kydy sa nestiti uz prezentovat ani voci partnerom:( jedinu prekazku ,ktoru ma je len EU a nato. Ta jeho cesta do Mosky bola horsia ako kolaboraciaTisa:(
Len teraz sa dajú náhravky všeliako upraviť, to môže byť aj účelove.
@66bublinka66 uprimne nech je prezident aký je myslim po politickej stránke čisto ale po tomto čo tam zaznelo by som odmietal si s ficom podat ruku a protokol neprotokol
@66bublinka66 kde to je ?
@petronelag cakala som kedy to niekto spochybni 😊
@sara07 ale ved Pelle je taky isty, len este hra fazonu. Boli dohodnuti, ze budu spolupracovat, aj ked sa Pelle tvaril, ze fico sa mu bridí. Nezabudnite ako sa Monca rehotala, ked sa jej novinari spytali, ci si je ista, ze Pelle pojde s nimi do koalicie. Ona vybuchla do smiechu. To mali uz dohodnute, aj ked on tvrdil nieco ine.
Jeej, Fici perlil o Pellem? 🤭🤣. Nejdem si kaziť sviatky , byť v nevedomosti je niekedy fajn 😅,ale učíte nehovorím len za seba,keď poviem,že mohol zobrať do tej Moskvy celú svoju bandu,ani by mi nevadilo,keby to bolo za moje (aj keď všetci vieme,že je to aj za naše 💰) a bez návratu 😁. No,mňa už nič neprekvapí,čo sa Ficiho a spol týka. Ani to,že sa už "žerú" medzi sebou 😜.
Zaznejú zaujímavé veci aj o Sakovej, plackovej , to čo som zapocula o Pellegrinim som už v podstate vedela (výlet s nahlikom vo verone )
Len je neuveritelne, ze keby to v Tv davali 3x denne, tak ficovilici by sa aj tak nezobudili. Mam pocit, ze aj keby vrazdili ludi, by sa im to tu prepieklo.
@petronelag nemozes byt tak hlupa.... snad.
@skarletlanyiova na YouTube 36 polhodinových videi
@petronelag fakt si dokázala toto napísať? Ty snáď normalne tomu veriš čo si napísala. Som naozaj zdesená z istej časti tohto národa 🤮
@petronelag ocakavam, ze takto sa bude Fico branit, ze umela inteligencia.
@stanulienkat však oni len tých spravnych čo treba
@66bublinka66 Ale je zaujímavé, že sa to objavilo práve teraz.

Urcite anonymne? 🙂